När jag...

...flyttar hemifrån vill jag ha en vägg som ser ut såhär!

När jag...

...flyttar hemifrån vill jag ha en vägg som ser ut såhär!

Min fot


Jävlar

Efter studenten ska jag fortsätta plugga, helt overkligt att jag snart står där. Ska söka utbildningar med ekonomi inriktning både på Stockholms universitet och Handelshögskolan. Hoppas jag kommer in någonstans... Men det måste jag göra, jag har inte planer för något annat...
Men det är lite läskigt det här med att ta studenten och börja leva ett nytt liv på något sätt. För mans startar ju faktiskt ett nytt kapitel i livet. Men överlag så ska det bli spännande, jag ser farm emot att slippa gymnasiet och slippa att plugga på lovet?...
Såhär kanske man skulle göra med alla skolböcker?...

Det blev en dag på stranden

Jag har bränt min ena fot så att den är lika röd som handduken jag sitter på, men jag lyckades faktiskt bara bränna ena foten! Annars är jag fortfarande väldigt genomskinlig, men lite färg måste jag ju ha fått? Har varit på stranden i typ 10 timmar. Super skönt, super lökigt och super mycket försäljare, but it´s Thailand my friends! Vad hade man räknat med?
Nu sitter jag nyduschad på altanen och tittar på havet och njuter av ljudet av vågorna... NOT! Haha tittar på havet och människorna gör jag men det lyssnas på hederlig svenkt, som Kleerup och Marit Bergman. Mycket mysigt är det!
Ikväll blir det chill på stranden, god mat och eventuellt lite kortturnering! Är fortfarande lite jetlagad, men det löser vi med en film ikväll!
Utsikten
Läget just nu: Ny duschad, chipssug och allmänt mys/slapp tillstånd i huvudet. Jag är seg och trög idag!

Yo from Thailando!

Vi chillar galet på hotelet och klockan här är 6 timmar före er, alltså är klockan 22 typisch. Så om någon vill veta vad som händer i framtiden kan ni ju höra av er till mig, jag är nämligen 6 timmar före er i historien! Haha.
Äntligen framme efter mardrömsresan, pappa kom inte med och det tog 24h innan vi kom hit, men sånt kan hända och allt har löst sig, pappsen träffar vi här imorgon vid lunch. Har inte så mycket att skriva om eftersom att det inte hänt så mycket på ett dygn nu, har ju mest softat, väntat, rest och sovit... Men jag kan iaf säga att det är varmt här, varmare än ni har det i Sverige...
This is the look of våra handdukar, har de nått liv? Bra fråga...

Bara så ni vet...

Eftersom jag drar på semester så har jag fixat några inlägg som kommer rulla ut här under veckans gång! Några kommer såklart vara live och direkt men det flesta är tidsinställda. Jaja, då vet ni, ni få som faktiskt läser min blogg och tycker jag är intressant...

Att bli vuxen, lektion... ?

Jag är inte så bra på att lära mig att bli vuxen, jag glömmer mycket hela tiden och så måste man lära om... Men trots detta så är jag ju vuxen ibland. Till exempel när jag sitter barnvakt, då är jag absolut vuxen och ansvarstagande, jag sitter inte alls och pillar med mobilen eller leker med en massa leksaker fast barnet inte vill det... Haha, skämt å sido, jag tycker faktiskt om att sitta barnvakt och jag känner mig vuxen när jag gör det eftersom att jag har ansvar för en annan människas liv.
Men idag tog jag ytterligare ett steg i vuxenvärlden, jag var med om en telefonintervju för ett sommarjobb... Mitt FÖRSTA sommarjobb nånsin, å herregud hur ska detta sluta?
Dock r ju Gröna Lund inte sådär väldigt vuxet, man får ju gärna vara barnslig där, bara man tar ansvar och ger bra service. Men ärligt, det är ett tivoli, blir inte alla som små barn där?

FY FAN

vad kallt det är ute idag! Det är till och med kallt i HUSET! GALET! Blir mycket kläder på idag så jag slipper förfrysa något när jag väntar på bussen, för det händer ganska ofta annars, igår förlora jag känseln i fötterna...
Men nu måste jag packa och äta lite, annars svälter jag nog ihjäl, åt inte så mycket igår kväll nämligen, då blir det ju såhär...

Planering?

Jag är en riktig list tjej. Jag älskar att skriva listor, stryka över och klara av. Så skönt att ha koll på läget och veta vad man måste göra. Håller på att skriva mina listor inför resan, resan till Thailand!
Jag beger mig nämligen till Bangkok på fredag och kommer inte hem fören på tisdagen någon vecka senare. Ska bli skönt med sol och bad och mys! Kunna slappna av, eller nästan iaf, har lite plugg jag måste ta tag i. Men det blir nog lugnt iaf!
Blir ju en väldans massa shopping och sen ska jag sy upp min studentklänning också, spännande! Fick pengar i födelsedagspresent av mor och far som kommer väl till pass nu, var väl lite deras tanke antar jag. Sen fick jag även en jättefin blus samt en mus till min mac. Den är UNDERBAR! Av syrran fick jag manikyr och pedikyr och Niclas gav mig fina rosor, vi ska ju hitta på något tillsammans senare också. Ser jag fram emot, men nu är det resan som gäller!
Kommer inte blogga så mycket under resan, men några inlägg kommer antagligen poppa upp här!

