Sommar

Så fint med färg och neutralt. Speciellt när man använder snygga material som rotting. Dessa godbitar kommer från Palmgrens som nu släpper en limiterad kollektion med rottingväskor i sommarens populära starka färger. Jag vill ha. Perfekt till stranden, stan och semester. Ge mig en tack.



Egen svit? Ja tack!



Trängas på det där 14 timmarsflyget till Thailand, skrikande barn, långa köer till toan, trångt som fan och mat som ser ut som spya. Ledsen, men detta är i alla fall min verklighet när jag flyger till Thailand. Det är alltid kaos, jag kan aldrig sova och är knappast utvilad och på bra humör när vi landar. Jag vet, bitter fitta nr 1, det är jag.
 
Men nu är vi räddade! Nya superflyget Airbus A380 kommer erbjuda egna sviter. Tänk space, egen 23-tums tv, special vin och mat meny och känner du för det så kan du dela den med någon. Äntligen slipper vi barnskrik och äcklig mat, vi är räddade!
 
Men, det finns ju ett problem. Någon som har 110 000 kronor liggandes i byrån?

Lamborghini

En snygg telefon? Ha begäret växer? Nja, inte för mig. Det är Lamborghini som tillverkat en mobil i guld ala rik ryss. Det är den tänkta målgruppen för denna investering. En guldlur kanske vore något, men lite bling bling för min smak. Det ska vara enkelt och rent, i alla fall om ni frågar mig!



Träna träna varje fredag



Ja, hur går det med träningen egentligen? Inget vidare tror jag. Har varit svårt att få till 3 gånger i veckan den senaste tiden och egentligen vet jag inte varför. Vad är jag så upptagen med så att jag inte hinner träna? Dagens stora fråga.
 
Men igår var jag på gymmet och svettades, riktigt mycket faktiskt. Imorgon ska jag ta en joggingrunda också. Om jag orkar efter vaccinet, ska ta en sån där TBC spruta. Annars blir det på’t igen på torsdag och fredag. DEN här veckan SKA jag träna 3 GÅNGER. Okej+ Hör ni det. Nu jävlar. Det + mindre portioner och jag hoppas att kroppen kommer hitta tillbaka och orka mer. Jag behöver det just nu.
 
Kanske ska börja ta PW’s med dessa, tror ni på dom?

Letar bostad?

 

Lust att bo Gianni Versace herrgård? Ja, varför inte? Den är till salu just nu för 125 miljoner dollar (ca 880 miljoner kronor).
 
Det var här grundaren för Versace flyttade in 1992 och det var på trapporna till denna herrgård legenden sköts ihjäl 1997. En legendarisk villa med mycjket historia och legender är det du får för dina 880 Mkr.
 
Det fysiska som kommer med för priset är drygt 23 400 kvadratmeter inred lyx, ett före detta designhotell efter att telekommagnat gjort om herrgården.
 
Jag vill bada i överdådig lyx, vill du?

H&M + Maison Martin Margiela = Sant

Den 15 november hittar vi ett nytt design samarbete i utvalda H&M butiker och online. Det är Maison Martin Margiela som tar över facklan och det ska bli spännande och se vad det blir för dam och herr kollektion. Tidigare samarbeten som H&M gjort med Madonna, Elin Kling, Viktor & Rolf, Versace, med fler har alla lyckats.
Det som gjort dessa samarbeten så lyckade anser jag är den hajp de skapar. Folk blir som tokiga och bara måste få tag på något.

Men spännande att se vad detta samarbete resulterar i. Jag kommer nog stå där och köa, kommer du?



Alla älskar inte ALLA

Det finns många stora bloggare i Sverige som alla har sin hängivna läsarkrets. Alla som bloggar, stora som små, ansvarar för innehållet på sin blogg. Vad som publiceras, vad som skrivs och visas upp, ALLT på bloggen är du personligt ansvarig för. Det spelar ingen roll om du har hjälp eller inte. Det som bloggen visar är något som du uttryckt, personligen. 

Många av de större bloggarna har som sagt många läsare, därför kan man tycka att de borde tänka sig för innan de publicerar ett och annat. Men nej, alla gör inte det.

