Julia

Julia är beroende av guldgrävarspelet (NÄR VI GRÄVER GULD I USA!). Imorgon är det slå en Felix dag! (Bara Felixar över 1.90) man får också sura över olika alexander också, det är helt ok. Idag är vi allmänt bitchiga och arga. Det är nog en PMS vecka...?

Jag bitchade på några ettor som inte visade respekt, det är BARA 3:or som får tränga sig i kön, lär er det!

Adioso

Me or you?

Det har nu hänt FÖR många gånnger. INTE okej. Jag är en ANNAN människa.

Sen jag färgade håret har folk trott att jag varit Josefin (min lillasyster) hela tiden! INTE OKEJ! Men man får väl skylla sig själv? Hon var ju trots allt brunett före mig. Men så sjukt lika är vi väl inte?

Iaf så blev jag igenkänd som Josefin på gymet idag. Han var tydligen hennes killkompis storebror och AS HET! JAG VILL HA HONOM! Aj då, desperat? JA! Så nu har jag ett litet (ehm, stoooora muskler) span på gymet. Najs. Kul. Spännande.

Annars är det en del snyggingar där (på gymet alltså). Så det är ju inte sååå tråkigt att gå till gymet, man kan ju alltid kolla på snygga saker (killar).

Adioso!



Så lika är vi väl inte? Iof var jag blond här...


En ursäkt

Jag vill härmed be om ursäkt för att jag visade tungan i en av mina senaste inlägg. Som Julia så fint påpekade är det INTE okej och jag vet, vi har pratat om det. Så jag hoppas ni förlåter mig och lobar att det aldrig mer ska hända (vad som händer under alkohol påverkan kan jag dock inte styra över...).

Pussisar



Snart kommer jag vara fint sommarblond igen! (eller typ till april nångång)...


Höst på min planet

Det går inte att tveka längre hösten är här. Svinigt kallt och blåsgt, men även fina dagar i solen! Sådär, nu har jag avslöjat nått enormt, det om hösten alltså.

Idag har jag ätit korv och hamburgare. Är det nyttigt? Nej, Är det bra? Nej. Va det gott? Ja. Bryr jag mig om detta? Nej, varför skulle jag?

Idag var en konstig dag och jag vill inte prata om det. Jag har färgat håret igen. Eller slingat det har jag gjort. Det är ljusare. Lite rödblont kanske? Ljusbrunt? Vete fan! Snyggt är det, sen behöver man inte sätta en ettikett på det.

Imorgon har jag en lektion på 30 minuter. Vet ni hur lång tid det tar för mig till och från skolan? 1,5 TIMMAR! FATTA. Meningslöst.

Nu ska jag göra nått vettigt, måla naglarna kanske.

Puss



Jag gillar det här.


En helt vanlig onsdag?

Vaknade 8 fast jag fick sova till 10. Kul. Nej inte alls. Så vad gjorde jag? Jo istället för att somna om städade jag mitt rum och tvättade. Jag är ett freak, jag vet.

Ska på möte om projektarbetet idag. VUXET! Haha inte alls. De är antagligen barnsligare än vi? Nja, det är nog inte möjligt, eller?

Sen blir det ett besök hos frisören... Dags att ändra hårfärg igen... Oups... Jag vet, man ska vara försiktig med sitt hår, men lite av mitt självförtroende försvan med det blonda och även några av mina ragg... Haha.

Näe, men nu ska sminket på och sen bär det av.

Pussar



Snyggt va?....


Man måste kyssa många grodor...

... för att hitta sin prins?

Jag vet, jag ÄR en stark, smart och behöver ingen man! Men om jag vill ha en då?... Jag vill faktiskt inte alltid sova ensam och jag vill faktiskt ha någon som finns där för mig och tycker om mig. Jag vill ha mysiga krama, mjuka kyssar och någon som älskar mig. Jag vill ha kärlek. Jag behöver kärlek. Snälla groda, kan du bli en prins den här gången?


"I’m not lost
I just haven’t found everything I need
I’m not torn
I’m just getting it together
I’m not broken
Don’t you mind the pieces of me you see scattered on the ground, I swear I’ll turn this thing around"

They said it well, jag tror det där är jag...


En lite jobbigare måndag

En härlig utekväll var det i lördags. Har inte återhämtat mig riktigt så man kan väl säga att jag INTE är på topp idag, men man måste ha sådana dagar också!

Kortis dag i skolan och matteprov imorgon. kan. någon. döda. mig. Hjälp? Men men men men det blir väl bättre? skulle inte tro det.

