Harddrive

Har rensat dator, bland mail och verkligen mappat upp allt på min nya hårddisk. Så skönt att ha en ny som fungerar utan problem! Sen så kanske inte detta är det bästa att göra kl. 24.00, men vad ska man annars göra vid denna tid? Sova? Otänkbart!

Helt clean på skrivbordet nu, så skönt! Nu: Sova!


My style

Var inte direkt min stil att ge upp, hoppa av och kasta mig ut i det okända. När jag sluta skolan så var det något av det läskigaste jag gjort. Vad ska hända nu?
Ser jag på det som hänt sen dess har det faktiskt gått väldigt bra och över förväntan! Sen att det blir en sommar fylld av jobb kan jag leva med! Våga ta steget och våga prova nytt är väl mitt budskap!


Helgen borde vara slut!

Sitter äntligen i soffan och håller på att fixa naglarna inför imorgon. Jag vill vara vårfin imorgon så nu gäller det! Haha.
Har varit en kul helg hittills men det blir nog mysigaste dagen imorgon, ser fram emot Valborg!
Nu ska jag måla ett lager till!


Trötter

Ska vila, köra och fixa naglarna. Sen blir det en cider i solen och hoppas på utgång!


Dålig morgon, dålig vecka

Haft en riktig piss morgon som slutet på den här skit veckan. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Visst, kul att få jobbet, men annars har veckan varit skit. Nu ska jag försöka rycka upp mig och dra till jobbet. Vill inte ens dit idag, save me please! Det regnar inte iaf...
Sen missade jag ju allt igår och fick inget snyggt från H&M, det sög också.


Jaaaaaaa

Jag fick jobbet! Är då jävla lycklig just nu!!!! Självkänslan är på topp!!!


Den eviga väntan

Aaaah, missade samtalet från Handelsbanken, ska ringa upp vid 13... Aaaaaaaaah, lässskigt!!!


Helt okej faktiskt

Åt super nyttig smoothie med mörkt bröd och inget smör idag. Kanske inte den absolut godaste frukosten någonsin, men jag kan nog vänja mig! Vad gör man inte för att nå ideal vikten? Niclas har lovat att hjälpa mig också, så det känns lite lättare nu men jag lär svälta ihjäl, bli bitter och känna att jag plågar mig innan vågen visar det jag vill se..!
Har gjort en pepp bok och en as bra träningsspellista på spottan! Sen har jag ett par byxor som JAG SKA komma i, snart...!
Men nu: till jobbet.


Mitt nya liv

Dags att ta tag i livet. Minst en promenad varje dag och sedan två gånger i veckan blir det träning. Tanken är att det ska öka till 3-4 gånger senare, men startar lugnt! Tanken är att jag iaf ska röra mig varje dag och då är ju en 30 min promenix perfekt.
Sen blir det mindre kolhydrater och mer frukt och grönt! Dags att lära sig äta bönor, jag är ju ändå 20 bast nu!
Så idag startade det här och i helgen ska jag fot, måtta och väga. Sen sätts kampen igång! Beach 2012! Hoppas såklart att jag ska bli piggare och orka mer också!
Idag var det jobb, träning och nu ska det städas, det sista iaf och bäddas om! Haha jag städar alltid flera dagar...!


Sov dags

Städningen gick inte så väldigt bra, har röjt och tvättat tre tvättar, så något har jag faktiskt gjort, men segt gick det!
Får damma och sånt senare i veckan, nu ska det sovas och imorgon kanske det blir bondgården!


Städ dags

Före....


En epok har nått sitt slut

DN skriver idag om Soundtrack of Our Lives tackar för sig och säger hejdå. En epok har nått sitt slut men killarna tänker fortsätta förgylla svenska musikbranschen var för sig med sina egna projekt. Detta är inte slutet för dem utan bara slutet för gruppen. Jag kommer sakna dom och lär lyssna sönder deras skivor nu när inget nytt kommer!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1393223/images/2012/pic_199765439.jpg" class="image">


Jobb

Intervjun gick bra! Lät som ett väldigt spännande jobb, nu är det bara att vänta och se! Förhoppningsvis får jag det, men jag vill inte hoppas för mycket! Nu bär det av mot jobbet!


