Mode

  • Försöker hitta världens snyggaste kofta från SVEA, men den finns tydligen inte i butikerna ännu, FAIL.
  • Sen så kan man faktiskt INTE ha lackleggings som är för korta och sen höga Converse. INTE okej, OKEJ?!
  • Jeansjacka är en av vårens STORA trender, men snälla, matcha den INTE med jeans! 70-talet är INTE tillbaka. Ha färgade jeans eller chinos ist, snälla?...
  • Okej, kasta det svarta och in med pasteller! Det är vår och snart sommar!
  • Klassiskt funkar ALLTID! Och klassiskt betyder inte svart...
  • Leggings är inte byxor, täck arslet tack! För allas trevnad.
  • HA inte mjukisbyxor om du inte tränar, det är bara fullt, ingens rumpa ser bra ut i dem. Inte ens din. Skaffa ett par sköna jeans ist, det funkar med allt alltid (fast inte jeansjacka).
  • Hitta DIN stil, följ INTE trender, för de kommer och går, du består.

Kände att jag behövde rädda några stycken från att se för jävliga ut, hoppas ni läser! För det är alltid utsidan som ger första intrycket, spelar ingen roll att det är insidan som räknas.

"I'm addicted to jeans, what's your drug?"


Fake it and you'll make it

Idag var jag på gymet, igen. Det var jobbigt, så jag fuskade lite, oupss... Men har man varit på gymet alla dagarna den här veckan är det okej, iaf i min värld.

Sitter och räknar matematik C nu. det går faktiskt hyfsat. Jag är iaf inte fast på samma ställe som jag varit de senaste 3 veckorna, vilket jag ser som en förbättring.

Imorgon är det fredag. Imorgon är det valborg.


Sleep well

Sovmorgon idag, skööönt! Ska ta bussen nu om 10 för att ta mig till skolan och gå på några lektioner. Regn, härligt. Pollen, bort sköljd.

Snackade med Leo igår!? Länge sedan han hörde av sig. Han har skaffat en flickvän och jag hoppas väl typ att det ska funka (men innerst inne gör jag kanske inte det?). Iaf, det var kul att han hörde av sig och vi snackade en stund.

Sen träffade jag Adam med kompis (Emil var det va?) på gymet. Har insett att hymet är en väldigt social plats! Synd bara att man alltid ser ut som skit där... Haha. Blir att dra till dit idag igen, ska prova en av deras dansklasser, body jam heter den. Ska bli kul!

Tanten på TV4 har chiliörhängen, inte snyggt...

Men till da bussen jag drar. Ciao!


En onsdagskväll i Stockholm

Hemma efter träning och är på topp! Känner mig het och snygg, finns bara positiva saker med träning (förutom träningsvärken). Kollar på Grey's nu, as bra! Har inte sett det på tre veckor p.g.a. diverse olika roliga aktiviteter.

Sen ska jag läsa lite, lägga mig ner, blunda och drömma söta drömmar.


If God is good, why are you mean?

Okej, jag går i dimma och trvar mig fram i mörkret. Jag mår inte bra och känner mig helt borta helt enkelt. Kul. Väldigt. Speciellt nu inför Valborg. Väldigt.

Var i skolan halvdag idag, kände inte för mer. Mitt huvud var stort som en melon imorse.

Juste, nu glömde jag nästan! Statsminister Fredrik Reinfeldt var i skolan idag. Han var längre än jag trodde! Lite fisförnäm men gav bra och klara svar som gjorde att man förstod Moderaternas partipolitik och riktnig nu inför valet. Jag är nästan säker på vad jag ska rösta på, men det är heeemligt!

Nu bär det av till gymet snart, fast jag är sjuk (jag vet), men det är ju så kul!

Use the foot! May the foot be with you.

Idag var en uppochnervänd dag i mitt lilla liv. Jag gick till skolan, hade gympa, konstaterade att mitt knä inte var friskt och tränade så bra som det gick. Sen var det lite lektioner och så gick vi till Forum.

I forum väntade vi på en himla café person i typ, as länge iaf. Så då gick vi till Barrista ist, mys med Bea och Mimmi, det va kul! BH:n jag letat efter inköptes och sen bar det av till sös.

