Tagga

Nyår snart så det är en del som man sk ata tag i och fixelifixa! Idag blir det att träffa Hanna och försöka ordna upp skiten och se till att det blir något bra av det här! God mat ska vi iaf se till att det blir! Den ska inhandlas idag!

Skulle åkt till gymet imorse, men, då vaknar man med lite halsont och täppt i näsan. Kanske dags att bli frisk först? Skulle tro det! Men jag vill ju så gärna till gymet! Aaaah!

Any way... Dags att käka mys frukost nu! See u!


Sött


Dumma mej

Har varit lite dålig på att blogga den senaste tiden, kan det vara för att det varit jul? Ja. Tror det. Det har ju varit lite, men de har ju varit alldeles för tråkiga....

Igår var det iaf lite annandagsrea hopping med Niclas, hittade ganska mycket och är väldigt nöjd! Allt var bra förutom de där byxorna som jag precis inte får på mig, BAJS! MEN! Ett stort MEN, jag kommer komma i dom, vänta bara! Haha. Idag blir det nog en tripp till gymmet och Apple store i Sickla (sen ska jag försöka tvinga pappa att stanna i Forum också, det kommer nog gå bra!). En ny dator är på gång och därför ska det nu göras undersökningar.... AS KUL! Dock kan det kanske bli lite svårt att gå från PC till Mac, men va fan, NU KÖR VI!

Fick vad jag önskade mig i julklapp, massa små skit som kommer upp här lite senare idag kanske. Får se hur pass aktiv jag är. Sen är det ju faktiskt snart nyår också! GALET! Men det ska bli kul och gott, mneyn ser riktigt najs ut!

Men nu har jag snackat en massa skit, dags att hoppa in i duschen!


Å nu är julen över

Nu är julen över, det blev mycket julmat och umgänge. Julen i Örebro blev annorlunda men väldigt lyckad, vi hann med allt och alla så det var kul!

Sen blev det julbord igår igen, men vadå, det är ju bara jul en gång per år, då gör det ju inget om man äter samma sak i tre dagar!

Men trots att ulen är över så är det ju ändå en liten del kvar... JULREAN! Så idag bär det av mot staden för lite shopping, hoppas på att jag hittar nått iaf! Sen ska det bytas lite saker också, men det ska nog gå bra.

Nästa duschen!

Julaftons morgon

Ja, vad kan man säga. Det blir en annorlunda jul i år. Nu är det iaf morgon och snart kommer pappa, det ska käkas frukost, öppnas morgon paket och fixas. Sen bär det antagligen av till sjukhuset och besöka farmor och sedan jullunch hos faster och farfar. Ser inte direkt fram emot att besöka sjukhuset på julafton, men ibland blir det ändrade planer!
Sen blir det galet med tomte och plock hos mormor och morfar med minikusinerna. Det ser jag iaf fram emot, det är ju alltid nått.
Men nu, JULFRUKOST!

FAN FAN FAN

vilken jul det blir, as kul, verkligen.

I did it...

... my way? Håret fixat, check! Det blev som det blev, det är som det är! Lite ljusare nu, så det kanske betyder ljusare tider? Haha, dåligt... Skönt att slippa utväxten iaf! Jag vet inte om det är en sanning att blonda har roligare och jag kan faktiskt inte svara på den frågan... Men det jag vet är iaf att lite av mitt självförtroende försvann när jag färgade håret. Patetiskt jag vet, men nu börjar det komma tillbaka!

För att håret blir ljusare?

Gwyneth Paltrow har en snygg hårfärg tycker jag, tycker ni?



Klockrent!


STÄDA STÄDA STÄDA

Herrejävlar. Här har det städats och dammats och packats och fixats och grejsats! Nu ska julen in i huset på riktigt är det sagt!

Har börjat packat till jul också, alltid lika svårt att bestämma vad man ska ha på sig, men det blir nog en liten söt klänning, perfetto! Ska bara hitta ett par svarta strumpbyxor också... Haha men det löser sig!

Snart bär det av till frisören för att bli julfin i håret också! Ciao!

Snart är det JUL!

Längtar fansansfullt efter julafton just nu och på torsdag bär det av till Örebro och sen blir det fira av det med hela stora släkten! Imorgon är det dags för glögg, julstädning, pepparkakshus pyntning och julgranen ska få på sig lite kläder!