Fullspäckat liv

Har haft mycket och ändå inget för mig i helgen, sen var det mycket igår också så bloggandet har fått ligga lite på is ett tag.
Blev en lyckad utgång i fredags på magenta! Härlig och rolig klubb faktiskt! Sen har jag börjat planera körkortet som jag bestämt mig för att försöka ta till augusti. Det blev ett litet vad med pojkvännen som utmanade mig att komma och hämta honom på flygplatsen när han kommer från USA. Vore fail att ta Arlanda express ut så det blir att börja öva nu! Ska hitta en bra körskola och sätta igång, teori boken ska bli min absolut bästa vän! Hahaha! Ska försöka hinna med 1-2 lektioner i veckan + köra en massa med föräldrarna! Ser fram emot detta, till och med plugget, men det är väl också typiskt mig?...
Idag har jag min första intervju för Handelsbanken, hoppas det blir fler, har inget emot att jobb där i sommar!
Ska försöka planera in någon semester kanske också, försöker lura med mamma och syrran till New York och det går hyfsat bra, dom gillar iden iaf! Sen ska det beställas saker från Victoria's Secret, när killen ändå drar till staterna kan man ju passa på!


Jag vill heeeem

Jag har hemlängtan idag, orkar inte jobba utan vill bara till gymet och träna. Längtar till klockan blir 16 och dagen är slut! Bara 4 timmar kvar! Haha, började 8 idag och det kändes att det var länge sedan jag gick upp så tidigt! Men det är skönt att göra något och få lite pengar i kassan. Hoppas på en förlängning på vikariatet till skolavslutningen, men får se hur det blir med det, annars har pappa jobb på g, så det löser sig nog!
Snart är rasten slut, får se vad som händer på vakten!...


Solen lyser

Solen lyser och jag har precis ätit lunch. KLOCKAN 11!!! Haha men man kommer förhoppningsvis in i rutinerna snart. Men fan, det är konstigt hur ungarna klarar av att vara så hungriga så länge?.. Eller det kanske dom inte är? Haha.
Det bästa är ändå när barnen drar skämt, bråkar och allmänt kommunicerar för en del saker de säger är helt otroliga. Men nu ska jag ut och vara "rastvärd", rastvakt används inte för vi vaktar inte barnen...?


Fritidskläder

Har haft en bra början på jobbet, men varje dag har det varit lika svårt, va fan har man på sig? Haha, världens störta problem! Inte direkt men för mig är det ändå lite svårt. Jag vill ju ha praktiska kläder men ändå se hyfsat snygg ut ju! Det blir mycket lager på lager och skaljacka, men men, kommer väl få till det tillslut!


We take care of our own

Har haft myspys med mig själv nu efter jobbet. Orkade Inge träna och känner mig lite småsjuk så det blir nog bara en promenad imorgon!
Har haft en ansiktsbehandling, målat naglarna och röjt i mitt rum så jag ska må lite bättre. Det är faktiskt stor skillnad mellan ett städat och ostädat rum, förutom rörigheten!... Det blir liksom obalans och dålig stämning i rummet om det inte är rent! Haha pedant, javisst!
Åt efterrätt idag med......! Mums.


Ännu en Svensson

Jag är helt slut och har inte ens gått en hel dag! Imorgon blir det premiär för heltiden. Helt okej dag, några små bråk under rasterna och lite sånt men det löste jag! Fröken Fredrika! Haha. Men vad kaxiga dom kan vara, var jag också så?
Sen blev jag kallad för tant också, tant?! Är jag verkligen en sån? HJÄLP! Men jag sa till honom att det inte var okej, hoppas han lyssnade. Min respekt nivå är inte så hög ännu!... Nu ska jag slappa ett tag, sen blir det lite träning!


