halloween!

Idag är det Halloween! JIPPI! Sitter och väntar på att julia ska komma hit sen ska vi börja bestämma å fixa med våra utklädnader! Jag ska vara Zombie brud å Julia ska vara docka! Anna ska vara nyckelpiga å Bee ska vara ett bee, hihi! Kommer bli en sån himla toppen kväll!

Hmm, hoppas jag stöter på Lee, men får se, SÅ lycklig kanske jag inte är?...

Nu pinglar det på dörren! MÅSTE SPRINGA!

död kväll

Inget hände ute idag, å min heta toppman är i äckliga margate! Blää! Aja, jag överlever nog, jag har ju Julia (fast egentligen inte för hon kommer ligga med trädet hemma hos henne ikväll), en skön säng (lr inte), mycket svenskt godis, marabou och Lejonkungen, det kan faktiskt bli en lyckad kväll!

Julia messar, hon är uttråkad, nervös å vet inte vad hon ska göra, stackare. Men jag säger att det löser sig, YOU GO GIRL! Förhoppningsvis får jag träffa Mr. Het imorron, lr Jeansen som vi kallar honom. Ni skulle bara veta, han är as snygg!

Ska förbi H&M imorron å köpa en as snygg T-shirt från killavdelningen och för att spana in Mr. Het som jobbar där... Thihi, men nu ska jag softa gärnet å drömma mig bort. I LOVE TO SPEND TIME IN HEAVEN! ;) 

Natti Natti <3


het hetare hetast!

en toppman kille, en toppman kille, EN TOPPMAN KILLE! Ibland glömmer jag att lyssna på vad han säger för jag kan liksom inte koncentrera mig, han är SÅ HET!

Girls don´t like boy´s, girls like cars and money...

Mitt namn är Fredrika Nilsson och jag är en SHOPPAHOLIC! JAG ERKÄNNER att jag hittade en del snyggt på stan idag... Ooops.... Hihi. Jag älskar att vara tjej för jag äslkar klänningar! Men jag är inge bra på att vara tjeje dock.. Iof är jag bitchig, men jag kan inte måla naglarna. Jag hatar att sminka mig å göra iordning håret, men jag älskar att välja kläder å mixa å matcha, hmmm...

Jag drar slutsatsen att jag är en tomboy like Laura Croft, seeeexy... Hmmm, jag kan nog leva med det.

Aja, det blev en del shopping, en vanlig vit urringad tröja både bak å fram för 4 PUND! Sen 5 par string för 2 PUND! KLIPP! Sen blev det lite mer ROLIGA saker... Mums...



Såååååå jag ....(A)



As snygg sjal som man kan matcha med ALLT!

Sen köpte jag världens snyggaste klänning som passar mig as bra, men den får ni se senare när det är dags för utgång för ikväll blir det avfärd till the Works!


Min syster, hon är min syster

Min syster hon är min syster och hon är galen, hysterisk, stark, knäpp, virrig, söt och bitchig och ibland är vi alldeles för lika. Jag vill gärna tro att jag lärt henne nått, men jag vet faktiskt inte om jag gjort det... Vi slåss, vi skvallrar på varandra, vi tar varandras kläder och skriker mycket, men jag tror faktiskt att vi älskar varandra, MYCKET.


Facebook ragga?

Har ni märkt hur beroende vi blivit av facebook? Vi håller koll på våra ex, gamla vänner och försöker hänga med i skvallret. Du tittar om den där snygga, heta killen du träffa på festen är single och sitter å dregglar över alla hans bilder å bara drömmer dig bort. Människor, vi har blivit beroende av facebook så pass mycket att vi har börjat facebook ragga!

Ni vet alla dom där turkarna och random killarna som addar dig å alla andra med samma namn sen skriver sliskiga meddelanden och du undrar: "Känner jag honom?..." Alla känner alla, så är det bara, man kan ju ha träffat honom, eller hur?....

