"Mad About The Boy"

Hörde en låt hemma hos Julia idag som jag fastnade för, "Mad About The Boy" av Ava Leigh. Fatsnade speciellt för det här stycket i låten. På nått sätt gillar jag det bara. Tror det beskriver en känsla många flickor känner när de träffar en pojke.
"Can't make up my mind about this guy
Sometimes he makes me smile sometimes he makes me cry
Other guys have tried, but he's the one i like
I'm so mad about this guy"

Hihihi haha hehehe

Stooor shoppingdag idag med både Julia och mamsen. Blev ett par EXTREMT läckra skor, ni skulle bara veta! Sen så hittade jag en blus som ska bäras när jag å Julia debuterar på tv4! Stackars tv4, dom vet inte vilka dom har att göra med... Men vem vet, detta kanske blir början på våran karriär? Vad var det vi prata om Julia? Ett pogram där vi bara sitter å snackar? AWESOME!

Sen drog vi hem till Jullan iaf å åt goodie mellis (leverpastejsmackor med gurka, MUMS!).




Leverpastej är lika farligt som vodka tydligen, den får dig att göra ooooväntade saker.... Moahaha.

BIANCA DRESS

Min snygga klänning från Twist & Tango som ska bäras på lördag!

JAG LÄÄÄNGTAR INTE LÅNGT KVAR NU!


ÄNTLIGEN!

Gissa vad? GISSA VAD? Jag är KLAR med geografin! Jag har ett liv igen! Jag kan inte vara lyckligare! Eller jo, det kunde jag, men men, jag är på god väg dit iaf! Haha.

Såg en underbar bild som jag tänkte dela med mig av. Den symboliserar våren bra tycker jag. Alla den kärlek som svävar runt i luften. Ååå ge mig nån att pussa på! NU tack!



Oooh her she comes!

Okej, läste precis Julias blogg (ett måste hörrni!) och hitta en intressant grej...

Det var ett inlägg om raggningsrepliker för killar, en del helt galna saker (eller de mesta). Men det var iaf en speciell jag fastna för:

20. What do you say we go back to my room and do some math: Add a bed, subtract our clothes, divide your legs, and multiply.

Är det någon tjej som tycker att den här funkar???


GEOGRAFI...

... ÄR ÖVERSKATTAT! Jag gillar verkligen inte Marketta just nu, verkligen INTE! Hon har gett oss en omöjlig uppgift som är hur puckad som helst och jag vet inte vad jag ska skriva. HJÄLP!?

Nämnde jag att den ska vara klar vid 00.00 inatt???...



Men?...

Vad jag inte skrev i förra inlägget va att jag är arg! Arg, förbannad, besviken, men framförallt sårad. Jag trodde vi var vänner, eller iaf på väg tillbaka till något bättre? Men tydligen inte. Tydligen är du omogen och det är med ett stort frågetecken jag undrar om du verkligen fyller 18? För inte beter du dig som det.

Måndag

Hmm, jaha, nu har jag visst inte skrivit på länge, ooops... JAG BRYR MIG INTE! Jag har faktiskt ett liv (?) tro det eller ej så jag har inte haft tid att sitta vid datorn den här helgen (och i hemlighet är jag super stolt över detta).

Idag köpte jag världens världens världens snyggast eklänning som jag sk aha på mig på Julias 18 års fest på lördag (där det också blir utgång på kvällen till en ej bestämd klubb). Sen var jag tvungen att köpa en axelbandslös BH för 300 spänn, lycka... Jag har även hittat en snygg väska, nu är det bara skorna som fattas!

Idag så satt jag och Julia å snacka när en väääldigt snygg kille bara dök upp sådär, mums! Jag har bestämt mig för att sluta vara vegetarian nu och jag vill ha en grillad kyckling med het sås! Oooh yeah. Julia vill ha en stor biff... Haha, vi har alldeles för mycket fritid vi två!

Nu är det bestämmt! På fredag dyker jag upp i Morgonnyheterna i TV4 med Julia, vi ska snacka politik... VILKET SKÄMT!...

Men nu ska jag väl fira den där saken som kallas lillasyster, det är ju hennes födelsedag idag, ändå...

Josefin Nilsson


Spacebook


Hur blond är jag på en skala?

Okej, jag är totalt blåst. Det är okej för mig att säga det, men ingen annan, förtsått?! Iaf, såg på tv nu att Svenska Hollywoodfruar går på måndagar... Hur fan kan jag ha missat det, trodde det gick på tisdagar... Men tisdagar och torsdagar börjar ju med samma bokstav! Problemet är löst, typ... ?

Åh herregud....