Ny dag, nya äventyr

Första riktiga dagen på jobbet idag och jag har världens tidigaste lunch! Galet, men jag får vänja mig. Ska nog gå! Hoppas hinna med lite träning idag också, får se, blir nog en promenix eller lätt joggning runda! Hurtigt, jag vet. Men det nya jobbet ger mig möjligheter till lite nya rutiner. Kommer bli en sån där Svensson!


Underbar

Håret blev super snyggt, as nöjd! Toni & Guy är underbara! Haha. Blev en mjukstart på jobbet, imorgon drar det igång. Alla är verkligen super sköna så jag tror jag kommer trivas! Lagade mat när jag kom hem, blev super gott! Nu ska vi mysa framför film!


Måndag, ny vecka

Trött som jag vet inte vad, men det är bara att dra sig ur sängen och ner till bussen. Håret ser ut som en tidsinställd fett bomb, men är ju På väg till frisören nu innan jobbet drar igång i eftermiddag! Första dagen idag så det ska bli spännande! Ganska taggad faktiskt! Måste dock införskaffa en svart vindjacka för annars kommer jag inte klara vind och rusk, blir stadium innan jag drar hem idag.


Bakis

Är så trött att jag tror jag dör. Vaknade vid ett och trodde jag blivit överkörd! Men nu börjar jag bli mig själv igen, så det är ju skönt! Hahaha. Ska färga håret och börja jobba imorgon! Kommer bli en grymt bra dag!


STOCKHOLM

Underbart, det är precis vad mitt liv är just nu. Seriöst, jag älskar det!


Kaoskvällen

Utgång med tjejerna igår. Va helt underbart, saknat dom så himla mycket! Dock saknade vi Julia, men hon roar sig på andra sidan jorden så hon får skylla sig själv!
Dansade med galna personer på Pure, räddade F från fyllecell och sedan ta hand om kaoset efter syrrans fest.
En bra men kaos natt som sagt, mycket hände men en bra kväll överlag!


Juste

Har shoppat en massor, måste visa snart, det kommer så fort jag har tid och hittar kameran! Haha.

Rush

Har hunnit med en snabbis till Forum nu också! Skulle h alunchat med en vän, men hon ställde in för att hon var bakis och inte kom up ur sängen. Förstår henne på ett sätt men samtidigt tycker jag att det inte är okej. Hennes förslag på dag att luncha så då får man dra sig ur sängen, iaf enligt mig...
Jag fick jobbet! Börjar på måndag efter att jag varit hos frisören så det blir en halvdag. Sen blir det i princip heltid till maj och förhoppningsvis en förlägning till sommarlovet börjar. Då blir det lite vik hos farsan, de behöver eventuellt hjälp i receptionen under sommaren.
Nu ska det städas klart i mitt rum och sedan göra i ordning inför kvällen, vet inte vad jag ska ha på mig!

Tidig morgon

Gick upp vid 7.30 idag! Jag är väldigt stolt över detta! Haha. Har ett möte nu klockan 10 på en skola jag eventuellt ska börja jobba på, ligger super nära hemmet så kan börja cykla sen när vädret blir lite bättre! Är lite nervös men ändå glad att jag får börja jobba på tisdag!
Har nya tröjan från H&M idag!


Långben

Lång dag idag, hann med en massa! Först H&M sen naprapaten. Det var en upplevelse! Gjorde så jävla onts, men samtidigt sååå skönt! Haha, var alldeles yr efteråt!
Sen blev det hemåt och träning + lite sol, wokade middag och nu kollar jag på Fråga Olle. Ett av kanal 5s bästa program enligt mig, helt galet men så intressant! Sex är ju alltid kul och intressant, eller?
Nu är det en kille som tänder på och har sex i armhålor. Den var ny. Var hittar dom alla?
Men nu är det godnatt, mycket på schemat imorgon också!


Mycket folk...

Många som skulle med bussen idag vilket ledde till arga känslor och tuffa tag! En kille som smet förbi kön blev utsatt för en rejäl utskällning av en ganska aggressiv man, lite hotfull faktiskt. Frågan är var gränsen för rättvisa bör dras?


Jag är med jobb!

