Vad var det nu?

Fan. Hade värsta blogg idén, sen så bara försvan den när jag gick för att hämta nagellacket... FAN! Nu får jag blogga om nått annat ist! Och vad kan det bli....

Jag vet! Underkläder...

Det finns olika underkläder för olika tillfällen, såklart! Man har de där sexiga, praktiska och också de sköna underkläderna. Men sen finns det dom som får dig att må så där bra, känna självförtroende och får dig att se ut som en gudinna. Dom underkläderna gillar vi!

En del har fått för sig att man BARA har snygga och sexiga underkläder på sig när man går på dejt, träffar killen eller andra tillfällen då kläderna kan komma att åka av... Där har ni fel! De ska anvädnas OFTARE! Varför inte ha den där snygga sexiga behån med matchade trosor i skolan? Varför inte gå runt och känna dig skit sexig en helt vanlig vardag då inget speciellt ska hända?

Underkläder har en speciell magisk kraft som tar fram kvinnligheten hos oss (tjejer). Det är känslan, synen i spegeln och självförtroendet som ger oss en kick. Vi sträcker på oss, hållnigen förbättras, brösten är piggare och vi ler, hela vi utstrålar självsäker kvinna.

Så tjejer, ta på er de där underkläderna i svart spets och gå till skolan och jobbet. Dagen blir bättre, du mår bättre och vem vet? Killen på bussen kanske lägger märke till dig...

PussarSex appeal ladies! Think sex appeal!


Kommentarer
Postat av: ANNAAA

Det där har du helt rätt i! MORE SEXY UNDIES TO THE PEOPLE! ;)

2010-09-22 @ 23:11:41
Postat av: Mimms

Jaaa ! Defo !

2010-09-23 @ 12:04:28
URL: http://inonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0