Spanien, DAG 1

Så, framme och det är inte så där as varmt, ÄNNU... Landade igår kväll så det blev snabbt hem, lämna väskor, ner till stranden för mat och sen ut med en av Josefins alla kompisar här nere. Blev en helt okej första kväll, men blää vad sömnig jag var!

Idag spelar Spanien VM final mot Holland, vilket liv det kommer bli! Galet! Hoppas Spanien vinner, men sen har ju också bläckfisken Paul krypit in i det spanska huset, så det ska dom väl? Paul tippade ju åter rätt i bronsmatchen som Tyskland så fint vann.

För er som inte håller er uppdaterade så är bläckfisken en av tipparna i detta VM. Han har fått två hus med mat, det enda som skiljer dem åt är flaggan på husen. Hittills har han tippat varenda match rätt, så varför göra bort sig nu? Det återstår att se.

Mamma och pappa är ute och går, det ska skaffa fram frukost, HOPPAS JAG! Jag svälter nämligen och det blev inget fylle käk hemma igår, så ni kan ju förstå hur hungrig min mage (alltså JAG) är!

Ferlix (Josefins kompis som vi hängde med igår) och min syster yster kommer garanerat ha ihop det under resan, någon som satsar emot?.... Haha. Men det syns så himla självklart, eller har jag tappat min förmåg?!

Puss och kram!

(Längtar så tills lite fler kommer ner hit (speciellt du JULIA!), så himla ensamt att vara äldsta tjejen med en massa små pojkar! SKYNDA! Haha.)



Paul tippar bronsmatchen. Han tippade Tyskland som senare, inte helt oväntat, vann.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0