Var igår och skrev på anställningskontraktet så nu får alla små elever och förskolebarn akta sig, Fredrika vikarien är på gång! Haha. Känns skönt att förhoppningsvis få ett jobb nu! Det är ju ett "vid behov" jobb, men det är 100 kr i timmen och lediga helger, så det känns underbart. Lärarförmedlarna känns även som ett väldigt seriöst och bra företag som tar hand om sina anställda.

Ska bli kul att få vara med och lära ut och hjälpa andra, ser fram emot det! Nu är det påsklov på alla skolor så jobb möjligheterna får vänta till nästa vecka!

H&M

Fick tag på typ allt jag ville ha hos H&M, men det mesta va fulare än på bilderna! Inte för att vara negativ och så, men lite besvikelse! Blev 3 toppar och ett par shorts!


Läääängtan

Efter en söt liten valp. JAG VILL SÅ GÄRNA HA EN SÅN HÄR! Verkligen, det är som ett sötsug och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Vill ha en och mysa med och lite sällskap på mina promenader. Vore så mysigt och underbart. Problemet är att jag liksom inte har tid eller råd eller någon pojkvän som är speciellt på idén, han vill ha en STOR hund och jag vill ha en mellan stor som jag kan bära men som inte ser ut som en råtta! Tycker inte om rått-hundar...

Nya rum

Fick oväntat besök så det har druckits kaffe och mysts i nystädade köket och tagits beslut om hur lägenheten ska omformas. Han kommer få en underbart snygg och PRAKTISK lägenhet. Love it och väntar med spänning!
Såhär vill nog pojkvännen ha det med bokhyllor, han älskar bokhyllor. Jag gillar det med, men mina tankar spelar inte så stor roll, det är ju inte mitt place!

Kvällen

Efter att ha lagat mat och städat köket som en äkta hemmafru är det dags att mysa i soffan och njuta av mina nya snygga naglar. Lite nyfiken på vad morgondagen ska ge, blir iaf naprapaten och lite gym! Tror jag är glad igen..! Haha.


Imorgon! Längtar!..

Imorgon släpper H&M ny kollektion och jag ska dit och köa! Haha! Vet dock inte hur mycket hysteri det blir, men inte föööör mycket hoppas jag!


Ännu en dag

Har inte ork till något känner jag. Idag är inte en speciellt bra dag, inte för att jag inte har något att göra utan mer för att jag inte pallar med detta. Blö dålig dag idag. Får se om det går att lösa på något sätt. Jag kan ju hålla tummarna att pojkvännen kommer ihåg att han har en påskpresent att ge...! Haha. Ska städa lite här också, det behövs.


Sexy and I know it

En dag av ingenting har gått och vad har jag fått? Lite självförtroende när vågen visade två kilo mindre, nya snygga naglar och finalen av top model Sverige om 45 min. Meningslös dag utan syfte blev långtråkig men helt ok.


Home sweet home!

Hemma nu och gårdagen spenderades med pojkvännen och familjen. Hamburgare stod på menyn och mamma min hade såklart lagat underbar mat! Blir en lugn vecka med lite festligheter i helgen!


Home, let me come home

På väg hem nu, har parkerat arslet i loungen i väntan på flyget. Så skönt att slippa hårda stolar och klibbig luft. Väldigt mysigt här, sköna fotöljer, dricka och mat. Allt man känner att man kan behöva! Snart hemma, kl. 14 landar vi i Stockhom och sen raka spåret hem! Wiiooo!
Har varit en underbar semester och Antibue är verkligen en mysig stad på Frankrikes kust. På 4 dagar har vi hunnit med två städer till, Nice och Cannes, men även solning, god mat och mysiga kvällar. Detta var en perfekt mini semester och jag kommer definitivt återvända! Vem vet, kanske redan i sommar när syrran och jag ska på Girlpower semester? Saint Tropz kanske till och med?
Snart hemma.

Sista kvällen

Åt goda musslor ikväll som avslutande middag på denna semester! Imorgon bär det av hemåt för en mys dag i soffan framför en bra film med killen min. Har saknat honom dom här dagarna även fast det varit underbart med familjen och jag sluppit att sova ensam(delade med syrran). Det har bara varit några dagar, hur ska jag klara min långa resa? Ett senare problem! Nu ska jag läsa ut boken och sova sött!


