Spanien, DAG 7

Okej, en vecka har gått och vad har jag gjort? Absolut INGET. Känner att mitt liv för tillfället är ganska menningslöst för världen, jag gör inte någon nytta. Inte för att jag gör det annars... Eller kanske jag gör? Eller jag vill tro att jag gör det!

Det är konstigt att man behöver komma lång långt bort för att få riktig semester. Kunna stänga av mobilen, slappna av och inte ha några måsten. Det känslan jag har här får jag aldrig hemma. Semestrar är välbehövda helt enkelt! Idag kommer flera vänner ner och svensk gänget växer. Ska bli kul med lite mer folk att umgås med och slappa med, för som sagt, vi gör inget här nere, vi bara chillar.

Ska ta och smörja in mig (har kunnat minskat solskyddsfaktorn nu!!!!), fixa håret (har brännt hårbotten) och packa strandväskan. Min rumpbränna håller på och läker nu! Skönt skönt skönt! Så idag får jag "typ" vara i solen med rumpan, vilket jag tolkar som  ett "jag får". Så idag blir det en chill dag på stranden med familjen och sneare kommer familjen Fröberg ner och gör oss sällskap!



Vy från utkiksplatsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0