Aj...

100media_imag005 (MMS)

Aj...


I'm a bitch, I'm a lover

Jag har målat mina naglar idag, det var länge sedan. Jag målade dem klarröda för det är sexigt. Jag gillar att känna mig sexig. What a feeling! Haha.

Tog ledigt idag för att skriva en uppsats, äta lunch och betala flak. Hann med allt det och nu ska jag bara röjja upp lite här hemma, mitt rum är allt för stökigt!

Första advent har varit och det mystes och sågs Harry P som faktiskt var bra! Förvånande! Jag som inte ens är en Harry nörd längtar lite tills nästa film!

Imorgon är det skola och allt vad det nu betyder, sen blir det gymmet direkt efter, skönt.

Men nu ska jag plocka undan och krypa ner i sängen, ensam. Hur ska det här sluta?


En bit av olika tårtor

Jag har inte varit hemma sedan i onsdags. Jag kommer inte ihåg hur mitt rum såg ut när jag lämnade, jag saknar mina grejer. Men det är inte speciellt jobbigt, man kan offra en del saker för andra saker!

Nu är det italiano tajm och det är inte speciellt krävande idag, men inte speciellt kul heller... Men sånt är livet!

Ikväll ska vi fira att Anna är 18 år! JIPPI! ÄNTLIGEN! Det var verkligen på tiden!

GRATTIS ANNA! Ikväll spårar vi å har galet kul!


Stackars pojke

Jossan hade en kille över här idag som käkade middag med mig, min kära mamma och så Jossan såklart, pappa var frånvarande (som tur var tror jag!). Vi pratar om dubbelmoral, eftersom min kära mor har en del regler angående pojkar och lilla Josefin. Inget sovaöver fören efter typ 3 MÅNADER. Det är regeln.

Iaf så disskuterar vi detta eftersom mina föräldrar förlovade sig efter tre månader och jag har svårt att tänka mig att dom inte hade sovit över hos varandra innan dom förlovade sig.

Det är nu min mor drar in den stackars pojken i disskusionen... Hon ställer denna fråga:

 
"- Men vad tycker du om att man ligger med varandra första gången man träffas?"

Stackarn. Som tur var räddade jag om min syrra honom. Men jag antar att vi måste försöka uppfostra vår moder så hon inte slänger ur sig sånna här saker när vi har pojkar på beök.


I'm hot just like your oven

.


Blä

Så mycket plugg och så lite tid! Det finns en massa saker jag vill göra, men plugga är INTE en av dom... Tråkigt. Vill INTE ha prov idag, inte alls, jävla engelska, hatar detta ämne! Prov, prov, prov, prov, BARA en massa prov:n nu enda tills julavslutningen. Det är inte så kul som det låter, jag lovar.

Men men, man ska u vara positiv säger folk och det positiva är väl att det snart är jullov? Snart dags att börja handla de första julklapparna, LYCKA! Läääängtar till julen nu och på söndag är det 1:a advent! NAJS! Så nu får man faktiskt ta fram lite julpynt... Hihihi...


Stackars Julia

Julia har nollkoll på sin kvinnliga utstrålning, därför skickar hon undermedvetna strålar till män som inte ska ha dom. IDIOTISKT! Hon behöver en snabbkurs i hur man kontrollerar kvinnlig utstrålning! Eller nått. Hjälp behöver hon iaf för hon lyckas bara hitta skitstövlar... Eller förresten, de är inte ens skitstövlar de är bara KONSTIGA...

Undra om man drar till sig samma sorts killar undermedvetet, medvetet eller om det inte alls är så. Jag undrar iaf hur Julia hittar alla dessa störda killar, eller är de dom som hittar henne?



Ett mysterium...


En grek på söder

Julia har hittat en ny grek på söder som smakar gott. Han är precis lagom hårig och pluffsig, pratar helt okej engelska, men det gör inget, för Julia och greken pratar kärlekens språk. (Han lär även Julia att prata grekiska, går inget vidare eftersom hon är som hon är, ja, ni vet...)