På gatan där jag bor

Spenderade morgonen i sängen, förmiddagen på terrassen och eftermiddagen i Cannes, underbart slut på underbar semester. Imorgon styr vi mot Stockholm!


Drink + Popcorn = Sant


Livet leker, dags för en fördrink!


Det är skönt när det är varmt

Ligger på takterassen och solar. Hörde om snöstorm i Stockholm och kan inte vara lyckligare över att jag är i Nice just nu! Förmiddagen spenderades på stranden och sen blev det deli lunch hemma och eftermiddagsnap nu. Senare blir det nog en promenad ner till hamnen och imorgon drar vi till Cannes eller Saint Tropez, får se. Livet kan inte vara mycket bättre just nu!


10 min senare...

Trodde inte jag fått någon färg idag, är ju vanligtvis ganska solskygg, efter duschen såg jag rödheten och bestämde mig för att ta tillbaka mittklagomål...! Haha vi har det underbart här och snart blir det ner till hamnen för middag, skön semester!


En dag i solen

Spenderade en hel dag i Nice med lite shopping och mys i det fina vädret! Underbar och tyst stad såhär innan säsongen dragit igång!


Nice

Gick upp sjukligt tidigt men är nu på planet på väg mot Köpenhamn och sedan äntligen Nice! Läääängtar till Rivieran nu!


Ready, set, go!

Packat och klar! Nervös som ett vrak(vet dock inte varför) men nu är jag nog redo för morgondagen! Blö. Sleep time!


Tajming

Promenerade till mölnvik för att fixa allt innan resan. Har haft världens otur med typ allt känns det som. Världens kö på Apoteket, kändes som att alla pensionärer skulle dit just under samma tid, blö! Haha. Sen till Lindex där det också var kö och nu på gymet där jag väntat 30 min för att sola... Otur är bara förnamnet!
Jag har iaf nått att göra! Tjuvlyssnat.se är underbart!


Vårigt

Älskar hennes outfit, jag blir så himla glad! Sen lyser solen nu så blir en pw till gymet och tillbaka!


Allt löser sig

Packningen har spårat totalt nu men en större väska senare så är allt löst! Packningen klar alltså så nu ska städandet klaras av och en promenad till gymet, lite skönhets pyssel sen är dagens alla "jag vill" klara! Dags att sätta igång denna dag!


Packningen har spårat

Fan, har panik nu under packningen. Vet inte vad jag ska ha med, vädret ska vara ostadigt och inget känns speciellt definitivt just nu. Blö. Men det ska bli underbart att dra till Rivieran!


Upp och hoppa!

Dags att sätta igång dagen med frukost, sen blir det städning och en massa ärenden, bäst att börja så man hinner!


Tröttis

Sängen nu, sååå skönt! Imorgon är det upp med tuppen för att hinna fixa allt. Finns inget skönare än ett städat hem när man kommer hem, så ska försöka fixa allt det till onsdag, men jag har ju 2 dagar på mig! Haha. Ska försöka sola imorgon också och återställa hyn efter allergiattacken i fredags.
Men, dags att sova nu! Huvudet känns som en stor sten!


Helger..

Vet inte vad som händer på helgerna, men plötsligt är bloggen borta, jag får jätte mycket att göra och allt bara glömms bort, svarar typ inte ens på sms... Ändå är jag ju ledig nu (arbetslös) så det ska ju inte bli så mycket på helgen, jag borde lära mig sprida ut det så jag SLIPPER allt på helgerna!
Den här helgen har födelsedagar varit i fokus! Vi började med syrran som fyllde 18 och avslutade med Amanda som fyllde 20! Så söndagen har bara varit lugn och slapp!
Ska städa lite nu och börja fundera på vad jag ska packa och om något behöver strykas.. Sen så ska jag slå mig ner framför någon bra film och mysa med mamsen och papsen ikväll!

RSS 2.0