En weekend

Okej, på plats i Copenhagen nu, några timmar kvar tills det är dags för John Mayer! Jag kan knappt bärga mig! Ska bli så jävla kul och awesome!

Men... Jag längtar hem, hem till Sverige där ä och ö finns som tangenter på tangentbordet, där alla pratar svenska UTAN mat i munnen och där det är liiite billigare. Men nu ska vi ju inte klaga, om några timmar får jag se John Mayer LIVE på scene, jag står nog ut några timmar till...

Men nu ska jag gå... Snart är det dags! Før i heælvete!

En alldeles alldeles underbar kväll på slottet

En mysig kväll hemma hos Julia med tjejerna var just precis det vi behövde, allihopa. Saker avslöjades, skrattet slutade aldrig och allt som skedde stannar mellan oss. För all framtid.

Mycket tankar just nu, om allt och alla, det bara snurrar i huvudet och jag känner att den enda platsen jag inte vill vara är i skolan. Kan det inte bara sluta snart?
Men nu ska jag sova, för snart har Julia duschat klart och snart står audin utanför med en familj som ska föra mig till Köpenhamn över helgen. Förhoppningsvis blir det minnesvärt, en konsert med John Mayer slår precis kvällen jag haft med tjejerna ikväll, men det är precis.
Sov sött och dröm om era prinsar flickor. Godnatt.

"Jag behöver pengar"

Jag är en riktig fattiglapp just nu, men idag kommer väl studiebidraget?... Hoppas! Jag ska i alla fall till Forum med Mimmi nu efter skolan och shoppa lite bikinis!

Just nu ska vi skriva en svenska uppsats om barndom, men det är tråkigt.

"Dom är från Bali, vad pratar man för språk i Bali?"
"Baliska?"

Julia tror att hon är cool för hon lyssnar på musik på indonesiska... Det är ju bara att spela låten baklänges, det låter ju typ likadant. Vi lär oss indonesiska på svenska lektionen, great.

Vi såg en film om global warming på naturen och började disskutera vatten och orättvisor. De i Afrika har typ inget vatten och Anna har typ inget VARMvatten... Karin (Julias barnvaktsbarn) tvättade inte händerna igår för det fanns inget vatten i kranen. Är the global warming nära?...



"Who says I can't....

... be free." Jag orkade inte gå till skolan idag, därför stannade jag hemma. Jag gick upp klockan 11, sjukanmäld mig, la mig i solen och solade 2 timmar. Det enda vettiga jag gjort idag är att fixa min ekonomi.

Imorgon är det fredag, äntligen helg! Ska försöka packa lite nu, sen bär det av till Köpenhamn över helgen för shopping och en dos av John Mayer.

Nu ska jag "försöka" packa...


I'm wierd, in a good way

"Stormen är oundviklig, till och med för en drottning. Men när den bryter ut finns det de som blir förlamade av skräck, och de som breder ut sina vingar som en örn och lyfter." Min favorit replik ur Elisabet I.

Jag vet vad jag kan och jag vet vad jag vill. Och jag ska se till att det händer.


"Like Jasmine and Aladdin?"

En lektion idag, sen lunch med Adde, Julia och Elinda. Sällskapet var 100 gånger bättre än maten! Sen bar det hem till Jonas för att kolla på The Notebook (min absoluta favorit film!) och det var mys.
Stannar hemma imrogon då jag känner att jag verkligen inte orkar gå till skolan och min kropp värker. Hjälp.

Men nu ska jag mysa i min säng.



"After all, it´s already morning in Paris."


Att köpa eller inte köpa en väska...

... det är den STORA frågan. Har hittat en väldig snygg väska från Marc Jacobs på blocket. Verkligen VÄLDIGT snygg! Ska iväg och kolla på den på fredag om allt går som det ska, sen ska jag väl också köpa den på fredag om allt går som det ska...

Marc Jacobs är ett geni när det kommer till mode. Stilrent, stilsäkert och alldeles underbara är hans skapelser.


"Run baby run, don't ever look back"

Idag skrev jag och en massa andra människor i vårt avlånga land nationellt prov i matematik C. Det var inte kul, men man blir förvånad över hur fort 4 timmar kan gå. Det gick väl hyfsat bra, hoppas jag. Jag är i alla fall relativt lugn, även fast detta prov kommer avgöra om det står MVG eller VG i betygen.

Har skrivit klart min samhällsuppsats, jag kopierade typ hela sista stycket från min geografiuppsats, oops.... Men jag orkar inte bry mig, vi har samhällskunskap nästa termin också.

Nu ska jag... INTE PLUGGA!




Lace up your shoes (ay oh, ay oh)
Here's how we do
Run, baby, run
Don't ever look back
They'll tear us apart if you give them the chance


ÖVERRASKNING

Mötte Martin på bussen idag, tyckte att nu får syrran få arslet ur vagnen och ta och klippa honom. detta resulterade i en blond (!) och korthårig (!) Martin. Mycket snyggare om jag får säga vad jag tycker...

