Så söta så söta

Okej, nästa år tar vi studenten, nästa år tar jag studenten. Fan. Snart är jag vuxen på riktigt. Är det kul? Klarar man sig? Men det är inte bara vi som växer upp nästa år, de små ettorna har börjat och det är dags för dem att växa.

För vissa är gymnasiet en chock, för andra en välkommen förändring. Jag hörde till den andra kategorien. Det var skönt att ta eget ansvar, sköta sitt och ta egna beslut. Du går fortfarande i skolan, men skillnaden är enorm. Det är inte lika mycket skolan, utan känslan som förändras. Helt plötsligt är man minst och delar utrymme med en massa människor som alla är äldre än dig, kan och vet mer (tror de iaf).

Det är nått som händer det där första året i gymnasiet. Man växer upp, tar ansvar och lever lite mer av livet. Det är en positiv överraskning, men omtumlande. Tro inte att det ska bli lätt, för det är det inte. Men förvänta dig världens roligaste, galnaste, mest magkittlande och spännande berg- och dalbana. Det är gymnasiet.

Så ta allt med en klackspark och gör ditt bästa, men framförallt, se till att ha kul och njut. Det är 3 år du alltid kommer att minnas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0