Så vad är okej på facebook? Kan vi leva våra liv där?

Aja, nu ska jag fortsätta chatta med den där killen som egentligen inte är snygg å vi kommer aldrig att träffas, men han säger snälla saker och intresserar sig, me like! (jag vet, jag vet!)


Å en till...

Aha, så sitter man här igen, med en omöjlig uppsats att skriva, jag blir galen! Fast nu är det visst historia som gäller, bajs, jag säger bara bajs!

Lite bilder

Har varit väldigt dålig på att lägga upp bilder, så här kommer några från dagarna med familjen.



Syrran å jag <3



La familia på mysigt fik i Noting Hill



Trött efter mycket shopping ;)





JAG VET!

Jag vet, det var as länge sen jag skrev. Men det har hänt för mycket och jag har haft för lite tid. Men här kommer en liten sammanfattning av tiden jag inte har skrivit om...


Konsert med en massa band, var backstage med as snygga killar! WOW!
Lisa fyllde 17 vilket firades med drinkar och mass fylla i klassen.
Uppsats skrevs klart å firades med utgång, jag å Julia drog till soup, NICE!
Familjen kom å hälsa på och tog med en MASSA svenskt godis, MUMS!
Vi drog till London, shoppade tills vi dog, slogs och köade på oxfordstreet.
Besökte Primark i London, HJÄLP!
Familjen åkte hem, snyft.
Ensam hela lovet nu för amanda kom inte hit, jag vet varfö men jag förstår inte, synd.

Det var allt i snabbspolning. Ska bli bättre på att skriva oftare nu, lr jag ska iaf försöka...

Puss på er! <3


Godmorgon, Godnatt.

Okej, jag dör... Jag va uppe INNAN 7 idag, hjäääälp! Tidig morgon för idag är det tower of London som gäller där huvuden blev avhugna. Ska bli kul att se vad som händer under besöket...

Som sagt har Julia träffat a hot guy! Vi kallar honom Woody Wod. Han gillar dirty talk och Julia. Vet inte hur tjejen lyckas, men hon hittar alltid lite smått underliga killar, men den här killen är konstig på ett bra sätt. Han är väldigt PÅ, t.ex.: "Julia, smsa när du loggar in på msn igen" "Äh, jag ringde så du skulle svara på smset", killen har INGET tålamod! Men han är charmig & lite gullig så det gör inget...?

Nu ska jag ta och blunda lite för jag måste inte gå förän om 10, så godmorgon, godnatt!


Godnatt. Klart slut. KOM.

Ja jag vet, inget har kommit upp på bloggen idag... Har en jävla skit äckel piss uppsats som jag var tvungen att skriva HELA FUCKING DAGEN! Å nu vet jag inte ens om jag fattat frågan ordentligt... ååååå mamma, SNÄLLA hjälp mig!?

Slumberparty hos Bee & Julia igår, super kul. Fast julia va lite osocial för hon skicka dirty talk sms hela natten, men men, hon hitta kanske en prins i skummet? ^^

Jag är trött, jag är yr och jag är förvirrad, så nu måste jag sova så jag kan höra vad jag tänker.

Godnatt. Klart slut. KOM.

.

Vet fan vad jag ska skriva, jag är mållös och helt borta... Bloggar igen i morgon med lite mer nyheter, typ. Skum...

Oj! Det kanske var lite magstarkt?

Ååå Gud, Ååå Gud, Ååå Gud!!!! JAG GRÅTER Å HAR ONT I MAGEN! Ååå Gud, Ååå Gud!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Girls and Boys tonight my darlings å shake som assssssssss, eller hur Bee? ^^

"Jag älskar Kevin. Oj! Det kanske var lite magstarkt?"

Julia: "Jag behöver ett smeknamn på Erik"
Jag: "Prik Perik?..."

Shit va flumm allt är just nu! Sitter hemma hos Bee & Julia å små snackar/facebookar och skrattar åt vår alldeles egna dåliga humor! HAHAHA!