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Bara så ni vet så fyller jag år idag. 19 år. Ganska värdelöst, men det är iaf min alldeles speciella dag på året. Jag gillar att ha en sådan dag. Jag kan hela tiden avsluta meningarna med "men det är ju min födelsedag" så får jag i princip vad jag vill (inom tråkiga rimliga gränser).
Jag fyller iaf år, bara så ni vet. Ja det var väl vad jag hade att säga idag.

Tell everybody I´m on my way!

Snart bär det av till bussen och stan, bio tajm! Ska bli kul, jag och Niclas ska se True Grit som tydligen ska vara en super succe! Men ska nog inte ha för höga förväntningar eftersom att det alltid brukar sluta dåligt då... Haha, men nu ska jag klä på mig nått och bege mig!
Fan, vet inte hur man får in det där himla filmklippet, det fungerar inte som det ska här... Hmm, ska kolla upp det där!
Visste ni förresten att det är en remake av en gammal film där John Wayne hade huvudrollen?

STUDENTEN 2011

Okej, det är idag 102 dagar kvar tills jag tar studenten, slutar skolan, börjar leva? Och igår mina damer och herrar kom den, den där speciella mössan som man bär en gång i livet. Min studentmössa är här och den är super snygg och jag kommer antagligen ha den på mig nu varje gång jag pluggar så jag kommer ihåg vad det är som komma skall!
Sen tar jag tag i studentklänningen när vi drar till Thailand! Blir en 70-tals inspirerad modell som ska sys upp hos skräddaren. Det blir en vi söt sak!
Aja, vart var vi, juste, matte D...
Är inte ens lik min, men ni får ingen sneakpeak än...

Det där med matte...

... är svårt. Det rullar låååångsamt här, men god mat väntar strax så då får jag en liten paus. Var ute och letade efter mina sommarkläder inför resan, de har tydligen försvunnit... Väldigt passande å allt, de antog väll att sommarn var långt borta och det är iof smart tänkt av dem för i helgen ska det ju bli typ 100 mins och mer snö. Tummen upp för den, det gillar vi!
Jag försöker förstå detta nu, HJÄLP MIG NÅGON!?

Gott och blandat

Jag är så dålig på att blogga! Och jag tänker inte be om ursäkt för det, för jag får faktiskt göra vad jag vill med mitt liv (förutom att jag måste ta medicinerna, träna, plugga, äta, sova, duscha)...
Sitter iaf här i soffan med datorn nu och ska snart ta tag i matten, snart... Men först ska jag läsa lite i min andra julklapp från Niclas, Cosmopolitan nr 2! Älskar det här med att få nya julklappar varje månad, så spännande! Haha, lite fyndigt är det iaf!
Ikväll blir en lugn kväll, har plågats av huvudvärk hela veckan så ska hålla mig borta från krogen den här helgen. Blir en massa pluggande, packande (på fredag drar jag till Thailand!), städande, lite mys tid och födelsedagsfirande samt planerande. Mycket men ändå inte så fruktansvärd helg. Bra balans av allt tror jag. Ska nog försöka klämma in ett badkarsbesök också, ska nog inte bli så svårt... Ska hinna med att fixa naglarna med, det är min nya hobby sen jag slutade på donken!

Grattis!

Igår fyllde Adelina 19 år vilket firades med tjejerna hemma hos henne. Det var tnkt att det skulle bli en utgång också, men vi beslutade att mysa istället på grund av vädret. Så vi käkade fondu och jätte goda choklad bakelser! Tack för den goda maten Adde! Jag och Mimmi var nybörjare på det här med fondu så vi fiskade en massa... Haha men gott och kul var det!
Sen snackades det i flera timmar, riktigt mys var det!

Insnöad

Vaknade imorse, fann ett sms från Niclas som i princip talade om att jag idag var insnöad och inte kommer kunna ta mig någonstans, alla bussarna inställda. Jaha, PANIK! tänkte jag då och börja ringa runt efter en skjuts... Slutar med att Anna iaf skulle åka bil till skolan så jag kunde få åka med dem. Men...

Sen ringer Julia och kommer med en briljant lösning, vi STRUNTAR i skolan! enligt Bea var det endå spökvarning och ytterst få människor närvarande, så då fick det bli så, nada skola!

Men problemet återstod ju, hur fan tar jag mig hem från Nacka? Bussarna började ju gå tillslut, men 71:an stannade inte där jag ville att den skulle stanna så jag fick åka till slussen, hinner precis med en buss sen hämtade mamma mig vid ålstäket. Det tog bara 1h 40 min. As kul! Som tur va hade jag med mig datorn så jag hann plugga lite under buss tiden...
Nu sitter jag här i värmen framför brasan, målar naglarna och förbereder inför middag ikväll med tjejerona! Var en planerad utgång, men vem vill vara ute mer än nödvändigt i det här vädret?...

Sötnos

Jag har en ny ögonsten, en ny sötnos, Niclas har blivit utbytt! Haha nej, men kanske nästan... Haha. Har skaffat en ny dator och nu har den kommit hem till mig också, en MacbookAir! AS NAJS liten och söt. Perfekt för skolan och annat mys pys!
Idag: Skola + Jobb intervju. Najs? Ja jag tror det!

RSS 2.0