Hela dagen har varit i en dimma då mitt blodsocker varit under nivån för bra, typ. Ja, det var väl dagen, förutom att jag nyss kom hem från ett pass av kondition och Core - Beach 2010 nästa?

Ciao, nu blir det läxor!

En dag

Så, nu har jag köpt god frukost med mamma och hunnit med träningspass på gymet, det blev core idag. Träffade Adam som hängde med. Gud vad ont man får i magen, det känns att musklerna jobbar.

Imorgon blir det kort dag i skolan, sen bär det av till Sös. Fast vi gör ett depå stopp på Forum Nacka för skvaller och shopping.

Va super kul att träffa Anna idag! Vi har inte setts på 3 lååånga veckor, skönt med lite hyper igen!

Men nu ska jag plugga lite, socialisera lite och fixa naglarna.

Ciao!


Dålig morgon

Vi har bara äckel päckel frukost hemma. Jag kräks. Inge gott. Funderar på att kanske skippa den? Eller? AAAA, jag blir galen.

Ibland är det svårt

Gud vad svårt det kan vara att komunicera när man inte ser varandra. Missförstånd, feltolkningar och skämt som inte fattas är bara början. Tacka skype iaf för att man kan få se varandra!

Har pillat med mobilen och nu har jag massor av nya funktioner, jippi! Funderade lite hur jag skulle kunna klara mig utan telefonken och min slutsats är att jag inte skulle klara mig. Smart jag känner mig just nu.

Ja, nu ska jag sätta mig i soffan med morsan och kolla in lite schysst musik. "That's what you do when you love someone"

Trudelidu!


Lika som bär?

Navid Modiri och Gudarna - "Kom och dansa med oss nu"



Lika?


Lou Reed - "A walk on the Wild side"


Mysigt

Nu sitter jag här och mår bra. Har tränat, tagit ett långt bad och bara tagit hand om mig själv. Det finns inget bättre eller skönare än att skämma bort sig själv. Nu är det bara naglarna som ska fixas, sen är jag klar inför veckan.

Imorgon är det sovmorgon och sen är det föreläsning i aulan. Vet inte vem av partiledarna det är den här gången, men det blir säkert intressant.

Men nu ska jag ta och äta lite middag.


Dagen efter lördag - söndag

Idag är det soligt ute, så nu blir det att äta frukost och sen sätta sig ute i solen för att ta tag i matte C. Vilket liv jag har. ska försöka städa lite och träna.

Men nu är det frukosttajm, bye bye!


Fan.

Facebook fungerar inte. Fan. Fan.


Popcorn and rock'n'roll

Har nu zzzzz en stund. Det var riktigt skönt, men jag är fortfarande väldigt trött. Det straffar sig att ha kul, men va fan, man är väl ung?

P.g.a. het och lång utekväll igår blir det hemmakväll med popcorn, VH1 och DieHard 4, finns det en bättre kombo? Vi har den iof på film. Men reklamerna är till för VH1, eller hur?

I love music, don't you?


Julia, du är ingen mänsklig bulldozer

Appropå inget:

  • "Okej näe det tycker inte jag heller... då blir det liksom inge bra... men kul att du fick utlopp för dina känslor" - Bea sa det bra, ibland behöver man bara agera för man behöver det, det är ett behov, det är fan en rättighet.
  • "Låtsas att vi har kul" - Jag & Julia åtagliga gånger igår.
  • "Jag fryser om benen" "Du skulle inte rakat benen innan ikväll" - Random samtal igår
  • "Jag är kåt" "Då är vi två" - Min sms trafik under gårdagen
  • "Hej" "Hej" "Du går i Nacka va?" "Ja" "Går du organisation & ledarskap?" "Ja" "Då går vi samma kurs." - Julia och Brunettens samtal igår.
  • "Men vi pratade om mycket" - Haha, sure Julia!


Perfekt för lördagar - John Mayer "Slow Dancing In A Burning Room"

 


Ännu en lördag

Kom hem för en timme sen. Sovit väldigt lite. Är väldigt trött och nu måste jag plugga. Gud vad roligt.