Hmm, vi tror att Kevin kommer bli känd, så bara så ni vet, VI KÄNDE HAN FÖRRE ER! HA!


Random

Jag kissssssssar påååå mig!!! Julia är gaaalen och jag ORKAR inte RESA på MIG. Det är så jävla lååångt till toan!

Julia skriver på danska på facebook, å det är fler än jag som gillar att sticka ut tungan på foton, å bara sådär random när det känns bra!...

Italienaren är dum, han hälsar bara på Julia krulltott! Han vill ha hennes påle i röven.

Mamma å pappa, ta inte allt så alvarligt!

Nu ska jag plugga, lr nått... "Ha, lycka till" - Anna... ANNA PLUGGA GÖR JAG, ibland... Lr OFTA om mamma å pappa läser...


JAG MÅSTE SOVA!

Vilken kväll vi hade! Sista kvällen för HP folket så vi körde FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Haha vi träffade en engelsk/svensk/norsk Alex. Å det va mysigt... Mer bilder å info på Loves blogg! ^^

Haha Julia är också trött, men jag vet varför, drog du hem en snubbe lr? ^^ Indianen (aka "Långeman" alltså han är tall inte låååång) stirrar konstigt, är han svensk? HJÄLP!

Anna goes wild med taggningar på facebook. Dubbelt upp tupp baby! Det här vart konstigt...

Å nu skrattar vi så vi får ont i magen i hagen, det här en konstig dag. Fast vi är på Coffee & Corks i alla fall! Haha. Gubben har utåtfika och kameltå! HAHAHAHAHAHAHAHA!

Jag kommer sakna Love... *ledsen, gråter tårar lr inte* Bye Bye äppelpaj, see you in Sweeeeden you sexy bitch!

Ingen pluggar, KLART SLUT!

Från Julia & Fredrika

A day, just a day

Idag plugga vi lite, inte mycket. Men vi skyller på Coffee & Corks, DET VAR STÄNGT! Hur kan dom göra så mot oss? VAD TÄNKTE DOM MED!? Så vi fick nöja oss med ett litet äckligt helt orange färgat café där man INTE fick ladda sin dator! Det var KALLT, ÄCKLIGT, BAJS JOBBIGA UNGAR och INTE ALLS SOM COFFEE & CORKS!

Men ja, vi ska inte gå tebax nån gång iaf, en gång är en gång FÖR MYCKET!

Sen så drog vi till River Island för att kolla in dom snygga killarna och hitta en snygg sexig klänning till mig. Vi såg den snygga sexiga killen, men vi hittade ingen snygg, sexig klänning.

Sen var vi på snobb huset och prova massage stolarna tills hon som jobba där sa till oss... HAHA.

Vi tog en andra fika med Love, as kul och sen helt plötsligt var klockan sex så vi fick jävligt brottom och nu, ja nu ska jag snygga till mig och sen är det UTGÅNG! Ikväll spårar vi!

Till dig...

... Du vet att det är du! Så okej att du har sexstrejk men det betyder fortfarande inte att du kommer komma hem till honom helt oskyldigt å bara kolla på film?... DU VET LIKA MYCKET SOM JAG ATT DU KOMMER LIGGA IKVÄLL GUMMAN!

JAG ÄR ARG PÅ DIG!

Så min plan för att undvika detta är:
1. Ta med din näst bästa kompis lr nån som frivilligt kan umgås med dig för att vara snäll. För så desperat är han väl inte så att trekant är en möjlighet?...
2. RAKA INTE BENEN!
3. GÅ INTE DIT!
4. Om inget av detta fungerar, gå dit, hoppa i säng med honom och gör det bästa av saken...

Du vet att jag älskar dig! <3


God morgon lr nått...

