Me and all my friends we're all misunderstood

Och det är vi verkligen! (Jag och mina bröst alltså). Hatar verkligen axelbandslösa bh:ar, satte den alldeles för hårt också (för att jag är rädd att den ska ramla ner) så nu har jag as ont i bröstkorgen. Gud vad jag älskar att vara tjej, det finns så många fördelar... NOT! Nu är iaf bh:n av och äntligen är känslan av bekvämlighet tillbaka! Aaah skönt!

Förstår verkligen kvinnornas frigörelse när de brände bh:ar, det skulle jag gärna vilja göra. Det är ju inte så att jag är gammal med hängbröst, de är ju fortfarande pigga så då kan man väl skippa bh:n, eller? Det är svårt det där, om det är okej att låta dem hänga fritt eller om man ska bura in sina vänner i en bh...

Nu på sommaren kan jag tycka att det är okej att låta dem vara. Det är ju sommar! Då är det mesta okej. Jag och tjejerna har ständigt den disskusionen och de flesta håller inte med mig. De tycker att det inte är okej. Då frågar jag varför inte? Är ni inte stolta över det ni har? Att ni är kvinnor? Var ligger problemet? Det är då det självklara svaret kommer. Det är för att de andra bryr sig och tycker och tänker, det är för kommentarer och snea blickar. Det är på grund av dem och deras tankar som det inte är okej.

Jag tänker iaf fortsätta göra som jag vill och känner för. Jag är stolt över mina bröst och de finns ju där så varför inte framhäva dem? Dags för mina flickor att se världen. Sen är det upp till dig vad du vill och tycker, men ärligt talat, så bryr jag mig inte. Inte det minsta.

So we keep on waiting, waiting on the world to change.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0