Mini fusk!

Jag och mamma fuskade och åt varsin semla igår, sååå gott! Fick jag bestämma skulle semlor säljas året om! :)


Fall in love

"If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life it stays with you, for Paris is a moveable feast."
- E. Hemingway
Efter att ha sett filmen Midnight in Paris måste jag erkänna att jag är lite små förälskad i både Paris och Hemingway...
Det var en udda, romantisk och bra film. Väldigt sevärd!

Vuxna barn

Såg ett reallity program på tv idag om vuxna med för mycket tid som bråkade som små tonåringar. Stackars dem tänkte jag och zappade vidare. Tänker man efter ändå så finns det många sådana, vuxna barn, bland oss. Sådana som mobbar, fryser ute, inte svarar och är allmänt omogna i sitt beteende. Jag vet inte om det beror på olika uppfostran, men jag lärde mig tidigt att man inte måste tycka om alla, men man kan iaf vara trevlig. Så svårt kan det inte vara, kom igen, vi är ju ändå vuxna..? Eller?..

Så jobbigt...

...att fylla 20... Vet inte vad jag ska önska mig, ALLS! Kan bara komma på SUPER dyra födelsedagspresenter (som en mini cooper cab och egen lägenhet)... Jag vill inte heller bli vuxen, känns som att 20 kräver lite mer mognad n vad jag innehar för tillfället. 20, då får man ju adoptera och gå på systemet, det är jag VERKLIGEN inte redo för... Sen känner jag att jag är alldeles för ung för att vara 20 och ha kompisar som är 20.. Jag har helt enkelt en 20 års kris och min pojkvän tycker jag är löjlig...

Plus blir minus.

Dagen började med världens förutsättningar och slutade i en liten katastrof. Men man överlever väl allt?
Håret är iaf fint och jag har haft en mysig dag, resten skiter jag i!..


Jagvillinte!

Gå upp! Har träningsvärk och är sömnig, vill inte!


Oh yeah!

Idag har det pluggats på hög nivå och nu ska jag koppla av med lite träning! Blev middag med tjejerna igår. God mozzarella kyckling pasta och så sallad, super gott och lätt lagat!
Är väldigt stolt att jag hann med 3 träningspass förra veckan, ska försöka hinna med det denna vecka också! Eftersom det är ledig dag imorgon tänkte jag ta en promenad på förmiddagen! Sen blir det ett besök hos frissan efter lunch!


Äntligen!

Kan inte säga att jag är världens mest hängivna socialdemokrat, raka motsatsen faktiskt. Vi har inget gemensamt men ändå vart jag så glad när jag såg att han ska avgå och socialdemokraterna har chans att få en ordentlig ledare som kan styra politiken och kanske få till en hyfsad opposition med de andra. För fast regeringen jobbar på bra behövs det en opposition som säger emot, nej och kritiserar, allt för att Sverige ska få det så bra som möjligt!


Shoooooping!

Har handlat lite idag, har haft lite shopping abstinens känner jag! Blev ett skyggt bh set och ett par läckra svarta brallor i skinimitation! Snygga naglar har jag fixat och ikväll blir det utgång med tjejerna!


Hahaha!

Jag skrattar högt en morgon som denna. Underbart med stat seminarium, kl. 08 på morgonen efter 4 timmars sömn. Det är faktiskt roligt, jag är faktiskt seriös!..


Så bra!

Instämmer med jublet! First Aid Kit har gjort en grym skiva som är oerhört mysig, avskalad och underbar rakt igenom! Ett måste i samlingen!


Stressigt?..

Tog med ett par handskar... Samma hand och olika modeller, mina händer fryser!!!!


Tränatränaträna...!

Blivit taggad att komma igång nu och träna och ta hand om mig själv lite bättre. Tror det skulle uppskattas, av mig själv om 20 år alltså. Just nu känns det äckligt jobbigt att gå upp tidigare imorgon för att hinna med en joggning runda....


Redovisning

Är ju kul... NJA! Längtar tills jag får komma hem och läsa cosmo och se på Sveriges Mästerkock och äta vårrullar såklart!


Godis

Allt detta vill jag ha, men har bara råd med typ ett/två plagg. Vad ska man välja?..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1393223/images/2012/pic_184857004.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1393223/images/2012/pic_184857006.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1393223/images/2012/pic_184857008.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1393223/images/2012/pic_184857012.jpg" class="image">


Fint och rent!

Nu är det städat, nästa: GYMMET!


Sooovmorgon!

Behöver inte gå upp tidigt idag, men vaknar ändå klockan 9, vilken lycka...! Men ska äta världens godaste smoothie och kolla på morgon tv nu, jag är ju ändå vaken....


Nystart i livet

Har stor städat badrummet idag, bara golvet kvar. Imorgon tar jag tag i mitt rum och mini kontoret. SKITEN SKA UT! Haha. Sen ska det fixas och donas med mitt utseende också! Naglar ska fixas, det ska tränas och så lite solning på det också! Sen ska en ny plugg plan läggas upp också, den jag kört i två perioder nu verkar inte fungera... Sen ska det bokas resa till London eller franska rivieran, vad ska man välja?


Jaaa!

Imorgon gäller det, sista tentan denna period och mitt liv tillbaka! Kan det bli bättre? Längtar tills imorgon då jag får sätta tänderna i tentan och bli klar! Är såklart väldigt nervös, men det ska nog lösa sig!


