Möt Elinda

Du är det dags för ELINDA! TAAADAAA! Elinda är hysterisk?... Ja, Elinda är HYSTERISK! Hon är skön också, men inte som ett mjukt täcke utan skön på det andra visset, är det någon som fattar? Lite galen är hon oclså, eller ganska mycket! Hon går natur så hon är en nörd ut i fingertopparna, som verkligen kan festa! Hon festar på ett galet hysteriskt sätt! I positiv mening... Ja, det var väl allt? Eller?... JO! Hon är rolig och snäll också! Sen gillar hon bra musik, inte dålig.

Du som vill köpa henne behöver:

  • Mycket pengar
  • Ett fint leende
  • Galet skratt
  • Tåla oss (hennes andra hysteriska vänner)
  • Vara tålmodig
  • Ha en hund
  • Kunna jonglera och stå på huvudet (SAMTIDIGT!)
  • Prata arabiska

RING HENNE!




London calling

Okej, en liten liten bit av resan till London. Det började fredag morgon då det begav sig. Vi landade tidigt och va i London runt 11 på förmiddagen. Vädret var sådär typiskt engelskt, grått och regningt så vi begav oss till Westfield. Det var enormt! ALLT fanns där! En våning va typ 5 fotbollsplaner! Den delen jag gillade mest av varuhuset kallades för The Village, det var mindre folk och mest exklusiva butiker där. Super kul att bara går runt och titta, sen köpte jag en liten sak där med... Men den får ni se senare!

 WESTFIELD

Vi avslutade dagen på ett Steakhouse som hette Sophie's. Jätte härlig atmosfär, rolig blandning av människor, gott käk och bra service! Värt ett besök om man är sugen på en steak.

Lördagen så drog vi till Camden market, fin promenad dit i soligt väder. Dock tyckte jag marknaden var lite överskattad, men kul var det och en härlig del av stan med roligt folk!

   CAMDEN

Efter det tog vi tunnelbanan till Oxford Street, det var verkligen fullt med folk! Vi valde därför att ta lite andra vägar och vandrade runt där i solen, super mysigt. Sen tog vi en lunch på en pub och begav oss mot hotellet. Vi hittade en mysig pub dagen innan, så vi satte oss där en stund och läste lite, kollade på folk och tog en öl. 

  MYS DAG

Det blev Hard Rock Café på kvällen och mötte sedan upp med Alex. Han var också där över helgen så vi tog en öl och chillade lite bara.

  PUB, YEAH

Så det var lite av helgen, mys var det iaf. Kommer väl nämna lite andra saker här och där. Men jag tror att jag fick med mycket nu. Det blev lite fööör långt (jag skulle aldrig läsa detta) men man måste leverera det man lovar!

Nu ska jag... Ja, vet inte... Göra något annat?...


Jag är 18 år, jag gör som jag vill!

Blev inget inlägg om London igår, blev inget inlägg alls. Idag blir det ett inlägg, men inget om London. Jag gör som jag vill, jag är 18 år. Men imorgon blir det ett inlägg om London för er som väntar (är det några som gör det? Alls?). Jag tänker nämligen skolka imorgon, bara gå och skriva provet, sen så drar jag till gymet. Vad jag ska göra innan? Vem vet, blogga, chilla, promenera och äta är planen. Bryr ni er? Jag tror inte det.

Jag är på mitt bitch mode idag, vilket alla mina nära och kära har erfarat. Sorry, inte meningen... Ibland kan jag inte bara kontrollera mig...

Kollar på en bra film på femman, vet inte vad den heter, men den är romantisk och komisk. Najs.

Jag är fortfarande bitchig, så nu slutar jag det här inlägget.



Söndag

Hemma från min weekend i London. Den var helt underbar och mer historier, tips och bilder kommer antagligen imorgon. Just nu är jag trött efter allt bärande, flyttande och fraktande av väskor och mig själv. Att resa tar på krafterna! Så nu ska jag bara sjunka ner i soffan med min kopp te och se klart filmen.

Imorgon blir det morgonpromis, hemstudier, packa upp, biobiljeter och studiefika. Mys dag med mycket på schemat men ändå så fritt! Har inte rört på mig (ordentligt) på en vecka så det ska bli skönt med frisk luft imorgon! Ses då!

Puss



Jag äter faktiskt sångt här också, fast kaktussorbet står på menyn... Mums!


I think I think too much

Så, ska nu försöka få en halvtimme att gå super fort. Hur gör man det? Hjälp någon?

Så vad ska jag skriva om, har sån där dålig kretivitet idag tror jag. Kunde det inte inträffat en annan dag? Ska ju vara barnvakt idag...

Vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva, har aldrig hänt! Jag som brukar ha så mycket ideér... vad beror detta på då? Är pressen förstor kanske? Vet faktiskt inte, blä!

Hittade iaf mitt pass och flygbiljetterna igår! Så nu kommer vi iväg till London iaf! LÄNGTAR! Ska bli super skojsigt och pappa verkar vara på bra humör så jag hoppas han är generös!...