Jag är så trött på allt skitsnack och backtalande, uthängningar och sen även de elaka kommentarerna som läsarna kommer med. Vad kommer allt detta ifrån? Okej, du kanske står för det, men samtidigt, tänk om det vore du som blev mobbad och uthängd?

Det är viktigt att tänka sig för. Som sagt, din blogg ditt ansvar, så du får publicera elaka saker om det är det du verkligen vill. Den stora frågan är bara om du vill bli ihågkommen som den elaka häxan?



Gratis är gott!

Gratisbio.se är en sajt där du kan tjäna ihop poäng som sedan blir presentkort eller dylik. Genom att vara medlem där och utföra ”uppdrag” samlar du ihop poäng som sedan blir ”belöningar”.
Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om detta, var min kompis som tipsade om det. Hittills tycker jag det är krångligt och lite otympligt, men vi får väl se när jag har klickat runt lite och lärt mig hur det fungerar. Någon som provat och faktiskt fått hem något? Haha, man vet ju aldrig! Tänker dock inte pynta bloggen med reklam för att få lite poäng, så mycket ar jag iaf bestämt! 
Testa själv, det kostar inget och man kan gå ur, tror jag…? 



Gratisbio.se

Brunbrända ben



Var som sagt på sommarfesten i lördags och sommar = bara ben. Jag som då jobbat sedan i maj och sitter instängd hela dagarna har inte speciellt bruna ben… SUPRISE! Haha. Efter många år av erfarenhet har jag lärt mig att det går att fuska fram färgen också, men det krävs tålamod och noggrannhet!
 
Fuskade fram en underbar färg i lördags och fick många komplimanger men även frågor om hur jag fixat det så bra, tänkte tipsa er om hur jag går tillväga!
 
1.     Skrubba skrubba skrubba skrubba bort din döda hud! Raka inte benen eller något sådant utan skrubba hela kroppen för att huden ska vara så jämn och mottaglig som möjligt.

2.     Smörj in knäna, fötter och armbågar med en lotion innan du smörjer in dig med din brun utan sol produkt. Ta god tid på dig och var noga! Jag använder mig av Loréals Sublime Bronze Transparent Self-Tanning gel som jag ölskar och tycker ger en bra färg.

3.     Sedan är det bara att ha tålamod och vänta på att det ska torka!
 
Något bra att tänka på är att göra detta 1-2 dagar innan det ”speciella” tillfället för att färgen ska bli så bra som möjligt. Blir det fel kan du skrubba dagen efter också för att jämna ut tonen, det är också skönt att få duscha bort lukten, för det luktar verkligen inte gott…! Lycka till!
 
En annan solprodukt jag älskar är Hawiiana Tropics alla produkter, speciellt denna sololja med SPF i. Ger en snygg brun färg och så slipper man bränna sig!

Midsommardröm

Ledsen för alla dessa midsommarklänningar inlägg, men jag har panik, andnöd och nära döden upplevelser just nu. Måste lösa detta innan fredag… Hittade denna på Mango.com – Till och med på REAn, men den är väl säkert slut eller finns inte i min storlek, ska ge mig ut på jakt, får se vad jag hittar!



Kaosigt

Jag gillar nya blogg.se överlag, det kommer att underlätta. Men just nu är jag ledsen, allt bara kaosar och inlägg försvinner, min blogg är upp och ner, alltså är jag upp och ner! Haha. Men inga sura miner, bara massa mail till kundservice! Som jag har hållit på är jag nog snart kändis där! 
 
Imorgon är det torsdag och sedan är det fredag. Längtar! Men nu ska jag jobba vidare med bloggen och försöka fixa allt det här!
 
Natti!
 

För att göra det värre

Hittade dessa snygga saker (även dem från River Island) och nu vill jag VERKLIGEN åka. Ska tjata sönder syster yster så fort jag träffar henne. Har lärt mig att övertalning oftast fungerar bättre öga mot öga än över telefonken. Nu jävlar satsar jag!









Läsvärt!

En sajt/tidning jag följt länge är Modeflickan.se. Helt underbara tjejer som driver den och producerar och spottar ut så mycket inspiration att man nästan storknar! Älskar deras magazine och det är hos dem jag klickar in när jag behöver en mode spark. Ni som ännu inte hittat dit borde ta sig en titt NU och klicka runt, ni kommer att älska det!



