Varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan?

Har återupptäckt Monebrother och bloggen den här veckan! Fantastiskt! Det börjar ju bli våååååår nu så underbart! Tar en extra promenad nu om dagarna, hoppar faktiskt av en hållplats tidigare än jag behöver, extra träning mina vänner! Men jag tror inte att jag är duktig eller nått för jag tränar inget just nu...

Det är vår men det är mycket i skolan, påsklovet har aldrig varit så långt borta som det är jus nu. fasar inför vecka 14 då det är en massa prov och PA inlämning. Buööö hur ska det här gå? Men juste, solen lysser stay positiv... not... Va munter jag låter!? Dags att rycka upp mig, har det ju faktiskt ganska bra ust nu. Har ätit underbar tacosallad och snart är det supernatural dags om bara Niclas kan duscha liiiite snabbare, han är j värre än mig... Haha.

Imorgon är det fredag och utgång med tjejerna? Tjejen? Osäker på vilka det är men jag ska iaf hänga på Anna ut imorgon! Ser fram emot att klubba lite, var ett bra tag sedan.

Det här blev ju inte ett så roligt inlägg... Men jag kan iaf informera er om att jag inte är ett emo just nu, jag har kanske emo ögonblick och dagar jag bryter ihop, men jag är inte ett 100 % emo. Inte för att det är nått fel på att vara emo, men ja, jag är inget emo...!

Sooooo long suckers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0