NK

Minns ni att jag var på modevisning på NK för ett tag sen? Här kommer bilderna. Älskar verkligen det varuhuset, så mysigt att vandra runt där på söndagar. Man behöver inte köpa, det räcker med att titta. Ögongodis.
Vad ser vi då bland detta mode och all glitter & glamour, vad är trenderna NK presenterar till hösten?

  • Fluga - Behöver inte alltid vara slips, fluga funkar lika bra. Lite mer pretty och fungerar lika bra till vardags som till finare tillställningar.
  • Bort med jeansen - varför inte prova klänning eller kjol? Eller ett par byxor i annat material?
  • Det är mycket dova toner och beige framförallt som gäller. Tänk hösten och löven med en aning pastell.
  • Rött, rött och ännu mera rött mina damer!

Så, titta på bilderna och låt er inspireras. Allt föll inte mig i smaken, men något från varje look kan jag ändå bära med mig på shopping rundan. Jag kommer tänka klassiskt och höst, med fokus på accessoarer som färgklickar!


  
  

 
 

   

(Klicka på bilderna så blir de större)


Hej jag heter Fredrika och jag är chokladist

Vill ha något sött, helst choklad. Sötsuget är hemskt! Måste hålla emot, MÅSTE! Ska anog poppa lite popcorn ist, lite nyttigare, eller?...

Idag kom mitt röstkort på posten och jag har fått ännu ett jobb! Känner mig som en stor flicka idag! Har blivit en del shopping på sista tiden, lite smått och gott som man kan anse är viktigt och nödvändigt. Komme rlite bilder på inköpen senare, när jag orkar och har tid.

Har inte blivit så mycket tid på gymet den senaste tiden. Har varit en del med jobben och skolan, men imorgon bär det av! Blir lite styrka och kondition.

Nu ska jag poppa de där popcorna och måla naglarna. Adios!


Så mycket saker, så lite tid

Hur får man vardagen att gå ihop? Jobb, skola, fritid, träna, vänner och vilo tid? Hur klarar man det? Vad är hemligheten, måste jag vara superwomen?

Ska nog fundera ett tag på detta, försöka lappa ihop hela högen av saker man måste göra. Men det ska nog gå! Man ska ju inte deppa ihop så här precis när skolan börjar!

Jag har inte riktigt någon blogg fantasi idag. Ledsen, detta är vad jag kan få ur mig. Ska göra klart en läxa sen blir det till att krypa ner i sängen. Imorgon kommer jag vara pigg, kry och fit for fight!

Pussar

Mycket har hänt...

... på sjukt lite tid. Jag är väldigt trött idag så här får ni en liten lista:

  • Jag kallas för Bruno av diverse olika anledningar. Eller nej, snarare på grund av en anledning...
  • Kollat på ny bostad nära galna människor. Det gillar vi skarpt.
  • Shoppat galet med morsan min. Älskar henne och hennes kreditkort.
  • Gjort sånt där man gör när man går i skolan.
  • Varit på Sommar för sista(?) gången i år. Kul men oerhört kallt! Det är inte sommar längre!

Ja, det var väl lite av allt, har jag missat nått? Då får ni påminna mig så jag inte glömmer bort det. Men nu ska jag, slappa?


It's friday I'm in love

Igår kväll blev det modevisning på NK. Mycket folk, mycket snyggt och mycket het modell. Lyckad kväll med mingel och mode. Det blev lite bilder som kommer publiceras här senare idag för er nyfikna.

Men nu ska jag ta på mig skorna och knalla iväg till bussen. Det är faktiskt skola på fredagar också, tråkigt nog.


"Back in black"

Nu har skolan dragit igång på allvar. Läxor, beslut och prov är på ingång, dags att börja läsåret i positv anda. Jag har gjort en lista, det är väl bästa sättet? EN lista på allt jag ska göra innan veckan når sitt slut. Har inte haft matte eller italienska än, men imorgon ska vi ha första projektarbete lektionen och även internationella relationer, ska bli spännande! Nya ämnen, nya lärare och nya möjligheter!

Så, dags att ta tag i listan!


En uppdatering

Ni vet det där inlägget jag skrev förra året om rump tafsande killar? Det har önskats en ny publicering av det och mina damer och herrar, HÄR ÄR DET!