Här hittar ni tidningen!


She's so sexy..

.. I'm gonna die!


Goodiebag.nu

Underbar hemsida som skickar hem gratis produkter, precis, GRATIS. Helt kostnadsfritt, det enda du behöver göra är att säga vad du tycker! Goodiebag.nu tar betalt i åsikter, tycker du inte till om produkten får du inte hem några fler, så enkelt är det!

Ett bra tips till fattiga studenter som vill piffa upp vardagen, eller bara till alla andra i som vill bli bortskämda!



Amore



Älskar Gudfadern filmerna, verkligen älskar dem! Vi plöjde igenom alla tre förra helgen och jag blev kär i Italien, igen… Älskar maten, kulturen och kläderna. Ge mig allt från filmen, ge mig en roll i den för evigt!
Det är tiden och karaktärerna som trollbinder mig. Den lilla detaljen att alla talar italienska är också älskvärd. En välgjord film som får en att stanna till och njuta. Ett och två är fantastiska, trean överlever på de tidigare filmernas rykte men har såklart också sin charm.

Gammal glamour

Älskar vardags glamour och att få klä upp mig. Klickade runt på en av mina favoritsajter River Island och hittade denna bild som jag bara dog för. Jag vill verkligen ha allt, ALLT! Känns som att ett besök i London ligger på to do listan. Älskar den staden, människorna och pulsen. Ska fråga syrran om vi inte ska dra en weekend med fest och shopping snart! 



Midsommar hets

Har en del att göra inför midsommar, eller, ganska mycket att göra inför midsommar. Klädhetsen är igång, lekar ska planeras och mat ska inhandlas. Det är mycket ibland, men ju mer planering desto bättre dag och kväll! Dock ska spontaniteten inte försvinna, det är det som gör det till en oförglömlig dag och kväll! 

Denna snygga klänning som Britney Spears dök upp i häromdagen skulle jag kunna tänka mig att ha på midsommar! Jag är nästan 100 på att det blir en vit dröm!



Godmorgon regn

Vaknade vid 4 idag av att det öste ner regn! Trodde det skulle regna in så var tvungen att gå upp och stänga fönstret! Annars har jag sovit halvkasst och är inte alls redo för dagen, men jag kanske blir det på bussen. Ikväll väntar event med Egoboost, hoppas vädret hinner bli bättre tills dess!



Idag blir det mörka jeasn och vitt, vill inte frysa ihjäl så tog angora koftan med... Jag vet, alltid förberedd!



Blev Hermés armbandet och örhängen från Style by Tyra till också!

Tillbehör

En hamburgare blir aldrig godare än tillbehören som serveras till. Liksom en outfit aldrig kan bli mer lyckad än accessoarerna du bär till. Just nu är jag mycket för glitter och färg. Speciellt rosa, jag älskar rosa. Hur tjejigt som helst, men så är jag ju tjej så det gör ju inget alls! Söta clutcher är perfekt för mig som ofta bär svart när vi går ut. En färgklick i handen piffar upp vad som helst!

 

Örhängen är för mig de perfekta smyckena. Det är aldrig för mycket och kan bäras till absolut ALLT! Jag har säkert 50 par hemma, men känner ändå att jag saknar något… Haha älskar att en garderob aldrig blir fulltalig.

 


Midsommar x 100


 
Midsommar och jag börjar få panik över vad jag ska ha på mig. Tänkte länsa reorna och se om jag kan göra något klipp! Vill gärna ha något i stilen som visas ovan. Kanske till och med kan tänka mig en maxiklänning. Men ledmotiven är i alla fall att det ska vara sött, snyggt, somrigt och ljust! Haha, att jag alltid ska ha sånna krav!
 
Vet man vad man vill ha så är det svårare att leta. Ska egentligen sluta föreställa mig avd det är jag är ute efter och vilken look jag ska ha. Det kanske blir lättare så! 

H&M <3



ÄLSKAR dessa nya byxor från H&M. Men är osäker på om jag är ”bold enugh” att bära dem?