Fredag idag = Ledig. För vi har ju värsta slappa skolan här... Haha. Gissa vart jag ska idag?... Coffee & Corks! Jiiipiii! Vaknade av att jag fick sms, klockan 9! Av ADELINA! SOV FÖR I HELVETE FLICKA! Men jag somna om så det var ganska okej, jag kan kanske förlåta henne...

I´m tired using technology I need you right in front of me. Jag är trött på att komunicera med alla nära och kära i Sverige genom en dator! Ja visst, skype är underbart, men det är inte samma sak som att sitta brevid varandra och snacka! Kan alla inte bara ta och komma hit? Nu tack?!

Aja, nu ska jag duscha. LATER!

*suck*

Jag hatar Love, eller jag HATAR Loves KAMERAMOBIL! Bläää...

Jag gillar inte min CP IPod som vägrar att fungera, ladda ur och hänger upp sig... Fredrika är IRRITERAD och PISSED OFF för tillfället. JAG HAR INGEN MUSIK! HJÄÄÄÄÄÄLP! Hur ska jag överleva natten, ingen musik och kallt...?

Hoppas host päronen är tysta ikväll iaf, då kanske man kan genomlida kvällen ensam utan musik i ett kallt rum i Canterbury. Hoppas tysken morsan inte snarkar, för hon sover i rummet brevid och ärligt talat skulle jag inte palla det...

Näe nu ska jag sova innan jag dör av irritation!

Natti Natti

(JÄVLAR VILKET DEPPIGT INLÄGG!?)

Söta, lilla...

... Anna. För hon säger alltid rätt saker vid rätt tillfälle, vad skulle jag göra utan dig? DU boostar mitt självförtroende Anna! När jag tvivlar på mig själv får du mig att känna mig helt jävla amazing!

... Amanda. Fast du är far far away och sjukling så frågar du hur jag mår och hur det är här hos mig. Din omtanke har inga gränser och du kommer föralltid äga en STOR del av mitt hjärta gumman! Hade jag varit i Sverige nu hade jag kommit över med Ben and Jerry ice-cream, 50 paket vindruvor och 100 bra filmer! Längtar tills du kommer hit, då kör vi!

... syrran. För att du delar alla mina känslor, kärlek hat och glädje. För att du alltid är på min sida och för att du är galet rolig och underbar. Tack för din brutala ärlighet, allt du skvallrat om till mamma och pappa och tack för att du är en sån himla bra lilla syster!

... Tjejerna. vad skulle jag göra utan mina fem tjejer i England? Antagligen dö eller gå ner i en djup deprission, tack för att ni får mig att skratta och ger mig massor av kramar!

... Martin. Ja vad säger man om Martin. Tur jag har dig, för du är the one and only, finns ingen som du. I am your bitch darling!

... HP klassen på plats. FAN VAD KUL VI HAR! PÅ FREDAG SMÄLLER DET! SISTA KVÄLLEN; NU KÖR VI!

... Kajsa. Alltid förstående, alltid så himla vis och alltid lika rolig! Gumman, JAG SAKNAR DIG!

... Mamsen och Papsen. Okej, dom är jävligt jobbiga, men nu så inser jag hur mycket jag faktiskt behöver er... Men detta kommer jag aldrig mer erkänna...

... MIG SJÄLV! JAG ÄR HELT JÄVLA UNDERBAR OCH ROLIG SOM IN I HELVETE! You know it, I know it! ;)

DIN STYLTBYXA!

Julia, styltbyxan nr 1 snodde min dator idag!!!! Hade massa randome konversationer med mina kontakter (?!) NU JÄVLAR ÄR DET HÄMND SOM GÄLLER!

Tysken morsan är här nu, å hon snackar ingen engelska typ å jag snackar ingen tyska typm, så vi pratar jätte mycket med varandra på svenska istället, not.... Det enda jag kan säga på tyska är : jag älskar dig i sängen... Vet inte om det är rätt sak att säga tille tysken morsan?...

Å LOVE JAG SKA DÖDA DIG OM DU LÄGGER UPP BILDERNA PÅ MIG!


