En helg innan jul!

Nu har jag varit hemma ett tag och den där lyckan man hade av att vara hemma har börjat försvinna lite lätt och lugnet har lagt sig. På ett sätt är allt rutin och vardag igen. 

Jag har börjat smälta alla minnen och känslor från England och inset en del. Jag vet inte riktigt vad jag känner för Leo, men en sak är jag säker på, jag saknar honom och jag längtar tills februari. 

Helgen va bra, hängde med Julia, Erik å Winland på fredagen, chilla lite bara å kolla på film, sen hade jag en dejt på lördagen. Dejten va rolig och trevlig å så, men jag tycker aldeles för mycket om Leo för att det ska bli en andra dejt. Söndagen chillade jag hemma och sen slagga Martin över här för han missa bussen.

Idag var det tårt kalas hemma hos Julia för B & Anna som fyllde år när vi var i England. Sam hade ett aldeles för dåligt kök för att baka tårta i så vi sköt upp det till nu. 

Nu ska jag kolla på film med mammsen, natti natti!  


SNÖ!

Okej nu har det snöat massor i massor av dagar! STOCKHOLM STÅR STILLA! Fast bussarna inte går ibland, trafiken står helt still, det är svin kallt och ingen idé att fixa hår å make för den förstörs på en gång, så finns det faktiskt positiva saker med snön!

JAG Å JULIA ÅKTE PULKA I ONSDAGS! AS KUL! Hihihihi, som att vara barn på nytt! Mysiga fika stunder å varm choklad sitter alltid rätt i den här kylan. Snön lyser upp i mörkret och jag skulle inte vilja byta den mot nått annat, fast jag svär när jag går ner för backen och ramlar 5 miljoner gånger.

JAG ÄLSKAR SNÖ!
Home sweet home

Nu är jag hemma, å harvarit sen i lördags. Allt känns konstigt å tomt. Jag söäger inte att det är tråkigt att komma hem, tvärtom, det känns skönt. Men något saknas, jag kan inte sätta ord på vad.

Det snöar enormt mycket, allt är helt vitt. Jag hoppas det fortsätter sähär tills jul! JAG VILL HA EN VIT JUL! HÖR DU DET TOMTEN!? haha.

Leo lämna jag kvar i England, önskar att han var här, han skulle älska snön.  När man talar om människor som älskar snö, imorron kommer julia hit! Vi ska åka pulka, bygga snögubbar, dricka varm choklad och äta bullar! JIIIIPPIIII! Haha, det blir en härlig dag imorron. Ska be henne ta med sitt tefat, undra vad folk på bussen kommer tycka?

Idag tog vi svinis vaccinet, det gjorde inte ont och jag snackar fortfarande och går åt rätt håll, så det verkar lugnt!
Men nu måste jag gå och packa upp min resväska för den har exploderat i mitt rum... Bajs, jag hatar att packa upp!... Sen ska jag möta Amanda i Slussen för en fika, det ska bli mysigt. Aja, nu sk ajag dra mig upp på rummet å packa upp, BAJS!

Dagen D

Imorron är jag hemma i Sverige igen, shit va fort tiden har gått! 3 månader som för ett tag sen kändes som om de aldrig skulle ta slut har helt plötsligt gjort det. Det kommer bli konstigt att komma hem igen.

Veckan har rullat på och jag tror att jag aldrig sett mina kompisar så fulla nånsin! Igår kunde man se en viss J stå lutade mot en "Jack Sparrow"för att hon av nån anledning int ekunde stå... Tequilla kanske?... Sedan släpptes hon inte in igen p.g.a. att hon var för full, men J då!....

Veckorna har som sagt rullat fram och nu har vi nått slutet, en del lämnar kvar mer här en vissa andra, men vi är nog alla överens om att vi haf det jävligt kul och detta äventyr som vi haft kommer vi aldrig att glömma.

Vi syns i Sverige på lördag!

jag vill inte!

Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte! Jag vill inte!

åka hem...

En dag den här veckan

Idag är det en dag i den här veckan, idag är det torsdag. Hade skola i 5 minuter idag, basj onödigt! Men helt okej ändå, bättre det än 5 timmar...

Så resten av dagen spenderades på ett mycket bra sätt! Julklappsjakt! Ni vet, det är ju snart julafton, BARA 21 dagar kvar! Har kollat på första avsnittet av julkalendern, ska kolla på de andra två senare, verkar vara en bra jukalender i år, jag älskar!

Om nån timme sådär ska jag ut å käka middag med Leo, ser fram emot det. Skönt att ha nått annat att tänka på en dom där jävla nationella testen som ska skrivas imorron! Få se vad han har hittat på, vägrade säga vart vi skulle, killen har ALLTID hemligheter!

Igår var vi på The Works som vanligt, va ju onsdag för faaaaan! Haha. Träffade några killar vi träffat förr, dom är konstiga å jag å julia förstår oss inte på dom... "stackars" Alex vart asgrabbad å inte va det lite heller! Stackarn får nog ett blåmärke, det var tydligen Miss Kapten Krok som va ute efter honom... Jävla Alex får faktiskt skylla sig lite själv för han har börjat umgås med ANDREW THE MONKEY!

Det var väl allt och lite till för nu, ska nog ta och göra iordning mig tror inte att Leo vill att jag ska sitta å käka i mjukiskläder å osminkad...

RSS 2.0