I väntans tider

Sitter och väntar på skjutsen till studentmottagningen. Hoppas på bättre väder tills dess, regnet hänger verkligen över Stockholm! Mycket på agendan idag så har inte bloggat så mycket, blir mer ikväll!


Lyx kryssning

Kanske ska ta en semester på denna båt där det tydligen finns klättervägg, isrinkar, jogging spår och allat annat du hittar på land? varför inte åka? det är väl billigt?...








It's a wonderfull world

Älskar Stockholm, speciellt såhär på sommaren. Hittade lite fina bilder hos Svd.se där man visar för och efterbilder på vår vackra stad. Svd har just nu en reportage serie där man kan läsa om Stockhom nu och förr och se underbara bilder.

Ett litet smakprov hittar du nedan!









Bilder

 


I <3 POP

Jag är ett stoooort popcorn fan, älskar det! Verkligen mitt snacks, kan äta en hel påse per dag, så gott är det! Fråga min kille om hur roligt det är att dela popcorn skål med mig... Man måste vara snabb!

Har känt ett tag att jag måste skära ner på popcorn intaget, men imorse så läste jag en artikel om popcorn i SVD där det stod hur nyttigt och fullt av antioxidanter det är! WOW! ÄT MER! Tänkte jag!... Haha.

Men tydligen så är det nyttigare än vissa frukter. Så byt chips och godis mot popcorn och frukt. Nyttigare fredagar är roligare helger! Nu kanske man till ovh med kan ha veckomys och lördagsmys om det är så nyttigt? Eller?



Bild och artikel


Nostalgi

Hej torsdag! Idag är det exakt 1 år sedan jag sprang ut från Nacka Gymnasium och tog studenten. Ett år. Tänk vad fort det gått, vad har jag egentligen gjort sedan dess? Inte mycket, hunnit med 3 jobb och en termin i skolan. Kanske inte direkt det jag tänkt när jag sprang ut och började livet för ett år sedan, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag vill inte påstå att det är sämmre än väntat, året har varit roligt och händelserikt, men jag trodde jag skulle vara någon annanstans just nu. men äventyren lurar nog runt hörnet, jag vet det. ska försöka få till en sorts sammanfattning av det här året, det kommer lite senare!

Regn och rusk hemma, men sol i stan idag. Mys. Jag blev lycklig när jag kom till jobbet och såg solen. Idag blir det studentmottagning och mys hemma, ska fixa med en del och lösa problem när jag kommer hem. Lunchen kommer nog spenderas i solen och lite småshopping!

Ha en bra dag så hörs vi! <3


Sommarfötter

Längtar till midsommar, bara fötter, färskopotatis, jordgubbar, blommor i håret och den där ljumna sommarnatten. Jag vill verkligen ha en magiska midsommar i år, så, då får jag väl ta tag i det själv! Haha, här ska det börja planeras!



Bild


Du är inte tjock...

... du köper bara fel storlek på kläderna! Saken är den att de flesta kan se bra ut, eller rättare sagt ALLA kan se bra ut! Spelar ingen roll hur du ser ut kroppsmäsigt, vad du har för storlek, eller vilken stil du har. Du kan se bra ut!

Det hemliga knepet är bra underkläder och rätt storlek på kläderna! Så enkelt är det mina damer. Sedan om man vill avancera lite så kan man klä sig efter kroppstypen också. Det är inte så svårt som vi vill få oss själva att tro. Titta på dig själv och klä dig sedan, inifrån och ut. Det är viktigt med underkläder. Inga snygga, sexiga, roliga eller passande underkläder och din outfit kan förstöras.

Det finns ett så stort utbud av underkläder av en anledning, använd dem nu! och på rätt sätt tack!

Så på med de där snygga sexiga sakerna som du lagt längst ner i lådan för "speciella" tillfällen och gå ut på stan!


Craving


Zara 399 kr


Smooth criminal

Blir så inspirerad av att läsa den här bloggen, vill bara träna och leva nyttigt och hitta tillbaka till formen igen, vore verkligen underbart om det kunde gå. tappa sisådär 6-10 kg skulle nog kunna gå, men det handlar om att i slutendan vara riktigt nöjd med sig själv. Ska tagga igång nu och försöka att inte deppa ihop den här veckan då jag verkligen INTE vill träna. Kan jag bara ta mig ut 2-3 gånger så kommer det nog gå bra. Idag när jag kommer hem så smäller det, nu jävlar kör vi den här veckan ochskå, å så nästa, å nästa, å nästa!

Körkort och träning ska sättas den här sommaren och jag ska inleda hösten med ett bättre självförtroende. Det är mitt mål och min dröm. Nu kör vi!

Vill ni också kickstarta och finna inspiration och bara hitta bra övningar? Spana in denna blogg! Tjejen peppar mig som fan och nu vill jag bara ut och springa... Men först måste jag jobba! Haha!

Någon annan där ute som behöver en pepp kompis? Skulle vara kul att ha någon att dela med sig till och peppa och tävla lite! Jag är på så släng iväg en kommentar om någon känner för detta!

 

Bild


Let's fly away, let's fly, let's fly

Är riktigt sugen på att resa iväg någonstans, en snabbis bara för att det är kul! Älskar att komma iväg och glömma allt hemma, om än bara för en stund. Det är sådan skillnad på att vara ledig och vara hemma gentemot att resa iväg. Är man hemma är det alltid något man kan ta itu med! (Appropå det har jag en jävla lista jag måste fixa på onsdag och torsdag...)

Köpenhamn, Nice, Berlin, jag behöver inte resa långt, bara få andas lite. Resan till Örebro nästa helg kanske blir perfekt då! Få lite space och ta det lugnt. precis vad jag behöver.


Vart ska det sluta? - Facebook

I och med fallet i tisdags på 10 % har Facebook's värde minskat till 180 miljarder kronor. Astronomiska siffror och en väntat(?) oväntad (?) vänding på aktien.

Det verkar som att Facebook bubblan verkligen har spruckit nu, frågan är om de kan komma tillbaka eller om börsintroduktionen från början var dömd att misslyckas? Kanske skulle de aldrig ha gett sig in på börsen?...

Men vem vet, framtiden är ovis!

Artikel


God morgon Onsdag.

Har tagit mig til jobbet och sitter och har min lilla lugna 15 minuter för mig själv. Är skönt att komma in lite tidigare, få koll på läget och vara redo för en ny arbetsdag när de andra börjar trilla in.

Har alltid varit en tjej som behöver lite egen tid och lugn. Får jag inte det craschar jag väldigt fort och lätt. Har lite grejer att göra idag EFTER jobbet, men det ska nog gå bra. Hämta ut pass, städa lite och försöka ta en PW.

Träningskänslan har inte riktigt velat infinna sig den här veckan och så har jag fått halsont så blir att ta det lite lugnare, men 2 gånger ska jag väl hinna röra på mig iaf! Känner att detta är min test vecka och det gäller att bara tvinga ut sig och göra det där tråkiga och röra på sig. Någon dag kommer det ju att bli kul. Är väl jag som hade satt förväntningarna för högt och trott att kilona skulle "rasa" av, men snälla lilla jag, det händer ju inte bara.