"Det finns olika typer av asgrabbers, 3-åringar, apgrabbers, smygarna, ankhänderna och Bondgrabbers. 3-åringarna går runt och "upptäcker världens rumpor" alltid redo att grabba när tillfälle ges. Apgrabbers grå runt å bara svingar sina armar överallt i hop om att "träffa" en rumpa, smygarna låtsas som om att dom bara ska passera men pasar på att smeka rumpan lite... Ankhänder går runt å bara nyper HELA TIDEN! Bondgrabbers siktar in sig på en tjej, attackerar henne under hela kvällen och låtsas som om inget när man vänder sig om. De är undercover, osynliga och har licens to grab!"

Inget har förändrats och reglerna är tydligen detsamma i SVerige. Män följer en viss riktlinje, eller?...

Så söta så söta

Okej, nästa år tar vi studenten, nästa år tar jag studenten. Fan. Snart är jag vuxen på riktigt. Är det kul? Klarar man sig? Men det är inte bara vi som växer upp nästa år, de små ettorna har börjat och det är dags för dem att växa.

För vissa är gymnasiet en chock, för andra en välkommen förändring. Jag hörde till den andra kategorien. Det var skönt att ta eget ansvar, sköta sitt och ta egna beslut. Du går fortfarande i skolan, men skillnaden är enorm. Det är inte lika mycket skolan, utan känslan som förändras. Helt plötsligt är man minst och delar utrymme med en massa människor som alla är äldre än dig, kan och vet mer (tror de iaf).

Det är nått som händer det där första året i gymnasiet. Man växer upp, tar ansvar och lever lite mer av livet. Det är en positiv överraskning, men omtumlande. Tro inte att det ska bli lätt, för det är det inte. Men förvänta dig världens roligaste, galnaste, mest magkittlande och spännande berg- och dalbana. Det är gymnasiet.

Så ta allt med en klackspark och gör ditt bästa, men framförallt, se till att ha kul och njut. Det är 3 år du alltid kommer att minnas.


Första skoldagen?

Så första skoldagen idag. Fast iof, det var en lektion, inget man ska skryta om att man klarade precis... Imorgon är väl första RIKTIGA skoldagen. Men det tar vi hand om imorgon.

Efter vår enda lektion drog Julia och jag till Fotografiska museet. Helt otroligt var det! De jag tyckte var bäst var Lennart Nilsson och Annie Leibovitz. Fantastiska foton. Lennart Nilsson var banbrytande när han kom med sina bilder på hur ett liv skapas. Annie Leibovitz slog stort med sitt omslag för Vanity Fair när hon satte Demi Moore på omslaget, naken och gravid. Hon visar upp en väldig variation av foton. Museet är värkligen värt ett besök, även fast du inte är turist.

Godnatt, dröm sött.






En bild säger mer än tusen ord, Mimmi fyller 18














Jag vet...

... jag är en dålig bloggare, men jag kunde inte bry mig mindre! Idag började skolan (gick dock endast 1 timme) och solen lös (bara för att retas). Är en massa jag borde skriva om, men vi får ta det lite pö om pö. Idag drog vi iaf hem till Julia efter skolan för att luncha i det vackra vädret. Vi skvallrade, smide onda planer och var allmänt galna, som alltid!

Mitt i en av de bästa tjej-filmerna (She's the man) ringer da cell. Ooooups vem kan det vara?! Okänt nummer... Gissa vad det var? Det var McDonalds som vill att jag ska börja jobba där! As kul, inte världens glamourösaste jobb. men det är pengar som kan göra en glamourös! Så på onsdag är det introduktion och sen drar det igång på allvar nästa vecka! Spännande!

Men nu ska jag njuta av att allt är så awesome en stund. Bilder kommer när det kommer. Vänta inte för länge...


Stockholm?

Har hämtat mormor och morfar på City terminalen nu och äntligen är vi hemma. Har lyckats se de mest absurda sakerna, men det är väl det som är Stockholm? En man stod och pissa i papperskorgen mitt vid busshållplatsen, en kvinna som bar sitt barn upp och ner och en allmänt förrvirad turist som gick av och på tunnelbannan hela tiden. Stockholm?