Jag vet, bortskämd och jag VET att jag är bortskämd. Inget att vara stolt över, men inte svårt att konstatera fakta. Dock är jag stolt över att jag ändå vet pengars värde och har båda fötterna på jorden, jag är inte en sådan tjej som får allt jag pekar på. Det finns bortskämmda personer, sen så finns det BORTSKÄMMDA personer. Det är en skillnad.

Att stå och vaska champange på stureplan är inte okej någonstans. Det visar på dålig uppfostran och egoism. Dom pengarna kan gå till så mycket annat, eller varför inte ge bort champangen? Det är ju inte så att det förändrar något, den försvinner ju fortfarande...

Så, verkar som jag hittade nått att skriva om iaf... haha, vet inte om det var ett vettigt inlägg som är sammanhängande på nått sätt, men whatever, det är min blogg, jag bestämmer!

Puss


Vad var det nu?

Fan. Hade värsta blogg idén, sen så bara försvan den när jag gick för att hämta nagellacket... FAN! Nu får jag blogga om nått annat ist! Och vad kan det bli....

Jag vet! Underkläder...

Det finns olika underkläder för olika tillfällen, såklart! Man har de där sexiga, praktiska och också de sköna underkläderna. Men sen finns det dom som får dig att må så där bra, känna självförtroende och får dig att se ut som en gudinna. Dom underkläderna gillar vi!

En del har fått för sig att man BARA har snygga och sexiga underkläder på sig när man går på dejt, träffar killen eller andra tillfällen då kläderna kan komma att åka av... Där har ni fel! De ska anvädnas OFTARE! Varför inte ha den där snygga sexiga behån med matchade trosor i skolan? Varför inte gå runt och känna dig skit sexig en helt vanlig vardag då inget speciellt ska hända?

Underkläder har en speciell magisk kraft som tar fram kvinnligheten hos oss (tjejer). Det är känslan, synen i spegeln och självförtroendet som ger oss en kick. Vi sträcker på oss, hållnigen förbättras, brösten är piggare och vi ler, hela vi utstrålar självsäker kvinna.

Så tjejer, ta på er de där underkläderna i svart spets och gå till skolan och jobbet. Dagen blir bättre, du mår bättre och vem vet? Killen på bussen kanske lägger märke till dig...

Pussar



Sex appeal ladies! Think sex appeal!


Jag döör! Tråkigt och jag förstår absolut ...

100media_imag004 (MMS)

Jag döör! Tråkigt och jag förstår absolut inget, nada! BLÄ! 50min kvar...


It may be raining outside....

... but in my heart it's spring!

Regnet bara öser ner, hösten är här och Stockholm liknar mer London vädermässigt än just Stockholm. Men lite väder kan ju inte förstöra humöret! Min enda lediga dag är idag, annars är det bara jobb jobb jobb, men vad gör det? Kul har jag å det är huvudsaken.

Det känns allmänt som att den här hösten och vinter kommer bli otroligt bra! Men ska jag vara ärlig ser jag verkligen fram emot våern och sommaren, för det är ju så mycket som händer då!...

Fan, jag har börjat längta för mycket, shit. Dagsa att leva i nuet och inte längta så mycket att jag glömmer bort att leva...

Men nu ska jag spriiiiinga till bussen och hoppa i vattenpölar!


Monday you can fall apart

Måndag vilket bara betyder en sak: ÅNGEST! Idag är ångesten extra stor, men ändå inte... Detta är iaf vad jag har ångest över:

  • Det faktumet att det faktiskt ÄR måndag
  • Att jag inte hann träna och inte har tränat på väldigt länge... (en vecka...)
  • Samhällskunskapsskiten
  • Religons läraren - han är en torrboll med en pinne i röven som älskar prov och läxor
  • Valresultatet
  • Att det är x antal månader kvar till studenten...
  • Att jag är elak mot Anna

Men sen finns det några positiva saker:

  • Anna har ångest! (skadeglädje, förlåt...)
  • CSI + Film mys idag
  • London på fredag!
  • H&M kläder som kommer i slutet av veckan
  • Att det bara är 3 dagar kvar i skolan denna vecka

Det var väl det? Eller? Strunt samma, en liten sammanfattning bara. Idag har jag jobbat för Nannynu! för första gången, ungarna är udnerbara så det ska nog gå alldeles utmärkt! Snacka om att ha två väldigt olika jobb... Men det kanske är det som är tjusningen?

Gissa vad? Jag vet vem mitt nästa offer i "Möt......" kommer vara, akta er för vem vet? Det kanske är du?

Sen har jag kommit fram till att jag inte har någon kontroll över min kropp när jag dansar. Jag måste fixa detta. Hur gör man? Tränar? Jag ska nog fråga Anna, hon har ju kört konståkning... Jag börjar iaf vänja mig vid min nya hårfärg och mitt nya namn, BRUNO.

