Nu börjas det...

Jaa då sitter man här igen och pluggar. As kul, verkligen! Har fixat naglarna och tränat, ska kanske skriva en uppsats nu också när jag ändå är så speedad? Damsuga kanske? Det behöver jag iaf.

"I am so attracted to him right now"

Vänner rullar på tvn och jag är verkligen super produktiv under dessa förhållandena. Hmm, undra om det är nått kul på tv ikväll?Varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan?

Har återupptäckt Monebrother och bloggen den här veckan! Fantastiskt! Det börjar ju bli våååååår nu så underbart! Tar en extra promenad nu om dagarna, hoppar faktiskt av en hållplats tidigare än jag behöver, extra träning mina vänner! Men jag tror inte att jag är duktig eller nått för jag tränar inget just nu...

Det är vår men det är mycket i skolan, påsklovet har aldrig varit så långt borta som det är jus nu. fasar inför vecka 14 då det är en massa prov och PA inlämning. Buööö hur ska det här gå? Men juste, solen lysser stay positiv... not... Va munter jag låter!? Dags att rycka upp mig, har det ju faktiskt ganska bra ust nu. Har ätit underbar tacosallad och snart är det supernatural dags om bara Niclas kan duscha liiiite snabbare, han är j värre än mig... Haha.

Imorgon är det fredag och utgång med tjejerna? Tjejen? Osäker på vilka det är men jag ska iaf hänga på Anna ut imorgon! Ser fram emot att klubba lite, var ett bra tag sedan.

Det här blev ju inte ett så roligt inlägg... Men jag kan iaf informera er om att jag inte är ett emo just nu, jag har kanske emo ögonblick och dagar jag bryter ihop, men jag är inte ett 100 % emo. Inte för att det är nått fel på att vara emo, men ja, jag är inget emo...!

Sooooo long suckers!

Det är ju skönt att slippa -20...

...när man sitter vid poolen i 30 + och läser denna bok:
Otroligt bra bok än så länge, fantastisk härlig men så tilltrasslad kärlekshistoria! Som sagt än så länge är det bra, men en sammanfattning kommer när den är absolut utläst!

Förflyttad

Istället för att ligga på en najs strand utan liv och rörelse har jag nu förflyttat mig till Bangkok för några dagars hektisk shopping! Men, jag har trots allt fortfarande semster så det bli god hotellfrukost imorgon, lite träning samt sol och bad vid poolen till 17 ungefär, sen beger vi oss nog in för shopping, det är ju endå öppet till 22...

Sista dagen på Koh Samet

Idag hade vi vår sista dag på Koh Samet och den spenderades på en ny och alldeles öde strand! Super härligt och timmarna bara försvann, fast jag inte gjorde ett skit! Ibland är tiden något alldeles mystiskt och oförståeligt!
För att ta oss ditt var vi tvugna att åka "taxi", en bil med sittplatser på flaket! Själva vägen var ja, det är en underdrift att säga att den var "guppig", man kan nog inte ens kalla det en väg... Men ett äventyr var det definitivt och kul var det, så inga fel med den utflykten!
När vi kom tillbaka fixade jag till mina fossingar också, lite pedikyr och fotbehandling för 300 B alltså ca 75 kr... Billigt mina damer och herrar! Billigt! Dom är fortfarande lite röda, båda två, men nu kan jag iaf ha skor på mig!
Så, imorgon bär det av mot nya äventyr, Bangkok, shopping och en massa chillande vid poolen. Ser vi fram emot!

Att fundera över...

För några dagar sedan träffade vi en familj som rest runt i Thailand i ca 2 månader. Lät så himla underbart! Faktiskt något jag själv skulle vilja göra, fast kanske lite större, göra Asien i 2-3 månader, det vore häftigt! Att kanske börja i Malaysia, sen köra Thailand, Kina, Japan och avsluta i Australien? Iof hör inte Australien till Asien, men ändå, det skulle vara häftigt!
Annars skulle jag kunna tänka mig att göra såsom mamma och pappa gjorde, bara sälja allt och dra iväg i några år. De tog sitt pick och pack och bodde i Australien under 5 år. I början så åkte de mest runt, liftade och upptäckte nya saker, men tillslut bosatte de sig i Darwin och sist i Sydney. Kanske något mans ka tänka på, man är ju fortfarande ung!
Men en långresa eller två ska det väl bli! Helst skulle jag vilja hinna med en innan jag fyller 20, men det blir nog lite tajt och jag har inte riktigt någon budget för det just nu... Men jag får ju faktiskt drömma!

Jävla solhelvete!

Jag är ljus, nja kanske mer åt det väldigt vita hållet så jag VET att jag måste smörja in mig ORDENTLIGT. Så jag gör det, men ÄNDÅ SÅ HAR JAG BRÄNT MIG! Helvete, helvete, helvete... Tur att det iaf finns alovera och ac, annars skulle jag nog inte klara mig...
Imorgon är det sista dagen på ön (Koh samet) och på stranden, sen bär det av till Bangkok, shopping, lyxhotell och slappa dagar vid poolen! Ska bli skönt med lite extra lyx sådär innan man åker hem!
Sen om jag ska vara riktigt ärlig ska det bli lite skönt att slippa all sand också, inte för att den är hemsk eller nått, älskar att gå i sanden, utan mer för att den är ÖVERALLT just nu... Haha men jag ska inte klaga, det kunde ju varit snö...
Nu ska jag återgå till det jag gör hela dagarna, absolut inget alls! Ha det så kul i kalla Sverige med all snö!...

RSS 2.0