Måste säga att jag älskar staden. Den är verkligen hemma (förlåt Örebro men det är sant). Här finns allt och alla och allt för alla. Ingen tråkig minut och alltid nya äventyr runt husknuten. Det gillar jag. Att se solen gå upp över Stockholm en varm sommarkväll, att vandra hem från krogen mitt i natten med skorna i ena handen och kompisen i andra, att sjunga allsång i slussen en söndags morgon och stanna till på donken för lite cravings mitt i natten eller spendera en dag i solljuset i Tanto. Det är mitt Stockholm.

Men vad ska vi göra nu, när hösten är på väg och sommarförälskelsen är över? Packar vi våra väskor eller fortsätter vi relationen? Vi stannar. Dags för långa promenader i stickade halsdukar och en varm latte i handen, skvaller timmar på cafeén med goda kanellbullar och mysiga bio kvällar i höst mörkret. Det är nu vi tar reda på om relationen kommer bära eller brista. Jag vet redan att jag stannar är i regn och skur, snöoväder och olidlig hetta. Vad gör ni?




Dina sånger har jag sjungit, dina drömmar har jag drömt
Min sans har jag förnekat och min hemstad har jag glömt
Jag har låtit dig förstöra mig, jag har stampat i din takt
men nu möter jag alla ord som jag har sagt


EN kort? Lång? Dag?

Äntligen hemma efter denna långa dag, trodde aldrig den skulle ta slut. Har hunnit klippa håret, gått på intervju, fått jobb, handlat present med Julia, slåt in presenten, hjälpt pappa med Itunes och firat underbara Mimmi som idag fyller 18! Vilken dag va?...

Är jätte nöjd med håret, så jittade jag en snygg jeans shorta. Övverraskningsfesten för Mimmi blev enormt lyckad! Hon verkade glad när vi lämnade henne iaf, det är huvudsaken! Hon fick as coola shotglas som ser ut som provrör och en ckhoklad bok av oss (som vi hoppas vi får provsmaka!). Den första: NÖDVÄNDIG, den andra NYTTIG! Choklad ska ju vara bra för kvinnor (ja, vi är KVINNOR!).

Vet ni vad? Jag har haft träningsvärk hela dagen och nu ska jag sova!

(Bilder från Mimmis överraskningsfest kommer imorgon!)

I <3 my bed

Sitter i sängen och slappar. Dresscoden är casual nightwear, vilket innebär hotpants och linne. Älskar min säng. Jag har ont i hela kroppen, musklerna värker efter tränningen. Detta innebär tre saker:

  1. Jag kommer ha träningsvärk imorgon.
  2. Jag har tränat på riktigt.
  3. Jag kommer inte lämna min säng inatt om det inte är på liv eller död!

Gud vad trött jag är. Måste samla energi inatt. Imorgon blir en fullspäckad dag. Frisören, intervju, Julia. Det + mycket mycket mer ska jag hinna med imorgon, kanske ett sent träningspass? Herregud, vad är det jag säger... Träningsnarkoman? Ja tack.





Catch me

Before I fall too fast
Kiss me quick
But make it last
So i can see how badly this will hurt me
When you say good bye

Keep it sweet
Keep it slow
Let the future pass
And don't let go
But tonight i could fall to soon under this beautiful moonlight

But you're so hypnotizing
You got me laughing while i sing
You got me smiling in my sleep
And I can see this unraveling
And your love is where im falling
But please don't catch me

See this heart
Wont settle down
Like a child running scared from a clown
I'm terrified of what you'll do
my stomach screams just when I look at you

Run far away
So I can breathe
Even though you're far from suffocating me
I can't set my hopes to high
Cuz every hello ends with a goodbye

But you're so hypnotizing
You've got me laughing while I sing
You've got me smiling in my sleep
And I can see this unraveling
Your love is where im falling
But please don't catch me

So now you see
Why I'm scared
I cant open up my heart without a care
But here i go
Its what i feel
and for the first time in my life i know its real

But you're so hypnotizing
You've got me laughing while I sing
You've get me smiling in my sleep
And i can see this unraveling
And your love is where im falling
So please don't catch me

And if this is love
Please don't break me
I'm giving up
So just catch me


En liten födelsedag

På lördag ska vi fira pappas 50-års dag med nära och kära. 40 personer blir det och Julia såklart! Jag ska hålla tal, jag är nervös. Hjälp. Men det kommer väl gå bra? Säg att det kommer gå bra! Snälla?