Jag trodde aldrig den här dan skulle ta slut! Å än är den inte slut... 2 prov varav ett var livsviktigt. Glömde mobilen hemma så jag har haft en nära döden känsla hela dan, har känts som att jag glömde mitt liv hemma. Å ja, dagen är inte slut än så nu sitter jag här med geon, senare ska jag fixa mina naglar (jag vet...) och så måste jag plugga lite natur och städa.

Känns som det kommer bli en extremt rolig helg! (?) Verkligen inte mina veckor det här, längtar till nästa helg och påsklov!

Men imorron blir det iaf shopping med Julia å kanske bio vilket ska bli kul! Vi ska leta efter den perfekta klänningen till hennes 18-års dag, den lilla flickan blir stor nu! Haha.

Men nu ska jag göra sånt där man måste göra...

Pussåkram



LÄÄÄNGTAR EFTER SHOPPING!


NEJ

Nej är ett NEJ, inte ett JA inte ett KANSKE, inte ett försök senare. Hur svårt är det? 

Nej, sluta höra av dig.
Nej, jag vill inte ligga med dig.
Nej, jag vill inte ha dig.
Nej, inge dirty talk.
NEJ NEJ NEJ NEJ!

Hur svårt kan det vara?


När man gillar nån...

... så väntar man. Man väntar och väntar, för man vill saker. Man vill inte förstöra saker, man vill inte bli bortglömd, men inte för på.
Så många regler, men vad ska man egentligen göra? VILKA ÄR REGLERNA?

.

Jag gillar inte läxor. Jag gillar inte mattec. Jag gillar inte geogarfi. Jag gillar inte Marketta. Jag gillar inte det här.

FAIL!

Inga Svenska Hollywood fruar idag... Men kollar på Daiting in the dark. Lite kul sådär faktiskt, lte konstigt också... Men det funkar! Bakgrunden är iaf bra, att falla för insidan!




OBS!

GLÖMDE EN SAK!

JULIA!!! VA STOLT!!!

JAG HAR INTE SMSAT IDAG!!!


Hmm, tisdag kanske?

Jo men jag tror det är tisdag idag?... Eller det ÄR tisdag idag. Vaknade och trodde jag skulle dö imorse, halsen gjorde ont och huvudet dunkade, dunk dunk dunk. Men jag överlevde skoldagen och har till och med fått en hel del läxor gjorda!

Har inte sett till mitt heta skolspan på 2 dagar! Men Julia hon får sin dagliga dos av boxermannen var dag! Haha, gud vad han är het(jag erkänner Julia!), men jag får absolut inte titta på honom. Regler från Julia som påstår att jag flörtar utan att tänka på det (oops!). Jag vill inte sno Julias sköna prins, så jag kollar helt enkelt inte på honom, haha.

Har fortfarande inte målat naglarna... Bad girl! Men jag ska nog KANSKE göra det idag. Dom ser för jävliga ut så jag BORDE göra det...

SNÖN har återvänt, jag HATAR gud! Kan han inte bara sluta ha kuddkrig???

Nu ska jag iaf kolla på Svenska Hollywood Fruar å fundera på om de verkligen är så dumma som dom verkar, efter det blir det galna Desperate Housewives, jag vet, jag är en tv-serie nörd.

Pusselipuss


Zzzöndag...

Idag har det varit en zzz dag, alltså tråkig dag. det enda jag riktigt gjort var att gå till gymet. Iaf nått positivt! Sen åt jag extremt goda våfflor med jordgubssylt..... och grädde.... Ooops! Det var därför jag gick till gymet... (?)

Imorgon är det lite sovmorgon, ska bli skönt. Men jag måste dock måla mina naglar tills dess... Suck, jag är så dålig på att vara tjej! Jag kan inte måla naglarna. Men måste man vara det? MÅSTE man?! Prova på att måla naglarna själv, så jäcla enkelt är det inte, å så måste man ha tålamod!

JAG ANROPAR JULIA! MÅLAR NAGLARNA TYP BEIGEROSA! MÅLA INTE DEN FÄRGEN!

Haha, idag hände nått skoj, min mormor skaffa spacebook! Haha, japp, ni läste rätt min MORMOR! En cool tant ska ni veta som hänger med i svängarna! You go grandma!

Men nu ska jag plocka ihop, kolla lite på geon (haha sure, som att det kommer hända...) och måla dom där hemska naglarna.

Gonatten på er!



Mina såg ju då inte ut sähär, dom var lite, hmm, vad ska jag säga? Grisigare....


Saturday today

Idag är det lööööördag!