HJÄLP!

HJÄLP BORDET PISSAR!!!!!!!!!!!!!!

JAG VILL INTE, MAMMA JAG VILL INTE!

Jag VILL INTE plugga, det är TRÅKIGT och jag har ingen aning om vad jag ska skriva i den jävla skit, helvetes, djävulska fanskap till uppsats! SNÄLLA GUD HJÄLP MIG Å GÖR LIVET ROLIGT IGEN!

Haha, Julia vill inte heller plugga, hon bloggar med... Haha, vi är bra lika!

Näe fan, nu måste jag tagga till och skriva den jävla skit, helvetes, djävulska fanskap till uppsats...

                                  

En onsdag i Canterbury...

...Spenderas på Alberrys med ett gäng sköna snubbar. Det bjuds på shot, dans, fula bilder och en massa skitsnack om engelsmän på svenska. Kvällen avslutades med FF med mjölk hemma hos Bee & Julia där vi hade slumberparty!



Jag å Julia fastnade på bild, efter Bee´s FEMTE försök...



Söta Bee & söta Anna.



Oooo, sexig pose Love! (Jag SKA ta en FUL bild på dig som SKA hamna på min blogg!)


Söt?

Okej, vad har jag gjort idag? Förutom att frysa?... Jo juste, engelska HELA dagen... Men sen drog vi till Coffee and Corks, vi börjar bli som dom i Friends. Alltid samma Café, dricker samma sak, snackar en massa skit och "pluggar"... Men vem bryr sig? Det är ju mysigt där...

Så idag fick vi syn på en ny kille (lr egentligen två...) och disskusionen började på en gång (på svenska då så ingen fatta vad vi snacka om, vårat hemliga språk!). Vi kom snabbt fram till att han var söt, men sen reste han på sig... VILKA BYXOR MINA DAMER OCH HERRAR, VILKA BYXOR! Army style blandat med skogsmulle i en grön mossig färg... Snälla någon, hjälp killen!

Efter en stund fälldes kommentaren (självklart den fälldes, vi var 4 tjejer):
"Men han behöver inte ha byxorna på sig när vi träffas..."

Med den kommentaren lämnar jag er för stunden, MÅSTE sova. Måste klara av att hålla ögonen öppna när jag ska kolla på en massa konst imorron... *suck*

Natti Natti

En varm lång dusch

Tog min första varma dusch idag på 4 veckor! Först funka inte varmvattnet i huset, sen så kunde jag inte hitta elementet så när jag väl duschat klart å gick ur duschen så va det så kallt att jag nästan hade istappar hängandes i håret! Men nu har jag hittat elementet och varmvattnet funkar, ljuvligt!

Allt och egentligen inget?...

Vet ni hur länge jag har KÄMPAT med att försöka logga in på denna hemska sida?! I en EVIGHET! Nu är jag i alla fall inne (hahaha?!). Spenderade som sagt eftermiddagen på C&C under exxtrem koncentration! Bea å Julia lacka så fort nån prata.... Men sen började dom prata, å då lacka jag (lr inte).

Adde tycker jag är en treåring, men jag är faktiskt sju! (Adde Padde!) HA!

Snacka skype idag och MARTIN ÄR TRÅKIGT KILLIG! Wtf har hänt Martin??? Aja, han kommer ääääääälska sin julklapp (moahahaha...).

Julia fortsätter dissa Andrew the Monkey, men vad ska vi göra när vi träffar honom?! (Å tro mig det kommer vi göra, så stort är inte Canterbury å Julia är het så man känner igen henne!) Men vi har iaf en plan, vi ska låtsas som att vi inte känner honom, säga till vakten att vi blir förföljda och bar totalt IGNORERA killen! HAHA! BURNED!

Shit, jag spenderade 2 pund (28 kr) på en tandkräm! Bara för att dom vita smakar skit.... Man kan få en t-shirt på Primark för 2 pund... Blää vad tråkigt det är att köpa saker som man faktiskt BEHÖVER, TRÅKIGT!

