Liten trött tjej

Känner att den här dagen kommer bli lång då jag har en del att göra och är trött å grund av de få timmars sömn jag fick inatt. Vet inte hur många som vet det men jag har diabetes och tar hand om detta väldigt bra och lever precis som alla andra ett vanligt liv, men ibland strular det ju utav bara helvete.

Igår försvan synen en stund och jag somnade av huvudvärk och utmattning. När jag en timma senare vaknade var läget inte speciellt stabilt. Men efter 3-4 timmars vaka och fixande kunde jag tillslut vid 01, somna och sova hyffsat lugnt inatt.

Det var blodsockret som sjönk alldeles för lågt och jag hann liksom inte parrera, sen med träningen på det så blev det bara kaos av allt. Sådant som kan hända men inte okej för det. tror att min kropp reagerar på mina nya tränings och matvanor som jag börjat med. Med mer motion och lite mindre portioner så sänks behovet av insulin. Måste se till att göra en profil och rätta till allt.

Som tur var har jag en underbar pojkvän som tar hand om mig och vet i princip hur allt fungerar. Den här gången löste sig allt och jag slapp en tur till akuten. Skönt.

men nu ska jag trycka i mig lite fiber mellanmål och hitta energi.

Bild hittade jag här.


Kommentarer
Postat av: caroline

ja, Bangkok har sjukt mycket coolt :)Vilken tur att allt löste sig trots allt :)

2012-05-25 @ 11:26:06
URL: http://celandine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0