"Make your own kind of music"

Ett år har gått och jag bloggar fortfarande. Konstigt och fantastiskt! Jag har inte alltid varit den flitigaste, den bäste eller den som haft mest läsare. Men jag gillar det iaf och därför tänker jag fortsätta i minst ett år till! För blogga är kul.
 
Det som är extra kul är att jag även kan vara jag, så galen, konstig, knäpp och underbar som jag verkligen är, utan att nån trycker upp mig mot väggen och säger åt mig att sluta (inte för att det händer särskillt ofta i verkligheten...). Visst är det kul med många läsare, men det roligaste är att själv sitta och kolla igenom vad man gjort, lyssnat på och allt annat galet som det kan stå nått om. Man kan säga att bloggen är mitt lilla USB minne med alla de där viktiga, roliga och galna sakerna jag vill minnas.

Så om ni inte har något emot det tänker jag fortsätta blogga och ha kul, göra min grej, sing my own special song. Hoppas det kommer passa er, annars kan ni skita i det! För mig är det likgiltligt (nästan iaf)... Här nedanför kan ni lyssna på inspirerande music av Mamas & Papas - Make your own kind of music.




Nobody can tell ya,
There’s only one song worth singin’,
They may try and sell ya,
As it hangs them up to see
someone like you

But you've gotta make your own kind of music
sing your own special song,
make your own kind of music even if nobody
else sing along.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0