Om ett år är Julia Mrs. Grek.



Den blivande mannen. Detta är seriöst.


Att tro

Alla tror vi på något, men kanske inte alltid han, gubben med skägget på molnet. När vi var små trodde vi på våra föräldrar, nu vet vi bättre. Men, religion är ett värdelöst ämne med en värdelös lärare. Han är så stiff och kan verkligen inte LE! Galet sorglig människa faktiskt... Men jag tänker INTE tycka synd om honom, han är inte värd det.

Jag tror på mycket, men jag vet inte riktigt hur mycket av det som egentligen är relativt... Men som man säger på italienska tutto è relativo! Men om man inte vet vad man ska tro på kan man ju göra som Di Leva och sjunga om det... Mina damer och herrar! Di Leva!



För vem ska jag tro på
tro på
tro på när
Tro på när allt är såhär
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
För vem ska jag tro på
tro på tro på när
Tro på när allt är såhär
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut


Död

Jag vill inte ha vecka. Jag ska ta en vecka ledigt tänkte jag. Känner inte ALLS för att gå i skolan och göra en massa, finns ju andra saker som är roligare... Är idag död efter en rolig och mysig helg. Galet att man ska vara trött efter helgen, men det kanske betyder att man lyckats? Att helgen var bra kanske? Troligen. Orkade knappt gå upp i morse och ännu mindre bry mig om hur jag ser ut, så gott folk! Det ser ut som jag nyss klev ur duschen, vilket jag också gjorde...

Så, nu måste jag gå till bussen. Bajs. Jag orkar inte! Jag vill ha en rulltrappa enda ner till bussen. Det vore skönt och bekvämt. Då kanske jag inte skulle missa bussen lika ofta.

Näe, mot skolan nu. Dags att röra på sig.... Jag kommer säkert halka och gå sönder på vägen ner också bara för att. Gud vad jag är negativ.

Gott och blandat

Idag var det SACO-mässan som gällde och nu vet jag nästan precis vad jag ska göra efter gymnasiet. Känns skönt och befirande på något sätt, ett beslut mindre att ta. Så nu kan vi skjuta på de andra besluten lite, iaf tills efter jul och nyår!

Okej, så ikväll blir det utgång! Rocks! Najs! Haha, jag vet, borde sitta hemma och relaxa, jobb imorgon och är kanske inte 100 % men va fan, jag har ett liv!

Ciao!





Vi tagar med ACDC och Hells Bells


Oskyldig

Jag har faktiskt inte gjort nått fel, inte alls... Det var faktiskt inte jag! Men, ingen tror mig. Jag lovar, JAG RÖRDE DEN INTE! Ingen tror mig. Fan, livet är orättvist!

En bomb har släppts i huset, KAOS! Och det var faktiskt inte jag, jag har alibi! Men detta är tydligen inte en rättvis rättegång! Motståndarsidan har mutat dommarna... INTE okej att de är partiska.

Tur då att man är 18 och slipper undan bestraffning. Husarrest? OMÖJLIGT! Pengar? Har tyvärr min egen inkomst...  Mobilen? Min egen, juste... Tufft läge för morsan, hon har fölorat MAKTEN! Moahahaha!

IN YOUR FACE! Love it...

Hippie style

Mys morgon idag. Först ett bad, sen våfflor och passionsfrukt till frukost. Kan inte bli bättre. När jag vaknade föll snön utanför fönstret. En romantisk morgon kan man säga!

Men nu ska jag till skolan för sista skoldagen den här veckan!

En chill dag idag, en hippie style dag!


When I get that feeling I want sexual healing

Oooh, jag hade glömt hur grymt bra Marvin Gaye är. He is the love making man! Man får rysningar, vilken röst och vilka texter, sexigt värre. Om jag någon gång skulle spela in en porrfilm skulle jag be honom göra soundtracket. Inte för att det troligtvis kommer hända, men man får väl drömma?...