Blir att ta bort sött och onyttiga saker och minska portionerna + 3 dagars motion i veckan, det ska väl ändå fungera? eller har jag för höga förväntningar?



Min drömkropp?


Lång dag

Idag har jag faktiskt jobbat på jobbet, suprise! Inte så stressigt som jag trodde det skulle bli, mera kul faktiskt att vara sysselsatt! Avslutade dagen med middag med de bästaste tjejerna och det sades hejdå till våran fina Adde som drar till Paris över sommaren för att bättra på hennes redan fantastiska franska. Verkar inte bättre än att jag måste ta mig till Paris och hälsa på i sommar! Vad jobbigt... Haha not!
Har precis duschat och nu är det film mys, blogg jobb och Damernas som gäller. Underbar skön kväll med killen ur vägen och framför datorn! Haha. Sov sött, ses imorgon! <3

Sommarfin


Summer breez

Sommarfräscha nyheter från Filippa K som gärna får komma hem och bo i min garderob! Vill ha dessa, allihopa och slappa i under sommaren. Så sköna tyger och bra kvalite, Filippa K vet hur man producerar bra kläder som klarar sommaren, är bekväma OCH ser snygga ut. Guldmedalj till dom!



Dagbok

Har börjat hålla en mat och träningsdagbok för att jag ska ha koll på vad jag äter och inte fuska med något. Känns bättre med en överblick också. Det känns viktigt att komma igång på riktigt nu och köra fullt ös. Jag ska inte ta bort något speciellt från dieten förutom att skära ner mängden socker och eventuellt minska antalet kolhydrater lite. Detta ska nog gå bra! Nästa vecka tänkte jag försöka att leva på soppa till lunch. Hmm, får se om det är möjligt eller bara en tanke! Haha.

Det bästa med att föra dagboken är att jag känner att det blir jobbigare om jag fuskar. Blir lte som en polisrapport över hur hälsosam jag är. Vill ju att den ska se bra ut så då anstränger jag mig lite extra!


En guldklimp?

Det har löst sig med Avicii och jag samt syrran drar dit för att se honom spela på fredag. Ska bli as kul!

Läste precis en artikel om honom på Svd.se där det står att han har en omsättning på cirkus 60 miljoner (!!!) helt sjukt! Tydligen sköter han allt själv och gör väldigt många spelningar (300 st under 2011). Mycket jobb och mycket slit, killen är värd en eloge, han gör det bra. Sen kanske jag inte alltid tycker att Aviciis musik är bäst, men det gör inte att jag får mindre respekt för Tim Bergling, "The Buisness man".



Bild


Fågelkvitter

God morgon <3

Vaknade trött men på något konstigt sätt utvilad i morse och tur var väl det för det är mycket att göra på jobbet idag. Månadsskifte betyder mycket administration och lån att ta hand om.

Blir en tuff arbetsdag men belöningen kommer ikväll då det ska ätas gott med tjejerna på Vapiano eller i Humlan, får se om vädret tillåter en picknick! Som det ser ut nu är solen med oss, men vinden är riktigt isig idag, inga bara ben utan jeans för första gången på länge.

Hann inte förbi TopShop igår, förs för mycket och hade annat att göra så ska försöka svänga förbi där och Zara idag efter jobbet eller kanske, om jag har tur, hinner jag det på lunchen, men jag vill sitta en stund i solen och njuta idag också. Har ju bara den timmen mitt på dagen då jag får andas frisk luft!

Men nu ska det fortsättas att jobbas här, tillbaka till verkligheten så att säga. Ha en underbar dag!


Marc <3


På spaning med Frika

Got to love Zara, vill ha allt! Snälla ge mig! Jag har varit en snäll tjej!
P.S. Bered er på bildbomb!!
Den här sista ska jag se om jag kan hitta imorgon på lunchen!

Sötsaker

Vårnytt från Efva Attling, behovet av smycken är stort just nu! Älskar speciellt Efvas design eftersom de är så enkla och lättburna till både fest och vardag! En investering om du frågar mig! Perfekt som studentpresent, jag skulle bli glad!

Älskar verkligen dessa också med rosetter, skulle vilja ha hela serien!



Update

Ska springa ifrån jobbet nu, eller ja, om 30 min! Måste förbi TopShop, sen ska det hem och lagas mat och träna. Blir nog en snabbis på Crostrainern eftersom vädret verkligen inte ser bra ut just nu, ångrar lite att jag valde kjol idag... Imorgon blir det nog byxor, har inte haft det sedan förra veckan eller innan dess! Har varit skönt med lite sommar!

Som sagt, ingen vila ingen ro, nu kör vi en snabbis nu för att röja agendan inför imorgon sen kör vi igång privatlivet!


En dyr historia

Det är många precis som jag som letar efter lägenhet i Stockholm eller utkankten. Kanske kan detta vara ett alternativ. Tydligen hittar man de flesta av Sveriges dyraste vindsvåningar för försäljning just nu på Östermalm i Stockholm. Det berättas att medelkunden är par i 50-års åldern och det är väl inte så konstigt egentligen? Vem av oss (20-åringar) kan hosta upp 30-50 miljoner för en lägenhet just nu? Precis, inte så många!

Men drömma är gratis och det gör jag gärna! En dag i framtiden så kanske! Just nu får jag nöja mig med att njuta av bilderna!






Bilder från di.se.


Lunch


Buhu

Min lilla digitalkamera är döende! Håller på att göra de sista återupplivningsförsöken, men får se hur det går. Kollade garantin också, den gick ut för 2 veckor sedan, toppen! Men inte negativitet nu, försöker att tänka positivt och att det här löser sig, nog...


Måndag morgon

Försov mig lite imorse, men det skulle vanligtvis INTE ha påverkat min morgon så mycket. Jag kanske skulle varit 30 min sen, max. Men nu har badjävlarna flyttat ut till sina äckliga sommarstugor så nu är det kö in till stan, till Ica, till stranden, till Systemet, hemfrån stan. Ja, det är kö överallt! Hela sommaren också. Kul. verkligen. Tog 1,5 timme för mig att ta mig till jobbet, vamligtvis tar det 50 min... Ledsen för min bitterhet, men morgonen var verkligen inte underbar efter att jag stigit ur sängen!

Fortfarande undebart väder iaf! Blir lite sol på lunchen senare. Har haft ganska mycket att fixa med nu på morgonen, men det mesta är klart. Skönt med lite lugn!

Får hoppas att vädret håller i sig och att det blir bra i helgen då det är DJ helg! Aaaah galet skoj! Sen ska vi försöka få till en grillning någon dag med lite vänner, passa på när mamsen och papsen är bortresta!



 


En helg.

Ännu en helg har gått och idag har det solats och mysits på bryggan. Lunch vid vattnet och lite fiske på det, vi har fyra brända människor här! Har varit en underbar helg och igår firades det med dunder och brak! Det åktes limousin, dansades och håret flög! Kul var det och det var länge sedan en hemmafest var på schemat. En kul helg och en ny spännande vecka framför mig!
Två bilder från lördagens festande, nu blir det film här! <3


My second skin

Älskar denna, vill ha! Ge mig! <3


La Redoute 1699 kr


Sommrig och söt

Otroligt sommar chic med spets och pastell. Love it and want it!


