På väg till dödland

Imorron åker jag till Trysil med JULIA! Det är dödlandet för teknologi så jag försvinner. Jag har packat klart och sitter här hemma hos Julia och jag har packat klart, det har INTE julia. Hon ska packa en dantebok nu. man läser ut den på 2 timmar.
Bye Bye miss American Pie!

What to do? What to say?

Idag var det middag med flickorna och det var underbart! Tack för en trevlig kväll tjejor! Händer inte så mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är lite tom.
Detta kan ju ha att göra med att det är SPORTLOV nu! Så himla skönt och efterlängtat! På söndag bär det av till Trysil med Jullan Gullan! Skidor, after skii, stugfester, ragg i backen, NU KÖR VI JULIA! Detta ska bli en vecka vi inte glömmer!
Ska klippa snelugg imorron, JAG ÄR RÄDD! Men man måste go for it, eller hur?

Att överleva!

Min kamp mot vintern har börjat! Den ska BORT och våren ska HIT!
Min plan är då denna:
- Jag ska äta mina super vitaminer och kost tillskott.
- Träna REGELBUNDET så jag känner att jag inte fryser fast som isen på en isglasspinne.
- Va ute så fort solen är det, för då känns det lite bättre med snö faktiskt.
- Äta frukt och grönt
- Sola lite så jag får mina vitaminer å en lätt bränna...
Min kamp mot vintern har börjat!


Konsten att vänta

Konsten att vänta är svår att lära. Den kräver tålamod och ett starkt psyke. Jag behärskar inte konsten att vänta, jag får psykbryt. Så gissa vad jag gör nu? Väntar.

Jag väntar på:
- Kompisar
- Killar
- Norge
- Sommarlov
- Påsklov
- Julias 18-års dag
- SMS
- På att få färga håret blont igen

Maffig lista va? Å det där är bara det jag för ögonblicket kunde komma på. Jag tror jag ska göra som Julia, fast hon har slutat längta efter saker, jag ska försöka sluta vänta på saker.

"What's meant to be will always find it's way" - Eller nått...



S.O.S!

Okej, jag och Julia har blivit hysteriskt galna. Jag menar allvar. Detta är ALLVARLIGT!  Någon borde ringa polisen, brandkåren och ambulansen!

Polisen för att: Vi är erfarna stalkers by now, förföljer och spanar.
Brandkåren: Någon måste kyla ner oss, det är alldeles för hett här!
Ambulansen: Vi lär tuppa av om nån säger något, så i förebyggande syfte..

Men nu är det kanske inte alltid så fel med lite ögongodis... Eller?...

Oooh lala!

Jag har köpt... VÄRLDENS SNYGGASTE JEANS, iaf på mig! Dom är tajta men va fan, min rumpa ser fantastisk ut i dom så det är et bra köp! ÄLSKAR DOM! Kan starkt rekomendera JC faktiskt, har bättrat sig enormt och man kan köpa saker i butiken igen! Haha.

Eller vad säger du Julia?


Mr D

Jag har kommit fram till vem min Mr Drömprins förebild är, Aladdin! Hallå?! Kan man välja nån annan? Han erbjuder ju söta Jasmine en helt ny värld full med romanti å äventyr, DET VILL JAG OCKSÅ HA!

Jag å Hanna har slutit en pakt, vi ska ta sluta leta, vi har letat å letat å letat en hel jävla evighet. Nu är det dags för Mr Drömprins att hitta oss!

Tänk er det här då, en snygg Mr D kommer fram till er å börjar små sjunga:

Jag kan visa en värld
Vacker bländande härlig
Säg om du ska va ärlig
har du drömt om den ibland

Jag kan lära dig se
bortom magiska under
oförglömmliga stunder
om du flyger bort med mig

En helt ny värld
ifrpn ett annat perspektiv
ingen bestämmer här
var och när,
glömt högt ovan molnen

Så svarar du lite så där normalt nynande:

En helt ny värld
En plats jag inte visste fanns
men här syns allt så klart
så underbart
att va här i en helt ny värld med dig.

Å han bara (helt enormt romantiskt och omtänktsamt):

Ja, att va här i en helt ny värld med dig.


Sen fortsätter ni sjunga och lever lyckliga i alla sina dagar! Finns det nån sån här på riktigt eller måste jag ringa Mr Disney?



Kalles?

Hur fasen blir kaviarn randig och prickig när den kommer ur tuben?


Var ska jag börja?

Oj, 18. Jag är mållös, vet inte var jag ska börja. Måste tänka på det här så hör jag av mig senare.