Va iaf en tråkig kväll (rekomenderar inte Pans Nattklubb) men en bra natt, kan man säga så? Det var iaf så det va. Hur som helst invigdes den nya klänningen som var fantastiskt snygg och jag bara längtar till man kan gå barbent i den! Julia verkade också ha en bra natt, hon svävade lite sådär på hemvägen... Haha, äntligen har lyckan vänt för henne?

Nja, det var iaf en kväll och en natt som slutade bra. Och snipp snapp slut så var sagan slut?

En bra dag

Kom hem från ett pass yoga och åt en god och nyttig lunch i solen, kan en ledig dag bli bättre?

Måste få säga att yoga var bra mycket jobbigare än jag trott! Värt att prova, jag kommer iaf att fortsätta att boka in yoga klasserna i min kalender.



Friday I'm in love

Idag är det fredag! Ja! Ledigt! Sol! Det ser ut att bli en bra och positiv dag! Jag är taggad! Ska dra till gymet om ett tag och köra lite yoga och konditions tränig, snart biptest ju, dags och sätta igång kanske?

Idag blir det en dag med solande, pluggande, träning och så avslutar vi med en klubböppning, vad säger ni om det?

Men nu --> Gymet!


4 - 5 --> FAAAN!

 

Klänningen

Köpte en snygg klänning på MANGO förra helgen som jag tänkte ha imorgon tillsammans med mina nya skor, vad tycker ni om den?

 

 


Djurgården - HV71

1 - 0 --> Nu tar vi dom!

2 - 0 --> FAN va skönt!

3 - 0 --> Det blir VINST ikväll!

3 - 1 --> Ett mål kan vi bjuda på...

3 - 2 --> Kom igen Djurgården, tappa INTE nu!

3 - 3 --> FAN JÄVLA SKIT! Men vi tar dom!

4 - 3 --> JAAAAAAAAAAAAAAAA!


Thursday I don't care about you

Orkar inte. Är trött. Sov 4 timmar.

Va en såndär konstig kväll igår, skivan var väl sådär kul, men iaf, roligt att träffa nytt folk. På donken stötte vi ihop med två roliga snubbar och gud vad Stockholm kan vara litet ibland. Sen fick vi kuta till bussen för den gick visst inte där den skulle gå. Summering: Konstig uppochner vänd kväll.

Åt nötter idag (jag är en nöt) så drog hem från skolan tidigare, så skönt.

Ikväll blir det hockey. Och imorgon blir det nattklubbsöppning. Kul.



En av mina absoluta favoriter.


Vilken otroligt lång dag!

Idag har det hänt mycket, HJÄLP!

  • Dans i skolan - FÖRNEDRINGEN var stor, men kul hade vi, typ, lr ja!
  • Sen slutade vi TIDIGT så jag och Julia åkte in till stan - Köpte lite prytlar till imorrn då det är dags för SKIIIIVA!
  • Åt mjukglass i gamla stan, MUMS sååååå gott - Årets första!
  • God middag - FAST det var rester
  • Väntar nu på att min TV-kväll ska börja!

Ja, det är väl vad som hänt under dagen? Tror det iaf. Om jag kommer på nått så hör jag av mig!



Bild Tagen av Julia!


Ishockey är kul...

... Men jag är tjej så just nu pallar jag inte ÄNNU en match, känns som att nästa match är lite viktigare, kanske? Jag hoppas på djurgården iaf, hoppas verkligen att de vinner, det är dom värda.

Så nu sitter jag och tittar på Topmodel ist (tihihi). Har tränat, skickat in naturkunskapen (äntligen klar!), ätit god mat som syrran laga (thai) och nu sitter jag här vid datorn och bara har det skönt.

Har haft en skön dag i skolan och solen, är helt slut och kommer somna gott, när jag väl lägger mig...




Action is the shit! (Därför hockey är roligare än fotboll...)


Snart 9

Klockan är snart 9 och dags att dra till bussen. Så är det när man bor på landet, man får ta bussen en timme innan man ska vara i skolan, härligt. Idag har vi typ 2 lektioner, resten av dagen ska vi lyssna på partiledare och se om de tycker nått vettigt.