Blir nog en sväng förbi H&M imorgon eller på onsdag, bara för att titta lite…! Om jag inte får med mig byxorna plockar jag iaf med mig linnet, ynka 79:59 kr för den snygga skärningen, ge mig! (Ett i varje färg helst…)


Sommartider

Det var galet i lördags, galet! Dansade tills fötterna gick av och det var helt underbart att träffa alla igen! Det bästa av allt, de flesta blir kvar i Stockholm över sommaren för att jobba, jag är inte ensam! Haha!

Det började med förkrök hos Johanna, sen begav vi oss till Sveavägen för att festa i Atriet. Det var episkt och shotarna var många, sen helt plötsligt så….

 … Stod 1/5 av Gyllenetider på scen och vrålade ut sommarhitsen och då, då kändes det som att det var sommarlov! 





Min vecka



Hetsig start på den här veckan, men ett lugnt och mysigt avslut? Haha att hoppas på kanske, men verklighet? Det får vi se! Vill man vara fin inför midsommar får man jobba en del i början av veckan, det är bara att acceptera och gå vidare. Men lite kul är det att fixa och hålla på. Att vara sysselsatt är inget jag har problem med, hellre en massa än inget alls!

Hann med nästan allt förutom badrumet (gjorde naglarna istället)...


Sommarfest

Imorgonkväll ska jag dansa hela natten på Handelshögskolan, det är dags för sommarfesten. Hoppas på fint väder så man slipper tjocka kläder och kan gå i bara ben och klänning. Tydligen blir det något stort, sk abli spännande och se vad! 

Mer får ni höra på söndag. Vi kanske ses där?


Jaha? Okej?

Fattar fortfarande inte vad de tänkte på med den här annonsen. Inte okej och absolut något som bör ifrågasättas. Vart är vi idag och vart tar vi vägen? Är det knarkbruden som är poppis? Skulle inte tro det.
 
Idag ser jag idealet som en träning och kost fokuserad tjej, inte mot smalhet och anorexi utan mot god hälsa. Idag tränar jag för att må bra (sen om jag tappar lite är det ett plus) men framförallt är träningen ett andhål.



Liten del

Är det såhär, verkligen? I någons liv kanske. Sorgligt. Visst kan man ha svackor, det har alla, det är livet. Men sedan har man ju de där underbara dagarna och dagarna då man älskar livet. Jag har alltid sagt att om det inte var jobbigt och dåligt ibland skulle man inte veta när det blev bra igen. Det dåliga förstärker de ögonblick då allt är bra.



A wise women


The jeans fit me

Älskar Levi´s jeans. Speciellt deras id Curve, dom älsar min rumpa. Sen har jag alltid varit ett stort fan av deras ad’s. Dom är enkla och budksapet är simpelt. Köp våra jeans, de håller och får dig att se läcker ut.

 


Zara Lover

Jag är en riktig Zara älskare. Gillar deras blandade stil med bohem, rockigt, sött och avslappnat. Dom har allt och det mesta kan kombineras och bäras både till vardags och till fest.

Det är en kedja som hittat rätt och som tar ett helt okej pris för sina plagg också. Det är inte oerhört billigt och inte så dyrt (finns dock en del dyra saker). Det är hållbara kläder i bra material. Jag anser att man betalar för det man sedan får hem. Ni som har svårt att haffa godbitarna i butiken borde kolla in deras hemsida. Helt underbar och enkel att klicka hem på!

(Klicka hem saker här, bjusar på lite godbitar från hemsidan)















Is it real?

Har aldrig varit en tjej som behövt en massa märkeskläder eller äkta saker för den delen heller. Men det är något speciellt med en läder väska, en riktig Mulberry och en ordentlig skinnväska. Inte bara det att de är underbara att ha på sig och ta på, de håller så himla mycket längre. Så äkta före fejk, men det är inget fel på fejk för det!



True Story


Deadmau5

Det var en blöt kväll (eller våt som killarna sa) men vad gjorde det? Till skillnad från Avicii hängde allt i luften, man väntade. När Deadmau5 sedan dök upp på sen så började showen.

Det var helt otroligt bra, trots att det regnade igenom regnjackan (!). En av de bättre konserterna måste jag medge. Han är verkligen grymt bra på scen och bjuder på en fantastisk show. Tjejen som sjunger är helt otrolig, jag vill ha hennes kropp!

