God morgon Onsdag.

Har tagit mig til jobbet och sitter och har min lilla lugna 15 minuter för mig själv. Är skönt att komma in lite tidigare, få koll på läget och vara redo för en ny arbetsdag när de andra börjar trilla in.

Har alltid varit en tjej som behöver lite egen tid och lugn. Får jag inte det craschar jag väldigt fort och lätt. Har lite grejer att göra idag EFTER jobbet, men det ska nog gå bra. Hämta ut pass, städa lite och försöka ta en PW.

Träningskänslan har inte riktigt velat infinna sig den här veckan och så har jag fått halsont så blir att ta det lite lugnare, men 2 gånger ska jag väl hinna röra på mig iaf! Känner att detta är min test vecka och det gäller att bara tvinga ut sig och göra det där tråkiga och röra på sig. Någon dag kommer det ju att bli kul. Är väl jag som hade satt förväntningarna för högt och trott att kilona skulle "rasa" av, men snälla lilla jag, det händer ju inte bara.

Blir att ta bort sött och onyttiga saker och minska portionerna + 3 dagars motion i veckan, det ska väl ändå fungera? eller har jag för höga förväntningar?Min drömkropp?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0