Det här med politik är kul, men lite överskattat, de tycker ju ungefär samma sak...

Men nu ska jag ta och borsta tänderna så jag luktar gott, sen bär det av till busen och en promenad i solen.

Always dress to kill

Det spelar ingen roll hur du mår, att allt är skit och du har en dålig dag. När man tar på sig den där klänningen eller tröjan som är så fin eller dom där jeansen som framhäver rumpan så snyggt, då blir man lite gladare. Sen när man får till sminket och håret bara är sådär underbart, ja då, ja då blir allt väldigt mycket bättre!

Jag och Julia upptäckte att ser man ut som man har kul och utstrålar glädje, ja, då vill folk vara med en. Det är insidan som räknas, det lyser igenom utsidan och får oss att stråla. Men, utsidan kan hjälpa till med mycket. Känner man sig snygg blir oftast allt genast mycet bättre. Sen vad andra tycker, det skiter vi i!

Always dress to kill!


Boys are stupid...

... Throw rocks at them. Jag är besviken, arg och känner mig utnyttjad.


Klockan går fort när man sover

Okej, gick upp för 20 minuter sedan, shit vad jag har sovit! Men skönt var det iaf. Kvällen var väl, ja, misslyckad? Hela helgen har varit knäpp... Men lite roliga grejer händer ju alltid, iaf om det är jag och Julia som hittar på nått. Har iaf träffat lite härligt folk under helgen och det är ju alltid kul!

Fick skjuts av mamma från bussen igår, såååå skönt! Jag och Julia hade nämligen bajsont i fötterna så vi fick gå barfota i T-centralen och satt barfota på tunnelbanan. Första och sista gången det händer, eller? När man kom hem å skulle lägga sig blev man nästan ihjäl skrämd av Gustav som låg och sov i soffan, hjälp vad rädd jag blev!

Sen för att göra allt värre var det två killar från Nacka Gymnasium som stötte på oss, HJÄÄÄÄÄÄLP!


På G

Okej, nu är jag och Julia på G, alltså inte PÅ G utan utgång på G. En flaska vin har förbrukats under en härlig middag med potatis grejjor, sås och norsk fläskfilé. Mumsigt gott var det iaf! Vi är båda lite yra Robert, men nu taggar vi till rejält, det blir en kväll att, minnas (eller försöka minnas?). iaf sitter jag här nu och dricker en mycket god drink medans Julia fixar till det sista.

Va härligt det är att vara ung!

En kväll med arabiska tanter och pingis

Igår provade jag å Julia Nype, det var en upplevelse. Stort plus för inredning och gratis champange, minus för musiken och en del folk som var där (spanska bitchen och några mer, nämner inga namn...). Men trevligt hade vi, även fast vi fick låtsas att vi hade kul. Men det funkar! Haha.  Vi provade även några nya dansmoves, arabisk tant vilse i skogen var en av dem. Även Kajsa och Amanda var med och shakade loss på dansgolvet.

Fötterna börjar ÄNTLIGEN vänja sig vid högklackat och ikväll laddar vi om!


LYCKA!

Min klänning har kommit hem, JAA!!!!!!! Är superduperduperduper snygg och jag är superduperduperduper snygg i den! AWESOME! Ska ha den ikväll när Julia och jag ska till NYPE.

Åt precis en macka, det var gott, men inte bra. För nu är jag nämligen mer hungrig än jag var INNAN jag åt den. Helvet!

Ska gå ner å göra macka nr 2 nu, är ju så himla hungrig...


Skolan, 10.15

Vi har naturkunskap. Jag och Julia bloggar. Vi läser även Cosmopolitan. Jag kan inte prata för min röst är borttappad. Jag har kommit på att jag är dålig på att vara tjej för att:

  • Jag kan inte måla naglarna
  • Jag utnyttjar mina bröst alldeles för lite
  • Glömmer en massa saker
  • Kan inte göra två saker samtidigt

Så, ja, jag måste träna och bli en bättre tjej! Men jag vägrar bli sådär fjolligt tjejig, för det är jag inte. Bara så ni vet.