Något som däremot är väldigt osexigt är matte D, idioter och korta killar. Jag har räknat matte D idag, gick åt skogen, jag gav upp, skrek och kastade boken i golvet vilket resulterade i att mamma dampade och skrek och kastade matteboken i golvet. Vi är en dysfunktionell familj. Men kul har vi för det hela slutade med att vi skratta så vi grät.

Sen överhörde jag ett samtal på bussen idag mellan två personer om vad som var viktigt i livet (enligt dem). Det var två fjortis tjejer, idioter med värderingar som ligger bellow minus. Det viktigaste med livet var enligt den ena tjejen att gifta sig. GIFTA SIG?! Vet inte vad jag ska säga, inte alls.... Som om det inte var NOG med idioter var det massor av idioter som var ute och körde idag, samma dag som jag bestämmde mig för att köra till skolan. Dom BLINKAR inte, GASAR inte (70 på 100 väg?!) och är ALLMÄNT DUMMA I HUVUDET!

Sen det där med korta killar, jag tänker inte ens kommentera det. Så osexigt och avtändande att jag inte kan sätta ord på det. Jag vet insidan räknas men ändå, man får väl ha lite krav?...

Okej, nu har jag bitchat klart.



Mr. Marvin Gaye


Little Miss Sunshine

Igår var jag faktiskt lilla fröken solsken, men känns inte som idag är en repris på igår... SORRY! Känner VERKLIGEN inte för att skriva prov. Det är tråkigt. Man ska inte göra saker som är tråkigt, för det är just det, TRÅKIGT.

Jag känner verkligen för att åka på semester istället. Till nått ställe med sol och strand, bara ligga där och bada, vill verkligen! Hoppas mams och paps kan boka Bangkok till sportlovet så man inte dör av vintern, för risken finns ju...

Sen har jag ju lite hemligheter också ska ni veta, saker jag tror ni väldigt gärna skulle vilja vet. Men då är det ju så att ni INTE kommer få veta vad dessa hemligheter är! Jag säger bara, tids nog blir allt självklart!

Sen såg jag alldeles nyss en sak på TV, eller jag såg flera saker, men en sak jag verkligen fastnade vid. Bruce Springsteen har släppt nytt album, INTRESSANT!




Han är sååååå het!

Julia har hittat Sveriges hetaste kille. Men! Tutto è relativo! Jag kan komma på MINST tre killar som är snyggare, men säg inget till Julia, hon skulle bli förkrossad...

Hahaha

Smart som jag är somnade jag med blött oborstat hår. Haha. Ni skulle bara se hur det ser ut nu, jag är ett litet troll idag! Mys! Haha. Det är en massa små tovor och trissel trassel och jag orkar verkligen INTE bry mig! Sen ser luggen ut lite som galna proffessorns, den står åt alla håll. Men man måste ju bjuda lite på sig själv!

Dagens look:



Det finns vissa likheter...


Ovetande

Jag kom på idag att jag faktiskt inte vet ett skit om vilka som läser min blogg, men de borde ju veta vem jag är (eftersom de läser min blogg). Detta är faktiskt lite skrämmande och obehagligt. Alla vet en massa om mig men jag vet inget om en massa. Ologiskt. Men jag kan nog komma över det, om en stund, 10 minuter sådär.

PA möte idag och mys lunch hos Julia med Anna Panna (vet ni att hennes smeknamn betyder "bög" på amerikansk slang?). Skrattade så vi grät, riktigt roligt var det. Julia förstår nämligen inget, hon är så söt och dum i huvudet! Haha.

Nu ska jag fortsätta att göra absolut inget. Det är jag bäst på!


Söndag? Lördag? Dag?

En söt nöt att knäcka. Vad är det för dag och hur mycket är klockan? Tutto è relativo!...
Är helt slut i huvudet efter igår, men jag har ingen rätt att klaga! Väljer man att sova ytterst lite får man skylla sig själv! Men hade en mysig morgon hos Hanna med pannkakor och film (den SÖG!).

Nu orkar jag inte skriva mer. Jag är helt körd i huvudet och så måste jag duscha.



Utmattad.


Min RÖV då?!