Whatever, jag är väldigt irriterad just nu, vad är det han INTE förstår?

Hade iaf mys dag med pappa idag, käka Lunch på Grodan Östermalm sen såg vi Green Zone på bio. Grym film, värd att se!

Nu ska jag fortsätta att irritera vidare!

God Morgon

Idag är det, torsdag?... Ärligt så har jag inte världens koll just nu... Det SNÖAR ute, kan ni inte bara döda mig snälla? För att jag är så mogen (?) i trottsåldern (?) så tänker jag ta mina snygga, otroligt sköna skor, CONVERSE! Bara för att jag kan!

Jag är trött och osminkad så nu måste jag dra upp till badrummet å fixa till mig.

En studiedag i mars

Idag har det varit en bra dag! STUDIEDAG! Dagen började lite dåligt med pappas höga telefonröst (ibland undrar jag varför han använder mobilen, dom i skåne kan säkert höra honom utan den...), men när man ändå är vaken kan man gå upp.

Så jag gick upp, runt 8 sådär, JAG VET, TIDIGT! Åt gooood frukost, sen städa jag lite i mitt rum (fast nu är det stökigt igen) för jag håller på att göra om. Sen så gjorde jag det som var tråkisgast idag, räkna matte.... DÖ! Men det gick bra, jag FATTADE typ allt... Haha.

Blev träning idag också med morsan, alltid lika kul. Men det roliga är också att morsan spanar killar med mig! Lite konstigt men det konstigaste va gubben brevid mamma som lukta så äckligt att man inte kunde stå brevid honom, inte ens GÅ förbi! Stackars gubbe.

Å nu, ja nu sitter jag här å är glad och uttråkad, sen har jag lite ont i musklerna också.

Ja juste, jag gjorde nort mig, oooops, men va sjutton, jag överlever nog...?

Pusselipuss


Fredrikas Lagbok

Vad är rätt? Vad ska man göra? Hur ser reglerna ut? Ärligt talat orkar jag inte bry mig, här med stiftar jag Fredrikas Lagbok. Den innehåller alla min lagar å lag nummer ett är: GÖR VAD DU VILL! Den är typ den viktigaste oc ska alltid följas, för jag vet att oftast så har jag rätt eller iaf så det som är rätt för mig borde jag göra.

Imorgon är det studiedag, SKÖNT! Men det betyder inte att jag inte måste plugga... Suck... Jag kan iaf gå upp när jag vill och behöver inte ta bussen nånstans.

Så, klart slut for now.

Jag vill...

... så mycket just nu! SÅ mycket som jag faktiskt inte kan styra över, å det suger! Ibland önskar jag att jag va Gud, bara bestämma styra å ställa. (Nu vet jag ju att han troligtvis inte finns, men skit samma, jag vill!) Jag vill dock inte vara dominant, men jag vill ha min vilja igenom, funkar det?...

Jaja, det finns mycket man vill som aldrig händer, men önska får man.


Efter helgen kommer...?

Ja, vadå? Vad kommer efter helgen? Lugn? Skola? Semester? Ja, vad vet jag? Ny vecka, nya utmaningar.

Såg som sagt Alice i Underlandet i lördags morse och nu har jag lärt mig nått nytt:
"Jag försöker tänka på 6 omöjligheter innan frukost"
"Det låter hälsosamt"

Jag ska nog ta och göra det bara för att utmana mig själv och se om det verkligen är en omöjlighet?

Helgen var lång, kul och det blev alldeles för lite sömn, men vem bryr sig? Sova kan man göra när man är död. Dock skulle jag behöva ta en snabblur nu, är alldeles för trött för mitt eget bästa, men det blir väl så med en 2-åring i huset? Han är ALDRIG tyst....



Söt är ungen iaf och tur är väl det, annars skulle jag aldrig stå ut med denna biltokiga ljudmaskin!


Okej Julia...

.... nu bloggar jag, NÖJD?

Hmm mycket har hänt sen sist, bla bla bla....

Jag orkar ärligt inte just nu, jag dööör. Såg Alice i Underlandet av Tim Burton och med Johnny Depp. Betyget blir mycket bra, fast den var svensk dubbad och utan 3D, men whatever. Jag ska se den igen, på ENGELSKA med 3D.

Ja, fick en till liten kusin i fredags så nu har vi söta (?), lilla (?) Charlie på besök. En sak är säker, han är betydligt mindre än Jossan iaf...

Mamma och pappa är döda och handfallna, har inte haft småbarn på måga år (!) så nu ligger mamma däckad på golvet och pappa kan inte byta blöjor, kaos!

Haha, lite kul får man ha iaf!


RSS 2.0