Ikväll ska jag och Julia till Nype! JA! Och jag ska ha min nya klänning! JA!

Men nu ska jag typ jobba med naturkunskapen. Suck.

Julia är en nörd.


Att vara bäst - alltså jag

Jag är nog absolut bäst, utan tvekan inga tvivel. Jag är så bra att folk svimmar när dom får reda på det, elefanter går baklänges och småbarn slutar skrika. Jag är alltså bäst för att... för att.... för att... FÖR ATT:

JAG HAR SKRIVIT KLART MIN UPPSATS, EN DAG TOG DET, EN DAG! Jag är ju bara så enormt bäst.. BARA 200 ord för mycket (skit) men det är bara en liten liten liten nål i en höstack. Jag kan nog övertala Kemi att det här funkar. YES!

BÄST VET NI!



Konsten att bli bäst - är att vara som jag!... Hihih.


En i mängden - tyyyyyp

Nu har jag faktiskt varit produktiv (?) och pluggat lite. Skrivit kanske hälften av uppsatsen och har kommit fram till att orden inte kommer att räcka till (800st). Skit också. Undrar inte om jag kan övertala våran kära naturkunskapslärare Kemi (haha jag vet!) att låta mig ha 100 ord extra, det är ju inte så mycket, eller hur? Hmm, får se vad han tycker imorron...

Fick precis reda på att Göran Hägglund (Kd) kommer till skolan för att snacka lite imorron. Tydligen är det så att vi ska lyssna (obligatoriskt för 3:or, men inte för oss) för at vi är en sån himla ambitiös klass, pft, SURE!

Insåg precis att jag måste komma igång med träningen - det kom som en blixt från en klar himel, bara PANG, eller nått.

Nu ska jag väl.. PLUGGA... BAJS...tråkigt....



Göran Hägglund är ju inte precis snygg....


Dagen efter igår

Igår var det årets första skiva (för mig) och temat var D. Gissa vad jag var? DATANÖRD, inte som de där WoW utan tänk Bill Gates typ fast utan pengarna... Julia var detektiv och vi var absolut bäst, i vår värld iaf. Innan kvällen började och dagen var slut var jag hos frisören och fick håret färgat... BLOND igen och jag är väldigt nöjd!

Kvällen var iaf en pang kväll, hämnder uträttades och stordåd inträffade. Jag säger bara BGB Julia... Haha. Var dock trött idag när jag skrev mitt akteprov kl.08.20 på morgonen (INTE ett skämt). det gick iaf bra fast jag bara sovit 4h och var allmänt bakis.

Så nu ska jag äta fil med hallon, sitta i solen och skriva min uppsats, allt utom det sista är iaf roligt!



Amanda (DISCO), Julia (DEKTEKTIV) och jag (DATANÖRD).


AAAAAAAAAAAAAAAH!

Fick nyss ett mejl, min söta klänning kommer om typ 2 DAGAR! LYCKA! Den komer användas flitigt i sommar och redan på fredag blir det premiär! Jag å Julia drar nog till Nype på fredag, så det blir peeeeerfekt! AAAAH, LYCKA!


Okej, vart ska jag börja?

  • Skiva imorgon och jag vet precis vad jag ska vara! Haha, blir kul!
  • Prov efter skivan, ooops....
  • Ska slinga håret imorgon! Jippi!
  • Shopping imorron! JA!
  • Slutar tidigt imorgon! Skönt!
  • Kommit igång med pluggandet igen, en lättnad!

Imorgon blir alltså en bra dag, för mig iaf!


Jag har inget liv...

... jag pluggar.

Tisdag

Idag är det tisdag och jag har spenderat en massa dagar med min familj, EN MASSA! Jag håller på att dö av uttråknig. Okej, de är inte så farligt tråkiga, men en massa dagar är för mycket...

Men nu ska jag kolla på Arn - Riket vid vägens slut och plugga aktiekunskap.

Bye bye!