Har redan fått lite julklappar faktiskt, jag vet fusk, men ändå! Fick ju jackan av mamma eftersom jag inte skulle vara sjuk på jul (har ändå haft feber och ont i halsen...) sen fick jag söta undisar av Mimmi idag, tack så mycket! Och ett MVG av min religionslärare, den har nästan varit den bästa hittills! Gud vilken nörd jag är...

Hade även en Buzz turnering idag och mina damer samt herrar, JAG är MÄSTAREN i la famiglia Nilsson! HA!

Haha, dags att sova? Ja. Natti!


Julavslutning

100media_imag006 (MMS)

Julavslutning


Filmtajm!

Man kan faktiskt ha hyffsat kul när man är sjuk, bara man inte är ensam. Nu är det dags för film!

Jag vill ha mer jul!

Idag var sista riktiga skoldagen, imorgon är det julavslutning NAJS!

I'm feeling hot hot hot!

Feber feber feber nu nu nu bort bort bort! Sitter här i skolan och kallsvettas, känner mig äcklig och i behov av typ en dusch, ändå duscha jag för typ 2 timmar sen... Men så kan det vara! Ska hem och ja, vara sjuk? Gud vad tråkigt, sjukligt tråkigt... Hahaha...

Helgen var, ja sjuklig? Ja antagligen och kantad av en uppsats som nu är klar och inskickad, även redovisad för några minuter sedan. Den stora frågan är nu, vad gör jag nu då? Skolan är slut, jullovet är här, vad ska jag hitta på? Tänkte ju träna och grejer, men nu är jag ju sjuk. Va fan ska jag göra då? TRÅK VARNING!

Känns som det kommer bli många inlägg under denna tid, hoppas ni få läsare står ut...


Julbord med familjen och underhållning!

100media_imag005 (MMS)

Julbord med familjen och underhållning!


FUCK OFF

Okej, jag är hemma en fredagskväll och skriver religion. HATE THIS! Jag hatar religion det för inget gott med sig, alls! Hör sen GUD BUDDHA OCH ALLA ANDRA MAN INTE KAN TA PÅ!

.

Igår var det Fotografiska på schemat och idag är det fika och utgång. Och toppen på isberget, det är snart jul! 10 Dagar kvar till julafton!

Jag kom fram till stan tillslut igår iaf, bara 15 minuter försenad, men jag kom fram! Fotografiska var lika bra som första gången och den sena middagen som vi äntligen fick äta var väldigt god!

Idag ska jag träffa Amanda och fika lite, snacka lite och mysa lite. Det var ett tag sen senast. Sen blir det utgång med ett skönt gäng hoppas jag! Det brukar bli så iaf! Haha. Roligt har vi alltid, det är huvudsaken!

Men nu ska jag försöka skriva klart uppsatsen, jag ska iaf försöka... Haha.


Nu small det...

Okej, 45 minuter kvar tills jag ska ta min buss, tror ni inte det är förseningar då?... ABSOLUT är det så! Fan, hela dagen har det fungerat tills jag skulle ta bussen... Helvete!


Fortfarande bra...

Fast snön bara fallar ner så går mina bussar fortfarande, vilket mirakel! Men stackars innerstan... Moahahaha...


Uptown girl?

Uptown girl
She's been living in her uptown world
I bet she never had a back street guy
I bet her mama never told her why

I'm gonna try for an uptown girl
She's been living in her white bread world
As long as anyone with hot blood can
And now she's looking for a downtown man
That's what I am

Jag? Någon påstod det iaf...


Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

FY FAN VAD DET SNÖAR! Herregud, undrar om man fastnar här på värmdö nu eller om bussarna kommer att fortsätta gå? Återstår att se, än så länge ser det bra ut på SL fronten.



Igår såg jag Due Date och den var faktiskt riktigt bra, dock känndes den lite kort, men det kanske bara var en känsla? Dock var Hangover bättre anser jag, men Due Date ligger inte långt efter. Såg förresten att det kommer en Hangover 2, längtar vi?

