En söt liten

En liten (?) lista som jag ska försöka bocka av imorgon på min lediga dag. Hinner nog inte med allt, men det gäller att prioritera! Haha. Får se hur det går, kanske hinner jag allt? Får se till att inte stressa bara för det är inte bra för något!
Gissar att jag måste sova också för jag stavade övrigt med k istället för k...!


Jobb jobbigare jobbigast

Har sökt en massa jobb jobb jobb! Så nu ska det bli jobba av det! Hann inte med inget annat, men det hinner jag imorgon! Natti!


Myspys

Tänkte dra in till stan för mingel på Handelsbanken ikväll, med känner att jag mått lite halv krasst idag så stannar hemma och myser i soffan med mamsen istället!
Ska försöka städa lite och plugga också, sen såg jag att naglarna och ansiktet behöver första hjälpen... Men det kanske fixas framför en bra film?


Got to love it!

Älskar tjuvlyssnat.se!


Liten gåva

Vet, dåligt blogg här.. Men här kommer iaf en bild på det fina armbandet jag fick! Bjuder på att min hand är avhuggen!


Nya bröst?

Upp till 50 % rabatt på bröstförstoring idag! Satsa?!.. Haha! Har kommit på vilka sorts bröst jag vill ha, H&Ms 75B storlek för den finns alltid! Ska gå och säga "Hej, jag vill ha ett par perfekta H&M 75B bröst!" Undra vad reaktionen skulle bli?..


Sötnöt

Gullig liten sessa vi har fått, väldigt söt tycker jag!


Mycket mmmmm...

Hänt mycket den här helgen! Blir ett inlägg om det ikväll när jag kommet hem! Då lovar jag att berätta vad jag fick i födelsedags present också! Ha en bra dag!


Morgon stund har guld i mun

Haft en jobbig natt med diabetes strul och få sovtimmar! Inte världens bästa uppladdning till ikväll, men får väl ta en powernapp i eftermiddag innan gästerna droppar in!
Hade en mysig och lugn morgon också! Känner att jag hittat en rutin och har morgnar som fungerar igen! Lovely! Och idag fylldes kontot på lite, alltid lika trevligt!
Nu till skolan för att plugga i 2 timmar, såååå värt...!


Spirit

Dags för inspirerande lunch föreläsning!

 

 

 


Mönster mix!

Underbara mönster, färger och tyger, got to love MARNI at H&M!




Prinsesstårta!


On my way

Sitter i taxi på väg till skolan! Ja ni läste rätt! Och fick nyss höra att vi fått en ny liten prinsessa i Sverige! Mysigt är nog min kommentar till detta!


Trött tjej

Hemma i sängen. Trött. Lång dag. Orkar inte skriva något mer nu. Tog tvål istället för ansiktsrengöring. Är torrt och svider nu. Jag är en torrboll. Natti och puss!


Bort och in med nytt!

Hade ett inbokat möte imorgon som helt plötsligt flyttades till måndag morgon, helt okej för min del! Bokade in en intressant lunch föreläsning istället som ska bli intressant. Det kommer två från Founders Alliance som ska ha en bookrealise. Blir nog spännande och kul! Ser fram emot det! Tänkte försöka träna efter lunchen också (slutar 13.00) men får se hur det går, jag har ju en liten fest att planera också!


Saved my as this morning!

Finns det något bättre än socker kickar och koffein när man somnar på seminarier? Lyckan när pengarna precis räcker till en latte!


Min nya baby!

Blev ju av med min under oktoberfest så snacka om att jag blev glad för den här babyn! Love it!


Mums

Har ätit middag på Garlic & shots, mysigt med semla och fått fina paket som jag får visa upp imorgon! För nu är jag trött och ska krypa ner i mysiga sängen!


<3

Födelsedagspresent till mig själv! 50 kr, som hittat!


Mys lunch

Mysig lunch på J i Nacka strand med pappsen!

 

 


Man måste älska bra service

Ringde till Apple för att fråga var mitt kuvert har hamnat! Ska få en iPod utbytt och kuvertet skulle varit här för 1 månad sen... Ringde deras service idag och fick världens bemötande och han bad om ursäkt samt skicka sin mail om det skulle bli problem igen, helt underbart!


Ingen liten tonåring längre!