Före:



Efter:


The weekend

Okej, jag vet, dåligt av mig att slappa med bloggandet... Men till mitt försvar kan jag säga att förra veckan var det alldeles för mycket pluggande. Det var så mycket att jag bara ville lägga mig under en sten och vakna runt 12 juni. Men nu, nu är det 3 veckor kvar till friheten.

Så, helgen då. Det var en skön avslappnad helg utan plugg.

Fredag blev det marsmallow grillning på Fåfängan med gott sällskap som avslutades med en busstur på söder mot slussen och en påse dillchips.






På lördagen blev det efter många om och men en tur ut till Vaxholm med pappa på HD:n. Var perfekt motorcykel väder och sen blev det grillning med familjen och Titanic + Dagboken som avslutning vilket ledde till en massa tårar.

Söndagen blev det shopping på NK med familjen. Med Shopping menar jag bikinprovande som tog 1,5 timme, sen är det såklart den sista som är snyggast... Efter det mötte jag upp med Jonas för en mysig söndags fika och promenad i det fina(?) vädret.

Ja, det var väl helgen?


Multitasking är överskattat

Okej.

  • ENGELSKA
  • NATUR
  • SVENSKA
  • AKTIEKUNSKAP
  • Grey's Anatomy
  • Mobil
  • ORIENTERING IMORGON

ALLT PÅ EN GÅNG! Super jobbigt! Det är iaf fint väder ute, nått bra...

Ja, nu ska jag väl fortsätta med allt det här då...


I think I have a problem, I think I think too much

Jag tänker för mycket. Måste sluta tänka... NU!

Ojojoj, det där är BARA obehagligt!

Att städa

Såhär såg mitt rum ut på morgonen:




Såhär ser det ut nu:



Skillnad???


En helg

Det har varit en lång helg. Mycket har hunnits med och det har bloggats lite, vilket är positivt! Jag har ett liv!

  • Onsdag - Utgång med en massa roliga tjejer, lovely!
  • Torsdag - Julia var på dejt och fick fågelbajs i håret innan... HAHAHAHA! (Men det var en lyckad dejt!)
  • Fredag - Köpte ny snygg kamera! Nu blir det mycket fler bilder i bloggen!
  • Lördag - Solning på dagen, mys med tjejerna på kvällen. Det snackades skit och kollades film.
  • Söndag - Städa som en tok till AC/DC och sedan var det en mysig fika med Jonas.

En rolig helg fylld med massor och inget alls, precis som det ska vara!


Jag, mamma och pappa satt i solen och njöt med varsin öl efter hårt trädgårdsarbete.


Mysig middag med Anna och Adde.




Jag längtar



På Stadion i Stockholm. Snart, nu är det nära.


.

Jag vet, ett tag sen. Men jag har liksom ingen lust att blogga och då blir det bara tråkiga inlägg och det vill ju ingen läsa...

Så, blir inte så mycket mer än det här. Grodan igår och det var väl helt okej, men inte super roligt, men det var underbart sällskap! Ikväll blir det väl soft hemma häng kanske?

Adios


48 hours

Efter 2 dagars försvinnande från bloggen är jag nu tillbaka, ett geografiprov mindre. Härligt att det blev avklarat och inte var så svårt! Nu är det en del läxor och inlämningar de 3 kommande veckorna, men det enda viktiga är nationella i Ma C som känns lite omöjligt just nu efter senaste provet. Men det ska äl gå? allt är möjligt!

Livet leker och solen skinner. Känner mig extremt positiv efter några timmar i solen med en bra bok. Träningen har blivit lite lidande av allt plugg och uteliv i helgen, men imorgon bär det av mot gymet! Så det så...

Nu ska det städas och tvättas lite, see ya!

Korvstroganoff

Nu har jag levt på korvstroganoff i 2 dagar. Igår orkade jag inte laga lunch, sen så orkade jag inte laga middag och idag orkade jag inte laga lunch. Så jag åt rester, korvstroganoff. Men nu är den slut, så nu vet jag inte vad jag ska äta till middag...

Jag HATAR dom där äckelpäckliga oskrivna reglerna och spelen. De är så jobbiga! Men som en vis kvinna sa (Julia) när jag frågade varför man inte bara kunde strunta i dom: "hahah för då blir det tråk". Ibland slår hon huvudet på spiken.

Jag håller på att skriva mitt träningsprogram som ska vara klart på onsdag och till min förvåning går det ovanligt bra! Känns som att det kan bli ett VG+ kanske till ochh med ett MVG? Hoppas på det bästa kan man alltid göra, huvudsaken är att jag gör mitt bästa iaf. Sen blr det till att börja följa det också och se om det funkar i praktiken, spännande tycker jag!

Men nu ska jag sluta vara en sådan pluggis och börja plugga...



Att bestiga Mount Everest

Idag ska jag bestiga Mount Everest - Min läx hög alltså. Har 8 olika prov och inlämningar på 3 veckor, är det verkligen lagligt?! Känner att den här dagen kommer bli alldeles för lång och tråkig! Snälla, vart är min prins på den vita springaren som kan rädda mig från det här?