Senare idag styr jag stegen mot fotografiska, ett av de få "museer" jag faktiskt uppskattar. Jag uppskattar det så mycket att det här blir andra besöket på.... 6 månader?... Haha. Men det ska bli kul, är en del väldigt intressanta utställningar just nu och foto är faktiskt kul att titta på.

Men nu, ja nu, ska jag skriva en uppsats, eller iaf börja...

Ciao Bella!


Helg

Japp, det är sant. Nu har jag helg! INGEN SKOLA PÅ 4 DAGAR! Så nu ska jag bara ta det lugnt, umgås med nära och kära och göra roliga saker, sen att en uppsats ska skrivas, det är bara en bisak...

Det börjar närma sig jul nu. Det är exakt 9 dagar kvar till julafton och idag blev jag officielt klar med julklappshandlandet! Det känns skönt och härligt, nu ska bara allt slås in...

Näe, men nu ska jag bege mig mot sickla, det står bio på schemat, Due Date, tydligen ska den vara rolig så det hoppas vi på!


Jag är inge bra på att blogga

i alla fall inte just nu, men dte betyder inte att jag är dålig, bara att jag skaffat mig ett liv... Haha. Igår var jag faktiskt och tränade, sprang 7,5 km och det var super skönt! Somnade på en gång och vaknade upp med lite träningsvärk i magen efter Core passet... Men vad skönt det är att känna att kroppen har jobbat lite!

Sitter här nu iaf, har ätitfrukost men fick ingen mjölk, bajs. Inte sååå himla gott men jag antar att jag måste överleva. Har på mig min najsiga och korta kjol idag, vet inte om den är lämplig att ha i skolan, men det är väl upp till bevis idag då! Snygg är jag iaf... Haha självgod? Javisst!

Igår var det en skit dag (förutom träningen då) så idag måste bli en bra dag! Det är ju iaf en rimlig tanke eller hur? Ska iaf julshoppa lite och det är ju alltid kul!

Men nu är det dags att gå och ta reda på vad för dag det blir! Ciao!


GE MIG MAT!

JAG SVÄLTER OCH MIN MAMMA LAGAR INGEN MAT! EGOISTISKT! JA!

Måste äta måste äta måste äta måste äta måste äta!

Så här ser det ut när vi äter. Mys. Vi har...

100media_imag005 (MMS)

Så här ser det ut när vi äter. Mys. Vi har små pojkar inom oss!


Studio l'italiano

Nu har jag pluggat enda sen frra inlägget, jag är fett stolt över mig själv! Jag är molto duktig! Kan nästan allt nu iaf och det känns lite bättre, nu ska man bara försöka komma ihåg allt till imorgon, det är en annan sak! Men så dålig kan jag ju ändå inte vara?... Haha...

Mys dag idag, vakna sent, lång promenad god middag och en massa pluggande, bilspelande och allmänt mys. Soft dag helt enkelt som nu ska avslutas med lite svensk hedrlig film; JÖNSSONLIGAN! Wioioioioio!

Konsten att plugga...

...på riktigt! Den är det inte många som kan hantera, INTE ens JAG! Haha. Men det är ju så jävla tråkigt! Håller ni inte med? Jo, det måste ni nog göra...

Sitter här och försöker lära mig italienskan, inte världens lättaste uppgift precis... Speciellt inte om provet nu är imorgon och man inte pluggat sådär intensivt eftersom manhaft andra, roligare saker för sig... Jag har till exempel VUNNIT två gånger i bilspel över Niclas, det kändes bra. Hur många gånger jag förlorade vet jag inte och det tänker jag inte hålla koll på heller...

Ciao! Devo studiare italiano!

Vinter

Snö på gatan, snö överallt. Julstjärnor och julstakar i fönstrena. Glögg, lussebullar och pepparkakor. Handla julklappar, julmarknad och julskyltning. Jag gillar julen, den är mysig.

Pilkaåkning, julkalendern, julfilm och julpyssel. Varma klädder, mysiga koftor, långkalsonger och kalla tår. Varm choklad och tända ljus. Julgran och tomten. Knaster under skorna, skridskor, skidor och sällskapsspel. Absolute Christmas och julsånger, adventsmys och lucia. Blossa, julskinka, köttbullar och tomteluvor. Glitter, julpynt och kalla vinterdagar i solen. Nyår och champange, hummer och kyssar. Julkort.