IDAG FYLLER JAG 20! YEAH! SYSTEMET! YEAH! HAHA!
Haft en ganska awesume start på dagen med sovmorgon (typisch, jag är ju vaken) och frukost med pojkvännen! Känns helt sjukt att jag inte längre får säga att jag är tonåring, får inte skylla på humörsvägningar(fast jag är ju tjej så det borde vara okej?) och så får jag inte längre finnar(eller?) sen så kan jag ju ta en sväng förbi systemet ockås!
Summerar man allt så blir det nog mer på plus sidan än minus sidan, så 20 kanske inte är så dåligt?
Nu sk ajag ligga i sängen och äta frukt och mysa, sen in i duschen för en mysig lunch med pappa och ikväll middag me dfamiljen och pojken, kommer bli en helt underbar dag!

Vilken bitch!

Tror vår föreläsare har en PMS vecka och så bitterhet på det, aaas najs, inte alls!


Det är inte kul när det är tråkigt

Tror jag är ganska smart, fattar faktiskt ungefär 50 % av föreläsningen vilket är ovanligt! Bra dag idag och solen lyser!


When you wish

Ännu en måndag, en vecka kvar till helg och vanligtvis borde denna måndag, precis som alla andra, vara as jobbig och jag borde vara stressad och trött. Men den här måndagen är speciell, för imorgon fyller jag år! Det gör måndagen lite lättare och så har jag faktiskt inte stressat idag vilket är förvånande!
Ska in tidigare till skolan och göra klart en inlärning som vi har till idag och en till på onsdag. Dags att ta tag i denna positiva och soliga måndags morgon!


Heart it

Älskar mysiga foto sidor som heart it och instagram! Så mycket fina foton och inspiration! Får mig att vilja gå ut och fota en massa!


Bakis söndag

Bakis=inga blogg inlägg tydligen! Kul kväll igår med halkbana på söder och några öl för mycket! Killen hade en grym försen födelsedag med vännerna iaf och det är ju det som räknas! Hade as sexig klänning och kände mig som snyggaste bruden enda tills fyllan smög sig på och smeta ut sminket, gav mig mörka ringar under ögonen och stripigt hår! Haha.
Söndags middag med familjen - en pojkvän som satt hemma bakis och med huvudvärk! Vi åt dock riktig fetis och latis lunch med hemkörd pizza, såååå najs!
Nu ska jag måla klart naglarna och mysa i sängen!


Tid..

Varför går tiden så jävla fort när man har mycket av den? Kom hem från Niclas, tänkte att jag hade as mycket tid men plötsligt hade 4h gått och jag hade exakt 40 min och bli klar på! Ja, as roligt! Men det blev faktiskt jävligt snyggt....! Ha en underbar lördags kväll så syns vi kanske i Stockholms mörker inatt!


Lördag

Igår blev en lugn nörd kväll med pojken och dataspel, riktigt mysigt och lagom jobbigt efter en lång vecka. Idag blir det fest, middag(fast inte i den ordningen) och imorgon planeras bakis söndag och middag hos föräldrarna!
Känns som att det kommer bli kul, behöver bara fixa fram pengar för jag är as fattig!!!!!


A gift

Det här gav jag killen i födelsedagspresent! Gissa om han blev glad! Är själv lite fundersam över vad jag får nu på tisdag då jag blir 20, både från päronen och killen. Pappa kom hem för några dagar sen och bara "Nu är din present klar!" utan att jag ens sagt vad jag vill ha, snacka om att jag är nyfiken!

 


Smurf!

Haha min ansiktsmask är blå och jag ser ut som en smurf!


Plugg fredag!

Imorgon blir det utgång så jag har bestämt mig för att ha en lugn fredag och göra saker jag behöver fixa(som mina naglar). Ska plugga lite och njuta av en ansiktsmask också har jag tänkt blir nog mys!
Sitter med bokföringen nu på ett café vid Odenplan. Skönt att komma ifrån skola lite medan jag väntar på att mamma ska sluta så vi kan åka hem. Dock är det inte så mysigt och lugnt, känner att jag valde lite fel... Men men, kaffet var gott!


Kan du lösa detta?

Jag kan inte det, vet dock lösningen! Lycka till!


Ännu en morgon...

