Because we are girls

Vi hade en tjejkväll i fredags. Både för att vi alla har våra egna liv och lite delvis för att fira Bea, men mest för att vi helt enkelt tycker om varandra och då vill vi ha kul tillsamans!

Det började på Wok House på Regeringsgatan, där det käkades thai och dracks mängder med vatten (Anna gjorde iaf det, det var ju nämligen lite starkt... FAST hon valde en mild variant...). Vi åt middag inför publik då det helt plötsligt började bildas en kö in utanför fönstret. Det som var ännu mera komiskt var att det bara var killar i denna kö. Vi började undra lite vart vi hamnat, några gissade på himlen, andra trodde gay ställe. Undra vad som egentligen var sant?

Iaf så drog vi vidare till Moda bar för en kisspaus och lite värme. Senare bar det av till Mango bar och klubben, ja, va fan va det den hette?... Minns inte för tillfället... Haha SÅ kul hade jag!

Det blev en massa dans och skrattande, sedan konstaterade vi, lite förskräckt att 93:or nu får gå ut på krogen... Detta lede till lite lätt panik då några insåg att man nu av misstag kan råka ragga på småbarn... Ja, HJÄLP?! Haha, de är ju bara 1 år yngre, om mna nu ska tänka realistiskt...

Det var en kul, mysig och lyckad kväll som avslutades på topp! Detta måste vi göra om mina kära damer, vad sägs som vid nästa löning?



Har lite egna bilder som jag kanske lägger upp lite senare, just nu är överföringssladden typ borttappad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0