Min syster, hon, hon är unik

Okej, min syrra försöker sluta röka. Detta är resultatet efter ca 4 dagar:

  • Ett humör som heter duga (värre än vanligt)
  • 4 st nya hål i öronen
  • ny hårfärg

Så, ja, rökning är farligt och att nte röka kan få oanade effekter... Men hon röker iaf inte, det är ju alltid något, eller hur?







Hon har för närvarande inget att säga om detta, jag ska försöka nå henne för en kommentar under veckan.


I'm lovin it

Jag erkänner, jag är 18 och nu är jag fast. Fast i nätshoppingen. Det är ju sååå enkelt, så bekvämt och ja, kul!

Sötis

Jag har hittat en världens sötaste klänning, helt underbar! Ni vet när man är hemma och är sjuk så tittar man en massa på tv. Helt plötsligt såg jagen reklam för nelly och tänkte att det här måste jag titta lite mer på. Gick in på hemsidan och där fanns den, min söta klänning!

Chiffon Floral Puff Dress SEK 249, Paprika - NELLY.COM


Sjukling

Hemma med feber idag, bläää. Ska försöka plugga lite mer, men får se hur det blir med det. Kollar på Benjamin Button just nu, underbar film.

So long!

Att leva efter


Dance, like nobody's watching.
Love, like you've never been hurt.
Sing, like nobody's listening.
Live, like it's heaven on earth.


Sverige, DAG 1

Borta bra men hemma bäst, eller hur? Ligger i min sköna 1,20 säng med syrran på behörigt avstånd, bara detta är lycka! Internet som FUNGERAR och ringt å smsat en massa, nu är jag verkligen HEMMA.

Lyckades få en rejäl feber på Oslos flygplats så det blir att vara hemma och ta det lugnt imorron. Har iaf kommit på vad jag ska vara på student skivan på onsdag, tror jag... Men det, det får ni reda på senare!

Nu ska jag sova.

Klart slut.


Spanien, DAG 7

Okej, det här är den femtioelfte gången jag skriver det här inlägget. Varje gång jag ska publicera FÖRSVINNER internet connectionen. Idag är det hemåt som gäller, hem till INTERNET, vänner och kallt(?) väder. Färdigpackad är jag så nu ska bara datorn ladda klart så jag pallar 7h hemmåt. Vi mellanlandar i Oslo (Norge Norge det är et ruttet land, norrmän norrmän dom borde tas om hand) vilket gör att det tar 3h extra hem, roligt.

Har varit en skön vecka med en massa konstigt också.

FLygrädd som jag är, hoppas jag att allt går bra och att vi överlever denna tripp.



Vi flyger SAS hem, hoppas dom vet vad dom håller på med.


Lycka - Barca vann 2 - 0

 

Spanien, DAG 6

Sista dagen i Spanien idag, imorron ska det åkas hem. Lite tråkigt faktiskt, har blivit van vid det chilla och sköna tempot här nere, sen kommer jag sakna solen. Men måste medge att hem lockar lite, saknar mina små söta vänner!

Idag har det varit lugnt. Chillade nere på stranden i solen och brände mig såklart, men vad gör det? Allt är bättre än vinterblek hy. Sen blev det god lunch på balkongen och en shopping runda i stan som resulterade i, ja, INGET. Haha, var nog inte på mitt bästa shopping humör idag. Kvällen avslutades med dunder middag på en av våra favoriter på stranden (JAG PROVADER ATT ÄTA SNIGLAR! Smaskigt faktiskt...) och nu sitter jag här.

Med hela familjen framför tv:n avnnjuts andra halvleken av El Classico (Barcelona - Real Madrid) och på Reals hemma arena står det just nu 2-0 till Barca. Kan det bli bättre?


The Call - Regina Spektor

En av mina absoulta favorit artister just nu, Regina Spektor. Älskar verkligen den här låten som får mig att tänka på allt och inget. Texten är helt magisk.


It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

You'll come back
When they call you
No need to say good bye


Spanien, DAG 5

Inte för att retas men måste bara....

...säga att jag sitter här på balkongen i solen, omkring 20 grader sådär och lite vindar så man inte blir alldeles föööör varm. Har precis varit nere vid stranden och käkat god lunch (pil pil räkor). Det är helt okej här, fast jag längtar hem så kan jag nog överleva till söndag, jag känner att det kommer nog gå bra.

