Because we are girls

Vi hade en tjejkväll i fredags. Både för att vi alla har våra egna liv och lite delvis för att fira Bea, men mest för att vi helt enkelt tycker om varandra och då vill vi ha kul tillsamans!

Det började på Wok House på Regeringsgatan, där det käkades thai och dracks mängder med vatten (Anna gjorde iaf det, det var ju nämligen lite starkt... FAST hon valde en mild variant...). Vi åt middag inför publik då det helt plötsligt började bildas en kö in utanför fönstret. Det som var ännu mera komiskt var att det bara var killar i denna kö. Vi började undra lite vart vi hamnat, några gissade på himlen, andra trodde gay ställe. Undra vad som egentligen var sant?

Iaf så drog vi vidare till Moda bar för en kisspaus och lite värme. Senare bar det av till Mango bar och klubben, ja, va fan va det den hette?... Minns inte för tillfället... Haha SÅ kul hade jag!

Det blev en massa dans och skrattande, sedan konstaterade vi, lite förskräckt att 93:or nu får gå ut på krogen... Detta lede till lite lätt panik då några insåg att man nu av misstag kan råka ragga på småbarn... Ja, HJÄLP?! Haha, de är ju bara 1 år yngre, om mna nu ska tänka realistiskt...

Det var en kul, mysig och lyckad kväll som avslutades på topp! Detta måste vi göra om mina kära damer, vad sägs som vid nästa löning?



Har lite egna bilder som jag kanske lägger upp lite senare, just nu är överföringssladden typ borttappad...


Världen är platt? Uppochner?

Vet faktiskt inte varför så många har läst min blogg på sista tiden. Har ju knappt skrivit något och helt och hållet skitit i att lägga upp bilder. Om jag var en läsare skulle jag INTE läsa min egen blogg. Så tråkig tycker jag att den är. Seriöst!

Borde vara på svenskan nu, men det är jag ju inte. Känns bara så onödigt att stanna kvar när vi ska ha vikarie och lika gärna kan jobba hemifrån med en 100 gånger bättre dator, även fast den jag sitter vid nu suger.

Fick åka seg bussen hem idag eftersom jag missade direktbussen precis, men det var en positiv händelse! Konstigt nog.. Satt och lyssnade på iPoden som vanligt och helt plötsligt spelades Alanis Morissette, as länge sen jag lyssnade igenom hennes skivor. Så nu har jag en nyupptäckt av denna sköna artist och ska väl försöka göra något produktivt med svenskan eller baka kärleksmums. Men vet inte riktigt hur kärleksfulla de blir just nu... Haha.

kärleksmums - mockarutor




A ja...

Oj oj oj. Jag är ingen bra bloggare, men det är väl också för att jag inte försöker vara världens bästa bloggare. Jag har bara kul, som alltid. Har beställt en ny dator! EN MAC som kommer nästa vecka! Då blir det kanske mer bloggande? Det kommer iaf bli mer fotande, saknar att ha en massa foton från galna kvällar så nu ska det bli ändring på det!

Så, nu har jag lovat mycket, fan. Kommer aldrig att hålla. Som vanligt alltså... Haha men det kommer nog gå bra, det kan ju inte bli sämre iaf!

Imorgon kommer farfar hit och det är även dags för en kväll på stan med tjejerna. Ska bli fantastiskt roligt! Kommer bli galet om jag känner oss rätt... LÄNGTAR!

Lördag blir en dag i sängen och familjemiddag hemma. Ska fira att jag sagt upp mig och äntligen får måla naglarna! Haha. Men det är också första gången farfar kommer hit sen farmor dog. Känns väldigt konstig men det blir bra hoppas jag. Det måste det bli.

Nu ska jag MÅLA NAGLARNA! Haha gud vad jag saknat det!

Long time non seen

Måndagar är ett slöseri av vårat liv, vi lägger 1/7 av våra liv på tråkiga måndagar. Huh?! INTE okej, tycker jag i alla fall.

Idag är det ju måndag. Idag ska det tränas. Idag ska det pluggas. Idag ska det pratas med pappa. Idag ska det beställas dator?... HOPPAS DET!

Blir nog en bra dag idag, jag känner på mig det!


Så mycket att göra och så lite tid!