Helgen har varit alldeles för kort. Precis som den brukar vara. Fast nästa vecka blir det 4 dagars helg! Jag längtar redan! Planerna är inte många eller stora, men helgen är lång och man lär hinna med bio, utgång och myskväll, garanterat! Kanske får någon ensam dag/natt hemma med då päronen drar ner till Örebro några dagar. Skönt.

Känns som att hela familjen utom jag har en del av sitt liv kvar i den där lilla gulliga hålan. Är det jag eller är det resten av min familj som är lite uppochner? Jag gissar på resten.

Men men, nu blir det väl att ta tag i  jävla Mount Everest. 

 

Stockholm är inte så stort som man kan tro

Vi gör det alltid, varenda helg. Egentligen är det konstigt, men två gånger är en gång för mycket. Nu kan man inte längre säga att det är väldigt random, nu är det rutin, nu är det normalt.

Så igår var det dags igen - utgång stod på schemat och 5 taggade tjejer begav sig till ett packat (?) Chaplins. Vad kan jag säga? Vi hade underbart kul, som vanligt. Det dansades, dracks och flirtades - precis som det ska vara. Och som vanligt händer det som alltid händer. Vi träffade någon vi känner, aktiekunskaps geeken som faktiskt inte var så geekig utanfr skolans murar. Ska jag vara 100 % ärlig så kommer jag inte ihåg vad han hette, men trevlig var han.

Vi bussen så hnde det igen. 3 tjejer som tydligen var "bästisar" med en tjej i vår klass. Världen kanske inte är liten, men Stockholm är det iaf.

Ikväll blir det nog utgång igen med Adde och kanske Julia om hon kan ta ett beslut någon gång! Men nu ska jag plugga, hoppas ni också hade en underbar fredags natt!


The gym

Har ont. Överallt. Har tränat. Igen. Ska träna. Igen. Men det är kul.

Skrev fucked up matte prov idag. Lovely. Gick åt H-E-L-V-E-T-E! Najs. Not.

Jaa fast nee.

Grey's på tv.

Jag tackar för mig.

Det här blev konstigt. Punkt.

JAG KRÄVER......

.... LÄNGRE DATASLADDAR! Dom måste ju fatta att det inte alltid finns en kontakt nära! Ge mig en lång datorladdarsladd NU TACK!


Ensam i bio mörkret... Eller?...

WIOWIOWI! Jag ääälskar solen, helt underbar. Kanske inte är nr ett på listan, men solen är iaf med på topp 5! Idag var det ännu en snubbe som skulle övertyga oss om att vi ska rösta på hans parti, det är svårt det här! Vet iaf vilket block jag ska rösta på, men inte vilket parti. Men det löser sig nog, så orolig är jag inte.

Satt i solen och schteeeekte på lunchen sen var det två korta roliga(!) lektioner efter det. En kort dag idag alltså och en ledig dag imorgon, härligt!

Jag är super sugen att gå på en bio dejt med vem som helst! Så kul att titta på film, mysa och sen snacka om den, någon som är på? Har tre alternativ:

  • Robin Hood - Den nya som går på bio alltså...
  • Dear John
  • Kick-Ass
  • Sen var det en till jag inte minns namnet på...

Sen kan du ju självklart få komma med egna förslag, bara jag får en bio dejt så funkar det utmärkt (är så tragiskt att titta på bio ensam...).

Jaja, nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv för jag måste göra matte C grejs...



"That's one small step for a man. A giant leap for mankind"

Nu är jag så grymt uttråkad. Som vanligt. Och jag pallar INTE att måla naglarna, det är så himla krångligt och SVÅRT! Funderar på att göra en sådär lagom fjortis videoblogg, men risken finns väl att jag skrämmer bort de få stackarna som vågar läsa min blogg.

Har tänkt på en sak. De som läser bloggar har inget liv så de läser om andras, ganska sorgligt. Eller så är de bara nyfikna av sig så de läser bloggarna för att få tag på litte gossip. Tragiskt. Ni borde sluta läsa min blogg, skaffa ett liv ist!

Detta inlägg tillägnar jag Julia. För hon är så dum. Konstigt nog tycker jag om henne ibland, det är nån sorts hatkärlek tror jag.



Julia är då den dumma personen på bilden, den andra är jag... Bilden är från i helgen och vill man se mer får ni bli kompisar med Julia.

Klart slut!


Heeeeeeeeeeeeeeeej BLOGGEN!

Ärligt talat orkar jag egentligen inte blogg. Har inget kul att skriva om och ingen lust att skriva. Det var en kul lördag. Länge sedan man var på hemmafest faktiskt. Så det blev en billig(?) helg för ovanlighetens skull. Fast på ett positivt sätt.

Gick och la mig vid 04.30 igår så jag är trött nu. Inte så konstigt. Har en massa matte C att räkna och jag förstår inget alls. Känner att det här verkligen är en rolig söndag. Inte.

Shoppade igår och hitta ett par väldigt läckra jeans (läckra på mig alltså...) som jag köpte sen blev det en söt klänning som framhäver det man vill framhäva och gömmer det man inte vill visa. Love it - Love H&M.

Ska väl fortsätta med äckel päckel matten och fixa naglarna. Ta ett bad och låtsas som att det är en bra söndag idag.

RSS 2.0