Anna ska beställa klänning från nätet. Anna tycker detta är svårt. Det går verkligen inte att prova kläder man beställer från internet. Anna tycker det här är jobbigt. Men man kan kolla på måtten. Anna har gjort det. Men det saknas en sak. Anna tycker det här är jobbigt. VART FINNS MÅTTET PÅ RÖVEN?!

Jag tycker det att det är elakt av modeskapare att glömma oss som faktiskt har en rumpa. För konstigt nog vill vi få in den i klänningarna också till skillnad från engelska kvinnor...



AN ASS TO DIE FOR...


En sån där ni vet...

Idag är det en sån där dag ni vet, en sån där dag som kan gå hur som helst. Har mitt svenska nationella tal idag och man kan säga att jag inte riktigt har 100 % koll på vad det är jag ska prata om... Sen ska jag till forum å hämta ut de där nedrans recepten som jag fick av läkaren... HATAR verkligen apoteket, en sån jädrans kö! BLÄ! Men, man måste ju dit ibland...

Jag har på känn at det blir lite shopping idag också, det kliar i fingertopparna så det blir nog något iaf... Dumma mig, eller? Näe, tycker inte jag.

Kommer avsluta dagen med ett besök i kyrkan. Oväntat, ja! Jag berättade för min lärare att jag och Gud inte har en speciellt bra relation, han brydde sig inte. Gör uppgiften annars får du INTE G det var svaret. Han och hans principer...

Nu sk ajag klä på mig, kan nog inte gå till skolan i pyjamas, eller?...



Julia är just nu i London och jag är inte alls avundsjuk...


Underverk

JAG MÅSTE UT OCH HANDLA EN BH! Hade galet mycket panik imorse eftersom jag tydligen BARA har en vit bh och den var i tvätten. HYSTERISKT! Jag vet, i-lands problem, men dock enormt vitktigt! Killar, detta är något ni aldrig kommer förstå, ingen idé att ni ens försöker.

Men för att lösa detta problem begav jag mig mot Forum efter skolan för att inhandla en stycken vit bh. Gissa vad som hände? Jag stötte på en del problem...

  • Min storlek är utmobbad. Finns typ ingenstans.
  • Om min storlek finns(ett stort OM) så är det apfula modeller.
  • Sen så råkar jag ta FEL storlek fats jag trodde det var RÄTT storlek, så då måste man klä på sig, gå ut och hämta den andra storleken, klä av sig och börja om. Hopplöst.
  • Sen om man MOT förmodan hittar rätt storlek och en snygg modell är priset galet dyrt.

Killar va glada att ni slipper BH djungeln, den är hopplös...



Tackar aldrig nej till lite Victoria Secret, speciellt inte om det handlar om diamanter...


Julia... ÄR ETT KÖTTBERG!

dsc00451 (MMS)

Julia... ÄR ETT KÖTTBERG!


Skolan är härlig...

dsc00450 (MMS)

Skolan är härlig...


Stora flickor...

  • Sover inte med mjuksidjur, de har gjort plats för andra ting...
  • Gråter precis som små flickor när deras hjärtan krossas...
  • Ber inte pappa hålla handen, de ber pappa hålla kreditkortet...
  • Busar inte med pojkar, de förför män...
  • Dricker inte saft och vatten, de dricker saft och annat på v...
  • Vill inte bli behandlade som små flickor...
  • Är små flickor i en liten större version...


Till en speciell person, till dig som känner dig träffad

Oh your heart is always full of love babe
And you gave me lots of love today babe
Will you also keep the world in mind
Tell me what you did for all mankind
To give the world some love today babe


Kjolen var det ja...

Mitt kjoldilemma som jag delade med mig om tidigare i veckan är löst! Jag bestämde mig för att behålla den efter att min mamma godkänt den... Haha, det funkar alldeles utmärkt med strumpbyxor! Bara ett problem med längden, jag kan typ inte sitta ner utan att den åker upp VÄLDIGT mycket...

