London calling

Okej, en liten liten bit av resan till London. Det började fredag morgon då det begav sig. Vi landade tidigt och va i London runt 11 på förmiddagen. Vädret var sådär typiskt engelskt, grått och regningt så vi begav oss till Westfield. Det var enormt! ALLT fanns där! En våning va typ 5 fotbollsplaner! Den delen jag gillade mest av varuhuset kallades för The Village, det var mindre folk och mest exklusiva butiker där. Super kul att bara går runt och titta, sen köpte jag en liten sak där med... Men den får ni se senare!

 WESTFIELD

Vi avslutade dagen på ett Steakhouse som hette Sophie's. Jätte härlig atmosfär, rolig blandning av människor, gott käk och bra service! Värt ett besök om man är sugen på en steak.

Lördagen så drog vi till Camden market, fin promenad dit i soligt väder. Dock tyckte jag marknaden var lite överskattad, men kul var det och en härlig del av stan med roligt folk!

   CAMDEN

Efter det tog vi tunnelbanan till Oxford Street, det var verkligen fullt med folk! Vi valde därför att ta lite andra vägar och vandrade runt där i solen, super mysigt. Sen tog vi en lunch på en pub och begav oss mot hotellet. Vi hittade en mysig pub dagen innan, så vi satte oss där en stund och läste lite, kollade på folk och tog en öl. 

  MYS DAG

Det blev Hard Rock Café på kvällen och mötte sedan upp med Alex. Han var också där över helgen så vi tog en öl och chillade lite bara.

  PUB, YEAH

Så det var lite av helgen, mys var det iaf. Kommer väl nämna lite andra saker här och där. Men jag tror att jag fick med mycket nu. Det blev lite fööör långt (jag skulle aldrig läsa detta) men man måste leverera det man lovar!

Nu ska jag... Ja, vet inte... Göra något annat?...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0