Så hur ska man sammanfatta denna kväll?

Underbar, blöt, rolig och en massa dans.






Avicii

Detta var min systers konsert. Den var för henne. Inann konserten bjöds det på middag (äcklig hamburgare, tyvärr) och man satt i små grupper och käkade och pratade. Mysigt (dock bjöds det inte på någon alkohol). Senare fick vi veta att Avicii skulle komma förbi och att de som ramlat skulle få träffa honom på tumanhand. Haha min syrra tappade andan av lycka. Det var verkligen hennes moment!

Sedan mötte jag upp med dom på innerplan och konserten började. Det var bra men mer som en bakgård på en hemma fest. Det där trycket som var på Deadmau5 infann sig aldrig. Men vi ahde kul iaf! Dansade tills vi stupade sedan hem i säng. Lite för fulla för att fortsätta. Men helt klart en lyckad och rolig kväll med systern min. Kommer aldrig glömma!









Ida Sjöstedt

Ida har en förmåga att göra prinsessklänningar för vuxna. Dessa två underbara skapelser skulle jag vilja hänga på mig. Speciellt den vita till midsommar (dock har pojkvännen instruerat mig att det blir SVENSK midsommar, så han önskar en blommig, ljus och skir lång eller kort klänning).
 
Har en av hennes tidigare klänningar som jag fyndade på rean, får mig att känna mig som en maräng, men inte en stor och klumpig utan en söt.



Amor

Min snygging till kompis, Adelina, är just nu och pluggar franska i Paris under 2 månader. Hon bor i centrala delen av staden och verkar ha det underbart! Är lite avundsjuk. Tänk att få strosa runt i denna romantiska stad hela sommaren, vandra de gator som Coco Chanel strosade på, drick kaffe i solen och äta gott. ta ett glas rödvin på en uteservering, dansa fötterna av sig och promenera hem, barfota en ljummen sommar natt.
 

Så romantiskt det kan bli. Blir helt klart en tripp till Paris för att besöka skönheten. Med Adelina blir nog en weekend i paris underbar. hon kan språket och åker jag senare kan hon staden också. Med hennes sällskap kan inget gå fel. Eller? Ses i slutet av juli Adde!



Söta ting

Fann denna när jag rensade igenom min email och blev förälskad på direkten. Den rosa färgen ör fantastisk och jag tror till och med pojkvännen kan acceptera den här nyansen. Annars har killar generellt en del problem med rosa. Fråga min 4 åriga kusin om rosa och få starka protester och hänvisningar till lillasystern som svar. Han är kille och gillar blått, det har han förklarat för mig.
 
Undra varför det är så egentligen? Genus är något som tål att funderas på.
 
Men denna stol vill jag ha, med mysig pläd och några fluffiga dunkuddar blir det nog en underbar fåtölj för magazine läsning. 



God kväll

Sitter här helt slut efter dagen och hejar på Sverige. Det var en lång dag idag, men så är det ibland! Imorgon blir det Lenny Kravitz på grönan med min snygging. Kommer bli skit kul! 

Men nu ska jag typ bädda sängen och krypa ner där. Orkar ingeting! Haha.

Natti <3


Elin Kling for Guess

Älskar verkligen Elins stil och Guess butik i Gallerian är ett av mina smultronställen. Tänk att få kombinera dessa två, det kan ju bara bli underbart? Som jordgubbar och glass, kärlek och sex, sommar och bara ben, bikini och havet, kan det bara bli lyckat. 

Ser fram emot denna kollektion, får se om jag kanske till och med köar för att få en smakbit…!



Ojojoj

Har upptäckt att jag bara kan blogga på min Mac just nu. Får ta ett varv med kundservice igen. Men det löser sig nog! Haha! Detta problem kommer nog resultera i en del tidsinställda inlägg, men vad kan man göra!

Har precis tränat och invigt mina nya träningskläder! Nu blir det städning!

I <3 Zara

 
 
 
 
 

Si och så

Hej! Det är lite si och så med bloggandet just nu, sorry! Har spelat dataspel hela helgen (nördigt) och bloggandet har fått lida, men även på grund av den nya blogg funktionen som inte är riktigt 100% ännu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Eller hur?

