Kontroversiell?

Träning och matte har nu avklarats. Skönt. CSI nu, mysigt. Har pillat lite på mobilen. Den är super snabb och super anpassad efter mig! Fast facebook fungerar inte. Men det tar jag tag i senare, jag lär överleva...

Tisdag imorgon vilket innebär 3 saker egentligen. Lång dag, studentmössa och utlandsstudier diskusioner i Cafeterian. Mys. Det börjar närma sig nu, vuxenvärlden, jag kan nästan ta på den.

Lite stökigt hemma, men så är det kanske hos alla? Fast lite extremt här ändå. Men allt löser sig, troligen...

Snart är det dags att rösta också. Jag är ganska säker på vart det lutar. Vill ni ha en ledtråd kan jag ju nämna att Julia idag så fint påpekade att jag är väldigt konservativ... Haha. Vi satt och pratade om religion och giftermål, då jag lite fint berättade att jag gärna vill gifta mig i samma kyrka som min mamma & pappa och mormor & morfar gjorde. Jag vill även döpa mina barn i samma kyrka som jag och mamma döptes i. Inget fel med det tycker jag! Men tydligen är det traditionellt och religiöst... Jag är inte speciellt religiös, men jag tycker om att hålla på traditioner. Jag vet inte varför men för mig känns det som att familjebanden stärks. det är också en sorts trygghet i det konservativa, jag vet det låter helt vrickad men för mig är det självklart.

Nu är det dags att gå tillbaka till CSI. Ha en fortsatt bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0