Konsten att träna

Jag har idag varit väldigt duktig, så duktig att jag uppfyllt dagen duktighetskvot med råge och än är jag inte klar! Var iaf i skolan idag och pluggade as mycket matte (fast jag ligger ändå as mycket efter) och sen hade vi filosofi, herregud vilket freak ämne! Men det kanske blir interessant?...

Sen SLUTADE skolan för dagen, super skönt så jag, Anna och Julia bestämmde oss för att dra och gymma. Vi körde spinning och core, jag har bara en sak att säga, jag kan typ inte sitta på arslet för det gör så jävla ont, TRÄNINGSVÄRK?! Ja, antagligen.

Men nu måste jag skriva klart den där grejen till samhällskusnkapen för annars kommer resten av gruppen troligtvis dampa på mig. Adioso!


För att det är så!

Har idag jobbat som en hund, jobbigt var det och knäna verker, men! Pengarna rullar in som de ska, det går bra nu! Haha, fast jag sa upp mig idag, men det blir arbetsbyte, mer barnvaktsjobb väntar! Ska bara ringa Per i slutet av månaden så...

Har fixat min iPod idag så att den ska må bättre och se lite finare ut. Sen har jag förberett inför nästa vecka så jag har koll på läget! Nu, music time!


Fördelningspolitik à la Sverige

Något att fundera över?

10 glada personer går ut för att äta middag tillsammans. Notan blir 1000 kr. Notan delas på samma sätt som skatt betalas i Sverige:

- De första fyra (de fattigaste) betalar ingenting
- Den 5:e betalar 10 kr
- Den 6:e betalar 30 kr
- Den 7:e 70 kr
- Den 8:e 120 kr
- Den 9:e 180 kr
- Den 10:e personen (den rikaste) betalar 590 kr
 
De 10 personerna äter middag på restaurangen varje dag och är nöjda med uppgörelsen om 1000 kr. En dag säger restaurangägaren:
– "Ni är trogna kunder så jag lämnar 200 kr rabatt på era middagar i fortsättningen".
 
En middag för 10 personer kostar nu endast 800 kr och det är nu det händer grejer. Man vill fortfarande betala middagen såsom skatter betalas.
De första 4 påverkas inte. De får fortsätta äta gratis. Men hur ska de andra 6 göra? Hur ska de dela upp rabatten på 200 kr så att alla får sin del? De inser att 200 kr delat med 6 blir 33,33 kr. Drar de bort beloppet från varje persons andel får den 5:e och 6:e personen betalt för att äta.
 
Restaurangägaren föreslår att i rättvisans namn är det bättre att reducera varje persons nota proportionellt. Han räknar ut de belopp varje person skall betala. Resultatet blir att även den 5:e personen får äta gratis.
Den 6:e får betala 20 kr, den 7:e betalar 50 kr, den 8:e 90 kr, den 9:e 120 kr och den 10:e personen betalar 520 kr istället för tidigare 590 kr.
 
Alla får ett lägre pris än tidigare och nu får 5 personer äta gratis. Utanför restaurangen börjar de jämföra vad de sparat...

– Jag sparar bara en tia av rabattens 200 kr, börjar den 6:e personen. Han pekar på den 10:e och säger:
– Men han sparar 70 kr!
 
– Precis, jag tjänar bara en tia och det är orättvist att han får sju gånger så mycket som jag, säger den 5:e personen.
 
– Det är sant! Varför ska han få 70 kr tillbaka när jag bara får 20? De rika ska alltid ha det lite bättre, gormar den 7:e personen.
 
– Vänta ett tag! Skriker de 4 första som äter gratis varje dag.
– Vi får ingenting. Det här systemet utnyttjar de fattiga!
 
De 9 personerna skäller som hundar på den 10:e och kallar honom för allt möjligt och anklagar honom för att suga blodet ur de fattiga.
 
Nästa kväll kommer inte den 10:e personen till middagen. Skönt tycker de andra 9 och sätter sig ner för att äta. När notan sedan landar på bordet upptäcker de något väldigt märkligt:
Det fattas 520 Kr...


STUPIDO

Ja, skulle ju haft italienska men ja ser ut som vi har hål i 2 timmar istället. Najs. Inte speciellt. Så jag och Julia försöker fördriva tiden med Cosmopolitan, Omegle och didldos med bomber i.