Pussar

 


En dag i demokratin

Idag är det valdag i Sverige, kl. 20.00 avslutades den och nu går vi i väntans tider. Vilka vinner? Vilka försvinner? Vilka är uppstickarna? Ledordet är just nu: AVVAKTA!

Jag tycker det är en plikt att rösta. I en del länder har man ingen rösträtt, att inte rösta är som att säga att vi vill ha det som dem. Jag vet vad jag tycker och hur jag röstade, vad du röstade är oviktigt för mig, men att du röstade betyder något. Att du röstade betyder att vi två är sådana som vill vara med och bestämma om Sveriges framtid och framförallt om vår egen framtid.

Jag är en av de ca 500 000 förstagångsväljarna detta år, jag är också en av de ca 500 000 förstagångsväljarna som valde att använda min röst och det är jag stolt över.

Men nu sitter vi här, hela familjen samlad i soffan. God mat har ätits och spänningen är stor. Förr var valdagen en fin dag. Folk klädde upp sig och gick och röstade. Det var en hedersdag och ett hedersuppdrag. Är det så idag också? Är valdagen lite finare än andra söndagar? Hemma hos mig är det så. Valdagen har en speciell innebörd och är en dag med stor betydelse. En dag man respekterar.




ValWaka

Så, röstat och klart! Tänkte logiskt och följde första instinkten, jag är nöjd och ångrar inget. Men stort ansvar är det här, det var lite nervigt att gå in och rösta för första gången...

Nu är det dags för valvaka och god mat. Blir riktigt mys med familjen framför tv:n och vi hoppas, hoppas att det blir som vi vill!

Har fixat lite i rummet också! Bilder kommer imorgon, har bl.a. hittat en underbar tavla med Brooklyn Bridge på. Men nu ska jag ner och fixelifixa lite!


SU3 rockar loss på Le Bon Palais

Skivsäsongen har startat (?). Eller snarare inbjudningarna bara rullar in! Men av alla skivor är det våran, SU3's skiva som kommer rocka mest! Det är på Le Bon Palais vi kommer rocka loss. Temat är okänt, men det kommer bli legendary, det kommer bli skivan ALLA pratar om och ALDRIG glömmer (om det inte var meningen alltså...)! Hitills är det 506 som attendat, är du en av dem? Eller kommer du vara en av de stackare som missar allt?



Allt och inget

Gårdagen var kul. Dock finns inga bilder för jag tog inte ens upp kameran ur väskan... Men har jag tur har andra tagit bilder! Kul är iaf ordet som beskriver kvällen bäst. Anna flippade totalt vilket gjorde dagen efter (idag alltså) lite roligare för oss tjejer!

Det dansades galet mycket, det spelades grymt bra musik och alla var på sitt bästa partymode, det gick inte att misslyckas, festen var dömd att lyckas!

Men idag mår man som man förtjänar, dock inte så farligt att ipren inte hjälper. Blev en sån till frukost så alla mina problem är lösta....

Men idag är det den 19 september och min namsdag (Fredrika) men framförallt är det valdag! Första gången jag får rösta, häftigt! Idag skrivs historia, iaf i mitt lilla liv. Rösta bör man annars dör man! Haha, kanske inte riktigt så hårt, men röstar du inte får du inte vara med och leka, that's a fact!

Så, dags att bege mig mot vallokalen!




Hokuspokus

Har jobbat 5 timmar och snart är det dags för feeest! Har inte tid att vara trött nu ska vi tagga tagga tagga! fats först blir det en sovstund i Julias fantastiska säng. Mys.Har hämtat leveransen så nu ska vi spåra!
Time to be crazy!

Dessa snygga brudar kommer vara där och vi kommer dansa hela natten lång tills förtterna inte orkar och musiken stängs av. För det är så vi gör och det är så vi är.

Shopaholic

 



Mer godbitar som kommer från H&M om nån vecka.


Att bli vuxen, lektion 2

Som ni vet så håller jag på (försöker iaf) att bli vuxen. men jag har kommit en bit på vägen tycker jag! Jag har nummera 2 jobb och ska nu betala skatt! Det är det lektion nummer 2 handlar om.

Har spenderat x antal timmar (läs mnuter) på att försöka förstå skatteverkets hemsida . Den är krånglig så det slutade med att jag fick ringa dit... Iaf så har jag nu fått reda på vad det är jag behöver och var jag får tag på det! (Fick en guidad tur på hemsidan.) Så nu ska jag fixa så jag inte behöver betala så mycket skatt.

Men nu måste jag gå och bli vuxen! (eller inte...)


En chock

Min kropp är i chock tillstånd. Allergi, feber och diabetes åt helvete. DEN MÅR INTE BRA. Vad ska vi göra åt det här då? Vet inte. Bäst att avvakta.



Den chokerande, osminkade och sjuka sanningen. Det där ÄR faktiskt jag...