Dagens outfitt

Sådan härlig tant jag såg på bussen. Love her style! Hennes hår rockar i en tunn men synlig tuppkam. Kred till färgkombon också. Nu kanske folk här anser att jag låter ironisk eller dryg, men jag diggar henne, hon tar bussen, tillåter mig att fota och lägga ut bilden (jag frågade faktiskt) sen så kör hon färg och vågat hår. Jag gillar henne!


Glitter women

Det är glitter ocg glamour på agendan i år! Älskar de små kjolarna som H&M har i olika glittriga färger, med bara ett linne och snygga skor så är utgången fixad. Lite inspiration från kändiseliten är aldrig fel. Ett litet fodral eller en lång glitter klänning kanske? Eller är det lite för mycket och magstarkt för landet lagom, Sverige?


En annan värld

Kändes som denna fredag utspelade sig i en annan värld en där jag hoppades att den skulle vara. Ingen lugn kväll på altanen, ingen träning och alldeles alldeles ensam. Kul. Not. Hade sett fram emot idag men nu vill jag helst gå och lägga mig, ska nog göra det också eftersom jag spyr negativitet just nu. Förlåt.
Kanske hörs senare när jag är glad igen... <3

En sån sötnos

Hjälp Monia att vinna en fototävling med denna söta bild på hennes dotter i pappas arm! Rösat kan ni göra här
->RÖSTA<-
och vill ni läsa hennes underbara blogg är det bara att klicka på länken under bilden!
Bild

Sexig nakenchock?



Är det verkligen okej att gå iförd ENDAST kavaj? Med sängkammar blick? Inte enligt mig, sätt på dig ett par shorts och det blir en helt okej sexig outfit!


Top Model

Programmet har hållt på länge nu och är snart inne på säsong 19. Vad kommer hända nu? Har de inte gjort allt och hunnit med allt redan? Skull eman kunna tro! Men castingen denna säsong kommer med nyheter!

Redan nu kan man få se modellerna som har chans att komma med på Facebook där man får "like" de man gillar och "dela" dem med andra på Facebook. Man får gärna lämna kommentarer om vad man tycker är modellens svagheter och styrkor.

Det gäller alltså för modellerna att få så många "likes" och bra kommentarer som möjligt för att ta sig vidare till huset och säsong 19 av America's Next Top Model.



En av modellerna.


Tips!

Klickade runt lite på blogg.se och hittade den här helt underbara bloppisen som Celina håller i. Hon är bosatt i NYC och säljer de mest underbara och snygga kläderna, skorna och massa mer från USA. Sådant vi inte kan få tag på här hemma i Svedala. Helt okej priser och ganska värt det om man vill ha något mer unikt eller ett bättre pris än vad man kan få i Sverige. Helt klart värt ett besök!

Celinas Bloppis

Hon säljer bland annat dessa Litas lookalike för 600 kr + 100 kr frakt.


En annorlunda dagbok

Blev så inspirerad av att läsa Atilio som drivs av Sandra att jag måste skriva om det nu på en gång!

Hon tipsade om något som heter Project Life, lite dagbok möter scrapbooking. En bild med citat för varje dag i veckan. Helt underbart! Ska nog försöka få till något sådant, men kanske en bild för veckan? Får se om jag hinner med varje dag, det vore kul! Ni som vill titta vidare på det här rekomenderar jag till Sandras blogg och inlägget som ni hittar här.

Som sagt, verkligen något att testa, man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord!



Bild tagen från Sandras blogg Atilio.


Got to love them all



 

Snyggt, sommrigt och inspirerande från H&M. Ge mig!


Bänkpress Johnny

Hittade detta och blev helt paff. Johnny dricker 1 liter kaffe, 1 liter mjölk, 1 liter a-fil, 2 tallrikar gröt med sylt, 20 frallor och 12 ägg... TILL FRUKOST! Helt sjukt, men så ska han ju till VM i bänkpress också.

Läs om Johnny på metro.se.


Bild


Mys fredag

Sitter här och har börjat drömma mig bort. Dagen är inte slut än på ett tag och ska nog spendera 1 eller 2 timmar till här på kontoret. Just nu inväntar jag bara mail så då får tankarna ströva bort.

Tänker främst på vad jag ska göra när jag kommer hem. Krypa upp på bänken i solen i mys kläder och dricka den där alkoholfria drycken från Systemet som är så god. Sen blir det lite matlagnig, nagelfix och fix inför imorgon då en 20-åring ska firas. Kommer bli fantastiskt roligt!

Ser hur solen lyser utanför fönstrena och längtar, verkligen längtar tills helgen drar igång. Kjolen och blusen börjar ge klaustrofobi känsla och vill bara hem och klä av mig!



Bild


Veckans soundtrack

Som många John Mayer fantaster kanske vet släppte killen en ny skiva i veckan! Denna har spelats flitigt under alla bussturer fram och tillbaka från jobbet och jag har nu bestämt att det får bli veckans soundtrack.

Inte för att det är den bästa skivan just nu eller kanske den bästa skivan Mayer har gjort, utan för att den passar till vädret och känslorna just nu.

Den är lite mer västerninspirerad än förut och som vanligt mycket gitarr! Lyssna och dröm dig bort, den passar absolut bäst till soliga dagar och ljumna sommarnätter påvägen hem från krogen.



Min favorit låt från skivan! (Hittills)


Liten trött tjej

Känner att den här dagen kommer bli lång då jag har en del att göra och är trött å grund av de få timmars sömn jag fick inatt. Vet inte hur många som vet det men jag har diabetes och tar hand om detta väldigt bra och lever precis som alla andra ett vanligt liv, men ibland strular det ju utav bara helvete.

Igår försvan synen en stund och jag somnade av huvudvärk och utmattning. När jag en timma senare vaknade var läget inte speciellt stabilt. Men efter 3-4 timmars vaka och fixande kunde jag tillslut vid 01, somna och sova hyffsat lugnt inatt.

Det var blodsockret som sjönk alldeles för lågt och jag hann liksom inte parrera, sen med träningen på det så blev det bara kaos av allt. Sådant som kan hända men inte okej för det. tror att min kropp reagerar på mina nya tränings och matvanor som jag börjat med. Med mer motion och lite mindre portioner så sänks behovet av insulin. Måste se till att göra en profil och rätta till allt.

Som tur var har jag en underbar pojkvän som tar hand om mig och vet i princip hur allt fungerar. Den här gången löste sig allt och jag slapp en tur till akuten. Skönt.

men nu ska jag trycka i mig lite fiber mellanmål och hitta energi.

Bild hittade jag här.


En morgon på en fredag

Var tidigt i stan imorse för att besöka H&M's VIP shopping. Det hela började 07.30 och som tur var bjöds det på frukost, god frukost! Min räddning denna morgon då vi inte hade någonting i kylskåpet igår kväll och killen jobbade för länge så affären hann stänga när han skulle handla. Men ska fylla på det efter helgen, vi är ändå inte hemma lördag och söndag!

Som sagt, VIP shopping var det! Detta innebar (förutom god frukost) 20 % rabatt på hela köpet och sedan 50 kr i värdecheck som gäller för 1:a veckan i juni. Underbart! Hittade 2 toppar, ett par mjukisshorts och lite hårprylar, fick 100 kr rabatt så kändes underbart lönsamt! Man KAN tjäna pengar när man shoppar! Det har mamma lärt mig... Hahaha!

