Himlen

Igår spenderade jag några timmar i himlen. Jag var i London och såg OneRepublic och James Morrison, det var galet bra! Finns inte ord att beskriva allt men jag kan säga att när James Morrison stod på scen å sjöng Man In The Mirror trodde jag att jag var i himlen, jag kommer aldrig glömma det!

Så igår kväll/natt var underbar, fantastisk och ja, jag vet inte vad mer jag kan säga för det finns inga ord.

Ja ja ja

Jag har inte skrivit på en vecka jag vet JULIA! Så nu ska jag göra det...

Så vad har hänt senaste tiden?

Torsdags: Träffa super snälla killar som var super fega. Tog dom 2 timmar innan dom vågade komma fram till mig, Julia å bea på The penny.

Fredags: Spenderade hela dagen i London, FANTASTISKT! Vi såg en as bra film New Moon å jag bara måste läsa böckerna! en av de bästa dagarna i england sen vi kom hit.

Lördags: Dejt med killarna vi träffade på The penny, första lördagen vi INTE gick till Girls and Boys!

Söndags: Jag å julia käkade pannkakor hemma hos mig å sov ända till 15.30.

Måndag: Soup, GALET!

Tisdag: Slapp dag! Hela dagen på Coffee and Corks!

Onsdag: Lunch dejt med Leo och sen förberedelser för nationella, sen as söta text från Leo så jag kunde inte koncentrera mig!

Torsdag: Idag, nationella å nu Coffee and Corks å senare ska vi fira vår underbara annas födelsedag!

NÖJD JULIA!!!!?????

pusselipuss

onsdag 16.59

Sex, sex, sex, sex, sex, sex.... Alla tänker på sex, sex, sex, sex, sex, sex.
Sex är en siffra sex är ett ord, sex är bra sex ska man ha!

Alla äe kåta, det är  inte en underdrift, å ikväll ska vi ut å FESTA! JA! Litet problem, men det är faktiskt bra iaf, hmm, på ett sätt.

Nu orkar jag inte mer, basj å hej då.

Tisdag 17.06

Idag är det tisdag, igår va det måndag och imorron är det onsdag. Hade Nationellt prov idag i Engelska, speaking part, va ganska enkelt. Så hade 30 minuter skola men resten av dagen var det ledigt. Har varit skönt att sova ikapp alla timmar och tagit det lite lugnt nu ett tag, men imorgon är det The Works som gäller!

Vet inte vad som kommer hända med byxorna nu. Han sov hos mig i lördags å det va mysigt, men får se vad som händer nu som sagt. Jag orkar ärligt inte bry mig eftersom vi bara har några veckor kvar nu å tre helger!!!!

På fredag ska vi till LONDON BABY! Ska bli awesome!

JAG VILL ÅKA HEM! ELLER JAG VILL INTE!

Jag kan inte äta å jag vill ha min mammas hemlagade mat!

Måndag morgon 07.53

Så idag är det måndag igen, en ny vecka startar. Helgen va helt underbar fantastisk. Jag spenderade hela lördagen med brallan som jag trodde hade dissat mig! Men nej! Först drog vi hit å sen till Girls And Boys, vi var sena så vi behövde alla betala, bläää. Men ibland är det okej, det enda jobbiga var att jag sminkade mig på 10 minuter så det såg ju lite halv bra ut...

Vaknade mitt i natten av att nån random engelsk kille ringer med dolt nummer, INTE OKEJ! Speciellt inte när det är 04.30 på MORGONEN! BAJS!

Vaknar tidigt på söndagen men lyckades somna om och sedan var det Coffee & Corks hela dagen. Idag är det måndag och det blir nog soap ikväll även fast det är foam party...

Men nu ska jag äta frukost, bye for now!

oj, oj, oj.

Hmm, va länge sedan jag skrev nu, så jag tänkte skriva lite nu. Hihi. Igår hade vi movienight å från början skulle vi se lejonkungen, men det sluta med att vi såg 3 skräckisar, jiipii... Dumma Winland hade redan sett en så medans jag satt å skrek så satt han bara lugnt där å log lite smått, as kul, lr inte! Men jag måste erkänna att efter tre filmer så är man inte så rädd längre (oj, där ljög jag, jag hatar fortfarande skräckkisar!). Det var iaf en lyckad kväll.

Tanken var att vi skulle sovit hemma hos Felix allihopa, men skolan trodde vi skulle ha en sexorgie så det funkade inte, så vi sov alla hos Bee & Julia istället, mysigt.

Idag är det lördag å alltså dags för Girls and Boys. Jag trodde att byxorna dumpat mig, men nej, ska spendera hela kvällen med honom (HJÄLP!?!?!?!). Men Julia säger att det kommer gå bra å Bee med (som om dom vet nått!?!?!?!?!?). Men men, det blir vad man gör det till, eller hur?

jag måste...

Jag känner inte för att skriva, bajs. Jag sitter här en måndag då jag borde vara på soap, bajs. Jag är trött å har en cp bok att läsa, bajs.

Bajs bajs bajs!

Hmm, nu har jag bloggat, bajs å adjö!

Kärlek är svårt men underbart

Sitter här vid skrivbordet å snackar med alla jag gillar mest. Det är kul hur en så stor värld kan få plats i en sån liten maskin. Lördag va helt okej, men det finns en del saker man vill glömma... Söndagen spenderade vi i sängen å på stan. Jag, Julia, Bee å Felix var ute å shoppa och Felix köpte värsta snygga tröjan!

Själv blev det bara ett par strumpbyxor, men jag hitta en klänning jag ska tebax å prova lite sneare... Jag vet, jag har svart bälte i shopping... Haha.