Möt Marketta

Detta är Marketta, hon är från finland och snackar finlandssvenska. Marketta är lärare på gymnasiet och har varit det sedan stenåldern. På fritiden så.... Hmmm, Marketta har ingen fritid! Hon lever för skolan och resor med finlandsfärjan. Hennes svenska är bra trots finlandstonen, men hon säger ofta såååå lång åååå sååå, så man måste vara van vid upprepningar. Hennes högsta dröm är att samla på stenar och öppna en stenbutik i Gamla stan för alla turister.

Delar du Markettas drömmar och vill starta buisness med henne så hör av dig!

(Marketta har inte Facebook så därför finns inga bilder, men hon är inte alls lik Mummin Mamma.)


Try to love me if you can

Har beställt lite prylar från H&M med mamsen, lycka! En jacka, en kjol, lite underkläder och koftor blev det. Klart intressanta grejer som passar utmärkt till mitt nya hår. Känns lite sorgligt att packa ner sommarkläderna och beställa varma höstkläder, men det är väl så det ska vara?

Läste ett reportag i Glamour som pratade om att hösten var tiden för en nystart. Efter sommarvilan tar man nya tag! Dagsa att sätta upp nya mål inför det kommande målet. Själv har jag två, ett som ska vara uppfyllt om 6 månader och det andra har jag ett år att jobba med. Det ena rör träning och hälsa, det andra skolan.

Överlag har jag en positiv känsla inför den kommande hösten. Många nya utmaningar och möjligheter finns det och jag vet verkligen inte alls vad som väntar runt hörnet. Men vi inleder hösten med en tripp till London, nästa fredag bär det av! Längtar alldeles för mycket!

Nu ska jag kolla på valdebatten på tv 4, inte för jag vill bara för att samhälle grejset kräver det!



Min nya jacka som kommer på posten nästa vecka!


Läsning på g! Svenska boken verkar lagom k...

100media_imag003 (MMS)

Läsning på g! Svenska boken verkar lagom kul... Läser nog Cosmo och Glamour först! Btw så är detta Glamours sista nummer sägs det, är det verkligen sanning? Hmm får nog ta och kolla upp det snarast! Talk to you later!


STUDENTEN

Så långt men ändå så nära! fast det är flera månader kvar ska alla beslut tas nu! Skivan är bokad (se till att boka upp den 4 maj, kommer bli grymt), flak har bokats (men inte betalats) och mössan är beställd! Puh!

Har idag, ansvarig för flaket som jag är, skapat ett konto så vi kan ta och betala den där skiten också! Men det är ingen Bambi på hal is, ännu... Men det lär bli bra, det lär bli grymt och et lär bli galet roligt!

Mössan blev så bra och så fin! Är så glad att jag har ett långt namn! Jag tycker så mycket om ordet så! Haha. Men det är inte billigt att ta studenten kan jag tala om! Man tar bara studenten en gång och det vet mäklarna om.... ÖVERPRIS!

Jaja, det kommer bli awesome!


Är det såhär vi låter?

Vad tycker andra om svenskar? Hur låter svenska och vad anser de om vårat land, Sverige? Det finns många svar på dessa frågor och idag tänkte jag försöka besvara frågan: Hur låter svenska?

När vi var i England var det många som intresserade sig för vårat språk. Många tyckte det lät som att vi sjöng fram orden (ändrade tonlägen), andra sa bara att det lät vackert medans vissa påpekade att vi pratade som The Swedish Chef.

Svenska språket har formats under många år och har influenser från länder som bl.a. Tyskland och Frankrike. I början lät svenskan ungefär som Isländskan gör idag, fascinerande, eller hur?

har ni tänkt på hur många engelska ord ni använder i vardagen, när ni pratar på svenska? Jag gör det. Ibland finner jag inte ens de svenska uttrycken eller orden för vissa saker utan använder mig helt enkelt av engelskan. Då har jag bara bott i England i 3 månader och det var ett tag sen. Engelskan är på väg in i språket, vad ska vi göra? En positiv förändring tycker jag, jag behöver mer ord och uttryck. Medans andra är rädda för att vårt språk är på väg att dö ut. Vem vet vad som händer, kommer det bli bra eller dåligt?

Jag är rädd att om jag åker iväg när det är dags att plugga vidare så kommer jag tappa mycket av mitt hemspråk och kanske också lite av min identitet. Vad som händer får vi se, men en sak är jag säker på. Jag tänker fortsätta sjunga fram svenskan!


Raindrops keep falling on my head

REGNET ÖSER NER! DET FINNS ABSOLUT INGET STOPP! GAAAH! BLÄÄÄ! Tur att jag iaf har ett fint paraply jag kan använda sånna här dagar, annars hade jag verkligen varit dygnsur.

Igår var en spännande dag på alla sätt och idag blir ännu mer spännande, eller? Det är vad jag vill hoppas iaf. Blir skolan en stund sen bär det av till Forum för lite bok shopping, har nämligen kommit en ny bok som jag verkligen vill läsa!