Fattig student som jag är (snart, snart kanske jag har ett jobb) blir det en billig, men väldigt tankfull present. Förhoppningsvis kommer du älska den pappa, jag vet att du kommer älska den. Eftersom jag vet att du ibland läser bloggen tänker jag inte chansa och skriva vad det är... Det ska ju bli en överraskning!

Men nu ks jag fortsätta med prsenten!

Att bli vuxen

Ni minns att jag sökte en massa jobb på arbetsförmdelingen? Gissa vad? Jag har TVÅ intervjuer den här veckan! Kommer bli super spännande, jag är as nervös! Det ena är Donken och det andra är på ett barnpassningsföretag som heter Nanny nu. Det rör sig om helg och kvälls jobb främst. Men endå, kul att komma igång och faktiskt ha en chans!

Nu sk ajag käka frukost. Bye bye!

Jag?

Du heter: Fredrika
Smeknamn: Fred, Freddan, Freddy, Freddi, Freddis  

Låt som när du är ledsen sörjer till: Slow dancing in a burning room - John Mayer

Beroende av: Nära och kära.

Vad tror folk om dig? Att jag är hurtig.

Stämmer det? I perioder. Jag är en periodare när det kommer till träning.

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara ärlig och sig själv. Ett leende är aldrig fel heller!
Brukar du skratta för dig själv? Ofta, speciellt när jag sitter ensam på bussen.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Hemma än skitunge?!"

Var bor du? Stockholm

Trivs du där? Absolut!

Hur svarar du i mobilen? "Fredrika?"

Vem ringde du senast? Julia

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag skulle ta hand om mig själv och sova gott.
Antal timmar sömn inatt: För få.

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Alltid alldeles för tidig eller alldeles för sen... 
Hur känner du dig nu: Trött, men inte sömnig.
Vanligaste färg på dina kläder: Vit

Vad tycker du om fötter: Dom är ä äckliga.

Vad saknar du: Någon i min säng.

Hade du en bra kväll igår: Minns inte.

Favorit dryck på morgonen: BLÅ MJÖLK!
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött?

Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Nja, gymmar? 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men jag tror på attraktion vid första ögonkastet.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Väldigt.

Är du bortskämd: Absolut. Jag är pappas lilla flicka.
Vad gör du i morgon: Nått kul?

Vad är det värsta du vet? Skitsnack

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag tror verkligen det!

Vad är det finaste du fått? En lillasyster.
En speciell dag du minns: Semestern i Malaysia och Thailand.

Du samlar på: Änglar.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Julia.
När grät du senast: Igår?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa och ha kul!
Vill du gifta dig: Absolut!
Vill du ha barn: Minst 2.

Är du musikalisk? Nej, men jag kan mycket om musik! Har taktkänsla också...

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk.

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Nej, men på nagelbanden...


Me and all my friends we're all misunderstood

Och det är vi verkligen! (Jag och mina bröst alltså). Hatar verkligen axelbandslösa bh:ar, satte den alldeles för hårt också (för att jag är rädd att den ska ramla ner) så nu har jag as ont i bröstkorgen. Gud vad jag älskar att vara tjej, det finns så många fördelar... NOT! Nu är iaf bh:n av och äntligen är känslan av bekvämlighet tillbaka! Aaah skönt!

Förstår verkligen kvinnornas frigörelse när de brände bh:ar, det skulle jag gärna vilja göra. Det är ju inte så att jag är gammal med hängbröst, de är ju fortfarande pigga så då kan man väl skippa bh:n, eller? Det är svårt det där, om det är okej att låta dem hänga fritt eller om man ska bura in sina vänner i en bh...

Nu på sommaren kan jag tycka att det är okej att låta dem vara. Det är ju sommar! Då är det mesta okej. Jag och tjejerna har ständigt den disskusionen och de flesta håller inte med mig. De tycker att det inte är okej. Då frågar jag varför inte? Är ni inte stolta över det ni har? Att ni är kvinnor? Var ligger problemet? Det är då det självklara svaret kommer. Det är för att de andra bryr sig och tycker och tänker, det är för kommentarer och snea blickar. Det är på grund av dem och deras tankar som det inte är okej.