PLANERNA är satta för höstlovet, det blir mycket drag och lite ro, men en trip till lilla söta Örebro är iaf planerad. Man har ju en del släkt och vänner som man måste hälsa på!

Men nu ska jag göra något, vet inte vad, men nått. Ska försöka laga mitt stackars huvud som snart sprängs!



Att googla

Googel vet allt! Kan allt! och är allmänt smart! Att googla är en rättighet... ELLER?! Tydligen så snokar google i våra mejl, sökningar och annat smått och gott. Det är därför du och din kompis får upp olika annonser när ni surfar runt och googlar.

Spännande? Läskigt?

Jag vet inte och orkar inte bry mig. Jag är inte rädd, jag har inget att dölja, jag kommer fortsätta googla, det ÄR en rättighet. MEn nu kanske jag kommer vara mer medveten om vad som händer med alla spår jag lämnar på nätet.


MÖT ANNA

NÄR HON VA LITEN!

Anna Gabrielsson

GOOGLE VET ALLT!

Tuesday wednesday break my heart

Onsdag vilket betdyer lååång sovmorgon (så lång man vill börjar 14,15 i dag!). Har pluggat lite och nu ska jag läsa lite (även det plugg...). 

För att jag inte ska gå skolös så köpte jag ett par nya igår (jävla horunge som inte kan köpa egna och måste sno andras! FATTIGLAPP!). De är superbekväma och as snygga (för jag har ju bra stil!). Längtar tills jag får använda dom ute i världen!

Det har visat sig att jag har fler läsare när jag inte bloggar... Hmmm... Undrar vad det beror på...


DIN ÄCKLIGA ¤"(//"¤%&%#/"%#!

OKEJ! Jag glömde mina snygga sköna skor på bussen förra lördagen (det var på natten, lätt packad, det är okej att glömma saker). Nu har jag efter många samtal till SL:s hittegodsavdelning fått reda på att jag INTE får tillbaka skorna. Detta för att någon VÄRMDÖHORA har snott dom!

EN sak ska du, TJUVEN, ha klart för dig, ser jag dig med MINA skor på dig (de är unika ska du veta!) så kan du ge dig fan på att jag kommer se till att du har ont! Jag kommer ta tillbaka dom och DU kommer ALDRIG kunna gå i högklackat igen!

Och ja, detta är ett hot och JA jag har väldigt starka och biffiga kompisar, jag skulle vara rädd om jag var du...


Monday you can hold your head

Måndag avklarad och jag kan konstatera att denna vecka inte blir så hemsk iaf! Imorgon är det tisdag. Vete fan vad jag ska ha på mig, får fundera lite. Tränade idag, det var ingen vacker syn. Men samtidigt, vem fan ser bra ut på gymet?! Vet ni svaret på den frågan? JAG VET! MESAR SOM INTE TRÄNAR PÅ RIKTIGT.

Hoppsan bitchmode är på.

Jaja, jag stickar nu förresten! Ska köpa garn och göra en halsduk till mormor, får bli en julklapp!

Nu ska jag titta på Paradise (jag vet, förstår inte heller varför). Adios amigos!


Here we go

En heletes vecka framför mig, men en helg att längta till? Jag hoppas på det iaf! Veckan har varit lååång, med mycket grejs att göra och imorgon blir det upp klockan 0600, HJÄLP! Hur ska denna vecka gå?

Har smyg shoppat lite vilket alltid får mig på lite bättre humör (jag vet, patetiskt). Så jag har lite mys kläder och lite fina nya kläder att ha på mig i veckan. Jag vet väldigt ytlig just nu, men jag är TJEJ så det har jag rätt till!

Men nu pallar jag inte att snacka mer skit, fast jag ska berätta något tror jag.... MEN SEN SÅ GJORDE JAG INTE DET! HOPPSAN!

Thihihi, ni får veta imorgon... kanske....

Pusselipuss


Jag har gjort det igen...

  • ... Tänkt på saker jag inte borde tänkt på
  • ... Absolut inte pluggat
  • ... Önskat att jag var tjockare (så jag kan köpa den där snygga klänningen)
  • ... Klippt håret, liiite för kort (min tanke iaf)
  • ... Varit hemma och myst framför film
  • ... Rensat garderoben
  • ... Inte bloggat på länge...


IT´S SO FLUFFY!