I eftermiddag blir det till att plugga, för jag har ju inget liv... Haha, nja, jag är en liten pluggis, det är en sanning. Efter idag är det värsta i skolan avklarat så då ska väl resten rulla på ganska lätt, det är min förhoppning. Längtar galet mycket till London nu! Drar den 24 september så om nån vecka kommer resplanen upp och sen blir det tyst tills hemkomst. Dock inte en sådan lång tystnad eftersom det handlar om 3 dagars galen shopping...

Ishockeyn drog igång igår och idag är det dags för nykomlingarna (i elitserien) AIK att ta sig an Lindköping (om jag inte minns alldeles för fel såhär på morgonen...). Hur det går får vi se ikväll, spännande! Äntligen lite sport som man tål att titta på!

Men nu ska jag bege mig ner till bussen i regnet (eller inte)... Får skjuts av mamma så lite av sträckan blir torr!

Ha en bra dag!


Sååååå låååångt...

Samhällskunskap sååå roligt, not. Politik. Fattar inget. En normal skoldag alltså. HÄRLIGT! Snart lunch och om 35 minuter får jag gå härifrån. Nedräkningen har börjat. Vi gör allt utom det vi ska göra, härligt! Vi har skrivit ett brev till skolledningen där vi talar om att vi inte vill bli särbehandlade, vi anser att vi också har rätt till datorer! Så nu ska vi bara skriva på listan sen är det hela i rullning.

Nu måste jag fortsätta... BAJS! Bara 33 minuter kvar...

Blablabla...

Inte stressigt alls. Bussen går inte alls snart. Jag är inte alls trött och det är är absolut inte någon jobbig dag... Blä. Inte så positiv och glad just nu... MEN SOLEN LYSER! Nu blev det lite bättre!

Solglasögon here I come!


Kontroversiell?

Träning och matte har nu avklarats. Skönt. CSI nu, mysigt. Har pillat lite på mobilen. Den är super snabb och super anpassad efter mig! Fast facebook fungerar inte. Men det tar jag tag i senare, jag lär överleva...

Tisdag imorgon vilket innebär 3 saker egentligen. Lång dag, studentmössa och utlandsstudier diskusioner i Cafeterian. Mys. Det börjar närma sig nu, vuxenvärlden, jag kan nästan ta på den.

Lite stökigt hemma, men så är det kanske hos alla? Fast lite extremt här ändå. Men allt löser sig, troligen...

Snart är det dags att rösta också. Jag är ganska säker på vart det lutar. Vill ni ha en ledtråd kan jag ju nämna att Julia idag så fint påpekade att jag är väldigt konservativ... Haha. Vi satt och pratade om religion och giftermål, då jag lite fint berättade att jag gärna vill gifta mig i samma kyrka som min mamma & pappa och mormor & morfar gjorde. Jag vill även döpa mina barn i samma kyrka som jag och mamma döptes i. Inget fel med det tycker jag! Men tydligen är det traditionellt och religiöst... Jag är inte speciellt religiös, men jag tycker om att hålla på traditioner. Jag vet inte varför men för mig känns det som att familjebanden stärks. det är också en sorts trygghet i det konservativa, jag vet det låter helt vrickad men för mig är det självklart.

Nu är det dags att gå tillbaka till CSI. Ha en fortsatt bra kväll!


Det finns inget slut...

Det bara rullar och rullar och rullar. INGET slut INGEN paus. Det rullar och rullar... Men om cirkus 8 månader är det slut, stoppet nått. Planerna är i full gång, så slutet kan man se, men det är en jävla väg att vandra.

Nu ska jag fortsätta på min matte väg. Den är ganska lång, men vandringen har börjat!

En vuxen

Jag tittade på partiledardebatten på 1:an idag. Det var intressant, lärorikt, men inte så mycket nytt. Jag vet redan hur jag ska rösta, nästan iaf, det är bara det finstilta som ska lösas. Så idag har jag varit vuxen, gått till jobbet, jobbat och kollat på partiledardebatt. Mogen jag är. Men det ni inte vet är....

... att jag medans jag gjorde allt detta gjorde andra saker...

På jobbet stod jag och dagdrömmde, tänkte på annat helt enkelt medans jag gjorde det jag skulle. När partiledardebatten drog igång målade jag naglarna, åt popcorn och letade shopping tips i London. Så ni behöver inte vara oroliga, så mogen, vuxen och tråkig är jag inte... iaf inte nu...

Men nu ska jag kolla på en film om Coco Chanel, en underbar modeskapare med stil ända ut i fingertopparna. Tänk på att det var hon som skapade LDB:n (Little black dress) tjejer, så tacka henne när ni går ut! Det kan ju ni killar också göra, för de klänningarna skapar underverk...

Ciao!




Miss Chanel, "The Movie" och Chanel idag.
 


"Make your own kind of music"

Ett år har gått och jag bloggar fortfarande. Konstigt och fantastiskt! Jag har inte alltid varit den flitigaste, den bäste eller den som haft mest läsare. Men jag gillar det iaf och därför tänker jag fortsätta i minst ett år till! För blogga är kul.
 