Nedräkning. Jul. Vinter. Nyår. Mys.


Att bli vuxen, lektion 3

Jag har lärt mig något otroligt idag. Att bli vuxen handlar om att ta ansvar! Djupt. Jag vet. Men så sant ändå. Tråk varning, men ack så lärorikt.

Jag tror det är denna faktor som skilje rmig och min kära syster. Men hon ligger ju också två år efter. Men som hon sa en födelsedag "Snart är jag ikapp dig!" och ja min syster, snart är du det. Bara några år kvar!

Gud vad stor hon har blivit!


God morgon God morgon!

Morgonstund har guld i mun. Gick upp 08.00 fast jag börjar 12.50. Härligt! Haha, jag är dum i huvudet. Men det har varit skönt, tog ett bad, åt god frukost och så har jag hunnit plugga lite. Mys. Förutom pluggandet då.

Idag är det äntligen det sista engelska provet! YEAH! Som jag längtat! Haha. Sen är kursen slut, inge mer engelska i gymnasiet efter det, konstigt. Det drar ihop sig, snart är det studenten. Spännande. Men mycket ska ju hinna hända innan det, diverse skivor, jul, nyår, några lov och en födelsedag. Men ändå, sista maj smäller det!

Nu ska jag gå och göra mig lite snyggare, om det går.... Haha.




En liten detalj bara...

Jag har aldrig tyckt jag varit speciellt kort, liten, whatever. En medelsvensson (kvinna) är a 164 - 165 cm lång. Där, mittemellan finns jag. Väldigt Svensson på det. Men några olika händelser har nu fått mig på andra tankar...

Niclas tappade bort mig (jag stod fan brevid honom), han såg mig inte. Killen i H&M kön gick bara rakt förbi mig, HALLÅ?! Finns jag inte? Mina byxor är för långa (de har inte krympt, jag har bara inte lagt upp dom...), det finns inga som typ passar perfekt från början.

Men blir det såhär för att jag är kort, liten, you name it eller för att jag tar för lite plats? Min syster och min mamma är mindre än mig, men detta händer ju typ inte dom (förutom det där med byxlängden).

Så Fredrika, kanske dags att ta lite plats?


Den är ju väldigt fysiskt krävande då

HUNGER! Men nu är den dämpad, två leverpastejsmackor löste det och sen sköljdes det ner med ett glas mjölk. Kan det bli bättre? Nej. Eller lite kanske. Men jag är väldigt nöjd och glad för tillfället. Skrev matteprov idag så nu är det gjort! Härligt, sovmorgon imorgon och ledig på torsdag PLUS nästa torsdag? JA, LYCKA!

Just nu är allt bra, en liten detalj bara... Italienskaprov på fredag och jag kan inte så mycket.... Men det LÖSER SIG!



Allt och inget

Ingen mjölk hemma. BAJS! Vad ska jag dricka till frukost liksom? VATTEN?! BAJS! Det är mörkt på himlen, ser ut som det kommer snöa en MASSA! KUL! Sen ska tydligen Jamie Oliver göra ett matlagningsprogram i Sverige som visas imorgon 19.55 på kanal 5, det vill jag se! Jamie upptäcker Sverige.

Nu sk ajag försöka att komma på vad jag ska ha på mig, det är svårt. Nått varmt ska det bli iaf!

Tråkigt inlägg, jag bryr mig ej!


Julklappar

Fick min första julklapp idag (efter lite övertalande). Det är ju för kallt ute just nu och min jacka är för ovarm, så jag behövde verkligen nått att värma mig med. Eftersom både min mor och jag inte tycker att jag ska bli sjuk bestämde hon att jag får jackan i förskott så jag är frisk på julafton.

I år har jag verkligen ingen koll på vad jag ska köpa till alla. Det är svårt! Julklappar är svårt. VAD SKA JAG KÖPA TILL ALLA?! Niclas hade rätt, tjejer köper mer saker till sig själva än julklappar när de "julklapps handlar".... Haha.

hjälp....


Coca Cola

ÄNTLIGEN! Coca Colas julreklam! Inte lika mysig som förra året, men det betyder inte att den här är dålig! TVÄRTOM snart är det JUL!


RSS 2.0