Pluggar som fan så jag bjuder på denna i brist på annat!


Den där jävla syrran!...

Nu har vi en sån där äcklig jävla storm igen, kallt som fan och man blåser bort om man går ut! Pluggar statistik som bara den, går hyfsat bra och jag tror faktiskt jag kommer klara det här!
Ledsen att det varit så mycket om plugget den senaste tiden, men det är typ det enda jag gör just nu, på måndag ändras allt, LOVAR!
Idag åker julen ut, sorgligt...


Vi laddar om!

Nästa tentan är den sista och på måndag smäller det! Sista tentan och jag får mitt liv tillbaka!


Inte alltid som man tänkt sig

Ibland blir det inte som man tänkt sig, tentan var tuff, men lättare än jag trodde! Känner mig lättad av att bara ha en kvar, på måndag gäller det, sista rycket nu i helgen sen är det feeeeeeest!!! Haha!
Kanske var det halsbandet som gav mig lite tur!...


Tröttttt och tröööööög

Oooooooorkar inte mer, ge mig mitt liv tillbaka! Snäääääällaaaaa!!!!


Älskar...

...skatter! Sånna där som finns vid regnbågens slut. Inte sånna där man måste betala!...


Det går bra nu kompis det går bra nu!

.


Mycket snack och liten verkstad...

Blir inte mycket plugg gjort just nu. Blö.


Mellis/lunch?

Turkisk yoghurt och honung. Muns!


Nyhets torka?

Kan man kalla det nyhets torka när första nyheten på Aftonbladet är denna?...


De mystiska skorna

Dessa par skor har hoppat runt i trapphuset ett tag nu och både jag och Niclas funderar på vems de är och vad de har för historia! Ganska snygga iaf....


På't igen!


Så ja...

...gråt inte... Tentan gick inte super bra, bättre att vara realistisk än att leva på hoppet just nu känner jag... Men nu ska jag inte deppa ihop, det är bara att ta nya tag, juridiken nästa!


Dagen D

Idag gäller det, dags för tenta nr 1! Ska bli skönt att få en överstökad så att man kan börja fokusera på de andra två. Men det ska nog gå bra, det vet jag! Nu lite sista minuten plugg och lunch med Jane!


A true child

Jag är ett riktigt mys barn! Jag och Niclas smög iväg och såg lejonkungen i 3D idag. Lika bra som då om inte bättre! Som vuxen har man ett annat perspektiv, men magin består! Den var underbar och jag grät, som vanligt...


Trött

Det är helg och jag går upp nu. Kommentarer är onödiga...


Super 8

Bra men väldigt amerikansk, dock grym på storbild och med bra ljud!


Myspys

Popcorn, plugg, varm choklad med marsmallows. Ibland är det bra mysigt med plugg (fast det är fortfarande tråkigt)!


iPhone fodral

Köpte ett fodral till min Ifon idag och i bilen upptäckte jag att det var FEL... Jag var för lat för att gå tillbaka, ska göra det någon gång i veckan, när jag har ett liv och inte pluggar längre, typish..
Viste ni något, iPhone 4S står ju för iPhone for Steve! Haha klockrent(jag är inte såhär smart, det var min far..)!

And so it goes on

Ännu en dag och ännu mer plugg, ska sätta igång nu faktiskt. Men sen i eftermiddag blir det Fotografiska och middag, något att se fram emot iaf!

Ha begär...

... det räckte inte med en klänning, jag vill ha godbitar för sommaren också... You got to love Versace!

Det är så vi gör det

Tänkte att ni saknat lite bilder från infirandet av det nya året, så här får ni lite att bita i!


HETS!

Sitter och väntar på att seminarie grupper ska släppas, hetshetshetshetshetshets! Men det är värt det i slutändan så jag slipper hamna i någon grupp med äckliga tider...
MITT nyårslöfte är att som alltid bli nyttigare, ska starta imorgon med att gå till gymmet, jag ska dock inte gå hungrig, det är slöseri med tid och god mat!

Inte alls avis, näe...

Okej, nu har de första bilderna kommit upp och jag är inte alld lite avis på Julia och Elinda. Näe, jag har det grymt här med mina tre tentor och nada till liv!
Längtar tills skiten är över, jag får börja jobba och tillslut resa iväg, det ska bli underbart, längtar såå!
Men nu, plugg och ännu mera plugg...

Hej 2012

Nytt år och ny möjligheter, men också nya förutsättningar. Ska jag avara riktigt ärlig så borde jag inte sitta här och blogga, jag börjar det nya året med seriöst tenta plugg och förberedelser för den 9:onde börjar helvetesveckorna! Men eftersom att Julia drog till Australien så måste jag väl blogga och berätta hur nyår var iaf!...
Vi firade hemma hos en kompis ute på Djurö med massa nära vänner. Det började med super god middag och sedan så kom det lite mer folk till festen. Bland annat ett gäng 94:or, men det var inte så farligt som jag först trodde det skulle bli! Vid 12 slaget dracks det skumpa och sköts raketer, nyårskyss och en massa kramar blev det. Sen dansades det, bråkades det och tillslut, klockan 7 var vi hemma igen, fulla och trötta.
Hela gårdagen spenderades framför filmer och jag kan faktiskt rekomendera Apornas Planet, den var grymt bra, men sorglig och hemsk också!
Men nu, nu måste jag faktiskt plugga. Uppdaterar med bilder från nyår lite senare på dagen!

RSS 2.0