Det som är extra kul är att jag även kan vara jag, så galen, konstig, knäpp och underbar som jag verkligen är, utan att nån trycker upp mig mot väggen och säger åt mig att sluta (inte för att det händer särskillt ofta i verkligheten...). Visst är det kul med många läsare, men det roligaste är att själv sitta och kolla igenom vad man gjort, lyssnat på och allt annat galet som det kan stå nått om. Man kan säga att bloggen är mitt lilla USB minne med alla de där viktiga, roliga och galna sakerna jag vill minnas.

Så om ni inte har något emot det tänker jag fortsätta blogga och ha kul, göra min grej, sing my own special song. Hoppas det kommer passa er, annars kan ni skita i det! För mig är det likgiltligt (nästan iaf)... Här nedanför kan ni lyssna på inspirerande music av Mamas & Papas - Make your own kind of music.




Nobody can tell ya,
There’s only one song worth singin’,
They may try and sell ya,
As it hangs them up to see
someone like you

But you've gotta make your own kind of music
sing your own special song,
make your own kind of music even if nobody
else sing along.


It's a long way to the top if you wanna rock'n'roll!

One down, three more to go! Snart är veckan slut, men först ska jag ta mig igenom en helg och diverse aktiviteter! DET ÄR FULLPROPPAT i min kalender, detta är inte en överdrift, snarare en underdrift. Men det lir ju lätt så här, man vill så mycket, men så finns det inte tid. Det gäller att trycka in så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt. Sen får man ju inte glömma att det måste vara meningsfullt. Inte så kul att ta en fika med en kompis osm varar 30 minuter, man vill ju hinna snacka lite också...

Imorgon ser det ut som att det blir skola till lunch, sen två möten och senare Hoffmaestro på Grönan. Vilken dag, det kommer bli grymt bra. Mötena handlar lite om projektarbetet och sedan är det ett om flaken. Jag vet, TIDIGT, men ska man ha det bästa gäller det att vara ute i god tid!

så nu måste jag sussa sött och djupt så morgondagen inte blir en dag i dimma... Natti!




Första dagen

Första dagen på jobbet idag. NERVÖST! Hoppas det går bra... Så dålig kan jag ju inte vara, eller? Dags att låta pengarna rulla in och bli vuxen? Det är väl målet tror jag. Ska även jobba hela helgen så utgång kan jag glömma. Ansvar, vuxet.

Har hunnit med en himla massa idag! Och jag har tips! Vill du hinna mycket och känna att det är mer än 24 h på ett dygn? PLANERA! Själv är jag ett list freak (jag är hemskt lik min mamma på den punkten, hjälp!). Skriv ner allt du ska hinna innan en speciell tidpunkt, sen är det bara att bocka av! Det är en sådan himla befriande känsla när en lista är avvklarad!

Jag vet, jag låter som en kärring... MEN DET ÄR JAG STOLT ÖVER!


En blogg är en blögg med ett o

Ledig imorgon. Från skolan. Inte jobbet. Spännande. Den här dagen har varit ytterst spännande. Lovely. Så nu sitter jag här, helt slut och död. Måste borsta tänderna och sova snart, det måste jag verkligen. Eller snarare, jag vill verkligen det!

Imrogon är det läxorona som väntar, en promenad i solen och jobbet. Fullspäckat schema? Jag vet. Kom-ihåg att jag har ett liv också.


Möt...

Ni kanske undra vad som hände med "Möt ....." inläggen? Jag lovar, de är inte försvunna, bara lite färre! Inläggen där jag presenterar er för olika personer kommer fortsätta att dyka upp, men med lite större mellanrum! Det kommer vara ett återkommande inslag i bloggen varje vecka, vilken dag det dyker upp förblir en hemlighet och ni får leva i ovishet!

Hoppas detta även är okej för er? Eller vad är det jag säger? Det är ju jag som bestämmer! Vem blir nästa offer?


tv4

Morgon. Onsdag. Jag kollar på nyheterna på tv4. Intressanta saker. Tydligen är det en pastor som ska bränna massa koraner i USA den 11/9. Han är nog sjuk i huvudet.

FONEN!

Min himla fon strular! BAJS! Men nu kanske jag har löst det.... Det tar bara liiiite tid... Måste lära mig det himla svenska talet också. INGEN BRA DAG IDAG! Jo, fast en sak. Vi har bokat lokal och bestämt datum! Naaaajs!


Grrrrrr!

Jag har nu valt att leva i celibat (det betyder att jag nu accepterar att jag inte har sex...). Sen är jag väldigt arg på Julia! För hon ska dejta och PAXA alla killar, INTE okej! Hör du det?! Fast han är kort så det gör inte så väldans mycket. Eller?

Jag var desperat och dumpad, okej?! Julia har ett dilemma.

Jag har beslutat att sluta, sluta med allt det där och bara göra sånt jag vill. Sen får vi se vad resultatet av denna handling blir. Spännande!

Jag vet att det här inlägget är konstigt och inte så förståeligt. Förstår du det talar vi samma språk.