Jag tänker iaf fortsätta göra som jag vill och känner för. Jag är stolt över mina bröst och de finns ju där så varför inte framhäva dem? Dags för mina flickor att se världen. Sen är det upp till dig vad du vill och tycker, men ärligt talat, så bryr jag mig inte. Inte det minsta.

So we keep on waiting, waiting on the world to change.


Åååååh

Jag äter nått som man får orgasm av just nu, kladdkakka... Sexigt värre, eller hur? Gott som fan är det iaf och vill ni ha lite så finns receptet här. Jag utlovar en upplevelse du aldrig varit med om...


Kladdkaka

3 dl socker
2 msk kakaopulver
2 tsk vaniljsocker
1 kryddmått salt
2 ägg
75 gram smör
2 dl vetemjöl

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör ihop socker, vaniljsocker, kakaopulver, ägg och salt
  3. Rör ner det smälta smöret och blanda i vetemjölet sist
  4. Häll ner i en ungsform
  5. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter
  6. Låt svalna
  7. ÄT!


Citat

Att bli respekterad av många för det man gör
Och älskad av några för att man bara finns

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1165

Lyssna på Anders Carlberg är grundare av Fryshuset, det tar 3 minuter och det är det värt.


Dagens ord

Jag och Julia har börjat med en ny lek, den heter: Dagens ord! Det ska vara ett beskrivande ord (behöver inte vara adjektiv, kan vara nått annat också, typ... ja, nått...). Så, jag vill bara varna er och tala om att morgondagens ord är:

SPÄNNANDE

Spännande va?....

Att bli vuxen, lektion 1

Okej, jag ska försöka att bli lite "vuxnare". Är det ett ord? Skit samma. Okej, planen är att bli vuxnare men inte tråkigt, för oftast är ju vuxen = tråkigt. Så idga har jag sökt 8 jobb! Och så har jag lärt mig hur Arbetsförmedlingens hemsida fungerar, två vuxen steg på en dag! Jag är stolt över mig själv. Men om jag inte får nått av arbetena så är det verkligen ett bakslag, det har jag inte riktigt tänkt på... Men skit samma! JAG HAR SÖKT JOBB!

Undra vad lektion 2 blir?...



Moget


Backa rå!

Efter x-antal timmar med småfolket är jag utmattad! Jag vill INTE ha barn! Eller jag vill ha barn men inte nu... De är så söta, men vilken uppmärksamhet de kräver! Lou har blivit så söt och så stor! 5 månader och skrattar hela tiden, en liten solstråle som INTE vill sitta still! Charlie är inte heller den som sitter still! Men det är kul att leka och barnsla sig. Jag måste bara säga att jag är imponerad av småbarnsföräldrar, heder till dem!

Men nu säger jag backa rå! och tackar för mig!


I'm not afraid

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

 


hjälp

Jag har levt utan internet i mer än 48 timmar. Det var en nära döden upplevelse. Tänk att man kan vara så beroende av något så obestämt. Det jag menar är, har du någonsin sett internet? De där 1:orna och 0:orna som kommer genom luften eller från väggen? Inte? Misstänkte det...

Det har partajas en del i Sverige också denna vecka, det blev utgång ons - fre så idag blir det en ledig dag med små kusinerna och grillning. De är så himla söta! Lou är 5 månader och Charlie är 2,5 år så man vet ALDRIG vad som händer. Lou kan man forfarande springa ikapp och hålla koll på, men med Charlie är det TOTALT omöjligt! Den pojken är en riktig busunge och det ser man i hans ögon. Så lugn dag kanske inte är rätt ord, men det blir chill och bad iaf!

Soliga kramar!



Charlie förra sommaren.


Sol, vind och vatten?

SÅ, dåligt med bloggandet, fast jag är bra mycket bättre än Bea! (Sorry, men det är sanningen...) Har varit några hektiska dagars shopping och tränande och idag ska jag ta det lugnt? Skulle inte tro det! Blir lite solande (solen visar sig!), en sväng till gymet och sedan kanske lite "skol" shopping med mamsen.

Så det var en liten uppdatering, kommer tebax med en massa senare. Nu ska jag nämligen käka frukost sen ut och sola toppless på altanen för våra grannar har flyttat...


Give me freedom!

Give me fire, give me reason, take me higher!