Visar lite senare ikväll vad som följde med hem, men nu ska jag hugga in på morgonrutinerna och jobba lite!

ÄLSKAR H&M, billigt och snyggt, vad mer kan man önska?

 


1,2,3!

Nu kär vi! Känner mig taggad och peppad med träningen just nu. På topp! Blev Inge. Toga, var omflyttad så körde core istället och dog nästan på kuppen! Hjälp vad jobbigt och skönt det va! Nu: Thai mat!


Fin tävling

Anna Wii håller i en tävling just nu där man har chansen att vinna den fina klänningen nedan i slumpad färg (svart, rosa eller blått), presentkort på 20 dollar hos Romwe.com och en hemlig present. Spännande, eller hur? Vill ni vara med och tävla går ni in här -> LÄNK <- och följer instruktionerna. Lycka till!


Bild från Anna Wii


Mums filibabba!



Recept hittade jag på Bli min jäst. Ska jag baka någon gång under veckan för att lyxa till det lite. Älskar dessa men tycker de är alldeles för dyra för att köpa. inte riktigt det jag vill lägga pengarna på! Men klicka in och baka, det ska jag göra!


Lunchen

Detta åt jag till lunch igår och i tisdags. riktigt musigt och rekomenderar det om man är lite småstressad men vill äta bra för en billig peng!

Kelda Toscana soppa, Keso naturell, en halv stekt korv och en brödskiva till. Mums! 



Gott, men idag blir det något annat!


En liten fågel

Älskar som sagt flickit, sött och gulligt med lite edge och tuffhet, det är nog min stil, eller är det kasnke mer college inspirerat? Jag vet inte! Men vad jag vet är att jag vill ha allt Anna Wii bloggar om. Ge mig!

Spana in hennes blogg helt klart läsvärd och full av inspiration!



Bild från AnnaWii


En enda lång följetång

Haha, nu kanske ´Facebook ska flytta från Nasdaq till en annan börs på grund av allt krångel. NYSE har erbjudit att "stötta" Facebook nu efter noterimngen.

Var ska detta sluta?


Let the sunshine in

Torsdag morgon vilket betyder löning och fredag imorgon! Kan det bli bättre? Vilken kombo. Som det kanske märks är jag på bubblande positivt humör idag, i tid till jobbet fast bussarna strulade och super söt klänning på mig idag, känner mig som en sockerbit eller sötsak! Klänningen hittade jag i garderoben och är en gammal avdankad sak från syrran. Men en blommig Fornarina klänning är ju på mode idag med!

Haha. Håller i träningen, idag också! Tänkte köra ett yoga pass. Kondition varvat med yoga, är det inte då man får de där super snygga benen? Och så lite lunch sol på dom också, vilka spiror jag kommer få! Haha.

Men nu morgonrutinen på jobbet och snart möte.


Hemma.

Har sprungit, styrketränat, stretchat och nu väntas middag. Kan livet vara bättre än vad det är just precis nu i solen på altanen?


Vrålåk

Tittar på körskolor just nu och försöker bestämma vilka jag ska gå hos, vad jag behöver och vad slutsumman kommer blir. Det är inte direkt billigt med körkort, tur som är fick jag mitt körkort i present när jag fyllde 16-år så jag har det till godo nu när det gäller. Målet är att ha körkort i mitten av augusti då pojkvännen är tillbaka från USA, det ska jag väl klara?

Skulle gärna övningsköra i en sån här också.. Drömma kan man? eller hur?



918 Spyder - Porsche


Bröderna Lejonhjärta 2.0

Den älskade barnfilmen, baserad på Astrid Lindgrens bok, ska filmas igen. Det är regissören Tomas Alfredson som köpt rättigheterna. Nu ska Bröderna Jonatan och Skorpan Lejonhjärta åter besöka Nangijala, men med nya specialeffekter och med mer resurser.

"Orginalet" (om man kan kalla det de) filmades 1977 och då var det Olle Hellbom som stod som regissör. Filmen har blivit en klassiker och jag är en av många som vuxit upp med filmen. Den är underbar, magisk, drömmande och sådär naiv som barnfilm (och barnfilm för vuxna) ska vara. Olle fångade den rätta känslan, samma känsla som man får av att läsa boken.

Det ska bli spännande och se om Tomas Alfredson kan göra bättre, eller iaf en likvärdig film. Själv kommer jag tvinga mina barn att se den som Olle Hellbom regisserade först. Spelar ingen roll hur bra Tomas Alfredson kommer göra det, Bröderna Lejonhjärta från 1977 är kultur, den ska bara ses.

Bild från Svd.


Mellanmål


Lunch

Älskar mina luncher. Mysigt i solen idag i kungsträdgården med utsikt mot vattnet och slottet. Ett litet (?) kungligt band promenerade förbi och Egoboost var bra läsning i solen. Lite rödlätt, men helt okej när jag ska sitta inne nu resten av dagen!

Ska börja sola på luncherna, lägga mig i gräset och bara njuta. Älskar Stockholm på sommaren och älskar solen.


Har min fina långklänning från Peppe Jeans idag. Rullade upp den så benen skulle få sig lite sol de dom också.


FÖRSTA HELGEN I JUNI

Längtar dit! Blir en musikalisk helg att minas och värkande vader efter hoppandet och dansandet! Det är den nya musik revolutionen som intar Stadion och först ut är svenska stjänskottet Avicii som spelar på fredagen. Får se hur det blir med biljetterna, men just nu har jag VIP biljetter, bara allt löser sig, men det ska det nog göra!

Sen på lördagen intar legenden Deadmau5 scenen på söderstadion för en riktig ösig kväll. Biljetter till innerplan är inhandlade och om jag inte har fel kommer det bli värsta öset och tok galet! Läääängtar! DJ helg blir det minst sagt! Hoppas vädret är på också så man får dansa sig varm i solen istället för i regnet, men vem bryr sig egentligen? Det kommer bli grymt!

        Avicii       -      Deadmau5


Ett alternativ?

Hittade detta goda recept när jag surfade runt lite på blogg.se. Perfekt nu när jag tränar och vill undvika alkohol, ser helt underbart gott ut också, ska testa redan ikväll! Blir perfekt på fredag istället för en AW träning och drinken fteråt i solen på altanen=Perfektion!

Recept:
3 msk proteinpulver med vaniljsmak
1 pressad lime
Massa myntablad
Ett litet glas vatten
Några isbitar
1 tsk honung
En bit banan om man vill

Bland amed mixer och tada! En alkoholfri och nyttig drink!

Bild och det kreativa receptet hittar du hos Soul City Girl

Hon tipsar även om Gwyneth Paltrows nyttiga frukostar, riktigt inspirerande! Dessa hittar du här. Vill du läsa Soul City Girl så hittar du henne här.


Facebook - Forsättningen

Nu har Facebook aktien varit noterad sedan i fredags, det är deras 4:e dag på börsen idag. Vad har egentligen hänt sedan i fredags?

Förutom att aktien har sjunkit ganska rejält har stämmningar haglat in och amerikanska finansinspektionen, SCA ska nu granska hanetringen av aktien och introduktionen på börsen.

