Leeeedighet!

Dåligt väder och dagen innan midsommar = LEDIGHET! Ringde 1 MINUT innan jag skulle gå till bussen i ösregnet och sa att jag inte behövdes! Ibland har man riktigt mycket tur!

Nu ska jag planra inför midsommar och ta ledigt!


1:a dagen

Första dagen på jobbet idag. Mina ben värker, mina fötter värker och mina knän värker. Men dagen gick fort! Och jag insåg att jag nog kan stå ut med detta hela sommaren, helt okej om vädret ändå ska kaosa såhär mycket!

Såg hundra regnbågar på vägen hem typ! Det regna och var sol, ganska mysig busstur hem. Såg en del dubbla regnbågar också...!

Näe, nu orkar jag inte skriva mer, trött är bara förnamnet. Klippte precis ner mina naglar också, sorgestund nu.

Jobb 12.30 - 21 imorgon. Jiiippiii...!

Shoooooopping!

När pojken drar till Rom drar tjejen till stan! Idag blev det massa shopping och underbart sällskap av en fin dam! En midsommarklänning (fast jag inte får ledigt, blääää), en as snygg tröj/klänning, skor, linne till pl och en söt liten väska. Shit, nu måste jag SPARA pengar! Men det lär ju inte bli så svårt när man ska jobba hela sommaren.

Kan inte fatta att det snart är midsommar, tiden går otroligt fort. Hoppas vädret blir bättre för just nu suger det!

Va faktiskt och tränade idag också, med morsan min! Blir ett pass efter jobbet imorgon också tänkte jag, bäst att försöka komma igång lite så man har några muskler inför pl, måste ju orka resa tältet...! Aaaaah snart äre dags! Läääängtar!

Imorgon är det första dagen på jobbet, pirrigt! Ska bli kul och lite läskigt, men har man jobbat på donken så klarar man väl allt?


.

Jag är trött, men jag befinner mig faktiskt INTE i en säng, sitter i köket och ska snart försvinna bort i min lilla sim värld! Det regnar faktiskt ute så det är okej!

Besökte NK imorse, lämnade huset 6.15 och var där lagom till öppningen 7.00 så det blev inte så mycket köande. Hyffsat bra rea, hittade ett par as snygga shorts och en fin tröja, mamma köpte typ halva NK känns det som...

Sen blev det till Ica och Apoteket för att handla lite inför Peace and Love. Nu är det bara solkräm och tält som ska införskaffas, snälla Cattis lånar ut sitt tält och eventuellt ska hon dela det med mig också! Haha.


Ojj

Jag bloggar visst bara från sängen och när jag är trött. Ändring ska det bli!

Trött tjej

Har varit barnvakt i 8 timmar idag. De tar på krafterna och heder till alla föräldrar där ute, jävlar vilket jobb de gör! Själv uppäckte jag att jag INTE är redo för barn, det kanske var att ta i när jag sa att jag ALDRIG ville ha barn till Niclas. Dom är ju ganks agulliga, men än så länge (och lång tid framöver) lånar jag andras barn istället för att skaffa egna. Mycket lättare så, eller hur?

Imorgon är det upp tidigt för att besöka underbara NK och deras sommarrea, FYND DAGS! OH YEAH! (Jag är pank men skit samma...) Sen är det chill i helgen och jobbet börjar på tisdag, spännande! Jag, Hanna, Julia och alla andra 1200 sommarjobbare kommer ha en awesome time!

Ligger och chillar galet i sängen just nu i min inderbara Victoria Secret pyjamas. Väntar på ett samtal från min (lätt virriga och lätt distraherade) pojkvän, han ringde förut men instruktionerna från mig löd: RING NÄR DU HAR TID! Han är ju ingen tjej så han kan inte göra två saker samtidigt, men jag gillar honom ändå! Firar snart ett halvår, galet hur man kan stå ut med någon under så lång tid. Hatkärlek eller kärlek? Vet inte, bryr mig inte!

Aja, nu snackar jag för mycket skit, tebax till fejjan och tv:n. Bajs.

Haha såååååååå vacker. Not. Men sött för att sova? Eventuellt.. Natti.



Zzzz

Har nu spelat sim i typ 4 timmar, jag är beroende och har fått musarm. Yeah. Imorgon måste jag gå upp klockan 6.00, fml! Men jag ska varagrymt effektiv också med en massa möten och jobb!

Om jag vore en vettig person som tog bra beslut skulle jag ha sovit vid det här laget så jag inte ska vara trött imorgon, men nu är jag ju inte det. Det var ju synd. Istället ligger jag här helt ensam och fryser, det är sjukt stor skillnad mellan att sova ensam och att sova två. Jag kanske smyger in till min syrra i ren desperation (är det ett ord) och suktan efter närhet. Det är ju så mysigt...

Hmm det ska regna och vara lite mplnigt imorgon, vad ska man då klä på sig? Eftersom att jag ska sitta barnvakt ska det vara bra lekkläder och så vill jag ju inte vara för varm heller... Vilket dilemma! Blir nog ett desperat beslut imorgon mitt i stressen. Något jag har bestämmt är iaf hur jag ska ha håret. Det är ju ändå ett framsteg...!

Hmm, nu ska jag nog sova eller typ ringa en vän. Trött tjej...




Men oj då!

Jag och mitt bloggande, mitt bloggande och jag, just nu går vi inte riktigt ihop om jag ska vara ärlig. Känner inte att jag har haft tid eller intresset för att  blogga, men snart börjar arbetet och rutinerna så nu känns det som att jag kommer fastna här, ett litet tag...

Har nu haft 2 veckors sommarlov och denna vecka har väl allt typ dragit igång. Imorgon är det kurs på grönan och sedan lite arbete som Nanny, onsdagen fortsätter med lite kurs och sedan är det en heldag som Nanny på torsdag. Helt okej vecka och en skön mjukstart!

Är både fett taggad och otaggad på jobbet. Dels för att det är grönan och alla verkar as sköna och roliga, men otaggad för att jag ska jobba heltid, HELA sommaren. Kommer inte ha helg när alla andra har det och kommer jobba as konstiga tider. Men det kommer rulla in mycket cash!

Nu ska jag spela sim 3 som min snälle pojkvän installerat så att han får lana ifred....

Känns som att sommaren  kommer vara en bergochdahlbana....


RSS 2.0