Hmmm, å så var det slut!

Störig

Jag är tydligen STÖRIG!? Kan någon förstå det? Bara för att jag gillar att prata... Julia å Bee har en het date med Pride & Prejudice, Adelina är Adelina, koncentrerad som in i helvete å jag, jag är jag... STÖRIG! (Å pervers enligt Julia?...)

Bea är dum för hon vägrar stänga dörren! Blääää!


Störig

Jag är tydligen STÖRIG!? Kan någon förstå det? Bara för att jag gillar att prata... Julia å Bee har en het date med Pride & Prejudice, Adelina är Adelina, koncentrerad som in i helvete å jag, jag är jag... STÖRIG! (Å pervers enligt Julia?...)

Bea är dum för hon vägrar stänga dörren! Blääää!


Go Fredrika, Go Go Fredrika!

Jag har varit ute å tränat, IGEN! en gång är ingen gång, men TVÅ gånger är världsrekord! Va faktiskt skönt, men jag ska inte ljuga och säga att det INTE var jobbigt, jag var död när jag kom hem... Men det är inte huvudsaken, huvudsaken är att jag TRÄNADE IGEN!

Nu ska jag hoppa in i duschen, tänkte bara säga att jag TRÄNADE för ANDRA gången! See u at Coffee & Corks senare!

JAG VILL!!!

JAG VILL SOVA! Jag VILL INTE gå till skolan... Skolka?... Näe, går ju bara till ett... Hmm, fan klockan är mycket, kommer komma försent!... Måste springa, NU!

Mr Monkey

Andrew the monkey är kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt. Men julia är inte kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt kåt.

Så BURNED MR ANDREW THE MONKEY!

kärlek

Okej, varför? Varför blir man kär när det gör så ont när det tar slut? Vill vi plåga oss själva? Kkärlek är  så underbart när man väl funnit den, att man vill fortsätta känna så för evigt. Det är därför vi ständigt fortsätter att utsätta oss för det hemska och svåra när kärleken tar slut i hopp om att finna den igen.


...

Okej, vi plugga inte alls... Men vi hade kul!... Haha, så gick det med det. Sitter här och väntar på middagen, jag hoppas verkligen att det inte blir mycket mat för jag Julia och Bea trckte i oss två paket vindruvor och ett paket chokladkex... Är ganska "Fed up" som Adelina skulle säga.

Men nu måste jag ju plugga. Fy vad tråkigt, kan inte komma på nån bra ursäkt för att slippa så... Blääää!

Någon som vill skriva en uppsats om Stolthet & Fördom på 1000 ord? Jag är villig att betala mycket!


Coffe & Corks

Söndag. Bakis dag?... Söndagar spenderas på Coffe & Corks där vi fattiga studenter utnyttjar internet genom att köpa det absolut billigaste å sen sitter vi här i typ 4 timmar...

Vi ska plugga, snart... Men nu måste vi snacka.

Anna freakar, Julia pushar, Bea analyserar å jag porrar. Allt vi pratar om rör killar, fy fan va kul det är!

Det finns olika typer av asgrabbers, 3-åringar, apgrabbers, smygarna, ankhänderna och Bondgrabbers. 3-åringarna går runt och "upptäcker världens rumpor" alltid redo att grabba när tillfälle ges. Apgrabbers grå runt å bara svingar sina armar överallt i hop om att "träffa" en rumpa, smygarna låtsas som om att dom bara ska passera men pasar på att smeka rumpan lite... Ankhänder går runt å bara nyper HELA TIDEN! Bondgrabbers siktar in sig på en tjej, attackerar henne under hela kvällen och låtsas som om inget när man vänder sig om. De är undercover, osynliga och har licens to grab!