Frågorna som ställs är om allt gick rätt till, var aktien övervärderad och vad kommer egentligen hända nu? Jag tror inte att Facebook aktien är ett långsiktigt alternativ att satsa på, kanske att man kan göra ett kortsiktigt klipp, men kommer aktien att stabiliseras under denna vecka eller fortsätta falla? Med den turbelens som råder nu har jag svårt att se att aktien kommer stiga under de närmsta dagarna. Så vill man köpa aktien kanske denna vecka är en bra vecka? Om den nu stabiliseras, annars kanske den når sin botten nästa vecka? En ny tecknad aktie som Facebook är svår att förutse, speciellt när hajpen och skriverierna runt omkring är så stor.


 


23 maj

God morgon! Varm dag idag och Stockholm blommar verkligen ut när det blir såhär fint väder, en helt annan stad! Igår kväll blev det mys och tennis, inget tränande för min del, tog det lugnt då mina ben känns som cement. Idag däremot blir det ut och springa! 3 ggr i veckan ska jag klara som sagt!
Ska in på kontoret nu, ha en bra morgon! <3


Den lilla sessan

Som sagt avnjöt jag lunchen i solen i Kungsträdgården där lilla Prinsessan Estelles dop visades på storskärm och massa förskolebarn var inbjudna på prins och pirnsess kalas. Det var livat, det var sommrigt och precis lagom kungligt och kristet. Det var ett en gemenskap och ett lugn i Kungsan.

Kommer lite bilder jag hittat hos Svd från dopet!

 




 



Ledsen för att det blev så mycket dop idag, men jdet händer inte speciellt ofta att en sessa döps!


Dags för ett besök

Denna vecka är sista veckan Schapiros fotografier på Fotografiska Museet. han är bland annat känd för sina "behind the sceen" bilder från filmer som Gudfadern. han har fotat många porträtt och händelser och dessa kan nu ses på Fotografiska. Han är en av mina favoriter så ska se till att ta mig dit någon gång under veckan!


Dopet

I Kungsträdgården nu och lyssnar på dopet och solar. Riktigt bra lunch idag!


Sms böter?

I Fort Lee, USA, kan du nu få 85 dollar i böter om du går och smsar samtidigt. efter flera olyckor har det beslutats och de har redan bötfällt 17 personer.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. såklart håller jag med om att det är svårt att vara uppmärksam på trafiken och vad som händer runt omkring när man smsar och går samtidgt. Men är det verkligen så pass farligt och "brottsligt" att man ska få böter för det? Är det inte mer på egen risk och eget ansvar?

Jag tycker att sätta böter på att smsa och gå är att ta det lite för långt. Den dag vi lagstiftar om allt är den dagen vi förlorar vår egen moral och vårt egna ansvar.


Mors dag <3

Mammornas dag på söndag och vad ska man göra? Vad ska man ge, hur ska man uppvakta? Egentligen ska man uppskatta sin mamma varje dag, varje vecka, varje månad och varje år, men nu har de ju fått sin speciella dag så då räcker det med den?..

Skämt å sido. Hon är värd en egen dag min mamma, för hon är underbar.


Icar

När Steve Jobs dog var han högsta önskan att skapa en Icar. Sant eller falskt?

Sant om man får tro vad som rapporteras på ww.di.se idag. Helt omöjligt tror jag inte att det är eftersom Steve, precis som de säger i artikeln, hade ett brett utbud av olika intressen. Från bilar till telfoner.

Frågan är om hans dröm nu kommer uppfyllas av någon annan? Det får framtiden säga!


Sessan

Tisdag 22 maj idag. Kungligt dop och exakt 1 månad kvar till midsommar. Poliser överallt i stan! Tänkte gå ner och titta på dopet i Kungsträdgården på lunchen. De har satt upp en massa skärmar och solen lyser så det lär bli mysigt. Måste låta mina stackars ben få lite färg också!


Diablo III

Blev inte mycket mys när nya spelet kommit hem. Han är som en liten pojke! Det är bara och låta honom hållas, jag ska sova, jobb imorgon!
Natti<3


Vågat

Efter att ha pysslat klart är jag påväg till snyggingen för popcorn, mys och nagellack! Bestämde mig för att fixa naglarna i sista sekunden, men hann liksom inte klart så det får fixas när jag nått slutstationen.
Kör vågat med bara ben och hoppas på underbart väder så jag kan ha klänning imorgon, än så länge verkar det lovande! <3


2,5

AVKLARAT! Spåret ät sprunget i sällskap med mamma och pappa - jag fick stryk! Haha, ska smyg träna så jag tar dom! Känns hemskt att vara 20-30 år yngre och inte klå dom! Ändring på de!
Nu ska jag städa när jag ändå är svettig och äcklig!


I will tell you a story

På väg hem. Hem för att låta kroppen jobba och huvudet vila. Hem för att springa skiten ur mig själv. För jag tycker det är viktigt. Kroppen är mitt tempel som en vis person sa en gång.
Har haft mycket på jobbet idag, det var kul men hjärnan har fått lida. Som tur är kom mamma förbi med lunch som avnjöts i solen och en antik vandring på Bukowskis för målar inspiration. Kunde inte haft en bättre lunch om jag ska vara ärlig. Hem och njuta av kvällen nu. <3


Inte bara Facebook

mannen har ett liv också! Mark Zuckerberg har gift sig med sin flickvän sedan länge, Priscilla Chan. detta annonserades såklart ut på Facebook och fick en massa "likes" på en gång. man kan säga att han håller sig syselsatt just nu med en börsintroduktion i USA och ett brölopp har man inte så lite att göra...

Men grattis och lycka till! Med båda..!


Gottgottigottgott


Bild tagen från Smäm.

Dom här vill jag verkligen äta. Jag är en riktig glass älskare men känner att jag ska ta det lite lugnt nu när jag börjar träna och komma igång. Vore ju skönt att tappa några kilon. Det ska inte vara så svårt.

Men iaf. Hittade den här underbara glassen när jag klickade runt bland alla bloggare på Blogg.se. Ska verkligen försöka få till detta. blir ett projekt att ta tag i någon varm kväll. Ska prova med andra frukter också! MUMS!

Inlägget hittar ni här, hos Smäm!


21 maj

Måndag idag vilket betyder ny vecka. Sen är det 21 maj vilket betyder att det är 5 dagar kvar till löning. Jag har 89 kronor kvar på mitt konto efter en rolig tjejkväll... Men som sagt, snart är det löning! Ska bli en varm vecka med mycket sol så jag har lite ångest över att sitta här på kontoret. Men det kommer jag nog komma över sen när lönen trillar in!

Är sjukt sugen på att resa just nu, Berlin lockar med billiga resor och häftigt nattliv. Får se om det blir Berlin eller London i höst kanske. men det beror ju helt på vad för resa jag ska göra sen i vinter. Men idag är idag och nu är sommaren på ingång, det ska firas med 20 års fest i helgen. ska nog våga mig på en kort klänning och bara ben, känns som att det kommer att fungera!

Ganska lugnt schema denna vecka. Inte så mycket jag måste fixa till, ska städa lite men annars är allt på det lugna!