Vi hörs mer imorgon! Pussar

Senaste nytt

Sedan i tisdags har det hänt en del. Det blev ingen middag på grund av en massa strul, i onsdags var det en massa chill och mys och sedan har det rullat på. I fredags var det utbildning på jobbet vilket var roligt! Träffade en massa andra sommarjobbare på HC och det var kul att se att jag inte är ensam i denna enorma byggnad!
 
Igår blev det hemmagjorda burgare med pommes och en massa dataspel (jag vet as nördigt)! Super skön kväll och mysig som bara den!
 
Idag är det middagschill hos mina föräldrar. 
 
Som sagt har jag lovat att visa bilder från konserterna men det får bli imorgon för jag vet inte var min kamera är.. Hoppsan!

Kanske det fungerar nu?

Hej!
 
Har haft en himla massa problem med bloggen sedan i tisdags, det är därför det varit dött!
 
Men nu har jag fått reda på att jag är en av de som ska få testa det nya bloggverktyget! Ska säga att det ser väldigt spejsat och roligt ut! Känns lite stelt nu i början när jag ska lära mig allting, men hittills är jag positiv!
 
Så, vad har hänt? Det kommer upp lite senare, nu ska jag bara se om allt fungerar!

Vilken härlig dag

Tisdag, men även mini fredag idag. Imorgon är det nationaldagen och det betyder ledigt och sovmorgon. Detta firas med middag och fotboll ikväll på Buco Nero med killen. Kul! Innan ska det ivägs och ta prover inför läkarbesöket nästa vecka och så lite shopping med mamman innan jag beger mig mot staden igen.

Blev så lycklig idag när jag vaknade och såg det fina vädret! Ett tecken på att nationaldagen kommer vara varm och solig? Knappast men hoppet blev lite större!

Satsar på att slappa och rensa ut alld en skit som gömmer sig i mitt rum. garderoben ska också få sig en ordentlig genomgång, det behövs. Alltid kul att förnya och förbättra, älskar rena och fina rum! Just nu vill jag få till någon sorts sommarkänsla då den oftast saknas utomhus!..


Trött tjej

Ledsen men blir ingen uppdatering om helgen idag. Har tränat och börjat med att städa rummet istället. Känns super skönt! Imorgon blir det middag och Forum med mamma min! Mysig eftermiddag och kväll alltså!
Nu ska jag måla klart naglarna! Puss <3


Segis

Seg idag, känner mig lite halvsjuk och långsamheten på jobbet hjälper inte till med energin. Många tror att mycket att göra = seg och trött, men för mig är det nog raka motsattsen. Ska dock snart röra mig hemmåt där städning och träning väntar. Eftersom att jag känner mig hängig blir det nog bara en PW. Men bättre något än inget!

Åh, längtar att få komma hem och städa och sedan, ikväll, få lägga sig i ett nystädat, rent och fräscht rum. Finns det något bättre?

Imorgon blir det middag med killen så kläder ska väljas. Mysigt.


Bild


Lunch.

Känns som att vi gått igenom alla årstider på 3 dagar! I lördags var det kyla och regn, nästan snö till och med (vinter)! I söndags (igår) var det regn och sol (vår) och idag har vi haft spöregn och värmande sol (sommar). Såg precis att det regnade igen, herregud, kan man bestämma sig någon gång?! Haha.

Var sol idag på min lunch, vilket uppskattades! Använde tiden åt att försöka hitta något snyggt att ha på mig på min dejt med pojkvännen i morgen, men hitta inget som föll mig i smaken. Får se om jag kan få tag på något nu efter jobbet, annars blir det att rota djupt inne i garderoben!

Dessa söta soldater (?) promenerade förbi mig vid Kungsträdgården, alltid lika trevligt! För er som vågar ta er ut så är det Smaka på Stockholm just nu, där hittar man allt möjligt gott att mumsa på under lunchen, rekomenderas starkt!


Att våga

Att möta det man är rädd för är svårt. Jag har länge vetat att jag vill resa och eventuellt flytta utomlands, men inte när var och hur. men nu tror jag att beslutet är nära. en resa i vinter ska det bli, sen om den blir lång eller kort har inte med saken att göra, iväg ska jag!

Vill tacka fina Camilla för peppen! Läs hennes underbara och inspirerande blogg här! helt klart en spark i rumpan när man behöver!