Sverige förlorade mot danmark igår.
Julias kommentar:
"Var domarna danska?
Bea:
"Näe, korrumperade"
Anna:
"Hur länge har jag inte sagt att Sverige suger på fotboll?"
Fredrika:
"Korrumperad, låter nästan som penetrerad"
Anna:
"Gissa vem som vann nobels fredspris?"
Julia:
"Obama!"
Anna:
"Rätt!"
Bea:
"Vi måste läsa Julia..."
Anna:
"Har dom storpack tuggumi på Saintsburey´s?"
Julia:
"Vi är som barn, för vi tänker fortare än vi pratar."

En söndag på Coffe & Corks.

 


Poooooooooooorr!!!!!

WOOOOOOOOOOOOOOW! Pornstar night på Girls and Boys var det, å jävlar va kul vi hade! Det var strippstång, det var snurrar och det var neonfärg inblandat! Gott folk, VILKEN JÄVLA KVÄLL VI HADE! Detta måste vi göra igen, å igen, å igen, å igen ååååå IGEN!


         


USCH, BLÄÄÄ, FY!!!!!

Okej, klockan är mycket, men jag måste bara skriva ner en sak så att jag kan komma ihåg den i framtiden.

ALDRIG MER STUDIO 41 PÅ FREDAGAR!

Latino gubbar, asgrabbers och horiga tjejer, HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!! Jag vill tacka Adde (menar Andreas, INTE Adelina) för stödet och hjälpen ikväll, vi skulle inte ha klarat oss utan dig!

Puss och godnatt gott folk, nu ska jag krypa ner i sängen!

Duktigt Fredrika!

Ooo, idag har jag varit duktig! Började dagen med sovmorgon till 10, sen gick jag ut och poerwalka i skogen (!) i 50 min + att jag gjorde lite styrketräning. Käka frukost, städa rummet, sen till skolan för att boka resan til Bryssel och sist men inte minst 2 timmar på biblioteket med Adde, räkna lite matte. Jag känner mig som en duracell kanin! Men det känns skönt att inte bara slösa en hel dag åt inget.

Var jätte skönt att träna, ska komma igång nu regelbundet (jag vet, säger alltid det, men den här gången MENAR jag det...).

Bokade biljett till This is it idag, kan ju inte missa filmen om The king of pop! hela tjejgänget ska dit å jag gissar att det blir en kväll att minnas!

Orkar inte skriva mer nu, jag är lat...

Awesome! eller inte...

Nu är kvällen över och natten tar vid... Hade en hyfsad kväll som avslutades med salami mackor och mjölk i en alldeles fööör mjuk säng.

Jag, Julia, Anna och Felix drog till Fun fair å åkte lite karuseller, allt snurrade och även vi. Fjollig som jag är åkte jag bara två snurriga karuseller och en av dom var en nära döden upplevelse (varför åka två gånger Fredrika, VARFÖR?!). Sen skulle vi till den där lokala puben med biljardbord och massor av studenter, men nej, där var vi inte välkomna! Måste tydligen gå runt med passet i backfickan för att bli insläppt... *suck*

I alla fall så var Julias dejt Andrew the monkey där med sin vän, the outsider boy. Två mycket underliga å vääääldigt engelska killar, snacka inte mycket å var allmänt brittiska. Vi möte upp med resten av SVENSKARNA(efter mycket om och men) på allberrys där det var... TRÅKIGT!...

Jao, det var väl typ kvällen, jo juste! Vi träffa en kille som hade varit i Stockholm och han var DJ å hade urdålig musik smak, gick inte att dansa till.

Men nu ska jag pussla ihop ett litet mejl till morsan, för jag vill till Bryssel och julshoppa! Natti Natti gott folk, hoppas ni överlever natten utan mig!

Puuuuuuuussssssssss

                                      


Zzzzz

Zzz, sovmorgon  idag och jag vaknar en timme innan jag behöver gå upp, jiipiii!... Väcktes iaf inte av sopbilen idag klockan 7, framsteg!

