Vi fryser ihjäl...

...det är så kallt, stackars barn det ska bli varmt (nästa vecka nån gång iaf...). Jag har tröttnat på detta kalla, hemska, snöiga väder! Jag vill ha mina Converse på mig!!! Blä!

Sitter och kollar på Wallander, det är ju söndag. Har börjat städa mitt rum också och nästa helg bär det av till IKEA (som är ett privat aktiebolag, se vad mycket jag lärt mig idag!) för att köpa en massa roliga saker till mitt rum! Lycka! Mina föräldrar har lovat mig det här läääänge!

Idag är det 1 vecka och 6 dagar kvar tills jag åker till England! (Där är det faktiskt varmare än här vilket är ytterligare ett STORT +.)
3 veckor tills jag fyller 18 år!
4 veckor tills jag åker till Trysil med Julia!

Vilken månad februari kommer bli! Längtar!



Bild från England, Winland var fotograf och Julia har "fixat till" bilden lite. Snart där igen!


Helvetes *#¤%¤/&¤"&/(&#(/&=)?!="



INGEN BRA DAG IDAG! Internetet är seeeeegt, jag är seeeeg och allt går bara åt skogen.

Hatar killar och deras jobbigt korrsade hemska signaler som man ska förstå. Blää, en dag kan det kännas så bra, en annan dag är allt bara åt helvete.

Har lyssnat lite på några olika låtar och artister idag och hitta en helt underbar text. Den kommer från Joss Stones låt L-O-V-E och lyder såhär "L is for the way you look at me, O is for the only one I see, V is very very extra ordinary, E is even more than anyone that you adore and LOVE is all that I can give to you".

Tycker den beskriver kärleken ganska bra, eller vad säger ni?

Nu har jag iaf pluggat klart för idag, imorron börjar jag 12.20 så ska sova lite längre och försöka hinna med lite matte innan jag drar till skolan. Men nu ska jag stäääda, blä.

Söndag

Idag är det söndag vilket innebär städning, tvättning och läxor. Veckans roligaste dag, eller inte...

Idag är jag arg och förbannad. Inget går som jag vill och jag fattar absolut inget alls. SKIT. Får lyssna på U2 och deras låt "Sunday bloody sunday" passar bra tycker jag...

Nu måste jag plugga om jag ska hinna klart innan söndagen är slut.

3 veckor kvar nu.


"He´s just not that into you"

Såg precis en väldigt bra film, en riktig feel good film. Jag säger bara en sak: Se den! Girlpower till 100% och ger oss tjejer ett slags svar på varför vi beter oss som vi gör när det handlar om killar.

Så tjejer, köp ett paket Ben & Jerry och njut av en underbar film.



3 veckor och en dag.


Fredags mys

Idag är det fredag och jag mår forftarande inte bra, bajs. Har iaf tagit hem typ alla skolböcker jag äger (väskan va tung!) så jag kan plugga ikapp här hemma. Men hur kul är det på en skala? Det är liksom fredagoch sen helg...

Har snackat mer med Leo nu och det känns lite bättre. Han har bett mig mejla lite svenska ord och grejor som kan vara bra att veta... Killen är lite knäpp, men han verkar iaf gilla mig?

Pappa har åkt iväg nu till Hamburg, Tyskland för att "jobba" (kolla på fotboll och skriva på viktiga papper?). Han blir borta hela helgen så det blir girlpower i huset under 3 dagar, herregud vi kommer dö! Haha.

Nu ska jag ner och försöka äta frukost.

3 veckor och 2 dagar!



En bild Bea tog i England. det här är mys för mig, Coffee & Corks. Vi hade många mysiga dagar och kvällar där med varm choklad och vänner.


In the land far far away...

...bor en prins, som tycker om mig, ibland tror jag iaf. Det är jobbigt att behöva vara långt bort, när långt bort egentligen inte är mer än 2 timmar iväg. På två timmar kommer jag till örebro, super enkelt, men två timmar till dig krävs minst två timmars planering.

Önskar att man slapp allt jobbigt, men då skulle man inte känna att man levde, eller hur?


Obi-Wan Kenobi

Okej, döda mig om ni vill, men jag har aldrig sett en hel Star Wars film... Bara en halv sen stängdes den av för jag kunde bara inte sluta skratta. Komedi? Javisst, men nej enligt killarna.

Idag har det snöat gott folk, va typ insnöad imorse men nu skottar pappa (han har nog gjort det i snart 2 timmar...). Men mamma säger att det behöver han, han kommer ju aldrig iväg till gymet så... Men nu ska vi inte hacka på honom, han är faktiskt snäll och rolig, det räcker bra för mig.

Har hunnit med en massa men ändå inte. Kollat två filmer, Bee Movie och American Crime tror jag den andra hette. Två mycket bra filmer, fast den andra var så hemsk att jag fick byta kanal mitt i typ.

Handla hur en flicka blev mobbad och misshandlad av en hel familj och hur alla andra bara såg på. Det hemskaste är nog att den är baserad på en verklig händelse.