Allt det röda börjar bli brunt och fräknarna har multiplicerats (om det räcker?) och man känner sig lite bättre när man slipper den där vinterbleka färgen. Har iaf tagit beslut om att här ska det sättas igång med träningen, nu jävlar! Ska öka muskelmassan lite och minska fettet.... Inte så man blir nån himla body builder, men lite muskler har ju aldrig skadat någon, eller hur?

Men nu ska jag ut i solen igen, ADIOS FROM ESPAÑA!


Spanien, DAG 4

Okej, jag vet, jag glömde Spanien, DAG 3 men till mitt försvar måste jag säga att jag var utan internet connection igår. Den är inte så värst bra idag heller vilket beror på att jag typ har tagit mig in på Paradors internet (parador är ett hotel som ligger typ 1 km från vår lägenhet) som inte har världens bästa täckning här...

Igår var det en sån där typisk Svenssons solsemester dag. Gjorde inte ett skit och bara satt i solen och åt god mat med roligt sällskap. Jossan raggade upp två belgare (som tydligen är våra grannar?!) och dom älskade att prata och inte prata så det va lite konstigt. Iaf så gick vi till Tutti Fruti (bar/klubb stället i denna håla...) som var DÖTT! HELT DÖTT! Måste säga att under somrarna är det fullt drag och man hittar knappt sittplatser. Så det blir ingen mer utgång den här veckan tror jag, kanske i helgen men det är tveksamt. Som tur är åker belgarna hem imorrn så vi slipper hänga med dom (JAAAAAAAAAAAAAAAA!).

LÄNGTAR ENORMT MYCKET HEM!

Men nu, nu ska jag gå och göra inget alls.

See u when I see u.

Hoppsan

Blev fel i förra inlägget. Inte kul här, allt är skit och nu vill jag verkligen åka hem.

Spanien, DAG 2

Okej, det är lite bättre nu när solen tittat fram, lite bättre. Men, jag längtar fortfarande hem, suck. Vet inte vad det är, brukar vara super skönt att dra till Spanien, men tydligen är det nått som inte stämmer den här gången eller så är det bara hemma som är bättre än vanligt.

Som jag sa tittade solen fram idag, skönt och varmt var det. Detta lilla framsteg resulterade i att jag nu är grisröd på benen, jippi!... Solkräm är överskattat eller?... Har jag tur har det iaf lagt sig tills imorron. Sen har jag levt på skaldjur hela dagen, ätit så mycket musslor och räkor att det snart kommer ut ur öronen. Upptäckte att min bikiniöverdel var för liten imorse, as kul, verkligen, så det blir att köpa en ny bikin så jag slipper klämma ner brösten i fortsättningen, skönt var det inte...

Men nu sitter jag nere på "den lokala puben" (?) och kollar på fotboll (Barcelona - Arsenal) med pappa. Tydligen hejar vi på Barcelona som leder med 3-1 och det verkar som det blir ett mål till snart, kanske? jag vet inte, kan inget om fotboll.

Hasta la vista!

Spanien, DAG 1

Okej, så är man framme. Kul. Trött. Vet inte om det var en bra idé att åka ner, ångrar nästan att jag inte stannade hemma, men en vecka går fort, eller hur?

Lov iaf å det är ju alltid skönt. Fortfarande sliten sen helgen med ett antal blåmärken på konstiga ställen som jag inte minns hur jag fick... Men ska ha en mysig hemmakväll med grillning på balkongen och en tidg kväll så dte blir mycket sömn iaf, för det behöver jag, VERKLIGEN.

Visste ni förresten att det finns ett STarbucks på Arlanda?! Det va en chock för mig iaf, hoppas de öppnar nån annanstans så man slipper dra till Arlanda och checka in för att få en god frappucino. 

Sen flög man ju med Per Gessle ner, tänkte bara nämna det sådär...

 

España

Så har söndagen passerat i slowmotion. Är nästan helt klar med packningen inför spanien resan. Har lite saker som ska ner imorgon, men annars är det lugnt. Duschade precis så jag slipper göra det imorgon, känns inte så kul att behöva gå upp ännu tidigare (ska upp 03.00).