  • Måndag: Jogga 2,5 km och tvätta
  • Tisdag: Thaiboxning
  • Onsdag: Hämta pass + ID kort
  • Torsdag: Städa
  • Fredag: Gymmet
  • Lördag: Fira 20-åring
  • Söndag: Sola och vara bakis



    Här jobbar jag!

 


Söndag.

Idag mös vi hela dagen. Först slö gym och sen till sjön med vänner! Vi grilla, sola och lyssna på musik, några badade till och med! Sen blev det BBQ med la familla och nu mys framför favorit serien! Precis som en söndag ska vara. Dåligt med bilder just nu, men jag lovar att nu när sommaren är här ska kameran användas flitigt!
Natti <3


Slö dag

Tagit det lugnt idag och återhämtat mig efter en grym tjejkväll! Helt underbart att träffas och snacka skit och bara dansa och vara gravid! Alltid roligt och galet när vi träffas!
Sen var det dags att fira 20-åring med middag, sång och presenter i solen. Supermysigt med släkt och skönt att komma hem tidigt för Champions League final. Snart sängen men först ska straffar läggas!
Imorgon blir det grill och bad i solen med vänner och BBQ med mamsen och pappsen på kvällen. Skön söndag!
Natti natti <3


Jag har hittat nån...


Slappast ever

Slappaste jobbet sedan urminnes tider ligger ute på Arbetsförmedlingen just nu! Det är Husqvarna som söker någon som gillar att sola, kan fälla upp ett parasoll och en solstol, gillar socialamedier och känner att de kan sitta stilla och chilla i flera timmar. Med en lön på 16.000 kr får du sitta och vakta en självgående gräsklippare i sommar.

Haha, ett roligt upplägg som säkert lcokar många unga och oerfarna, slappa och som behöver pengar till så lite ansträgning som möjligt. Vet inte om jag hade gillat detta jobb, vid fint väder och sola sure, men hela sommaren? Aldrig. Skulle inte känna att jag fick den stimulans jag behövde och så skulle jag nog känna mig VÄLDIGT uttråkad.

Men för er som känner er träffade, sök! ----> Platsannons


VS <3

Jag är ett stort fan av Victorias Secret och kan inte förstå hur de inte har en butik i Sverige! Men, jag får överleva på deras webbshop (trots att det är super dyrt) och mina besök i staterna (som inte är så många).
Men nu är ju jag en lycklig tjej och olycklig tjej (han är ju borta i en månad) då min pojkvän ska på roadtrip i USA i sommar! 

Har börjat drömma mig bort på deras hemsida och hittat en massa små söta underkläder och bikinis som jag bara dör för!! Har gjort en lååååång önskelista, sen ska jag skicka med pengar och be snyggingen min att go crazy på Victorias Secret åt mig! Ska måtta allt också så han vet vad han ska ha för storlekar. Konstigt nog (!) litar jag på att han köper snygga grejer åt mig, är dock lite orolig för om han prickar rätt med färgerna, men han vill ju att jag ska vara snygg och sexig så helt fel kan det ju inte bli!


Hot stuff

Legendariska popdivan Donna Summers är död efter att ha kämpat mot cancer. Hon slog igenom stort under Discons storhetstid men föll lika pladaskt när hon påstodd att AIDS var Guds straff till de homosexuella.

Jag kan inte säga att jag vuxit upp med Donna Summers strömmande ur högtalarna, men visst har man lyssnat på hennes musik och dansat sig glad! Hon var en av de stjärnor som slog stort under discon men som inte hitade tillbaka när discoepoken dog ut.


Önskelista - Jag som ska spara....



Berburry Trench - VILL HA, den är klassisk, passar till allt och verkligen TO DIE FOR!



Marc Jacobs är min nya favorit designer, jag kan inte få nog. Iphone skalen finns i flera olika färger och jag vill nog ha en limegrön, guldig eller silvrigt. Kanske orange om det finns? Åh, ge mig allt och PIMP MY PHONE pleas!


Älskar Michael Kors väskor. de är så enkla och praktiska! Inte stora men rymliga inuti. Det är en stor väska i en liten väskas förklädnad! Ge mig nu så jag har nått snyggt till jobbet... Snälla?..


Denna vill jag bära till stranden. Fina färger och passar perfekt till mitt blonda hår. Finns på Twilfit och i deras webbshop som precis öppnat!


All Girls

Ikväll är det utgång med tjejerna och vi börjar dagen med en middag på Wokhouse. Kanske inte världens mysigaste ställe, men bra priser och skön atmosfär! Ligger på Regeringsgatan så det är gång avstånd till vart vi nu vill sen(men klubb blir det)! Tänkte ta oss till Sommar! ikväll och dansa förtterna av oss. Är Stockholms största nattklubb nu och väder spelar inte så stor roll eftersom de byggt ut så mycket nu!



Åh, längtar till ikväll då jag får fixa ordning håret, sätta på mig klackarna och fixa sminket. Det är snart dags att göra Stockholm osäkert, bara 2 timmar kvar på kontoret...


Tips!

Att vara medlem på olika sajter och i olika butiker kan vara både jobbigt, krångligt och plågsamt, men även givande, förmånligt och kul! Det gäller bara att ha bra koll och inte tacka ja till alla medlemskap så plånboken är full av kort och huvudet fullt av lösenord! Tänkte tipsa om de jag tycker är bäst och viktigast i min plånbok!

  • H&M - Jag vet, det mest självklara kortet att skaffa! Rabatter, reor och special erbjudande. jag ska tillexempel på ett event nästa fredag. Det är frukostshopping (07.30) i butiken på Hamngatan där det bjuds på frukost och 20 % rabatt på allt i butiken. Rolig vardagsecent sådär! Det enda man ska veta är att det kostar pengar att ha kortet om man inte handlar för över 2000kr på ett år. Jag har inte alls svårt att komma upp i den summan, det går ganska snabbt...

 

  • Members.com - En internetbutik som erbjuder olika varor för stunden till rabatterade priser. Varor som iPads, märkesväskor, olika stora svenska designers, smycken, underkläder, resor m.m. Hittas varje dag på denna sida och till lägre priser. Lite som en outlet på nätet! Det enda är att leveranstiden är ganska lång så man får inte ha bråttom! Kruxet är att man måste bli accepterad medlem eller så ber man någon som redan är medlem att bjuda in. Så om någon vill får ni kommentera och skriva mail adress så skickar jag en inbjudan! Då får även du en värdecheck på 50 kr som kan användas vid ditt första köp.

 

  • Kicks och Twilfit är för mig två måsten, speciellt om man är tjej! Kicks är duktiga på att ha bra ebjudande på dyrare smink och även ge en hyffsad bra rabatt. Såklart är det billigare att ibland köpa någon annanstans, men jag har svårt för att hitta alla produkter på andra ställen. Sedan är Twilfit bra som anordnar kundevent, hjälper till med att hitta storlekar och har ibland extra erbjudanden. De ger också hyffsat bra bonuscheckar. Både Twilfit och Kicks har slutat med kort och använder sig av personnummer, jaaaa, en lättare plånbok!

 

  • NK - Bor du i Stockholm måste du ha ett. Du handlar alltdi något på NK och när du gör det vill du ha bonus. Förutom det så är det roliga event och fantastiska reor (som man dock måste köa en evighet till). Det vita kortet är standard kortet och ger dig förtur till rean (men inte så mycket förtur när alla stockholmare köar) och det svarta kortet får du när du nått en viss summa och ger dig mer exklusiva erbjudanden och inbjudningar till olika event. Desutom får man förtur till reorna.