Sen va jag på skolan och hämta böcker och sen till ungdomsmottagningen.



3 veckor och 3 dagar kvar!


Är du från Mars?

Såg en enormt bra film idag, som jag inte minns namnet på (som vanligt). handlade om en snubbe som adopterade en pojke som trodde han var från Mars. Helt grym bra, du borde se den! I alla fall så sa dom nått väldigt klokt i filmen, alla barn är egentligen från Mars, de försöker lära sig av vuxna hur vi jordmänniskor beter oss.

Vi är alla förebilder, vare sig vi vill det eller inte. Jag har en liten kusin på 2 år som snart blir storebror. Nu har jag börjat tänka på vad jag säger när han är med, för allt härmas. Jag må vara en person han ser upp till, men snart blir han en person någon ser upp till. Vid 2 års ålder ska han bli storebror och för sin lillasyster/bror kommer han  att vara allt.

Det är en skrämmande tanke att vara en förebild, men så länge man är sig själv och behandlar alla som man själv vill bli behandlad så funkar det, tro mig.

Dagens insikt, djuuuuupt va? Haha.



3 veckor och 4 dagar (har jag räknat fel någonstans?...)!


.

Besökte läkaren idag, vilket inte förbättra läget på något sätt precis. Kan fortfarande inte äta och vet fortfarande inte varför. Irriterande att gå runt och inte veta, hatar ovetande!

Köpte hem ELLE idag på vägen hem från sjukhuset. De hade ett stort repotage om jeans, så varför inte tänkte jag. Jag bär de himelska blå varje dag nästan så jag kände att det kan behövas lite inspiration! Har bläddrat igenom den lite och visst finns det en del godbitar. Kanske nått att önska sig i födelsedag, som den där snygga Mulberry väskan, det där skärpet, den där blusen, å den där...

Vet ni, vet ni?! Gissa vem som ska se AC/DC i sommar på stadion? JAG! och ståplatser! Älskar min pappa! TACK! (Jag vet, bortskämmd, men vadå? Jag får se AC/DC i sommar!)

liselottewatkins

Låt er isnpireras och förnya er jeans stil!


"Vi har ju allt!"

Har varit hemma idag som sagt, väldigt frustrerande! För när man är hemma, uttråkad och bara helt borta så har man tid att tänka, INTE BRA. Funderade på om man verkligen kan få allt idag? Kan du få allt eller måste du välja bort något?

Nu har dom börjat visa repriser på dagens "dag" program på tv som jag redan sett, lyckat.. Man kan tydligen inte få ALLT.

Snart 18 å jag vet fortfarande inte vad jag ska önska mig riktigt men jag har kommit på en idé... Imorron släpps biljetterna till AC/DC:s t på stadion i sommar! AAAAA! JAG VILL GÅ, PAPPA KÖP?!

Men tänk, deras (troligtvis) sista konsert i Sverige, ett gammalt band jag vuxit upp med, kan man verkligen missa det???



"It´s a long way to the top if you wanna rock`n`roll"


mat

Hemma från skolan idag, jag kan inte äta. Försökte få i mig yoghurt nu men det va kväljningar på en gång och när jag stack in näsan i kylen för att äta nått annat blev det bara värre.

Sitter och kollar på VH1 där dom spelar Lady Gagas låt Papparazzi och till min förvåning snackar hon svenska i början! Go Sweden GO!



3 veckor och 3 dagar nu!


Jag är inte världens bästa bloggare

För jag bloggar aldrig! Vilket Julia snällt påpekade i fredags. Just nu tittas det på film och sista timmarna av helgen för att ladda upp inför veckan då årets första prov ska avklaras!

Har äntligen kommit igång med träningen ordentligt nu och är på gymet 3 ggr i veckan samtidigt som det tränas hårt på idrotten i skolan, vilket har resulterat i jävlig träningsvärk den här veckan.

Alla tjejer i klassen vaggade fram som gravida pingviner, för att inte tala om hur det såg ut när vi satte oss och gick i trappor! Även Winland hade träningsvärk, försök inte neka!

3 veckor och 4 dagar kvar!

Första...

...dagen i skolan efter ett lov är alltid som sista dagen på helgen. För er som inte vet hur en sådan dag är: trött, huvudvärk, aj, slowmotion, sova, telefontrafik.

Det va en helt okej dag tills 20 minuter in på första lektionen, dö Winland! Vände lite sen efter en lunchrast med lite catching up med alla här och där. Sen möte vi våran flummige men dock sköna lärare i psykologi, ett geni kanske?

Aktiekunskap va, ja, hmm, aktiekunskap? Zzzzzzömn piller! Jag slog nästan hakan i bänken när jag somnade, å jag va visst inte den enda....

Avslutade dagen med träning och jobbansökningar, jag ska bli fit å riiiiik! haha ;P Nu blir det in i duschen och ner i sängen och så kanske jag ska sova om jag kan? Snäll sömnguden, hjälp mig!

Pusselipuss

RSS 2.0