Tittar på 4 olika länder nu, USA, Australien, Thailand och Sydarfika. Sen vad för resa det blir är upp till framtiden att bestämma. Jag vill iaf komma iväg och det ska jag! Haha.

Men godmorgon på er alla! Som sagt har jag haft en helg på språng och i lördags std jag ute i regnet och diggade till Deadmau5, fan vilken konsert det var, jag tror det är en av de bästa jag sett!

Mer detaljerat kommer ikväll då jag kan sitta hemma med kameran och lite sådant. Nu är det måndag morgon och jobb som är på tapeten! mamma och pappa kom hem igår också med lite presenter, visar senare vad det blev! Bortskämd unge, jag vet! Haha.

Ha en bra morgon nu så hörs vi senare!


Natti natti

Lång och rolig helg har det varit! Ledsen för dålig uppdate men ibland kommer liksom livet emellan! All info om konserterna och allt annat smått och gott som hänt kommer under morgondagen. Nu ska jag se klart Diehard 4.0 och säga hej till mamma och pappa! <3


På spaning med Frika

Älskar nya Gina Tricot exclusive collection! Fint och skört, med paljetter och vackra detaljer till ett bra pris!
Ginas bas kläder är riktiga klipp, dock brukar de inte hålla så många tvättar (egen erfarenhet), men med en sådan prislapp tycker jag det är helt okej. Maxi klänningen nedan är vackert enkel och matchas med läckra smycken!

På spaning med Frika

Har hittat detta på H&M.com. Gillar alla faktiskt! Inget som direkt sticker ut, men färg och lite udda detaljer i designen gör det roligt och sommrigt! Fina kläder till bra pris!
Älskar de mintgröna nyanserna!
Snygg väska till stranden och klänningen nedan kan man ha både till vardags och stranden, gillar det skarpt då jag aldrig varit en finkläder människa utan mer en slitochsläng tjej!

Så var denna dag låång

Är så uttråkad just nu. Stilla på jobbet. Väntar på ett mail som kanske inte ens kommer idag. Livet är härligt ibland. Regnet har slutat så det ser ut att bli en hyffsat okej kväll i alla fall. Boooohjaaa!

Ska snart byta om och fixa i ordning mig lite inför ikväll, kommer bli grymt kul och syrran är as taggad, haha. Alltid lika kul att hänga med sånna som är lika taggade och på som en själv, stämmningen höjs med 100 %!


Missoni + Lindex = Sant

I höst (rättare sagt 29 september) lanserar Lindex ett sammarbete med Missoni. UNDERBART JAG DÖR AV LYCKA! Haha. Älskar Missonis mönster och design, men plånboken är en ganska tunn sak så har aldrig haft råd med ett enda plagg, vill dock så himla gärna ha en av deras bikinis i sommar, men det blir nog en dröm...

De kommer släppa en unik kollektion med 70 plagg. det blir dam. barn och underkläder plus en massa underbara assesoarer såklart! Plaggen kommer att säljas på internet och i butkerna runt om i Sverige. Tanken med sammarbetet är att uppmärksamma bbröstcancer och samla in pengar till forskningen.

Så den 29 september hittar ni mig där, i kön till Lindex. Be there or be a FYRKANT!


Regnet det bara öser ner

Idag är det Avicii, ute och det regnar som fan. Kul. Hoppas vi får stå under tak, vi har ju ändå VIP platser...

Men man ska inte gråta, det är fredag och en musik helg väntar! regnet kanske öser men det kommer inte stoppa oss, det kommer bli en legendarisk helg mina damer och herrar.

Morgonen började nra fast med stora klädproblem som nu, förhoppningsvis, är lösta. Det peppades med musik (tack snäll pojkvän) och jag fick i mig frukost + på mig en hyfsad make, så morgonen överlevdes! Nu sitter jag och håller tummarna för att syrran ska kunna ta hit skorna, att hon ska hinna. Annars så får jag gå med blöta fötter, men vad är det? Inget problem iaf! Haha.

Det ska spricka upp till ikväll, vågar jag tror på det? Ja, hoppet är det sista som lämna en människa.

Ha en bra dag!

 


RSS 2.0