Idag ska jag träffa de flickorna som alltid får mig på bra humör, får mig att skratta, gråta, le och dansa som en galning! Mina superhjältar! Det blir en god lunch någonstans i stan. En låååång lunch hoppas jag, för vi har inte setts på ett tag, blir mycket att prata om!

Shopping blir det också, måste köpa lite underkläder och nån liten väska av något slag, allt annat jag hittar är impulsköp.. Jag är ganska bra på sånna, ska försöka hålla mig i skinnet! En present till pappa vore ju bra också (han fyllde liksom år för några dagar sen, eller är det en vecka sedan?) sen ska jag se om jag hittar några Filippa K t-shirtar till honom tydligen... Blir nog lite shopping iaf!

Aja, city nästa stop!


Jag ska bli lesbisk...

... eller? Tror fan jag skulle klara det, men inte riktigt med samma inlevelsen kanske?... Men är vi inte alla lite bisexuella? Det är nog min nya teori iaf. Sitter och kollar på CSI trodde jag, men massa tjejer som spelar amerikansk fotboll i underkläder visas, vad är det jag har hittat? Sexigt värre, eller läckert kanske man ska säga?

Nu är någon död, defenitivt CSI, jag är 99 % säker.

Hade vi varit i Nerja nu hade det varit förkrök och sminkning samt febrilt outfit letande vid denna tid. Fan. Vi gade grymt kul. Jag vill ut, nu, onsdag kanske? Ska övertala Julia min väldigt hetrosexuella(?) kompis. Hon har iaf fått lite mjukost och en jävla massa ja:n (si si si si SI!). Men hon vill nog gå ut iaf? Jag känner henne rätt bra och detta är nog en dum fråga till henne.

Imorgon ska tjej gänget samlas för lunch och en jävla massa skitsnack! Gud vad jag har saknat de små sötnosarna! Verkar som det blir alla 6 utom Mimmi, Adde är oklar, hon har inte svarat... SMSA MIG ADDE! NU!

Näe, nu, nu ska jag SLAPPA! Haha det har jag inte gjort på en vecka! See u in my dreams!




Haha, vilka fjortisar vi är!


Home sweet home

Sådär, nu står jag med båda fötterna på svenska mark igen. Härligt! Känns galet konstigt och ovanligt mörk! Men på något sätt så är det skönt att vara hemma, fast det regnar och är hemskt väder skulle jag inte vilja vara någon annanstans.

De dagarna Julia var nere känns som en ända lååång dag och natt.

Nu orkar jag faktiskt inte blogga mer, adios...


AJ!

Idag har vi pressat, jag är liiiiite röd, men det är okej. För fan, det är ju snart dags att åka hem! Har precis läst att solen är på väg tillbaka till Sverige lagom till vi kommer hem, NAJS!


Spanien, DAG 25

Okej, igår blev det en tidig kväll (3.00) så att vi kunde gå upp tidigt idag. För idag mina damer och herrar, blir det en HEL dag på stranden! DAGS ATT PRESSA! Haha. Träffade ytterligare lite svenskar igår, från Göteborg så de pratade lite skojsigt...

Så idag blir det en hel dag på stranden med Täby gänget och eventuellt engelsman? Sedan lunch på Papagayo pch poolparty uppe hos Bengan. Kvällen avslutas med en galen kväll ute? Haha, planerna är väl planerade men ändå lite suddiga, som det ska vara och som det brukar vara.

Bäst att ni ser upp nu för snart är jag hemma... Moahahaha!

Bilderna krånglar så det får bli en annan gång............

Spanien, DAG 24

Mycket har hänt och jag orkar faktiskt inte uppdatera er, sorry... Men igår fyllde min kära far det stora 50! Eftersom det var föräldrar party hade vi "ungar" en egen grillfest. 18 stycken hungriga barn var det som dukade upp långbord hos Fröbergs. KUL hade vi. Efter god mat och gott sällskap var vi några som begav oss till kamp 50. Och gudarna ska veta att det var fullt ös på taket, jag trodde det skulle ramla in... Grannar klagade och kastade sten, men brydde de sig? NEJ!

Vi "barn" drog sen till tutti-frutti och körde hårt, var hemma runt 05.30, då föräldrarna PRECIS avslutat sin fest.

Men nu ska jag dra ner till stranden, bilder kommer i eftermiddag. Ciao!

RSS 2.0