Fredag

Idag är det fredag, igen.. Jag är uttråkad och arg, igen... Helvete. Jag fyller år på söndag ju, så det är planerad utgång på lördag vid 12, sen tar jag tag i släkten på söndag. Men nu ska det ju bli en jävla klass två varning snöstorm. Jag bor som sagt på landet och lär ju inte kunna ta mig hem. SKIT!

ALLT GÅR BARA ÅT HELVET JUST NU!

Iof hittade jag en as snygg retro klänning som matchar mitt nya hår, en as snygg blus och en skit cool scarf. Lite positivt iaf..

Hur svårt kan det vara?

JAG ÄR ARG! Man fyller år en  dag på året, alltid samma datum, hur jävla svårt kan det vara att komma ihåg det?! Jag har fylllt år den 21 februari varje år i 17 snart 18 år, hur jävla svårt kan det vara?!

Lite lätt arg sådär... Skrev prov idag, gick sisådär. Sen hade vi simmning och jag har kommirt fram till att jag är allergisk mot klor, härligt.

Negativ just nu, orkar inget och jag kan int ehitta den jävla PS2 spelarn...

SKIT DAG!

Hemma, hemma?

Hemma från england nu. Kom hem igår. Men det fick mig att tänka, var fan är hemma egentligen?! Ska fundera på det å förhoppningsvis kommer jag fram till nått, för nu är jag ju inte blond längre...

Geo prov imorron på stenar, läste ni, STENAR!!! Sen är de engelska redovisning och aktiekunskapsprov, sen, ja sen är det LOV och TRYSIL med JULIA! JAAAA!

BTW, jag fyller 18 på söndag!


JULIA!

Juste, glömde en sak, JULIA DU MÅSTE BLOGGA! AAAAH!

Weekend

Okej, nu har jag nästan packat klart, bara lite småsaker sådär sen är jag färdig. Är verkligen taggad, ska bli så skönt att bara komma bort å ha det bra. Det ska även bli roligt att träfaa tjejerna igen och skvallra lite samt shoppa! Vill hitta nån snygg klänning till min födelsedag nästa vecka!

18 om 2 dagar och en vecka! YEAH! Nu ska jag ta en dusch tror jag, puss puss.

Plugga

Att plugga är överskattat! Man har redan glömt bort första hälften när man börjar med den andra halvan. Har suttit och pluggat sen jag kom hem nu, med en kort paus.

Hahaha hörde nått GRYMT kul alldeles nyss! Som jag verkligen kommer ha användning för, för jag har så himla dålig humor...
"Maybe it is funny and you just didn't get it?"
HAHAHA!

Well well är så himla avis på Julia, Bea och Anna som fetsar för fullt i Canterbury, men snart är det min tur också! Jippi! Jag vet inte vad jag ska packa...

Aja, nu måste jag kila, bye bye!

En kort dag

Idag var det en kort dag i skolan, fast jag menar inte att dagen är kortare, eller ni fattar va? Den har fortfarande 24 timmar iaf. Rörde på mig för första gången på 2 veckor, va super skönt att springa och "träna" igen. Kul skolidrott idag.

Vi läser om stenar på geografin, STENAR!? AS TRÅKIGT! Som om Markettas lektioner inte redan va tråkiga... Vet inte alls vad jag ska göra för att stå ut, HJÄLP!?

Nedräkningen till England har nu börjat, 4 dagar kvar tills jag åker, NAJS! Och så är det ju 1 vecka och typ 5 dagar kvar till min födelsedag! JIIPPII! Så jag har lite att längta till så man kan glömma det där med prpve en stund...

Men nu ska jag käka lite. Pusselipuss.

Btw, är as glad att Martin har praktik och måste gå upp TIDIGT! HAHA!

Are you a stranger?

Okej, har nu provat den totalt anonyma chatt sajten www.omegle.com och jag kan säga att jag både gillar och dissar. Du kan vara vem som helst och bara avbryta när du vill, allt sker på mina vilkor. Men tänk om den du pratar med bara fantiserat ihop nått, läskig tanke tycker jag..

Man stöter på många äckel päckel, många... Men en del är till min förvåning trevliga! Jag har en låg förväntan på människor så att jag aldrig blir negativt förvånad, jag vet, negativt, men va fan, jag gör vad jag vill!

Nu är Julia å Bea å Anna i England och ikväll blir det utgång och raggning? Soap var det i alla fall! Jag åker ner på lördag och då hoppas jag att jag får höra lite smarrigt skvaller!

Men nu ska jag tebax till den där killen från californien som inte riktigt vet vad för film Gladiator är....