Möt Adelina

Det här är Adelina, den fina och duktiga flickan. Hon är 18 år och ordentlig och exstra fiiiin i kanten. Adde är professionell pluggis och kan och vet allt, nästan! Hon är inte alls så besserwissig som hon låter, hon är faktiskt trevlig. Du kommer tycka om henne. Hon kan vara vild och galen. Lika barn leka bäst och som Beatrice (de är vänner) är hon träningsnarkoman, du kan se henne på Friskis och Svettis väldigt ofta (om du nu vill se henne i verkliga livet innan du bestämmer dig för att dejta henne). Ser hon vilse ut är det för att hon är vilse.

Adelina söker dig, du är:

  • smart (VÄLDIGT hög IQ)
  • vältränad
  • bra på att fånga saker
  • bra på att läsa kartor och har även bra lokalsinne!
  • bra på att springa (men inte för snabbt)
  • väldigt bra på att promenera snabbt!
  • en sån som inte använder smilys när du smsar (eller så bryr du dig inte om den andra inte gör det)
  • en kille som kysser med tunga!

Är du Addes våta dröm? Hör av dig till henne. Du hittar henne var som helst i Stockholm, hon är den där förrvirrade typen som inte vet var hon är. Förväxla henne inte med en turist!




Singel sjukan!

Det är en epedimi på Spacewook just nu! Alla gör verkligen slut nu efter sommarn? Varför det? Hösten är ju då man vill vara TILLSAMMANS! Nån att se film och mysa med! Mkt konstight detta, eller helt enkelt normalt? Efter att ha tillbringat hela sommaren tillsammans kanske man inte står ut?...

Att plugga eller träna

det är frågan?!

Känns som jag har en massa plugg, fast jag egentligen inte har det. Konstigt. Idag blir det till att färga om håret och dra till gymet med mamsen? Hoppas hon ska dit så jag kan få skjuts, vore ganska soft faktiskt. Jag är för lat för att ta bussen helt enkelt.

Idag var en vanlig dag i veckan, skola som vanligt sen blev det en liten tripp till läkaren. Allt sitter på rätt plats och fungerar som det ska så jag behöver inte oroa mig. Funderar dock på att dra till naprapaten för min höft knäpper konstigt...?

Köpte en underbar ny tidning idag! Cosmopolitan(min favo tidning) har nu även börjat med en tidning om hälsa och kondition, Cosmopolitan träning och hälsa är namnet kort och gott! Har bara bläddrat lite lätt i den ännu, men det ser lovande ut! Jag gillart!

Dags för lite läxor, ciao!




Appropå tränning så gick jag upp för alla dessa trappor idag när jag skulle till läkaren, hela vägen till våning 5. Jag är stolt över mig själv.


En söndag i veckan

Idag är det den första och sista söndagen den här veckan. Väcktes av pappa som kom hem från Thailand med en massa roliga saker. Fick lite tröjor, skjortor, smycken och skor, GLÄDJE! Men det roligaste var nog att han äntligen är hemma! Behöver nämligen en massa hjälp med rummet...

Sen blev det seg start på dagen och slutspurt på kvällen med träning och matte. Jag har även anmält mig till högskoleprovet, har du?

Näe nu ska jag packa skolväskan och mysa i soffan med Tv4 filmen 88 minutes som går nu.


Längtar tillbaka till varma Spanien kvällar!

Möt Beatrice

Det här är Bea. En go och glad tjej på 17 år. Hon är alltid snäll och kan absolut inte vara dum. En träningsnarkoman som även är lite av en pluggis, fast på ett bar sätt. Hon lyssnar på mycket musik, mycket bra musik men också mycket dålig musik. Hon har ett husdjur som heter Dockan, det är ingen docka utan en hund. Bea gillar Twilight väldigt mycket. Hon är en Twilight nörd helt enkelt. Hon är inte så väldigt nördig annars, bara lite. Hon älskar USA och allt som har med det att göra (till och med knäppa politiker). Bea har stora drömmar och vill gärna bo i landet Far Far away när hon blir stor. Är du mannen som gör henne sällskap?

Är du:

  • Elak? (måste väga upp lite mot Beas snällhet)
  • Snygg?
  • Hund allergiker? (Funkar INTE)
  • Rolig?
  • Twilight galning? (Får gärna se ut som Edward eller Jacob)
  • Blod drickare?
  • Bra? (På allt möjligt, alla egenskaper räknas)
  • hemma på ett gym? (Bor du där???)
  • Mannen i Beas drömmar?

Hör av dig till Bea. Hon bloggar aldrig på ---> BEA <---




Möt Mimmi

Så, idag är det dags att träffa min goda (hon smakar gott) vän Mimmi. Mimmi är hysterisk och odiskret, galen och knäpp, otroligt konstig humor och skrattar mest. Men jag älskar henne ändå, därför kommer ni göra det. På fritiden dejtar hon en massa killar och springer runt med hunden (och letar efter nya killar). Hunden har nämligen gått en kurs så hon kan spåra upp snyggingar (är det du?). Hon älskar att dansa och hon har två stora bröst. Hon dricker int eonormalt mycket och kan gå rakt.