Killar killar, alla konversationer jag har just nu handlar om killar. Dom är omöjliga men ändå kan du inte komma undan, dom är som en drog. Sen finns det så mycket regler, inget kan vara enkelt allt är ett spel. Sen så trasslar det till sig. Men jag måste erkänna, att ibland, ibland, är det här spelet underbart och man kan aldrig sluta le.

Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt.

Coffee and corks

Lördag idag å idag sitter vi å myser på Coffee & Corks. Alla sex har sina datorer och vi är riktiga datanördar. Dricker det vanliga, a large vanilla hot chocolate! Mums!

Vad jag behöver!

Vet ni vad jag behöver just nu? Jätte Jätte Jätte mycket närhet! Jag sakanar att gosa med min lilla syrra, sitta å bli klappad av mamma i soffan, rulla runt å brottas med lill kusinen å krama pappa när han kommer hem. Sånna där saker som man tar för givet och som man egentligen aldrig tänker på. Närhet är mysigt, det är lugnande å skönt, man slappnar av och blir helt fylld med lycka och glädje.

Så imorron är det expedition KROPPSKONTAKT! Dags att se upp! ;)


Mysis

Idag har vi haft en myspys dag, å det va mysigt! Precis vad vi behövde alloihopa! Kolla på Kenny Starfighter å Green Street, å käka en massa onyttiga saker (a). Nu är jag hemma hos Bea å Julia och vi lyssnar på Robin Hood på Ryska... Haha, vi har så kul ihop!

Jag är INTE DISSAD! Hihi, tänkte väl det, vem kan dissa mig liksom!? Haha. Jag har bara lyckats hitta den fattigaste killen i Canterbury...

Men nu ska jag fixelifixa lite.

Jaha....

Jaha, jag blir dissad. Jag hatar att bli dissad det får en att vilja ha nått mer, man vill ha det man inte kan få. men det får mig också att tänka "Vad är det för fel på mig?" Jag har nog inte haft såhär lågt självförtroende på länge, vad har hänt?...

Det är tur att man är omgiven av så underbara människor då. Gick ut igår och träffa dom vanliga i klassen. Det var kul och skönt, skönt att ha lite mänsklig kontakt och få prata. Idag är vi tio stycken som ska hem till Winland och Erik och kolla på film hela dagen. Det ska bli mysigt.


In my dreams I hide

När livet är såhär, tröttsamt och jobbbigt är jag glad att jag kan drömma. Att drömma är grattis och helt underbart. Man slipper tänka på allt man måste göra, borde göra och inte orkar göra, i mina drömmar bestämmer jag. Där är allt som jag vill att det ska vara och alla lever lyckliga i alla sina dagar.


Wiiihoooo!

Jag mår bättre! INGEN FEBER! Jaaaaaaaaaa!

I mörkret finns det ljuspunkter

Okej, jag ska gå å duscha nu för jag är så himla äcklig, men då är det en jävla slovak som har badrummet! Aja, låter som att han är klar nu, men jag vet inte om jag vågar gå in... Men jag måste nog, jag luktar så äckligt att jag nästan spyr!

Mitt i allt mörker finns det ändå en ljuspunkt! Tack Love för ett långt och roligt samtal, behövdes mitt i min lilla mini depression! Nu är jag lite gladare å känner mig lite bättre faktiskt! (Å tack för tipset om sorben, jag bara MÅSTE köpa!)

Näe, nu ska jag gå å duscha innan man måste ha rökmask i närheten av mig!

hot hot hot nr 2

Jag är varm varm varm varm! Snälla någon ta mig till nordpolen!


hot hot hot

Han är het, jag är het. han tycker jag är het, jag tycker han är het. Han vill ha mig, jag vill ha honom, han gillar mig jag gillar honom.

Vad är problemet?

JO ATT HAN ÄR EN SÅN JÄVLA TYPISK KILLE SOM MAN ALDRIG KAN FÖRSTÅ SIG PÅ!


It´s been a bad day, pleas don´t take a picture

Bajs, bajs, bajs, bajs. En bajs dag idag! Trodde jag skulle gå upp och göra mig i ordning för en dag på tate Modern med hela klassen, men nej, JAG ÄR JU SJUK!

Bajs, bajs, bajs! Troligen smittade min äckliga lillasyster mig när vi träffades så nu sitter jag här med feber, ont i kroppen, ont i halsen, snuvigg, huvudvärk och hosta. Sen bara för att jag var ute å klubba  när immunfrösvaret var lågt så har jag äckligt rödsprängda ögon som det rinner ur och som kliar! Visst låter det MYSIGT?! Så jag har ögonfluss (försök säga det på engelska, OMÖJLIGT!) å så har jag nån jävla äckelpäckel förskylningssjuka som syrran då gav mig, vad kan man säga? Man delar allt i en familj, ALLT!

BILDER!

Här kommer lite läskiga bilder på miog å Julia från halloween!



Jag å julia



Hjäääääälp!



Läskiga Julia!


Kl. 14.24 Engelsk tid

Okej klockan är nu 14.24 och julia svarar inte på sin mobil, bläää! Jag som tänkte å tänkte att vi skulle hitta på nått, men nej, hon är BORTA! Hmm, sover hon, är mobilen borttappad, är hon dum i huvudet? VAD HAR HÄNT?!

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulia!!!!!!!!

buuuu

Halloween var, ja halloween? Inga överraskninga precis, bara en massa läskiga typer, fullmåne och dimma, så LÄSKIGT va det.

Jag å julia förstår oss inte på killar! Trädet pratar inte med julia längre (fast dom hade sex igår?!) å jeansen är hellre hemma å firar sin mammas födelsedag än att träffa mig!? Allt är.... BAJS.....

Men nu ska jag sova, bilder från halloween kommer upp imorron, natti natti <3

RSS 2.0