Jag har äckligt hår, ingen lunch eller vilja med mig till skolan och imorse pajade skrivaren också så jag har inte med mig mina viktiga papper, yeah! Mina morgnar känns ganska trassliga, undra varför? Jag kanske behöver en riktig rutin?...
Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll heller, våldgästa pojkvännen eller mysa hemma med mamma, livet är svårt ibland! Något jag iaf MÅSTE göra är att måla naglarna, såg nu att de ser för jävligt ut...
Mamma smög iaf till mig en 100 lapp så någon lunch ska jag nog få tag på, så nu är jag nog lite gladare! Ger Håkan mig en rast snart också hamnar jag nog nära toppen!


Färg chock

Hittade denna på stan idag och funderar på att ha den när jag fyller år!


Maaaat

Jag vill ha mat. Orkar inte laga, slänger ihop en tråkig tonfisksallad!


Halka in på ett bananskal?

Förstår inte hur ett sådant skämt som Sean banan helt plötsligt dyker upp i melodifestivalen och får en egen film? Hur ska man någonsin kunna ta honom på allvar och vad är det egentligen han vill? Nu finns det säkert folk där ute som tycker om honom, annars skulle han antagligen inte synas så mycket. Men det jag under är om vi inte fått alldeles för mycket av honom?


Goooood morgon Sverige!

Trött och grinig, sådär mossigt nyvaken känsla i hela kroppen fast jag står på tunnelbanan och har hunnit äta frukost idag. Vad hände med världen och vad hände med mig? Sen när har jag stressiga ovakna morgnar? Sen jag blev vuxen och oansvarig tydligen!
Och inte nog med allt detta så har jag inte orkat sminka mig(ser alltså ut som jag känner mig) och så har jag samma kläder som igår, ja, det är sant!
Nu är tunnelbanan paj också och så snodde världens största kärring min sittplats, men hon såg jävligt gammal ut så det är väl okej...
Mysig dag igår som slutade med två däckade personer i sängen och presenten va riktigt lyckad! Älskar att ge bort bra presenter och se deras min!
Aja, kan ju bara bli bättre dag härifrån!


Musik non stop

Grammisgalan har hållits och hur gick det? En av mina favoriter Adele vann ett antal, men inte fler än tidigare vinnare från andra år....


Mums

Sitter med lätt matkoma efter god lunch(rester från igår) och försöker förstå Håkan. Inte så lätt som det låter! Helt annat språk än svenska!


Idag är det en annan dag!

Idag fyller min snygging år vilket ska firas med middag ute och packet öppning! ÄNTLIGEN får jag se hans min när han öppnar paketet, vad jag längtat!
Igår blev det mys hemma och matlagning vilket var super roligt! Nu blir det ännu en dag i skolan, slutar 19..! Kill me please! Men det blir nog kul!?


Tick tack!

Väntar på killen som är dålig på att planera men underbart gullig! Det ska lagas middag, ätas efterrätt och bastas, så mysigt!
Hoppas ni andra har en underbar dag!


Alla <3 - ans dag!

Ligger halvt nyvaken i sängen med frukost och morgon nyheterna. Eftersom det är alla hjärtans dag och jag har världens gulligaste pojkvän så fick jag mysig frukost på sängen fast han halvt stressade ihjäl sig. Hur snällt som helst och jag känner verkligen att det är de små sakerna som gör skillnad!


Mys

Måste säga att det inte bara är alkohol, mysigt alla hjärtans dag mingel och chokladfontän också såklart!


Skatt...

Föreläsning kan förvandlas till en skatt vid regnbågens slut om McKinsey kommer på besök! Tre timmar blev plötsligt lite bättre, kortare och roligare!


Bara att intyga, eller?..


Little miss sjukling

Haft en helg i feber och värk, men den avslutades med mys och Californiacation vilket var toppen! Älskar verkligen den serien, så grymt rolig och oberäknande!
Verkar även som att ganska många kan komma och fira 20 med mig också vilket är as roligt, såååå taggad!! Vet inte vad jag ska bjuda på än, men blir nog lite bakelser och små söta saker! Älskar mini muffins!
Dags att återgå till tråkig föreläsning, kul när man inser att man slutar 18...


Hello my dear.

Stressigt = inget bloggande! Sorry. Men mycket har faktiskt inte hänt! Planerar födelsedag och letar present åt pojkvännen, en 25 års fest och nu Handelsdagarna! Allt på en gång men ändå så roligt!
Bakade världens godaste semelbullar i söndags! Älskar verkligen semlor!


RSS 2.0