Pusselipuss

orkar inte blogga idag.

.

Avatar

Kom hem från stan för nån halvtimme sedan. Såg Avatar 3D med Anna, Bea, Julia, Adde och Falken, va riktigt kul faktiskt. Men jag måste bara säga en sak, jag kan INTE kolla normalt på bio om det är 3D. Jag blir skrämd och försöker ta i saker som kommer mot mig, hemskt jag vet, men ändå så sant. Va andra gången jag såg Avatar, men första i 3D och måste tyvärr säga att jag är lite besviken. Önskar att det va lite mer effekter, men nej, tyvärr.

Imorgon bär det av till läkaren vid 11, får skjuts av pappa, jippi! Tyvärr är det svenska prov, INTE så kul. På måndag blir det tomt i skolan, eller tomt och tomt, mindre folk iaf. Julia, Bea och Anna drar till England, medans Adde drar till Italien. Jag drar ju inte förän på lördag.

Men nu måste jag verkligen sova, eller? Iaf, natti natti <3


Zzzzz

Sov inget inatt, så jag stannade hemma och sov på dagen, sen åkte jag in till skolan för att vara med på den sista svenska lektionen innan provet. Så det har varit en ganska seg dag idag faktiskt. Försökte göra lite matte när jag kom hem, men det gick inte så bra. Imorgon är det läxförhör och jag orkar inte bry mig.

Ska kolla på tv och plugga svenska nu. Bye Bye.

 

Julia ska bli nunna?...

...eller inte? Hennes uttalande idag var iaf att hon ska inte ha sex förän hon klarar rubriks kub... Sa jag föresten att hon börjat försäka lösa den? (Lördagen den 31 januari började hon, måste komma ihåg detta!) Hon har en sida nu, bravo!.. Vi har en vadslagning om när Julia kommer klara det, Bea satsar på Maj, om två år.

Idag såg vi matsalskillen, han är sååå snygg! Simmare sa Julia vilket måste betyda att han har snygg kropp, eller har jag kanske fel nu? Julia tycker INTE att han är snygg, men jag tycker INTE att boxermannen är snygg, så det är ju bra, då jagar vi inte samma kille. Fast jag skulle kunna tänka mig honom, men typ utan huvud.

Idag ska vi kolla på huset igen, andra gången nu. Mamma gillar det, jag har inte sett det än, men jag gillar det. 10 min till skolan, 2 min till tåget, 15 min till skolan och 2 min till Julia om man går. Kan det bli mer centralt bra för mig?

Ska plugga svenska äcklet nu, puss.



2 veckor och 5 dagar!


"I should know how I am by now"

Det är lite skrämmande att fylla 18, skönt såklart, men skrämmande. Funderade på det i går innan jag somnade, så himla mycket ansvar. Man är nu vuxen, fast man kanske inte vill eller känner sig vuxen.

Men man ska tänka positivt, eller hur? Jag får en så mycket större frihet när jag fyller. Jag kan gå på krogen, får köra bil och har fullt ansvar för min ekonomi. Det senare vet jag inte om det är bra eller dåligt...

Men nu måste jag göra klart mig innan bussen rullar iväg. Puss.

En dag den här veckan..

...en måndag. Idag hade jag sovmorgon till klockan 12.20, det va skönt. Imorgon kan jag inte gå på idrotten för jag orkade knappt två lektioner i skolan, det va inte skönt.

Jag har sålt och köpt aktier idag, tjänade 500 kr! Jag är riktigt stolt över mig själv, synd bara att det inte är riktiga pengar... Men en dag, en dag ska jag bli rik! Haha.

Lyssnade på en riktigt bra låt idag, kommer inte ihåg vad den heter, men det tar jag reda på tills imorron.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, kan iaf avslöja att jag har en plan, en hämnd plan, ni skulle bara veta...



Moahahaha!


"Walking in a winter wonderland"

Det är snö ute, det blåser, men det är BARA -1! Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig idag, har ingen aning. Jag vill ha min söta klänning och converse...

Men ska kanske satsa på en klänning idag, converse, funkar det? Nej, kanske inte...

Nu ska jag in och rota i garderoben, en djupdykning blir det!

Bara 2 vekor och 6 dagar nu!



Såhär önskar jag att min garderob såg ut...


Kan det bli bättre?

Avslutar en skit dag och börjar en ny nu. Klockan är 00.12 den 1 februari 2010 och nu visas "En kvinnas doft" med Al Pacino på 3:an. En av världens absolut bästa filmer.

KOLLA NU!


RSS 2.0