 

  • Vagabond - De har iget kort men be om ett stämpelkort när du handlar där! De räcker hur länge som helst och när du köpt 4 par skor får du 200kr i rabatt på 5:e paret!

 

  • Change - En underklädeskedja som finns på några få ställen i Stockholm, bland annat i Nacka Forum. Bra underkläder som håller länge och kostar därför lite mer. Precis som på Twilfit är det kunnig och hjälpsam personal. Change ger inte ut rabattcheckar, men de har fantastiska erbjudande som "2 för 1" osv. perfekta klipp när det är dyra underkläder. Sedan har man 20 % på basutbudet, alltid!

 

  • Let's deal, Rabble och Groupon - Bra i slutet av månaden eller när man bara vill spara pengar! Har erbjudande på allt från skönhet till mat, glsaögon, smink, you name it they have it! Helt klart värt att ladda ner apparna och bli medlem på nyhetsbreven. De har mycket bra restaurang erbjudanden på flera rätter!

 

  • Åhléns - Underbar affär, har allt från kläder till badrumsinredning, parfymer och kuddar, smink och balklänningar, mattor och tyg! Allt man behöver kan man hitta här. Helt okej bonussystem, kunde vara bättre med tanke på utbudet och priserna. Ibland har de en del medlemserbjudande också.

Det var väl de jag kunde komma på och har mest användning av själv och kan tipsa om. jag kommer säkert på något mer senare, då får jag väl lägga upp det då!


Working

Kämpar med träningen som fan nu. Nu jävlar gäller det och jag ska klara det! Jag SKA träna 3 gånger i veckan, MINST! Ska försöka blanda olika sorters träningsfomer, har delat upp dem i lite olika grupper:

  • Dans, Yoga, Pilates
  • Powerbox, Core, Thaiboxning, Cirkelträning, X-fit
  • Löpning, Spinning, Jogga, Powerwalk

    De olika grupperna har lite olika fokus och är olika sorts träningsupplägg. Första gruppen rör mer smidighet, långa muskler och "mjukare" träning. grupp 2 har mer med styrka att göra medans tredje gruppen har mer fokus på kondition.

Tror att detta ska fungera, eller jag VET att detta ska fungera! Haha. Jag ska kämpa för det iaf och verkligen gå in för det. Det finns ju ingen skönare känsla än att känna sig stark och frisk, man får så mycket mer energi!


The D-day

Idag släpps Facebook på börsen och många är sugna på att handla med aktien. Själv vet jag inte riktigt om det där är min grej, jag satsar mer på stora starka stadiga bolag som man kan långinvestera i. korta snabba affärer kräver tid och uppmärksamhet, något jag inte har just nu!

För det är lite så jag ser Facebook, en snabb affär. Jag tror man kan göra ett klipp om man är med från början och säljer snabbt, men jag kan inte se Facebook som en långsikti och stabil investering. De har för få inkomstkällor och har för länge sedan nått sin topp. Jag är rädd för att Facebook får lite av it-bubblan effekten, den är för hajpad för att det ska lyckas.

Men som sagt, det är min magkänsla. jag kan mycket väl ha fel.


Underbara morgon?

Trött tjej påväg till jobbet, lite försenad men inte för mycket. Har så ont i rumpan efter träningen igår att jag knappt kan sätta mig ner och känns lite jobbigt att inte vara ledig idag. Men det är ju mulet och en massa vind så det här ska jag ta mig igenom!
Tränade och tog det lugnt hemma i solen, på kvällen blev det middag hos Linda och en klippning på det också, så nu ser mitt hår snyggt ut igen! Lycklig tjej.


Nya pjuck


Hatar sånna dagar

Kommer till jobbet. Hittar fläck på tröjan och gylfen på byxorna är trasig. Got to love it!..


Saver

H&M räddade min dag med dessa! Älskar att man kan få tag på billiga och snygga skor!


Skavsårs mardrömmen!!!

Har en äcklig blåsa som nu gått sönder vilket resulterat i att jag inte kan gå i mina skor. Detta leder nu till att jag måste springa ut på lunchen och köpa skor OCH plåster. Kul lunch! Som tur är har jag en snäll mamma som fixar åt mig!


En ännu längre dag

Blev inte mycket till bloggande idag. Nya utmaningar på jobbet och massa mys med prat hemma. Lyckad dag och kväll förutom dom nedrann orkan vindarna som drog förbi. Hoppas dom leker klart till imorgon!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och mysa framför film.


En liten sötsak

När jag kom hem hittade jag en söt liten present från Cosmo hemma! Blev månadens läsarbrev, känner mig stolt och glad! Fick en massa bra smink, basprodukter - precis vad jag behövde!
Har verkligen haft en underbar helg och myst hos mormor. Ska avsluta denna söndag med grillning i solen hemma på verandan. Alla är hemma förutom pappa som är ute och reser, Sydafrika är det som gäller just nu!
En underbar helg med ett underbart avslut!


Det kliar i fingrarna

Det kliar i mina shopping fingrar idag! Åååååh vill bara köpa den där söta ljusa skinnjackan på Zara! Behöver en sån!... Typ.... Haha MÅSTE rensa och ta fram fint ur garderoben nu och ta undan allt det där som verkligen inte används. Det finns mycket där inne i djungeln...! Men nu ska jag fortsätta vila upp mig och må bäst! Inte tänka på shopping och kläder. Alls....!


Rehab

Har dragit till mormor och Örebro för att vila upp mig och komma bort från allt! Jobbade med bloggen hela resan ner och ska fortsätta på hemvägen, men nu är det lugn och ro som gäller. Ska träna imorgon och umgås med morfar, ser jätte mycket fram emot det! Har inte sett honom sen i julas! Alldeles för lång tid sedan. Nu ska jag krypa ner och sova lite!


Trötter

Tidig morgon och duschen hjälpte mig inte att vakna till. Små slumrar här i bussen, men piggnar förhoppningsvis till vid Slussen, vi kan ju i alla fall hålls tummarna för det!
Släpar på resväskan idag också och senare bär det av mot Örebro! Ska bli riktigt roligt, var länge sedan jag hälsade på! Jul är nog senaste gången... Pinsamt! Måste bli bättre på det där med att hälsa på, familjen är ändå det viktigaste man har, det är i alla fall vad jag tycker!
Näe, nu ska jag sova lite på bussen och se om jag blir lite piggare!


Packat och klart!

Imorgon bär det av till Örebro! Har packat och fixar så är redo nu! Ska sitta och pilla med bloggen på tåget så det blir lite ordning!
Fråga Olle ikväll! Wii! Älskar dom dokumentärerna! Men nu ska jag förbereda mig för kvällen och krypa ner i sängen all by my self!


Mys lunch i solsken!


God morgon!

Fint väder idag så fick ha de nya glasögonen idag! Yayyyy! Nu läser vi tidningen och dricker kaffe i väntan på möte, lugn morgon vilket jag gillar!
Morgon stund har guld i mun!