Imorgon bär det som sagt av till Spanien med la familia. Det blir en veckas sol, bad och relaxing. Ska bli skönt, lite tråkigt bara att missa allt kul hemma på lovet, men sol och bad lockar mer... Har lite skola jag måste ta igen, INTE kul, men sånt kan man kanske göra medans man ligger och solar? Nu känns det genast mycket bättre!



NERJA <3


En alldeles speciell helg

Igår va en lyckad kväll med roligt sällskap, alldeles för mycket onyttig mat och dricka på det. Resultatet var som sagt strålande och Julia verkade ha en underbar 18-års dag. Vi började hemma hos henne med pizza, tårta, gott sällskap och alldeles för många minnen. Tiden flög iväg och helt plötsligt var jag, Adde och Julia på väg mot nattens äventyr. Det blev en kväll på The Bridge i alldeles för höga klackar, men vem bryr sig?

Kvällen (natten?) avslutades med mys och alldeles för lite sömn. Men nu ska jag försöka stänga väskan, vilket verkar omöjligt...

GRATTIS JULIA! 18!



Jag och Adde



Födelsedagsbarnet Julia och Adde


NU KÖR VI!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är dagen före Julias 18-års dag! Längtar tills ikväll, kommer bli grymt skojj och ha super trevligt sällskap. Inget kan gå fel, absolut inget kan förstöra denna lördag!

Väntar på att familjen Cirkus (min morbor + fru + 2-åringen Charlie + lilla Lou (typ 4 veckor?)). Inget är stilla när dom kommer så jag har laddat upp med mycket sömn och ett lekhumör som är galet på topp, HÄR SKA DET KRYPAS PÅ GOLV! Så Charlie, idag kommer jag klara av det här! (Hoppas jag?!)

Soooooo long!

Låååång fredag

Nu blev ju inte fredagen som jag hade tänkt det precis. En himla boxare gick och dog så jag å Julia kom aldrig iväg till tv4. Kunde han inte dö idag ist eller nått? Efter att vi varit på tv? Jaja, Det var väl hans tid eller nått...

Men ist så sov jag till 11, satt i solen i 2 timmar och nu, ja nu, ska jag käka riktigt gott, GRILLAT för första gången i år! På besök är mormor och morfar som ska fira påsk med oss, alltid lika skojsigt. Sen imorron blir det påsklunch med lilla Lou och Charlie (å så deras föräldrar också) och slutligen ska vi fira Julia med buller å bång.

Men nu ska jag äta och försöka laga mitt knä (med silvertejp?...) så jag kan ha höga klackar imorron!

Pusselipuss

Man är väl kändis?

Japp så har man duschat och tagit hand om sin kropp, typ. Sitter här iaf med ett svullet knä och sen ska jag försöka gå i super höga klackar på lördag, TOPPEN! Ibland så bara vill gud göra livet surt (inte för att jag tror på honom).

Imorgon blir man hämtad med taxi för att ta sig till tv4:s studio för att bli sminkad och sitta med i nyhetsmorgon. NERVÖST är bara förnamnet, men snygg kommer jag iaf vara...

Blir The Bridge på lördag med Julia och vännerna. Ska bli roligt, men får se om jag klarar av mina klackar då med mitt svullna knasiga knä. LÄÄÄÄNGTAR!



På lördag köööör vi tjejen!


Vi är knasiga och trasiga....

...i vååårat gäng. Stämmer mycket väl ihop med min familj just nu. Vi är knasiga och trasiga, allihopa. Idag är det första dagen på lovet, eller idag börjar lovet snarare.

Var ju menat att vi (la familia) skulle åka till Spanien, men får se om jag orkar följa med. Är inte så taggad just nu. För som jag sa, vi är trasiga och knasiga i vårat gäng.

Men ska nog iaf packa och så, ifall jag ändrar mig vill jag ju snabbt bara kuna springa till bilen... Speciellt eftersom flyget går 06.15 och bilen hemifrån går 04.00, jippi...

RSS 2.0