Historiaa idag sen tutorials och sen slut på skolan för denna vecka. Skönt! Blir nog Allberrys idag och Time tunel imorron om vi inte går till BaBaars eftersom Julias "ragg" ville det... Men det krävs mer än en ganska snygg kille för att vi ska anpassa våra planer. Eller?... Haha, Julia verkade inte jätte taggad så vi får väl se vad som händer...
Men nu ska jag fortsätta titta på Hitta Nemo, Ciao!


Regnig onsdag

En regnig dag i onsdag betyder?... Betyder att man stannar hemma under taket, steker pannkakor och försöker räkna lite matte med en kompis hjälp. Måste faktiskt erkänna att jag inte har så mycket emot regnet längre, man vänjer sig liksom... Konstigt nog... Har man rätt kläder är det ganska kul faktiskt! Minns ni inte när ni var små, sprang ut i regnet och hoppa i alla vattnepölar ni kunde finna?

Funderade på att dra till Allberrys idag, men kände att jag nog inte är riktigt frisk än. Sen fick veta att vi är lediga på fredag! Jiiippiiii! Så det blir utgång torsdag, fredag och lördag (?) istället. Dans blir det iaf, garanterat! Party all the time!

Har upptäckt en ny artist, Demi Lovato, gilar hennes texter, a lot! Lite edge, attityd och inte rädd för något, passar mig perfekt!

Lagade mat med Houst pappan idag (Roland). Blev köttfärsås å spagetti, MUMS! (men vi hade i russin och äpple?... Weird!) Passade också på att göra en god pastasallad tills imorron, mums vad den ser god ut, ska bli gott med lunch imorron. Hade i pasta, tomatsås, ruccola och salami, låter det gott?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer idag... Tror detta får vara allt.

Puss å kram <3


"This is me"

http://www.youtube.com/watch?v=nBddbpqVdPc

I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say
But I have this dream
Right inside of me
I'm gonna let it show, it's time
To let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, This is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
You're the missing piece I need
The song inside of me (this is me)
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me


Ett regnigt England

Tisdag idag. Andra dagen på veckan, 3 dagar kvar till helgen och 5 kvar på veckan. Det är konstigt hur tiden går så fort ibland, medans andra veckor aldrig verkar ta slut. Sitter i sängen och lyssnar på bra musik (enligt mig då...) och är helt slute efter att ha gjort ingenting (?!). Har regnat två dagar nu och jag börjar bli deprimerad! Men jag köpte en lyxig ansiktsmask, så nu har jag iaf nått att göra!

Har iaf läst klart Pride & Prejudice nu och jag måste erkänna att jag önskar den var längre. så romantisk och så otroligt bra skriven... Ibland önskar jag att killarna var lika romantiska som förr. Kärleksbrev, rosor, dikter, ja, sånt där romantiskt "trams" som alla tjejer dör för. Finns det sådana killar? En utdöende art isf...

Gjorde inte mycket i skolan idag, hade tråk engelska i 4 timmar (!) med en lärare som verkar jobba i slowmotion. Här "hemma" (börjar kalla huset här för hemma!) är allt som vanligt. Men regnet å blåsten har kommit till England! HATAR REGN! Hur ska jag klara mig i 3 månader?! Till en början måste jag köpa ett större paraply, för som det ser ut nu får inte min rumpa plats under det jag har... Igår gick jagrunt med en stor blöt fläck på aset, inte speciellt attraktivt precis...

Imorgon har vi Art & Design sen bär det av hem till Adde för att räkna lite matte. Går jävligt långsamt för tillfället, men, men, det går nog bra, tillslut... Tror det blir Alberrys imorron också som vanligt, men vi får se vad som händer. Har inte kännt mig helt frisk så får se om jag hänger med. Men nu ska jag krypa ner i sängen med varm choklad, kanelbullar (som jag B och Julia bakade i söndags!) och titta på en bra film!

Natti Natti

xxx

 


RSS 2.0