I❤U

Kille hemma så nu ska det blir mys tajm innan han drar till Malta med jobbet imorgon! Lyckost han är som får åka till solen, men jag får ju åka till mormor, inte så pjåkigt det heller!
Mycket tid ifrån varandra den här veckan, jobbigt men så är det ju ibland. Stressiga jobb och övertid är sådant man får leva med i en relation, bara och vänja mig om han någon gång blir entreprenör som han önskar(det vill jag också bli för den delen) så är det bara att vänja sig.
Ses imorgon ❤


Alone

Pojkvännen jobbar över, precis som han gjort hela veckan så jag har käkat själv och nu blir det lite läsning tror jag! Har hittat en ny men gammal bok hemma i bokhyllan som ska läsas ut!


Fynd

H&M har rabatt på Isadoras nagellack, 39:50 kr/st jämfört med 69 som de brukar kosta! Köpte dessa tre idag och just nu är det Ocean Mist som pryder naglarna!


Min nya älskling!

Pojkvännen får akta sig! Införskaffade dessa på lunchen och jag är riktigt kär! You got to love NK and Marc Jacobs!

 


Hit it!

Dags för dag två och jag är peppad till tusen! Kom in tidigt och laddar med te och di så här på morgonkvisten! Ekar på kontoret just nu, verkar bara vara jag som är morgonpigg!
På lunchen blir det ett besök på NK och H&M! Vänta bara så ska ni få se vad lönen går till den här månaden! Haha, jag är en riktig spenderar unge!
Nu är det klart, blir Örebro på fredag! Nu: tillbaka till morgonen!


Ännu en dag

Ännu en dag har gått, den blev bra! Mitt nya jobb verkar lovande och tror verkligen jag ska trivas där! Jag är yngst men känner att det kan vara något positivt då jag kan lära av de äldre. Blev klar vid kontoret klockan 17 sen bar det av mot NK för att spana runt och nu, ja, nu har jag tagit en prowerwalk, duschat, städar rummet och börjat med att fixa naglarna! Vilken dag va!
Känner att det är dags för förändring och nu tar jag tag i det! Känner mig positiv och peppad! Dags för en livsförändring!
Nu: time med päronen!


Första dagen

Idag är första dagen på nya jobbet hos Handelsbanken! Är taggad till tusen men också extremt nervös! Ska bli kul att arbeta i en vuxen miljö, hur kul det än var på skolan saknade jag det. Sen ska det bli spännande att se vad det är jag ska pyssla med hela sommaren, inget ledigt har jag, men jag ska nog överleva?... Haha, vi får se!


A long weekend

Har haft en lång helg den här helgen också. Var "ledig" idag om det är vad man kan kalla denna dag? Var och fixade pass tidigt imorse eftersom mitt går ut den här månaden, sista minuten som alltid! Haha. sen bar det av hemåt för lite soltimmar och kvalitets tid med mamsen och sedna var det det fruktade läkarbesöket och anledningen till att jag varit lite frånvarande.
Hittade i fredags, lagom till helgen en knöl i bröstet. Aldrig kul och har aldrig hänt mig förut. Oron har varit på topp hela helgen men idag fick jag äntligen träffa läkaren som sa att jag inte har något att oroa mig för. Tydligen var det en lymfkörtel som svullnat upp och inget jag behöver oroa mig för. Såklart var det inget jag ens hade funderat på under min oroliga helg, mina lymfkörtlar svullnar knappt när jag är förkyld! Men det känns skönt nu att äntligen fått det bekräftat att allt ät lugnt och läkaren berömde mig för att jag kollat upp det.
Med detta vill jag uppmuntra alla andra tjejer där ute att kolla igenom brösten varje månad och att så fort det känna konstigt eller annorlunda åk in och kolla! Det är bara en läkarundersöknig, en undersökning som kan rädda livet på dig. i dagens samhälle har vi kommit så långt med forskningen kring bröstcancer att upptäcker man det tidigt är chanserna stora att man klarar sig. Så lova mig att checka brösten en gång i månaden, det kan rädda ditt liv!

Underbara morgon

Känns underbart att vakna upp och se solen! Idag är näst sista dagen på skolan, kommer sakna att vara ute så mycket! Nu blir jag instängd på kontor hela sommaren, kommer få ångest någon dag! Haha. Som tur är jobbar jag nära kungsträdgården så det blir soliga luncher!
Men nu ska jag bege mig mot bussen!


Våga hoppa

Nu jävlar ska det bloggas och det ska bli bra! Haha, nu ska jag ta tag i det här och lägga lite mer tid på det. För jag tycker det är kul och jag vill dela med mig. Det känns lite löjligt att vilja bli en sån där ”blogg tjej” men samtidigt vill jag det också. Men det kommer att ta emot vid outfit bilder, det kommer inte bli lätt! Haha. Vad jag har lärt mig är att det som känns jobbigt, det ska man göra så länge det känns okej. Det man fasar för kan ibland vara det man borde göra! Möt rädslor och våga satsa, det är aldrig förgäves.


Proud girl

Har gått på moln sedan jag fick det nya jobbet. Känns verkligen helt underbart och jag är så stolt över mig själv! Det får man faktiskt säga, JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV! Jag vill inte skryta, vara själv god eller trampa någon på tårna, men jag vill heller inte be om ursäkt för att jag finns eller för allt det jag gjort.

Det här jobbet har jag fått för att jag är duktig, en bra person och ambitiös. Jag sökte det inte, utan de hörde av sig efter att jag networkat på några träffar. Det känns bra och det känns som att jag är på god väg att klara mig helt själv och det känns underbart!


Pimp my iPhone

Det finns verkligen en djungel där ute av skal i alla olika färger, former och för alla olika tillfällen. Spenderade en timme på att försöka välja skal igår och stackars pojkvännen fick hela tiden säga vad han tyckte. Var verkligen velig idag, men fastnade sedan tillslut för detta färgglada från Roxy, jag blir glad av det och sen känner jag mig som en lite roligare person med all färg! Det som också bidrog till att jag valde detta skal var att det var tunt och smidigt då jag ofta har telefonken i fickan.

Sen hittade jag ett coolt spegelglas också som gör mobilen till den perfekta sminkspegeln! Slog till direkt! Haha en mindre sak att ha i väskan! Så nu ser min mobil äntligen fin och fräsch ut igen, ingen smutsig plast som ramlar av för nu har jag en färgglad spegelmobil som piggar upp!


Vintern rasat

Idag är det Valborg och våren är på ingång. Det känns i luften och syns, framförallt nu efter de varma dagar vi haft. Har fått en solbränna efter alla dagar i solen på jobbet. Vi ska elda upp skiten idag och säga hej till det nya. Valborg får mig alltid att vilja förändras, precis som den där känslan man har på Nyårsafton. Jag ska nog börja med ”valborgslöfte”. Det känns lättare att ha ett sådant än ett nyårslöfte, att mitt i vintern hitta ljuset är inte alltid en lätt uppgift, är nog lättare när våren kommer.

Sen behövs det nog mer än ett löfte, jag behöver ett realistiskt mål, en sporre för att klara av något. Det behövs en vilja och ett målsnöre, sen är det bara full fart framåt! Ska försöka baka något nu till ikväll, sen blir det att möta grabbarna för att handla och ikväll blir det lek, spel, brasa och grill, fantastiskt.


RSS 2.0