Händelserik vecka

Har hänt mycket den här veckan... Faktiskt! Jag lovar! Har bland annat stickat en halvmeter på min halsduk... Bara så ni vet, tänkte det var relevant å sådär.

Haha men nej. I onsdags var jag faktiskt och såg teater med Jullan. Anna, Felix, Elinda och ja, han den där snubben Kim. Det var Djungelboken som spelades på Stadsteaterns stora scen och mina damer och herrar det var roligt! En helt underbar pjäs som måste ses om man har tid och pengar! De har byggt upp karaktärerna efter stockholms profiler skulle jag vilja påstå1 Lite stureplan, lite söder lite annat. Faktiskt riktigt finurligt! Och de vaskande aporna dör man ju för! "I wanna know your name, name, name, name, name!" och dags att vaska bananer!

Det blev lite film också, The Turist med Angelina Jolie och Johnny Depp, AS NAJS! Verkligen bra film och oväntad, kan rekomendera den faktiskt och den är värd att se på bio!



Idag är det slappdag med Niclas, blir lite film och matlagning som det ser ut nu och eventuellt ett litet stop på Zara, jag är shoppingsugen...

Igår var det Hannas födelsedag och dagen efter Cattis födelsedag och detta firades på Hellströms med bra sällskap och gamla bekanta! Var otroligt lyckad kväll, även fats det inte blev mycket att dricka! Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv!.... Haha patetiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0