Raindrops keep falling on my head

REGNET ÖSER NER! DET FINNS ABSOLUT INGET STOPP! GAAAH! BLÄÄÄ! Tur att jag iaf har ett fint paraply jag kan använda sånna här dagar, annars hade jag verkligen varit dygnsur.

Igår var en spännande dag på alla sätt och idag blir ännu mer spännande, eller? Det är vad jag vill hoppas iaf. Blir skolan en stund sen bär det av till Forum för lite bok shopping, har nämligen kommit en ny bok som jag verkligen vill läsa!

I eftermiddag blir det till att plugga, för jag har ju inget liv... Haha, nja, jag är en liten pluggis, det är en sanning. Efter idag är det värsta i skolan avklarat så då ska väl resten rulla på ganska lätt, det är min förhoppning. Längtar galet mycket till London nu! Drar den 24 september så om nån vecka kommer resplanen upp och sen blir det tyst tills hemkomst. Dock inte en sådan lång tystnad eftersom det handlar om 3 dagars galen shopping...

Ishockeyn drog igång igår och idag är det dags för nykomlingarna (i elitserien) AIK att ta sig an Lindköping (om jag inte minns alldeles för fel såhär på morgonen...). Hur det går får vi se ikväll, spännande! Äntligen lite sport som man tål att titta på!

Men nu ska jag bege mig ner till bussen i regnet (eller inte)... Får skjuts av mamma så lite av sträckan blir torr!

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0