Men jag tror inte att jag orkar att bry mig om det här, det är ju bara att dra ner den sen sitter kjolen på plats igen!



Mina två små kortisar... Men fan vad snygga dom är... Haha.


Gubben i Lådan

Idag har jag börjat bra! Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv... Blev en liten joggingtur och några yogaövningar hemma i vardagsrummet, orkade inte ta mig till gymet i morse. Sen har jag hunnit med att sätta igång och hänga en tvätt och snart ska jag ta och dammsuga lite. Fy fan vad tråkigt det här lät... Men jag är ändå stolt över mig själv! HA!

Har upptäckt en ganska bra låt (seg som jag är tog det en stund). Den heter "Gubben i Lådan" och vill ni veta vad det är för nått så får ni väl lyssna på den på tuben!


Om du bara visste

Tänk om man kunde läsa andras tankar. Veta vad dom tänkte och kände precis just nu. Skulle det vara roligt eller lite läskigt? Jag vet inte om jag vill veta vad alla tänker, tycker och känner, jag vill faktiskt inte veta alla era hemligheter. Jag vill inte att ni ska veta mina heller...

How much is too much?

Har shoppat lite, eller nu ska jag vara ärlig. Har shoppat mycket! Och ja, tråkigt nog så gör det mig lite lyckligare...

   
  


Ikväll ska vi sjunga Opera på Café Opera?

Ser ut som att det inte blir en lugn hemmakväll ikväll... Sitter här i soffan och tittar på Bonde söker fru i fullfjädrad partyoutfit. Ikväll ska den nya kjolen testköras!

Jag försöker tagga till lite, men det är inte lätt när man tittar på Bonde söker fru... Btw är ena bonden lite lik Felix på gatan! Men kul blir det nog, ska möta alla i slussen om typ en timme, hoppas det blir galet och spårat, för ibland är det faktiskt lite roligt...

NU TAGGAR VI!

(naaw de är så söta i Bonde söker fru! Jag vill ocksa ha en söt liten bonde!)

En fråga...

hur ligger man med någon som brutit nått?

Vad gör man när allt är upp och ner?

Man vänder det rätt igen.

Hur kort är för kort?

Har köpt en ny kjol idag, as snygg och as sexig, tycker jag iaf! Det är bara ett problem, den kanske är fööör kort?... Men som jag sa till Julia, det funkar nog om jag har svarta strumpbyxor under... Vi får väl se vad som händer.

Fortsättning följer!

Äkta import från Kina


It's a long distance call

Vad gör man när hela familjen är utspridd över världen? Jo, man skypar. Men vad gör man om skype inte fungerar? Mejlar. Va personligt det är, verkligen...

Min käre far är borta någonstans, var vet jag faktiskt inte. Det var kanske Polen... Hmmm, ingen här hemma har någon anning. Men DET jag faktiskt VET är att han var hemma igår och innan det var han i Kina. MEN VAR ÄR HAN NU?! Han svarar inte på mitt söta mejl heller. Egoist. Leker han kurragömma eller?!


Oj, hoppsan...

... Det var visst en vecka sedan vi sågs sist, det var ju inte riktigt meningen... Eller? Ödet kanske? Vem vet vem vet... Mycket har hänt sen senast och jag orkar int eberätta allt, så ni får leva i ovishet! Moahahaha!

Kan ju iof nämna att jag var på grym konsert i söndags med Krull. Det var The Gaslight Anthem som spelade och producerade lite magi sådär på en helt vanlig söndags kväll! Ni som inte vet hur de låter så finns det ett litet Youtube klipp nedanför...

Höstlov är det nu och jag ska festa loss och shoppa, för jag har nämligen fått min första lön! Jag är FETT stolt över mig själv! Räknas jag som vuxen nu kanske? Hoppas verkligen inte det... Så mycket ansvar med den titeln.

Nu ska jag in till stan och spana efter snygga kläder och äta god lunch! Fan, nu försvann solen...

Pussar



Första låten jag hörde av dem, 3 veckor innan konserten. Förstår ni nu varför jag gick?


RSS 2.0