Spanien, DAG 10

Igår var en rolig dag, mycket gjordes. Därför är idag en seeg dag, men på nått konstigt sätt har jag hunnit med en del iaf! Var hemma 4 igår efter dansande på bord. Det blir liksom så när vi svenskar möts. Alltså, vi träffade nya svenskar igår, som också spenderar halva sommaren i detta land (spanien). Detta firades med drinkar dans och galen natt som slutade med att stackars Hannes spydde...

KUL är iaf rätt ord att beskriva kvällen.

Denna dag gick vi upp tidigt och begav oss till den beryktade marknaden! Å vilken shoppinglycka!... Gjorde av med 25 € och detta är vad jag fick för pengarna:



Det blev en hatt, skor och bikini. Riktigt nöjd faktiskt! Imorgon blir det nog en shoppingresa med hela gänget till Malaga. Ska bli roligt, har aldrig riktigt "gjort" staden så det är lite spännande!

Efter shoppingrundan på marknaden begav vi oss ner till stranden för att spela lite vollyboll. Problemet var bara att vi inte hade någon boll och det var ingen annan som spelade så det blev lite chill i solen bara. God lunch avnjöts (Pil-Pil) och sedan beslutade vi oss för att gå upp till staden för att vi var uttråkade. Käkade glass och gick hem i värmen, blääää.

Så nu sitter jag här på balkongen, nyduschad och snart är det dags för en tupplur och senare ikväll blir det Allsång på Skansen på SVT World.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0