Godmorgon godmorgon!  Solen skiner ute och jag är utvilad och fit for fight så att säga! Igår var en super mysig kväll som startades med middag och tända ljus med tjejerna. Sen var det dags för Despicable me på bio! Den var så bra att jag inte kan beskriva den med ord! JAG SKRATAT SÅ JAG GRÄT OCH LÅG DUBBELVIKT I BIOSALONGEN! Den var heeelt underbar och en av de bästa animerade filmerna jag sett! Det handlar om en man som ska stjäla månen, vill ni veta hur det går och vad som händer när de tre flickorna blir adopterade så får ni gå och se den! VILKET JAG HOPPAS NI GÖR!


Seriös

Okej, igår då. Vad hände? Vem gjorde vad? Och vem var det som gjorde bort sig?... Allt och lite till får du veta i den spännande fortsättningen av detta inlägg!

Det var igår kväll/natt det utspelade sig, platsen var Harry B James och sällskapet bestod av Julia och jag. Vi var taggade (läs: trötta) hade letat febrillt efter den värsta outfitten (läs: tog på sig det som hittades) och var redo for a night in town... ELLER?

Klipsk som jag var hade jag mina leggings (läs: SPANDEX....) på mig så jag kunde inte röra mig speciellt mycket, för då fick jag häng... Inte ok! Det var en MASSA kändisar (läs: B-kändisar) och så vi och en massa annat folk (läs: whit trash, osexiga killar och sexiga killar?...). Vi kom dit, drog en massa öl (läs: en öl till Julia och en cider till mig). Sen drog vi upp på dansgolvet och röjde (läs: stod och tittade på band och galningarna som headbangade). Hur som helst. Vi hade skoj, roligt och en lyckad kväll, vi träffade också en del manliga männ...

Den första Julia råkade ut för: TOTAL diss av henne, han smög därifrån och kom aldrig mer tillbaka...
Den ANDRA Julia råkade ut för: SKRÖT som in i helvete och var allmänt dryg, fast oerhört snygg kropp. Betedde sig som en skitstövel, stötte på allt med bröst (men det var inte Alex...) och var elak mot alla andra killar. Han trodde helt enkelt att han var en sexgud som alla tjejer ville ha, ILLA!
SEN råkade vi ut för ett syskon par: Helt okej, trevliga och NORMALA killar. Dock va den ena brorsan väldigt närgången, kändes som att han skulle sticka tungan i munnen på mig när jag prata BARA för att... Men trevliga va dom, hur nu det går ihop...

SEN åkte vi hem och sov sött. ELLER?!

Trodde ni ja! Men så var INTE fallet. Min BUSS PAJADE nämligen på vägen hem, 20 minuter (läs: 10 minuter) extra tid i Gurra, najs, INTE! Men iaf. Helt plötsligt kom det fram en kille från INGENSTANS landet och bara satte sig brevid mig och började snacka. När jag gick av hade vi bytt nummer.

Det vi lärde oss av denna kväll var att: GUDS VÄGAR ÄR KONSTIGA; KROKIGA OCH INTE ALLS SOM DET STÅR PÅ KARTAN. Och detta lärde vi oss FAST vi inte absolut inte under några omständigheter tror på Gud...

Oj, det blev långt, men skit samma!



Julia taggar till genom att... Ja, jag vet faktiskt inte vad hon håller på med...



Hon hade fina rosa skor med STRUMPOR i och INGET busskort...


BAJS förlänger livet...

HAHA omogen som jag är va jag bara TVUNGEN att skriva det där, jag har gått och tänkt på det hela dagen och skrattat för mig själv, ÄNTLIGEN fick jag dela med mig!

JAG SKRATTAR SÅ JAG GRÅTER! (SANNING! MIN MAMMA KAN INTYGA!)


Ett skratt förlänger livet

Det blev en lyckad kväll igår. Vi hade kul Julia och jag, som synd va blev det bara vi. Jag är trött nu, ska sova lite på bussen tänkte jag, har ju bara fått 4 timmars sömn... Men jag är ung, vi är unga och vi ska leva livet varenda minut som går! Blir lite mer om kvällen senare, nu koncentrerar jag mig på att hålla ögonen öppna och balansera datorn i knäet.

Ikväll blir det mys middag och bio med flickorna mina. Många skratt och massa skvaller? Ja det blir det. Vet inte om det är en bra idé att ta skor med lite klack idag när jag är trött och allt. Tänk om jag vrickar foten och ramlar omkull? Äh, man ska aldrig tänka det värsta, bara det bästa!

Bussen nästa!


RSS 2.0