Är du killen Mimmis hund letar efter? Passar detta in på dig?

  • Älskar Mimmi
  • Gillar att rulla runt
  • Kan kommandon
  • Orkar dela säng med Mimmi (hon slåss) OCH hunden
  • Kan springa as fort
  • Inte är svartsjuk
  • Har mycket hår (på huvudet)
  • Tycker om choklad
  • Kan baka
  • Inte är oskuld

Vill du ha Mimmi (jag vet att du vill!) så hör av dig till mig för godkänande!




Ikväll

är det dags för Hybris! Ny premiär för hösten och jag och Julia kommer vara på plats, kommer ni?

Möt Alexander

Alex är en kille som liknar Danny. Han är jämt kåt och tänker på sex, ALL THE TIME. Han gillar promenader i solnedgången och absolut vodka. På sommaren jobbar han på Coop. Han lyssnar på musik som låter dunk dunk dunk dunk och skriver egna låtar, du kanske hört "Aaa fast neee, fast aaa fast nee"? Han är lätt att känna igen för han har alltid koftor, håliga jeans och snabba solglasögon.

Är du tjejen i Alexanders drömmar?

  • Har du stora bröst?
  • Är du blond?
  • Är du en rump tjej?

Slå en signal till Alex, han svarar jämt!






Vem där?

Det finns en kille (nämner inga namn) som vill ha Julia. Detta kan jag inte förstå eftersom jag la ut hemska bilder på henne och var totalt ärlig i beskrivningen. Så, VEM är den där Jesper (nämner inga namn)?

Är du mannen i hennes drömmar? Kan du tillfredsställa henne? Är du dum i huvudet?!


En följetång

Som ni kanske märker har jag nu en ny inläggs serie som kallas möt.... Den går ut på att jag hänger ut diverse kompisar och ser om de får några napp. Alla är såklart singlar och grymt villiga! Undra vem som är på tur imorgon?....

Kläder säger mer än tusen ord. Det tycker iaf några i min klass och en massa andra. Men spelar det sån roll? Huvudsaken är väl att vi inte går ut nakna... Jag har iaf problem med vad jag ska ha på mig och den nya hårfärgen gör det inte lättare! Blää... Anna tycker jag ska ha på mig leggins så det kanske blir det...

Näe, nu är det time to pretend.


Möt Anna

Anna är en sprallig tjej som räknar ner till sin födelsedag. På helgerna målar hon naglarna och stalkar folk på facebook. Hon tycker om att skvallra och vet en massa viktiga och oviktiga saker. Hon är inte så lång, men hon syns väldigt bra. Annas skratt ekar alltid i skolans salar och ser man henne inte (för att man är för lång) så hör man henne garanterat. Dansar gör anna gärna hemma (för hon får inte gå ut än) och ibland även på bussen om man ber henne snällt. Hon gillar att vara först och springer därför gärna.

Anna söker dig som:

  • Inte pratar
  • Ser engelsk ut
  • Säger att hon är vacker
  • Kan rulla köttbullar
  • Spelar spel
  • Går väldigt fort
  • Är korkad
  • Alltid har fel
  • Kysser bra (ingen död tunga eller elvisp)
  • Har stora skor
  • Gillar rädda Willy
  • Är barnslig (pojkaktig)

Är du POJKEN Anna söker? Ring henne eller stalka henne på hennes blogg. ---> ANNA <---


























Vilken härlig dag

Jag gick upp 07.45 idag fast jag kunde ha sovit till 10.00! Gaaaah! Men vet ni vad jag gjorde ist för att sova? Jag TRÄNADE! Haha, jag är totalt galen och ointelligent. Solen skiner och det är kallt, betyder det att hösten har kommit? I så fall är min kommentar på detta: BLÄ! Jag vill sola och bada! NU!

Vi kanske ska köpa hus hus hus hus! Brevid knäppaste Julia och det kommer bli MASSIVT GALET (massivt är dagens ord). Jag skakar som en galning (men inte av köld).


Möt Julia

Det här är Julia och hon är galen, sexig oxh oerhört korkad. Hon har lockig hår och gillar att dricka öl. På helgerna dansar hon på bord, kysser killar och tränar med boxermannen. Hon är ingen stalker men kan vara klängig. När hon dansar är hon cool och hon är ännu coolare när hon bara hänger. Men det är inget som hänger på Julia. I skolan retar hon lärare, lyssnar på musik och är värsta pluggisen.

Hon gillar dig som är:

  • Galen
  • Sexig
  • Bra i sängen
  • Snygg
  • Kan prata
  • Gillar att vara överst
  • Gillar att förlora
  • Hatar politik
  • Är korkad
  • Du ska vara mjuk inuti och hård utanpå
  • Kunna flyga
  • Veta vad en kullerbytta är
  • Gilla mjölk
  • Vara en man, ingen pojke

Är du denna man? Ring henne eller stalka hennes blogg ---> JULIAS BLOGG <-----




RSS 2.0