Hade kaos morgon i morse, istället för att gå upp när klockan ringde sov jag en halvtimme extra så jag fick äta på 10 minuter och SPRINGA till bussen. Mitt fina hår klara sig dock och det är ju det absolut viktigaste! Eller?...

Nu ska jag fortsätta lyssna på The Boss, Burce Springsteen. Har verkligen snöat in mig på honom den här veckan, inget man kan klaga på precis, me like!

Kan tyvärr inte klippa in nått klipp eftersom att det inte fungerar, himla blogg skit!


Min?! :D

Snart? Eller? Pappa? Snälla?


Oh shit!

Mycket har hänt sen sist, när var sist? Oj jävlar va bloggish det där lät, det ogillar vi eller gillar vi inte? Har idag varit en duktig flicka och gjort sånt där som man ska, har bara lite annat sånt där som man ska kvar nu, men det tar jag tag i tids nog. Det finns ju en gräns på hur duktig man kan vara en dag.

Iaf, vad som hänt i snabbspolning är:

  • MVG i engelska C
  • Farmor dog
  • Derby
  • Nervöst sammanbrott
  • Chokladfrosseri
  • Uppsägning
  • Bokat semester?

En del saker är ju lite större än andra och en del andra lite mindre. Men tycker ändå detta var det viktigaste att nämna. Sen väntar jag på mina HM kläder som ska komma på posten, är så himla jobbigt att vänta på saker. Jag har inte tränat dock, lite tråkigt faktiskt. Men på måndag gäller det!

Nu ska jag läsa min första julklapp som jag fick av Niclas, nr 1 av Cosmopolitan, nu är det bara 11 julklappar kvar... Haha.



Sista dagen...

...i frihet? I alla fall på ett tag. Dags för jullovet att ta slut och skolan att börja. Lagom härligt! Men men, det kan ju faktiskt vara lite kul också, såhär nära studenten har jag ju aldrig varit!
Idag har jag slappat hela dagen och nu ska jag ta tag i städande, tvättande och sen blir det en skön bastu stund tror jag. Tänkte träna, men så blev det ju inte riktigt eftersom jag är förkyld, inte så roligt.
Funderar på att resa bort. Hmm, ska ta mig en titt nu!

Händelserik vecka

Har hänt mycket den här veckan... Faktiskt! Jag lovar! Har bland annat stickat en halvmeter på min halsduk... Bara så ni vet, tänkte det var relevant å sådär.

Haha men nej. I onsdags var jag faktiskt och såg teater med Jullan. Anna, Felix, Elinda och ja, han den där snubben Kim. Det var Djungelboken som spelades på Stadsteaterns stora scen och mina damer och herrar det var roligt! En helt underbar pjäs som måste ses om man har tid och pengar! De har byggt upp karaktärerna efter stockholms profiler skulle jag vilja påstå1 Lite stureplan, lite söder lite annat. Faktiskt riktigt finurligt! Och de vaskande aporna dör man ju för! "I wanna know your name, name, name, name, name!" och dags att vaska bananer!

Det blev lite film också, The Turist med Angelina Jolie och Johnny Depp, AS NAJS! Verkligen bra film och oväntad, kan rekomendera den faktiskt och den är värd att se på bio!



Idag är det slappdag med Niclas, blir lite film och matlagning som det ser ut nu och eventuellt ett litet stop på Zara, jag är shoppingsugen...

Igår var det Hannas födelsedag och dagen efter Cattis födelsedag och detta firades på Hellströms med bra sällskap och gamla bekanta! Var otroligt lyckad kväll, även fats det inte blev mycket att dricka! Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv!.... Haha patetiskt!

HAMBRUGERAREREER

HEj idag äter jag hamburgarreee!!!
Jag menar att jag åt hamburgare nydligen, hihihi!

LISTOR

Niclas påstår att listor är ett kvinnligt fenomen. Jag vet inte om jag håller med. Men iaf... Min lista för imorgon:

  • Träna
  • Teater
  • Frisör
  • Laga mat
  • Bio

Blir en händelserik dag imorgon, ME LIKE!


RSS 2.0